40521
  • Pio
    Néha vicces dolgokat művel ez a yogg druida... :)

• dave9004
    Milyen fasza kis fanboy lettél :D
  • Renegade
    elküldtem P4wnynak azt a képet amin az látszik, hogy valamelyikőtök megváltoztatta a nevét P5wnyhofra :)

úgy megörült neki, hogy megy is ki twitterre :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.11. 16:59:44
  • 1Darton1
    Kamu az egész.
  • Daermon
    Adományt nem, úgyhogy a kis nyomi benyalta :D
  • Rhonin7
    azt hallottam a paypal nem refoundolja......
  • Softcore44
    Warlock murlock ysera dragon deck ... MI VAN ITT WILDBE TE JO ATYA EG?????
  • Renegade
    na, már 9gagen is ott van, mondjuk fura, hogy csak most, jó rég történt

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.10. 12:07:50
  • Daermon
    Lehet megpróbálom majd, ha meglesz a dust Twin Emperorra. Köszi!
  • 1Darton1
    Én egy ehhez hasonlót használok, ami a kategóriájában egész tűrhető. De mint már írták, nem minden környezetben működik jól.
  • Softcore44
    Wildba 10 en Dragon Nzoth Secret Ctuhn pala az mit ad ?
  • Shep
    Volt már rá példa :)
  • Softcore44
    De ne hasznald mert azzal a deckel orokre a hs poklaba kerulsz ahol az aggro samik es hunterek fognak lakomazni rothado tetemedbol
  • Negritis
    igen
  • Daermon
    Többen írtatok egy kato druid decket. Ez melyik? Gugliban igy nem találom. Ez valamilyen Cthun deck?
  • DasIsFuck
    Csak az nem mindegy milyen témában lépett a piacra.
    A blizz a átmeneti korban megalapozta az egyedülálló sikerét még azelőtt, mielőtt a világ átbillent volna a digitális korba.
    Óriási előnye van minden tekintetben.
    Had ne hasonlítsuk össze azt a kor és technológiai hátrányt ami akkoriban ért egy fizikális alapú játékot és mondjuk azt ahol a digitális és informális világban a kor céltermékein óriási hírnév és sikerre szert tett vállalat képes 2010+-ban elérni.

Az sem elhanyagolható, hogy a wizards a hasbro tulajdonában van, fizikai termékekre kihegyezbe.
    A csabda az egészben, hogy ma már nem is lehet egy 180 fokos fordulatot tenni a digitális vizek felé, mert a kudarc és veszteség kódolva van és ezért feladni azt a piacot ahol meg megvan az előny nem éri meg nekik.
  • Renegade
    hmmm, azon gondolkodom, hogy volt-e már arra példa, hogy mi bármiben is egyetértettünk volna? :D
    vagy ez volt az első? :)
  • Renegade
    na ezzel én is egyet tudok érteni :)
  • Renegade
    biztos vagy ebben?

nem volt még vajon példa nagy versenyen manahalálra, vagy river mágusra? szerinted aki sikeres pókeres (minden hónapban kifarmol némi pénzt 6-8 asztalon a birkákból) az mindig ott ül a top8-ban?

szerintem, pont a legend státusz bizonyítja a skill szükségességét

amúgy sajnos a Wizards tényleg fényévekre van a Blizardtól, ami vicces/szomorú, mert picit előbb lépett a piacra.
  • Shep
    Csak nem mindegy hány változó van az egyenletben :)
  • dave9004
    Hs fényévekre van a kompetitív magictől meg a pókertől.
  • Renegade
    és ez mindig így is lesz egy variancia alapú játékban, legyen az UNO, Magic, Póker, vagy HS :)

• Softcore44
    Secret palaval minden honapba legalabb lvl 5 ig felmegyek . Elozo honaoba ugye 2 alltam meg . A honap masodik feleben erdemes jatszani es ha egymas utan 3 losed van akkor hagyni a gamet.
  • dave9004
    Katódruidozik tudom.
    MrDestructoid
  • dave9004
    Az egész közösség thijst tartja a legfelkészültebbnek, legjobban metát érző játékosnak.
    De ez tényleg világosan látszik h nincs senki aki konzisztensen zsinórban nyerné a tornákat vagy döntők elődöntők sokaságát hozná folyton. Nyer vki egyet köv hétvégén kiesik első körben.
    Most ezen vitázhatunk még, de fölösleges mert a versenyeken látszik ez pontosan.
  • Renegade
    természetesen egyet sem.

amúgy nem zooval játszik, de ez végül is mindegy.

szerintem pontosan tudod, hogy az ilyen "egy hónap legend" játékok arról szólnak, hogy újra és újra megerősítsék a játékosközösségben, hogy ez egy hosszútávon skillbase játék, meg persze biztos van benne több-kevesebb hiúság legyezgetés.

• Negritis
    biztos vagy benne? mert én nem
    akiket említettél elég sokat streamelnek, ami mellett high level competitív szinten nehéz eredményeket elérni
    1. nincs elég időd kifejezetten készülni
    2. könnyű belőled készülni
    nem véletlen hogy pl starcraftból is az aktív menők nagy része alig streamel
  • Shep
    Lehet még példákat hozni de felesleges, aki szerintem szerencsejáték az biztos Lottózik is :D
  • Shep
    Erről beszélek én is.
  • dave9004
    A luck base abból látszik h alig tud valaki a versenyeken folyton jól menni.
    Ha skillre meg felkészültségre lenne kihegyezve akkor Thijs meg lifecoach meg kolento EUban mindent nyerne kb.
  • dave9004
    Azért arra kiv lennék friss húsként hány tökéletes arénát menne h legyen gold/pack.
    De egy jelenlegi zoofos minden mást törve simán legendás egy hét alatt.
  • Renegade
    ez az egyik gyengeségem :)

amúgy a vitában nem a másikat akarod meggyőzni (nyilván ez szinte lehetetlen), hanem a csöndes hallgatóság azon tagjait, akik még nem döntötték el, hogy egy-egy veresék az csak és kizárólag a szerencse, RNJesus, stb hibája lehet, vagy esetleg az is közbejátszhat, hogy valami el lett rontva, vagy csak szimplán ügyesebb volt a másik.
  • Negritis
    fals vita bele se menj :D
  • Renegade
    ez csak azt bizonyítja, hogy az átlagjátékos, amikor panaszkodik, akkor hibás következtetéseket von le, a túl kicsi minta miatt.
  • Renegade
    jah, véletlenül sem azért, mert a kisujjában van a játék :)

abban igazad van, hogy szarjon sünt mert rohadt jól nyitott, de ezzel annyit ért el, hogy 1 héttel előbb lesz legendás.

• Shep
    Be kellene végre ismerni, hogy a HS egy luck base játék és egyszerűbb lenne mindenkinek, ha nem így lenne nem lennének ekkora hullám vasútak. Lehet mondani, hogy háde póni, meg kamaz meg a többi, ja igen, csak ő nyomja napi 6-8 órában amit te nyilván nem követsz végig és neki is ugyanúgy megvan a hinta palinta, csak éppen nem látod. Átlag játékos meg játszik napi 1 órát ami kb 2-5 meccs paklitól függően és így sokkal durvábbnak hat amikor a rossz oldalon vagy.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.06.09. 18:46:23
  • Madi92
    Mindenkinek vannak ilyen megakadásai. Hónap elején R19-16 között estem-keltem, aztán egyszer belendül a szekér és egy vágtában lementem R8-ig. Most itt megint megakadtam, de előbb utóbb kimozdulok valamerre. Egyszerűen vannak időszakok, mikor nem érdemes játszani. Mindig olyan ellenféllel rak össze, akinek álom kezdő keze van, te meg mindig azokat a lapokat kapod, ami másik Hero ellen kellene. Ez ilyen. Ilyenkor az ember felhúzzamagát, hogy már csakazért is, de ilyenkor inkább csak Rankot veszíteni szoktunk. Ekkor kell elmenni sétálni, sört inni vagy valami és újra próbálni később.
    Ma én is néztem P4wny-t. Igaz ő sokkal basicebb deckel, de már pár napja R5-3 között mozog, szóval minden decknek-játékosnak megvan a maga határa egy bizonyos fokig.
  • ktm99
    Jah hat ha valaki bemakol par nyitasbol egy golden legendet, amit betorve lecraftolja a "f2p" paklijat, ugy lehet haladni.
  • Renegade
    hát, P4wny jelenleg egy 6...hat napos accal van R4-en, ez van srácok, el kell fogadni, hogy nincs még meg a megfelelő tudás/rutin, és mi csak átlagos eszű játékosok vagyunk, vaaaaagy, P4wnyhof is tagja a titkos háttérhatalomnak, mint az összes többi híres vlogger, akik csak úgy csinálnak, mintha ügyesek lennének, de valójában mind gyíkember. :)
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.09. 18:25:57
  • Matte
    senkinek se áruljátok el, de r17-ről r13-ra lementem egy óra alatt, úgy, hogy egyszer kaptam ki, mert jöttek a vízóra leolvasók.

Idegből összetákoltam egy facehunter szerűséget (csak azért szerűség, mert egy wrangler, két savannah és egy longbow befigyel), kettő, azaz kettő darab taunt minionnal találkoztam eddig a nem tudom hány meccsen (10?)