40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #32826 Lehúzza a gatyáját és annak tartalmán :D -
Hát pedig én már majdnem kezdtem aggódni ,hogy mi lesz szegény BB-al, min fog röhögni, ha mindenki abbahagyja a HS-t? :D -
Zozo0122 #32824 Az Eternal is be fog húzni egy kis részesedést a piacból, mert a játék nagyon jó, pedig még csak zárt béta. Nagyon helyes, bőven kellett a konkurencia, bő 1 év múlva szerintem a HS-ben csak azok maradnak majd, akik telóról játszanak, vagy a nagyon egyszerű deckeket kedvelik, aki máshogy áll ehhez, az valószínűleg vált majd, mindegy, hogy melyik konkurensre. (Nem kell aggódni, így is a HS marad a legerősebb a mezőnyben, mármint pénzügyileg meg játékosbázis méretet tekintve.)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.06.14. 15:18:45 -
Renegade #32823 bizony, még arra is van esély, hogy nagyobb szelete lesz, mint a Elder Scrollsnak.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.14. 11:21:22 -
Azt már a játékban is utáltam, nem is csináltam meg a hozzá kapcsolódó küldetéseket, a sok hülye törpe meg állandóan kártyázni akart .) -
Negritis #32821 azért a kezdő gyenge hétvége sok mindent nem jelent
főleg hogy a kritikusok mindent megtettek ezért (és a trailerrel a blizz is)
simán benne van hogy szépen fokozatosan fog termelni a film
jah igen, még egy konkurenciát bejelentettek a HS-nek :D
jön a standalone gwent :D -
Renegade #32820 off:
Emlékeztek még milyen pufogás volt amiatt, hogy a Blizzard letérdelt Kínának (pl grafikai átszabás, pandamacik, stb) némi dodóért?
úgy fest ez kifizetődött HS-nél is (WOW-nál mondjuk nem tudom mennyi tört szerver lehet Kínában), meg megmentette a WOW film seggét is. Szóval lehet itt még folytatás.
filmbuziról:
"A második helyezett Warcraft furcsa piaci pozíciójáról már eleve oldalakat lehetne regélni, de legyen annyi elég felütésként, hogy a feltehetőleg félmilliárd feletti végső globális bevételének nagyjából 15%-a folyik be csupán amerikai kasszákból, ami egy elég sajátságos minta felé közelít.
A 160 milliós büdzséhez (plusz a feltehetőleg minimum 40-50 milliót kóstáló marketinghadjárathoz) mérten a 24 milliós amerikai hétvége katasztrofális és a 60 millió körüli zárás sem javít majd az összképen pár hét múlva, mégis, főleg Kínának köszönhetően Blizzardék akár tervezgethetik is a franchise-t tovább. Már az első napján tönkreverte keleten a Furious 7 mindenkori rekord nyitányát 46 millióval, majd 5 nap alatt kerestek vele 156-ot, ami pl. már üti a Star Wars komplett kínai bevételét. Hogy Amerikában mikor is kezdett el totálisan kényszerpályán mozogni a kezdeti hype, azt az objektívabb rálátással bíró fanok tuti jobban gyanítják, de annyi ziher, hogy nem kicsi felhajtás övezte a teljes produkciós felállást, majd ahogy közeledett a premier, úgy csendesedett el az egész.
A kezdeti elvárások – főleg otthon – nem realizálódtak túlzottan, nem termelte vissza magát csupán a hazai piacán, de amekkora hasasnak ez ígérkezett pár hete, ahhoz képest szépen megúszták a leégést." -
Negritis #32819 pont ismétlik, de sajnos minjá megyek munkába :( -
Negritis #32818 trump teaching miracle rogue
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #32817 sajna nem láttam, vod van?
én balga aszittem jó lesz az ea play -
Pio #32816 Efelől természetesen egy pillanatig se voltak kétségeim. :D -
innen mindenki úgy játszana mint Thijs :D -
ööö tavaly 1 EB volt, idén 4 van -
Pio #32813 Abban azért egyetértek, hogy nem valami világrengető play volt, láttunk már sokkal jobbakat is tőle a vébén a világbajnok ellen, de azért messze nem triviális. -
Pio #32812 Igazából hozzászoktam, hogy ha egy nagy verseny után kiemelek egy nagy playt akkor valaki beírja, hogy az nem is volt nagy play. :)
Természetesen úgy, hogy érted, miért csinálta, ismerted az ellenfél deckjét, tudtad, hogy az egyetlen outja az earthen ring evidens, de ettől még nagyobb összegben fogadnék, hogy 10-ből 9 játékos kib*szta volna a highmanet és nyomott volna egy hero powert. :) -
Madi92 #32811 Hát azért az éppen nem volt egy nagy play. Tudjuk, hogy van neki két sap. Valószínűleg kézben is, nekem meg van két highmane a kezemben viszont már nincs Hp-ja. Naná, hogy nem rakom ki, mert semmi értelme nincs. Deadly shoot sokkal értelmesebb play volt minden szempontból. -
Pio #32810 Azért még mindig vannak olyan next level play-ek... amikor nem teszi ki a highmane-t, hogy ne tudhassa az ellene rotálni a sapját... Nagyon ügyes srác, le a kalappal, megérdemelte. -
Thijs megvédte a címét Európában!! Grat Neki! -
Vicces ez a tavern. 2 Edwin Vancleef kézbe + coin + a -3 mana spell. -
Madi92 #32807 Ááá, mind1. Nagyon gyenge.. :D -
Madi92 #32806 Hm, mit tennél még bele? Eddig sosem használtam hozzá többet ezeknél. Pedig Djinnis deckel haladtam sokáig a kezdetekben. -
djinnre összesen 4 spell? nemsok. -
Madi92 #32804 Most összedobtam egy ilyet. Kb az az elképzelés, hogy value tradekkel szépen felépíteni boardot, majd Djinni combo. : D Most kísérletezgetek vele, lehet totál halott ötlet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Argent Squire x 2
Argent Protector x 2
Flame Juggler x 2
Twisted Worgen x 2
Rallying Blade x 2
Sword of Justice
Divine Favor
Seal of Champions x 2
Acolyte of Pain x 2
Argent Horserider x 2
Blood Knight
Scarlet Crusader x 2
Blessing of Kings x 2
Consecration x 2
Silvermoon Guardian x 2
Twilight Summoner
Djinni of Zephyrs x 2
Vélemény? -
Negritis #32803 naa, Dan-t nem bántjuk :D -
warrihoz dragon aggro, dragon midtempo v ctrl is van elég jó -
Daermon #32801 Druidhoz vagy Warrihoz van valami értelmes standard Dragon deck? -
Pio #32800 Próbáld ki azt is, hogy magma ragert teszel a paklidba. :) -
Renegade #32799 nem is tudtam, hogy Rafam (LOE adventure) amikor lenyúlja a paklit, akkor arra is van egy egysorosa, ha csupa gold lapból áll a deck. :) -
Ja, értem. -
Madi92 #32797 Én minap Trumpnak twitteltem el a Reno pala deckemet, hogy nyilvánítson véleményt, természetesen nem válaszolt, de meg is lepett volna. :D -
Élet? DansGame -
Renegade #32795 gondolom mert van élete neki is :) -
Pio #32794 EB megy (nem csak fociból :) ), akit érdekel ERRE nézheti. -
Miért? Németben már alszanak ilyenkor? -
Renegade #32792 meglepne, ha még ma kikerülne. -
Rá kéne írnod megint, mert elfelejtette ezt a csodaeseményt -
Renegade #32790 van a friendlistemen egy P5wnyhof nevű player (a fene se tudja, hogy innen ismerem, vagy csak egy random külföldi srác), nem tudom miért ezt a nevet választotta, de nekem tetszett az ötlet. Gondoltam miért ne küldeném el mailben, az igazi P4wnynak a képet? Pláne, hogy az egyik youtube videójában szóba került, hogy bezzeg Kolentonak vannak klónjai.
Miután befejezte a mai streamjét visszaírt, hogy nagyon tetszik neki, és kitenné twitterre. Csak annyit kértem, hogy satírozza ki a friendlisten látszódó emberkék battletagjét.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.11. 17:49:00 -
Miről van szó? -
Ja majd írok neki egy csomó egyest meg nullást, lassan csak abból ért :D -
Renegade #32787 szerintem vicces :)
mivel a te neved is látszik a képen, megkérjem, hogy vegyen fel? akkor megtudjátok beszélni a botozást :)