Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez a lap tényleg 5/7 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

hát ez beteg o0

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Hangokra már nagyon kíváncsi vagyok
nah sikerült 1x kiraknunk 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

druid cthun lap

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Na ez igen jó kis lap.
4 manánál a 3/3 ramp vagy a megayeti, utána meg ez. Egy jobban trade-elő Sunwalker, ami megbuffolja a boss-t. Tudi hogy szarrá nerfelik a kombót, mert baromi jó lapokat kap Furion.
Kivéve mikor pár óra alatt visszazavarnak R11-ről R17-ig... 😄
láttam, marha jó deck, sajnos túl sok minden hiányzik belőle, na de majd köv hónapban 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.04.17. 17:55:26

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

te maradj csöndbe, mert 3 hónap után alázod az R10 állományt random deckekkel, szóval itt fogsz sírni 2 hónap múlva, hogy basszus 30 wisppel csak 10.-én lett meg a legend. 😊

dave9004
Kibler reno rógját keresd meg, egész fun
Én most Reno palát játszok, elég szemét egy deck.. 😄
amúgy nem, a dragon warri nem adja neki 😊

különben is, szerintem most anyázik dark soulba, hogy néééézd már itt is agro csuprok 😊

dave9004
Kérj Zozotól decklistet, neki megvan mindennel a 60+%
dave9004
Majd disguised toast kideríti
Ezekre szerintem még a fejlesztők sem tudják a választ 😄

hát asszem jegelem egy picit ezt a rugó raptort, amivel 3 meccsből 3, kényelmes csillagosztás az ellenfélnek, az nem az igazi, majd ha meglesz a kitűzött cél, utána majd tanulgatom.

Mondok egy még jobbat, Juggler mellé lerakod és rányomod a saját Sylvanasra az effektet, de a Juggler lelövi az ellenfél 1 hp-s Slyvanasát, ami ellopja ezt a lapot, vagy Sylvanast, de az effekt visszalopja!?. Mi történik? Milyen sorrendben történne ez? Lő-e a Juggler Sylvara? Mert elvileg summonkor lő, ami a BC előtt történik, de a szöveg alapján a BC egyszerre megy le a DR-el.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.17. 17:12:19
Anubi Sentinel + ez tényleg jó combo lehet, ha működik. Deathrattle hunter. Ja, hogy kirotál a feign death....
dave9004
amilyen spagetti kódja van hearthstone-nak, úgy bármi elképzelhető 😄
Mert az nem battlecry. Pl itt számítana, ha ki akarod rakni, de csak egy sheepre/Abnominationra/ghoulra tudod rárakni, akkor sérül-e a herceg? A mad sc-mirror entity logika alapján nem kéne neki, ahogy az alap logika alapján az is kérdés ha summon a dr akkor le tudod-e rakni a megidézett lények mellé ha tele a board, vagy a megidézett lények nem lesznek ott, illetve Anubishad Sentinel hat-e rá.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2016.04.17. 17:02:53
Amúgy ugye tudjuk, hogy pár hétig tele lesznek írva a fórumok azzal, hogy control hunter így meg úgy, de májusban már látni fogjuk a face paklit ami nyomatja ezt a leaper gnomera. 😄
a feign death-nél sincs odaírva
dave9004
Már olyan hülyének nézik a játékost, hogy inkább kiírják, hogy immediately, right now, thist turn, etc 😄 de azt nem ,hogy target v choose a friendly minion/random
Csak találgatok, de nem úgy van valahogy, hogy a battlecry a summon után történik, de valahogy a deathrrattle a summon előtt megy le(MAd sc megölése bc-vel, ami előhozza a secretet és summonoilja a mirror a lényt aminek a bc-jével megölted a scientistet)? Lehet a mechanika tisztázására rakták be ezt a szöveget,
Wild - Deathlord+Ez=Shame Concede 😄DD
dave9004
akire szavaztak annak a face oldalán van. +pwnon is fent van. Van jobb minőség képe is.
Amúgy ez hivatalos? 😄 Inkább tűnik valami fanmade lapnak, a kép meg a szövegezés miatt is.

dave9004
ez tényleg hihetetlenül ronda kép lett 😄 well played hunters
az az immediately minek kell oda? battlecry már ott van 😄
dave9004
targetes v random?
mondhatom fasza kártyaszöveg....
Úr isten, hogy néz ez ki?? Honnan kukázták ezt a képet? Olyan mint az Ancient one, annak is ilyen gagyi, ronda és igénytelen képe van.

hunter legend

ez is a midrange-ctrl irányba mutat

dave9004
Szerintem ahogy játszod úgy meglátod mi kell bele mi helyett.
Jah, ha nem A legjobb lapja. 😄 Alap.
Darthmushroom
SI:7 szerintem alap lap minden rúgó pakliba, az egyik legjobb lapja a kasztnak, szerintem kötelező belőle a 2 db.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

hát így sikerült, P4wnyhof által játszott decket vettem alapul, pár dolgot cserélve, döglött elfem nincs, ezért lett a Cruseder, azon tipródom, hogy sap-ból legyen-e kettő, vagy poisonból. Illetve a burgle az nagyon ront a decken? Vagy tegyek be helyette egy SI:7-t?

marhára nem értek még a rugóhoz, kivéve aréna, de az ugye teljesen más.

na lett egy Anub'arakom, nézzük, össze tudok-e rakni egy Nerubian decket.

Mephike
Ezzel az új elemzéssel most több ponton sem értek egyet.

dave9004
ne csináld, mert csak szopó van vele.
ezt a decket is megcsinálnám, ha gvg-et nyitnék a spórolt goldomból
dave9004
ez után ment el astral druiddal 3 nap alatt renk3-ig 😄
Sámán pay to win deck

to all enemy minion....Patrons Get in here....ja nem.
Ennyi, 4 órát verek a pwn-ra 😄 Ha kieg info kell, szóljatok <#idiota> Pedig már kezdtem azt hinni, hogy egy ázsiai gyerek szórakozott 😄

Egyébként meg patron mage, vagy valami csak lesz ebből.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.16. 16:30:48
hehe, én vagyok az arénában az anomália:

win with coin: 55%
without coin: 66% o0

kirakták azóta
sajnos
arcange exploe ugye 2 manáért tudja ezt + az spell
1 mana 2/2 meg nem rossz stat de meh

megint jön 1 lap ami jó counter lenne a mustárra de a mustár meg csók

Még mindig nincs kinn?😄 Am ja, egy ázsiai plakáton láttam, kínai írással meg minden majd megpróbálom előkeresni.
Shep
Azt a lapot még nem mutatták be 0 mana 30/30 BC: a HS azonnali, automatikus uninstallálásának megkezdése .D

Amúgy Herold, Tót, meg Szaró és talán még a tauntos is szóba jöhet ha lelassul a játék

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
2 god meg a sámán legó. De remélem 70+ packból nyitom ami kell.
Mephike
Na a lapok fele kijött. Ti melyik három legendást craftolnátok le elsőre? (Tudom messze még a véde, de akkor is...)
Itt egy cikk, itt megtalálhatóak az eddigi legendások.
Nálam Yogg-Saron, Xeril, NZoth a befutó hármas.