40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hát én meg wildban jobb meccseket játszottam, mint standardban, most már mindkettőnek lőttek de legalább egy kis ideig jó volt :) -
Banyek már el is felejtettem milyen trógerságok voltak régen. Abszolút nem bántam meg. Addig se látom őket. Most se jobb a játék tho. -
icyshadow #32704 Wild kártyákat lehet használni ahogy mondtad PVE bossokon és Brawlban is.
Emelett általában nem éri meg betörni semmit, hacsak nincs konkrét célod, amit kezdeni akarsz a dusttal. Még ha nem is valószínű, bármikor történhet nerf, de ha nem is, előfordulhat, hogy mégis használni akarsz bizonyos lapokat. 1-2 nagy valószínűséggel a jövőben is használhatatlan kártyát betörni még oké, de mindet szerintem nem éri meg. Egyszerűen nem ad annyi dustot, hogy megérje.
Itt mesél pár ember, aki betörte a Wild lapjait.
-
1Darton1 #32703 Ha nagyon kell valamilyen lap, akkor megérheti. De mostanában megint olyan a meta, hogy a drága paklik nem feltétlenül jelentenek előnyt.
Standardbe random visszarakni lapokat elég logikátlan lenne, magát a játékmód lényegét nyírnák ki vele. A pve bossok pedig olyan könnyűek, hogy bármivel lenyomhatóak.
Szóval azon múlik, hogy mennyire vagy gyűjtögető típus, és mennyire kell a célpont lap. -
Nem törtem be semmit, igaz én mindkét módban játszom.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.06. 17:14:35 -
icyshadow #32701 Átlag alatti aréna eredmény az 3 win alatt van valahol, 4.55 az már messze átlag feletti. Persze nyilván vannak ennél kiemelkedőbb tudású egyének. -
Daermon #32700 Azon gondolkodtam, hogy mivel wildben nem játszok, így a Naxx-os, GvG-s kártyákat lehet betöröm. Bár szar érzés kicsit, hogy amut gyűjtögettem azt dustra alakítom.
Viszont nem tudom nem-e találja ki majd a Blizz, hogy ugyan mégis lehet ezt-azt használni standardban. Vagy egy kieg ugymond PvE bossaihoz.
Ti betörtétek vagy meghagytátok? -
Daermon #32699 Ezen agyalok én is :D -
Madi92 #32698 Made my day.. :D És a fián kívül ennek milyen magyar vonatkozása lenne? -
Rhonin7 #32697 ohh! azt hittem van magyar vonatkozása -
Nem, Apám fia Eki, de amúgy valójában: I feel icky -
Rhonin7 #32695 a leper gnome azt mondja,hogy BAHAN FIA ENKI? -
hawkie22 #32694 Ez igaz, túlontúl sok lett a minion és kevés a spell. Namost ha van egy kb. 6-700 lapból állócsomagod, amiben csak 100 a spell kb., akkor random választásnál baromi szerencsésnek kell lenned, hogy kapj spellt. Ezért igaza van a többieknek, hogy "luckfest", de azért nem kéne minden ellenfelemnek szerencsésebbnek lennie nálam. :D -
Elnézve arénákat mostanában már annyira kevés a spell a lényekhez képest a pakliban h ha valaki 1-4 körig mindig tud lerakni az kb nyert is.
Meg hát róg..pala..mage... Rémunalom nézni sokszor ugyanazt a szenáriót -
Darun #32692 Én meg már több mint egy éve nem játszottam, és amikor indult a HS őrület akkor is csak mértékkel, de az Aréna tényleg nagyon a szerencsén múlik. Először is ott van a draft. Lehet hogy kapsz egy jó kombó lapot, semmi semmit nem dob mellé. Még az elején láttam arénában murlock paklit. De mi van ha 2-3 után nem ad be többet? Mondjuk én úgy emlékszem legendás lapot mindenkinek ad legalább egyet, de ugye az se mindegy melyiket!? Nekem az első legendás lapom az panda volt, aki a kijátszott spelleket másolja. Vertek már meg csak lényes paklival, de sztem ez alapvetően nem egy életképes koncepció. És a másolás engem ugyanúgy szivatott mint az ellenfelet, mert oké hogy ő kijátszik egy varázslatot és azt én is megkapom, de ha én is kijátszom, ő is megkapja.
Aztán ugye az se mindegy, milyen pakli ellen rak be.Illetve az se mindegy hogy adja a lapokat. Hiába van 8 megoldó lapod egy helyzetre, ha egyet se tudsz behúzni. -
Zozo0122 #32691 Lehet jól arénázni és rossz lapokból eredményesnek lenni, de attól még random fesztivál az egész, ezért is utálom ezt a játékmódot. -
Renegade #32690 ja, nyilván azok a játékosok, akik hónapról, hónapra hozzák a 6+ eredményeket, azok mind Tükhé gyerekei, de ha már Adwcta szóba került:
7.19 átlag -
Zozo0122 #32689 Hát végülis az :D Borzalom amikor pl te még epicet sem kapsz, az ellenfélnél meg tökéletes curve, megtoldva 2 legendással és társai. :D -
Renegade #32688 ha így látod, hát így látod, csak felszaladt a szemöldököm arra, hogy luckfest. -
Nem írok én már semmit. Csak mi értelme akkor fórumozni ha nincs helye más véleménynek.
Az elején arról kérdezett mit csináljon az arányával. Hát ha nem megy a 3 win minden arénában akkor jelenleg elherdálja, plusz a program segítségével (ami amióta adwcta és csapata otthagyta, egy katyvasz lett) 0-3akat megy nem tudom mit fejlődik. -
Renegade #32686 a vészmadarakra meg ne hallgass, én bőven átlag alatti tudású aréna játékos vagyok, ami abból is fakad, hogy rosszul kezelem a coint, de így is 100 gold alatt van egy pakli. Viszont itt a topikban vannak nálam bőven jobb arénások, majd ők adnak pár jó tanácsot. :)
statok
-
Renegade #32685 idő kérdése és belejössz, le kell játszani, úgy 50 aréna meccset, megnézni pár videót, aztán lehet te leszel a következő Kripparrian, aki hetente megy 1-2 12 wines arénát. :)
jó, nem mindenkiből lesz profi játékos, de az átlag 4- 5 win hamar össze tud jönni. -
Renegade #32684 komolyan?
ide jön valaki érdeklődni, és x év rutinoddal azt tudod mondani az arénára, hogy luckfest o0
-
Madi92 #32683 Nyugi, ellenem olyanokat is kiraktak már, ami még constructeden sem látni, mert olyan nehéz összehozni. :D
Lényeg, hogy Early gamed legyen és mindig tradelj minionokat(tök mindegy, hogy csak egy 1/1-es). Előbb utóbb elfogy a removalja. Persze, van mikor semmit nem tudsz tenni, mert mindenre lesz megoldása, ilyenkor el kell fogadni és menni tovább. De az sem jó, ha ész nélkül dobálsz ki mindent. 3 minion elég a boardon általában, így egy teljes boardclear után lesz mit letenni az asztalra.
Bár nekem nem kéne tanácsokat osztanom, mert én már átálltam a napi pack vásárlásra. :D Az aréna nekem túl stresszes.
-
Nekem ezekből az aréna írásaidból az jön le, hogy inkább kiegre v packokra költsd az aranyat.
Fölösleges idegelni magad arénán, am is egy luckfest az egész. -
hawkie22 #32681 Letöltöttem a HearthArenat, elkezdtem egy aréna runt sámánnal. Olyan paklit raktam össze, volt benne 2 Lightning Storm meg egy Elemental Destruction, mindem más minion volt. Se Hexet nem kaptam, se Lightning Bolt, se Lava Shock, se Crack, se semmi. Én nem tudom, hogy az ellen hogy tud ilyen jó paklikat összerakni, de mindig náluk volt minden, ami countereli az én minionjaimat, plusz olyan szinergiákat raktak le az asztalra, hogy csak pislogtam. Ráadásul annyi leszedöjük van, hogy csak na. Mondanom se kell, 0-3 lett a vége.
Tudom, hogy rengeteg kártya van a játékban, de azért ne szorítkozzunk már csak minionokra. Pedig most volt early meg midgame rendesen, még az endgamere is jutott volna minion, de a 11-12. kör környékén kifújt a pakli. :(
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.06.05. 20:26:45 -
Negritis #32680 meta snapshot szerű valami
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.06.05. 10:36:31 -
hawkie22 #32679 Köszi. Telóra nincs valami hasonló tracker? Ha idöm engedi, többnyire telefonon játszom. A vége a sámán paklival 1-3 lett, elvéreztem egy rugó megy Paladin ellen. Egész egyszerüen, ha 95%-ban csak minionod van a pakliban, az nem elég. :D -
Egy ennél lassabb metában egy totemnek pl v acolytenak, clericnek 3/6 testet adni megérné.
Ilyen meta kb sose lesz, de az ötlet okés. -
Matte #32677 valaki mondja már meg nekem, hogy a Darkspeaker effektje miért jó :D
Tehát meghallgatnék egy forgatókönyvet, ahol ennek a battlecrynak van értelme. -
Renegade #32676 -
Renegade #32675 használj segédszoftvert, mankónak jó, eleinte érdemes megfogadni a pick tanácsokat, aztán miután egyre jobb leszel, azon fogod kapni magadat, hogy egyre többször bírálod felül. klikk -
hawkie22 #32674 Szabadidövel nem lenne gond, többnyire a melóban játszom, ha a mentöknél nyugi van, meg néha otthon, bár család mellett csak este/éjjel van idöm. Ha azt veszem, hogy a ladder idöhiány miatt úgyis csak a hátlap miatt érdekes számomra, akkor a befektetett idöt nézve nekem ladder = aréna. Szóval tök mindegy, mibe fektetem a "pénzem", legalább tanulok is valamit.
Elkezdtem az arénaköröket, az elsö aréna sámánnal, olyan rettenetes paklit sikerült összeraknom, hogy csak na. Van benne összesen 1 Hex, 1 Frost Shock és 1 2dmg to 2 enemies (a neve nem jut eszembe most). A többi kártya mind minion. :) Eddig 1-1 az állás vele, az elsö kört buktam egy Facehunter ellen, a 2. kört nyertem rugó ellen. Késöbb még meglátjuk, mit alakítok belöle. :D -
Renegade #32673 ez a szabadidődtől függ, úgy átlagosan 3 winntől már ugyanott vagy, mintha vetted volna a paklit, ezután már drasztikusan csökken a booster ára, olyan 5,5 átlag winnél, már ingyen van. amit meg tanulsz mellé az a tempo játékstílus.
akkor is hasznos tud lenni, ha éppen nincs normális kocsma, de valamivel meg kéne csinálni a napi küldiket, de nincsen hozzá megfelelő decked. -
Darun #32672 Szerintem is megéri, még ha sokat veszitesz is. Egyrészt ha kezdő vagy (én is annak számitok, hiszen az alap paklikon kivül alig van másom) akkor olyan lapokkal játszhatsz, amik nincsenek meg, ráadásul segit megtanulni paklit épiteni. Igaz hogy a draft paklik azért másként készülnek mint a normál paklik. Mivel az ellenfél paklija is random lapokból lesz összeválogatva, nagyobb esélyed van ugyanolyan erősségű pakli ellen játszani mint a sajátod. -
Negritis #32671 hosszútávon megéri szerintem
1400g az bőven 10+ aréna lesz
ha mégse akkor lassan megérheti spórolni az adventure-re -
hawkie22 #32670 Van 1400 goldom. Kérdés, megéri szerintetek arénába ölni ezt a mennyiséget, még akkor is, ha kezdö vagyok benne? Eddigi legjobb arénám 5-3 volt. Vagy inkább vegyek belöle paklikat? Vagy tartalékoljam a következö kiegre?
Másik kérdés, mostanság kiknek az aréna videóit érdemes nézni YT-n? Mármint WotoG utánra gondolok. Mondjuk a játékmechanika nem változott meg az alapok, csak a lapok. :D -
Renegade #32669 -
Negritis #32668 sztem írni kell levelet a fejlesztőknek :D -
Negritis #32667 olvasd el az NDA-t de sztem a meglévő cuccokról már beszélhetsz :D
mármint amit már ők kiadtak