40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #32866 hááát, örülök, h neked kisírhattam a bánatom :) -
Renegade #32865 basszus, de ez mi volt már o0 -
Jó de az a mennyei. Ott az a furcsa ha a bírót nem kergeti meg a vesztes falu. :D -
nem jársz elég hazai meccsre akkor :D én mindenhol elküldöm a picsába :D -
Renegade #32862 nehéz ezzel nem egyetérteni, bár 80' előtt születtem, de szvsz rég volt arra példa, h a kedves játékvezetőt elküldjem a kurva anyjába :) -
-
Pap class lapokra gondoltam csak. -
Negritis #32859 overhealtől OP lenne a paladin -
Nem értem mi a problémád vele. Így nem lenne haszontalan az első egy-két köre a papnak és az aggro ellen is lenne egy ici-pici buff a DL kiesésével. Én szeretnék szórakozni ha nem probléma. További véleményt inkább nem nyilvánítok, főleg a #32853 fényében. -
Negritis #32857 priest remove, all problem solved -
Jó azért, mert te szenvedsz ellene sámánnal, minden egyébtől kikap, leggyengébb kaszt a játékban. -
Ahaha, majd persze biztos.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.06.18. 12:56:15 -
Priest buff: Lehessen overhealelni egy bizonyos határig. (mondjuk 35-40) -
El sem hiszem, 30 lapból... végre sikerült megverni egy rohadt priestet shamannal. -
Softcore44 #32852 Az a baj ha lent van mar neki pl egy Leokk es mas egyeb minion is akkor akar egy korben sebezhet 15 is a fejedbe . Majdhogynem mar OTK nak lehet nevezni mindamellett a huntik 90% aggro alapu , bar ez ertheto mivel ha megnezi az ember a lapjait nagyreszt aggrora van kiepitve az egesz kaszt . Na persze ezt mas kasztrol is el lehet mondani de a huntira hatvanyozottabban igaz .
@Madi92
Nerf:
Call of the wild , a wari 10 armoros cucca ha ctunnak van legalabb 10 hpja , sield slam es persze a shami 7/7 e 4 manaert
Buff: mondjuk az egesz paladint. Sajnos standardban az Nzoth palan kivul jatszhatatlan a kaszt bar mar azis alig alig megy .. Az sc pala meg wildbol os kezd eltunni annyira olvasni lehet a jatekat . Marmar egy pap meg egy rugo is tudja counterelni. -
Overloadot adnék minden priest lapra. Egyszer észreveszik talán mennyire szívás priestet játszani. -
Madi92 #32850 Ki miket változtatna az új lapokon? Nerf or Buff. -
Negritis #32849 a call of the wild erős, de szerintem FACEhunterbe nem fér bele
oda már egy leeroy is túl late volt sokszor
a face és a midrange nem ugyanaz -
Softcore44 #32848 Foleg azzal a + 10 armoros cuccal jah es Bronzbeardal fuszerezve ... Annal mar csak a 3 darab 4/6 taunt a jobb -
Amúgy a Ctun warrior, na az baszott broken... -
Madi92 #32846 Én is R9-ig jutottam csak. Sajna controll deckek sorsa ez. Deckem amúgy képes lenne többre is, de még mindig sok missplayt csinálok. -
Softcore44 #32845 Csak kinomba harassoltam , persze jonnek sajnos . Igazabol arra jatszanak hogy "eljunk tul valahogy a 8. Korul hogy oiasi ejakulacio kozepette kitegyem a 3 patkanyomat " es ennyi. Sajna a tempo mage es az nzoth pala is tul lassu ezekhez .. Pedig elozo honapba majdnem meglett a legend .. Most meg 9 en tul nem tudok jutni . Elment picit a kedvem tole . Szivem szerint Nzoth rugoval jatszanek ( meg is van a deckem) de nincs letjogosultsaga most ahogy eszre veszem .. -
Malarki #32844 Facehunter még létezik? -
Negritis #32843 facehunter kb 1 éve kuka, vagy most megint előjött vele valaki valahogy? -
Aggro Shaman? Amit ThijsNL játszott? Az annyira jó deck vagy mi?
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.06.17. 20:23:25 -
Softcore44 #32841 Aki arra szavaz hogy a facae huntit es az aggro shamit permabannoljak az egesz naprendszerbol az tegye fel a kezét -
Renegade #32840 :)
Yog-Saron Trivia:
When the card was revealed, designer Max McCall jokingly commented,
"so how many times have people Pyroblasted themselves in the face in testing with Yogg-Saron?"
"five. there is a scoreboard on the wall" -
Negritis #32839 az "ingame év"-re gondoltam és igen igazad van én baktam el -
javítanám: év eleji első kiegnél kerülnek ki. ha áprilisban lesz az első kieg, akkor akkor. -
Daermon #32837 Akkor jó, mert akkor nyugodtan beruházhatok még 1-2 paklira. -
Negritis #32836 elvileg minden új évkor kerülnek ki lapok -
Daermon #32835 A standard a következő (állítólag pandás) kiegkor fog csak változni? És ha jól számolom a Blackrock kártyák kerülnek ki? -
Renegade #32834 ha megnézed, ez azért nagyon más, mint a többi, mondjuk én nem raknám bele sem a mortalt (ezt nem is értem), sem a fire-t -
Zuck Foo -
Renegade #32832 na ez a kocsma már megint a gazdagok homokozója, na de sebaj, ideális lesz a hétre küldizni, win...concede...concede...win 10 perc, hibátlan. -
Negritis #32831 trump zoo 2.0
-
lesz. ennyi elég? :D -
Negritis #32829 esti brawl-ról van vmi info? -
Negritis #32828 a benne lévő pénz miatt kétlem h lenne esélye másnak igazán nagy sikerre
és a pénz alatt itt az esport részt értem, ha nem tesznek a konkurencia mögé olyan összegű versenyeket ami miatt megéri a tömeg maradni fog -
Matte #32827 4 meccs egymás után palával, négyszer sámán ellen, mind a négyszer kikaptam úgy, hogy egy darab board clear lap se jött kézbe a négy (!) meccs alatt. :D :D :D
Rég nevettem ilyet jót. szlamb.