Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Blade flurry nerfről pedig már leírtam, hogy pozitív dolognak tartom, mindazonáltal az amúgy is alulreprezentált rugónak ez egy túl erős nerf szerintem, vagy le kéne venni róla azt, hogy "destroy your weapon" vagy le kéne vinni mondjuk 3 manára.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A nerfek egy részével egyetértek, egy másik részével nem, de még kifejteni sincs kedvem. A holnapi lapok úgyis eldöntik nálam az előrendelést.
Ancient of Lore: 2 helyett 1 kártyát lehet majd húzni
Force of Nature: 5 mana, 3 2/2-es fát idéz CHARGE NÉLKÜL
Keeper of the Grove: 2/2-es test, a többi marad
Ironbeak Owl: 3 mana lesz
Big Game Hunter: 5 mana lesz
Hunter’s Mark: 1 mana lesz
Blade Flurry: 4 mana lesz és csak a lényeket sebzi majd
Knife Juggler: 2/2-es lesz
Leper Gnome: 1/1-es lesz
Arcane Golem: 4/4-es lesz, Battlecry: Give your opponent a Mana Crystal.
Molten Giant: 25 manaról indul
Master of Disguise: csak 1 körig ad Stealthet
Kitaláltam, hogy csinálok egy standard maly rugót és hihetetlen OP, úgy éreztem, simán elvihető legendig 1-2 hétvége alatt. Namost ha standard deckként most ilyen erős, akkor tuti OP lenne a valódi standardben, szerintem egész egyszerűen ennek akartak elébe menni ezzel a nerffel.
Amúgy a nerfek nagyon jók, pont, amire számítani lehetett, igazából 2 dologban nem vagyok teljesen biztos, hogy a jugglernek és a madának elég lesz-e ez a nerf. Jugglernél simán jobb lett volna, ha csak kézből kijátszott lényekre működne még ezen felül, a madár pedig lehetett volna még 1-el drágább akár úgy, hogy kap +1 sebzést.
De alapvetően totál elégedett vagyok, nagyon tetszik, hogy nem csak a meglévő problémákat próbálják orvosolni, hanem proaktívan elébe mennek a lehetséges problémáknak (disguise, blade flurry).
nincs uldaman és divine favor nerf se...
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.20. 19:19:47
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.20. 17:39:05
Ki mit szeretne? Részemről a doomhammer nerf-ben bízom nagyon, abból van 2 sima meg egy golden darabom, kellemes dust mennyiség jönne belőle <#crazya>#crazya>
Meg amúgy is rühellem a mostani agro sámánt, a facehunter sem volt ilyen gusztustalan még fénykorában sem, egy ilyen nerf pedig jó eséllyel kivégezné a mostani verzióját.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Viszont úgy érzem gvg naxx lapok nagyját törni fogom. Elnézve a lapokat, a wild eléggé katyvasz lesz már most
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.20. 13:45:34
nekem nem kell neked igen
csak erre utaltam, és te is igazolod attól hogy 1 dolog valaki szerint felesleges, attól még lehet egy olyan tömeg igény rá ami legitté teszi
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Nekem van fent deck tracker és sokszor egyszerűbb rápillantani, hogy lássam biztosan hány lapom van, mint elkezdeni számolgatni a kezem. Bár tény, hogy majdnem hogy ránézésre tudom már, hogy van-e 10 lap a kezemben, de nem tudom, hogy egy kényelmi funkció miért fájna neked.
Ez kb ugyanaz a szint mint, hogy hearthpwn fórumokon folyton felbukkan egy thread arról, hogy lehetne a beállításokban egy olyan gomb, ami permanensen némítja az ellenfelet. Aztán minden egyes topikban ott vannak, akik megmagyarázzák, hogy arra semmi szükség, mert két gombnyomással lehet némítani, ha zavar az ellenfél emote-olása.
nekem jelenleg 17/18 van, és 1 hét alatt minddel játszottam egy keveset.
nekem pl +9 deckslot nem kellett 😄
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ellenfél hátlapját is csak discovernél.
Mobilon a legjobb, ott az ellenfél kezében teljesen látszódik ennyi.
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
They are looking into an option to randomize your card back when playing, but it isn't something we'll see in the next update.
Ohhhh yeah, amire évek óta várok.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Shep ezt neked is ajánlom, össze tudod rakni (harrison van benne neki talán Cairne helyett, de nem updateli, mert snipeolják 😄
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.04.19. 22:36:06