Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Itt van Belező véleménye is a nerfről.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ha az ellenfél deckjében sincs ilyen akkor onnan
ha ott sincs akkor a sajátodból
ha ott se? akkor prep-concede!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.21. 15:44:19
Abban viszont egyetértünk, hogy még a BGH kapta a legnormálisabb nerfet, a többi mégnagyobb vicc.
(btw valami olyasmi battlecry-t kellett volna BGH-nak kapni, hogy deal 5-6 damage to a 7+ attack minion és slussz)
Plusz arra is rájön, hogy a keeper of uldamannak léteznie se kéne.
Ezt semelyik class nem tudta utána csinálni. Öt manáért egy kevésbé nagylényes metában már nem fogja mindenki berakni mert öt manáért a 4/2 már elég nagy tempohátrány, míg háromért üresbe is ki lehetett rakni.
Így már inkább lehet mulchot, assasinatet, siphon soult, stb játszani. Neutral epicnek ekkora temposwinget nem lehet engedni.
Oké, azt vágom hogy 3 manáért nagy előny, meg korlátozza a nagy lények számát a metában. Viszont most 5 manáért nem ugyan az lesz? Még mindig megéri, mert valószínűleg egy 7+ manás lényt szed le, oké nem fér ki mellé sok minden, de a lényeg marad. Amit Negritis írt, hogy kiszorította a class specifikus leszedéseket, hát én ezt se nagyon vettem észre. Eddig mi játszott BGH-t? A druid, pár lock deck, controllwari, kb ennyi, ezek is egyet. Én nem nagyon látom hogy a shaman vagy a mage lecserélte volna a Poly-t vagy a Hexet rá. Szóval ez a nerf szerintem a sz*rank egy pofon.
Valaki világosítson fel hogy mit látok rosszul 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
X hónapja boldog-boldogtalan a challengert anyázza, erre az a válaszod, hogy nem lehet kordában tartani az egészet, azért nem nerfelték azt az egy végletekig elkúrt lapot, ami az egész wildot aggyonvágja? gg, blizznél melózol?
az én véleményem miért lenne általános? Csak pont leszarom a BGH-t. Ti meg szoptok tovább, mert pár hónap után leesik majd, hogy az, hogy 3, vagy 5 mana, annyit számít, mint lepkefing a hurrikánban.
olvasgass hearthpwn-t, hogy mit szól a nép a BGH nerfhez, hamar rájössz, hogy többen vagytok helikopterek, nem csak Dave meg te.
no de mielőtt elszabadulnának az indulatok, kiszálltam a trollkodásból, mert bár pont az ellenkezőjét bizonyítom itt hosszú percek óta, de pont leszarom, hogy értitek-e amiről vakerálok, vagy sem. Béke testvéreim.
a wild pedig igen le van szarva
miért? mert nem lehet az egészet rendesen kordában tartani, ez kiderült az elmúlt 1 évben
a standard lesz az eSport formátum ezért az a lényeges
ennyi
2 olyan secret volt amiből duplázott a secret palák 99%a az pedig a noble sac és az avenge
emellé raktak be 2-3 egyebet
és az avenge azért is volt fontos mert turn6on kicsapta az MC-t kaptál egy jó eséllyel 9/8at ami onnan az esetek 80%ban gg
ilyen nem lesz most már és ez erősen befolyásolja a decket
ergo nem volt fontos a nerf
a BGH pedig ha szerinted nem problémás akkor tényleg nincs miről beszélni
2 gond volt vele:
1. túl nagy tempo swing: az ellenfél 7+ manás lapjára jön egy 3 manás válasz, ergo kint van egy 4/2 és van még egy fél köröd tenni amit szeretnél
2. túl erős volt és a class specifikus leszedéseket is a háttérbe szorította (hex,poly,swd, ... ) ez pedig (érthető okokból) nem tetszett a blizz-nek
(1) a BGH nerf NEM nerf. Mikor használtál te életedben ötödik kör ELŐTT BGH-t? So-ha. Az elven, amiért annyira sokan utálták (én nem) semmit sem változtattak.
(2) Molten... mehh.. ok, legyen, de csak mert pont leszarom.
(3) Bagoly. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddd micsoda nerf, köszönjük.
Itt jöttem rá, hogy a tököm se viszi végig, a Groove, a Fury és a FON kivételével faszság az összes. Lore-t egyáltalán minek játszanám? Ha már nagyon hozzá akartak nyúlni (minek???) akkor kapott volna 4/5, vagy 4/4 testet. De szerintem hozzá se kellett volna érni. Golem úgy ahogy van kuka. Hol a Savage Roar nerf? És persze non of my business, de akkor a karácsonyfa marad? Mer Challenger nerfet se nagyon látok.
főleg hogy a képek általába nem kicsik 😄