40521
  • Renegade
    hááát, örülök, h neked kisírhattam a bánatom :)
  • Renegade
    basszus, de ez mi volt már o0
  • sadface #32864
    Jó de az a mennyei. Ott az a furcsa ha a bírót nem kergeti meg a vesztes falu. :D
  • dave9004
    nem jársz elég hazai meccsre akkor :D én mindenhol elküldöm a picsába :D
  • Renegade
    nehéz ezzel nem egyetérteni, bár 80' előtt születtem, de szvsz rég volt arra példa, h a kedves játékvezetőt elküldjem a kurva anyjába :)
  • TBTPumpa
  • sadface #32860
    Pap class lapokra gondoltam csak.
  • Negritis
    overhealtől OP lenne a paladin
  • sadface #32858
    Nem értem mi a problémád vele. Így nem lenne haszontalan az első egy-két köre a papnak és az aggro ellen is lenne egy ici-pici buff a DL kiesésével. Én szeretnék szórakozni ha nem probléma. További véleményt inkább nem nyilvánítok, főleg a #32853 fényében.
  • Negritis
    priest remove, all problem solved
  • Shep
    Jó azért, mert te szenvedsz ellene sámánnal, minden egyébtől kikap, leggyengébb kaszt a játékban.
  • JethroHUN
    Ahaha, majd persze biztos.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.06.18. 12:56:15
  • sadface #32854
    Priest buff: Lehessen overhealelni egy bizonyos határig. (mondjuk 35-40)
  • JethroHUN
    El sem hiszem, 30 lapból... végre sikerült megverni egy rohadt priestet shamannal.
  • Softcore44
    Az a baj ha lent van mar neki pl egy Leokk es mas egyeb minion is akkor akar egy korben sebezhet 15 is a fejedbe . Majdhogynem mar OTK nak lehet nevezni mindamellett a huntik 90% aggro alapu , bar ez ertheto mivel ha megnezi az ember a lapjait nagyreszt aggrora van kiepitve az egesz kaszt . Na persze ezt mas kasztrol is el lehet mondani de a huntira hatvanyozottabban igaz .

@Madi92
    Nerf:
    Call of the wild , a wari 10 armoros cucca ha ctunnak van legalabb 10 hpja , sield slam es persze a shami 7/7 e 4 manaert

Buff: mondjuk az egesz paladint. Sajnos standardban az Nzoth palan kivul jatszhatatlan a kaszt bar mar azis alig alig megy .. Az sc pala meg wildbol os kezd eltunni annyira olvasni lehet a jatekat . Marmar egy pap meg egy rugo is tudja counterelni.
  • dave9004
    Overloadot adnék minden priest lapra. Egyszer észreveszik talán mennyire szívás priestet játszani.
  • Madi92
    Ki miket változtatna az új lapokon? Nerf or Buff.
  • Negritis
    a call of the wild erős, de szerintem FACEhunterbe nem fér bele
    oda már egy leeroy is túl late volt sokszor

a face és a midrange nem ugyanaz
  • Softcore44
    Foleg azzal a + 10 armoros cuccal jah es Bronzbeardal fuszerezve ... Annal mar csak a 3 darab 4/6 taunt a jobb
  • JethroHUN
    Amúgy a Ctun warrior, na az baszott broken...
  • Madi92
    Én is R9-ig jutottam csak. Sajna controll deckek sorsa ez. Deckem amúgy képes lenne többre is, de még mindig sok missplayt csinálok.
  • Softcore44
    Csak kinomba harassoltam , persze jonnek sajnos . Igazabol arra jatszanak hogy "eljunk tul valahogy a 8. Korul hogy oiasi ejakulacio kozepette kitegyem a 3 patkanyomat " es ennyi. Sajna a tempo mage es az nzoth pala is tul lassu ezekhez .. Pedig elozo honapba majdnem meglett a legend .. Most meg 9 en tul nem tudok jutni . Elment picit a kedvem tole . Szivem szerint Nzoth rugoval jatszanek ( meg is van a deckem) de nincs letjogosultsaga most ahogy eszre veszem ..
  • Malarki
    Facehunter még létezik?
  • Negritis
    facehunter kb 1 éve kuka, vagy most megint előjött vele valaki valahogy?
  • JethroHUN
    Aggro Shaman? Amit ThijsNL játszott? Az annyira jó deck vagy mi?
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.06.17. 20:23:25
  • Softcore44
    Aki arra szavaz hogy a facae huntit es az aggro shamit permabannoljak az egesz naprendszerbol az tegye fel a kezét
  • Renegade
    :)

Yog-Saron Trivia:

When the card was revealed, designer Max McCall jokingly commented,
    "so how many times have people Pyroblasted themselves in the face in testing with Yogg-Saron?"
    "five. there is a scoreboard on the wall"
  • Negritis
    az "ingame év"-re gondoltam és igen igazad van én baktam el
  • dave9004
    javítanám: év eleji első kiegnél kerülnek ki. ha áprilisban lesz az első kieg, akkor akkor.
  • Daermon
    Akkor jó, mert akkor nyugodtan beruházhatok még 1-2 paklira.
  • Negritis
    elvileg minden új évkor kerülnek ki lapok
  • Daermon
    A standard a következő (állítólag pandás) kiegkor fog csak változni? És ha jól számolom a Blackrock kártyák kerülnek ki?
  • Renegade
    ha megnézed, ez azért nagyon más, mint a többi, mondjuk én nem raknám bele sem a mortalt (ezt nem is értem), sem a fire-t
  • dave9004
    Zuck Foo
  • Renegade
    na ez a kocsma már megint a gazdagok homokozója, na de sebaj, ideális lesz a hétre küldizni, win...concede...concede...win 10 perc, hibátlan.
  • Negritis
    trump zoo 2.0

• dave9004
    lesz. ennyi elég? :D
  • Negritis
    esti brawl-ról van vmi info?
  • Negritis
    a benne lévő pénz miatt kétlem h lenne esélye másnak igazán nagy sikerre
    és a pénz alatt itt az esport részt értem, ha nem tesznek a konkurencia mögé olyan összegű versenyeket ami miatt megéri a tömeg maradni fog
  • Matte
    4 meccs egymás után palával, négyszer sámán ellen, mind a négyszer kikaptam úgy, hogy egy darab board clear lap se jött kézbe a négy (!) meccs alatt. :D :D :D

Rég nevettem ilyet jót. szlamb.