40521
  • Renegade
    én ezen már sokat gondolkodtam, mert tényleg van egy máz érzete az egésznek, viszont tuti van neked is olyan ismerősöd, akiről először azt hinnéd, hogy mesterkélt, aztán kiderül, hogy basszus, tényleg olyan o0

de tény, hogy két fajta youtuber van, aki magát adja, pl Szirmai, vagy Belező
    meg aki a közönség elvárásait hozza a képernyő előtt, pl Dancsó.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.28. 11:03:35
  • dave9004
    lokshadow meg top100 ezzel a paklival :D
  • Negritis
    nekem ő nagyon olyan mint Mogács
    nem rossz abban amit csinál, de nagyon érződik hogy "mű" az egész és erőltetett
  • Renegade
    láttátok, hogy P4wny 13 nap alatt elérte a legendet f2p módban?

ilyenkor olyan okosnak érzem magamat, mint egy pitypang.
  • qetuol
  • Renegade
    rájöttem :)

naivan azt hittem, hogy majd második körtől, rakom ki a jobbnál jobb lényeket, hááát nem kedvelt az RNG :D
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.26. 15:19:20
  • Pio
    Mivel sokaknak tetszik a lenti videó gondoltam emlékeztetőül beteszem az elsőt is, hátha sokan lemaradtak róla.
    Remélhetőleg lesz folytatás... :)

• Pio
    Szerintem ebben a brawlban szinte használhatatlan az astral communion druid, szóval ne csodálkozz. Amúgy is alapvetően egy fun deck.
  • Matte
    1:46

:D:D:D:D:D
  • Renegade
    gondoltam megnézem ezt az astral dudut kocsmában (2 küldi, azt hittem gyorsan meglesz), huh, ezt de nem nekem találták ki, egyszer sem éltem meg a 10. kört o0 :(
  • Renegade
    na, rászántam magamat, hogy egy picit HS-ezzek (ugye a questek már rég le vannak szarva), kocsma, háááá, na, Davenek végre igaza lett, ez elégé mage barát dolog, mondjuk ennek ellenére remek csatát vívtam egy astral duduval. :)

na megyek megnézem, van-e így hónap végén valami létjogosultsága R15-ön egy kutyulós warlocknak, bár mondjuk twin emperor nélkül, azért van egy tippem :)

• Pio
    Aha, bétában egy ideig top tier paklinak számított, de aztán teljesen eltűnt.
  • Malarki
    A 2013-as az valami murloc zoo vagy mi? :D
  • Renegade
    ügyes ez a srác/csapat, remélem lesz még pár agymenése :)
  • Negritis
  • Negritis
    nekem eldobás után is visszaadta ugyanazt múltkor :D
  • Mephike
    Nektek volt már olyan, hogy egy ugyanazon küldetést kaptok mindig elsőre? Ha megcsinálom az összeset, másnap biztos, hogy a destroy 40 lény jön megint. Először azt hittem véletlen, de ez már vagy a 4.-5. alkalom zsinórban. Nem túlzok, tényleg ez van. Volt már ez másnak is?
  • Malarki
    Mondanám hogy zseniális de ez több annál :D
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2016.06.25. 12:43:23
  • Daermon
    Ezért is utálom a sámlikat. :)
  • hawkie22
    Végül 6-3 lett, megállított két sámán. Az egyiknél álom keze volt, 4. körben 7/7-es minion plusz elötte Trogg, a másiknál meg a 6. körben egy 11/11-es Windfury-s minion csapott le. :D
  • hawkie22
    Nem is igaz. :D 6-1 most. Pala vs pala meccsen 5. körre kint volt egy Aldor, Dire Wolf Alpha, Yeti, Mad Bomber az én oldalamon, neki még volt 10 HP-ja és no minion. :)

A deck: Pala Aggro Aréna Alul van még egy Sen'jin meg a Venture Co Mercenary
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.06.25. 11:15:17
  • Daermon
    Mert már tudja, hogy a következőben kikapsz :D
  • hawkie22
    Ez nem volt rossz. :)

Jelenleg egy sima classic aggro palával 5-1-en állok arénában. Semmi leszedöm nincs, csak minionok meg erösitök, 4-es szintig, a legerösebb minionom egy Venture Co. Mercenary. :) De jól megy vele. A kérdésem, miért van az, hogy a Heartharena 5-2-t ír az állásra, holott a játékban csak 1 bukott meccsem van?
  • Pio
    Megjött az új rész, ez is KÖTELEZŐ :)

• Renegade
    Jogos,kezdthettem volna egy privivel,ķérés nélkül.
  • dave9004
    és most ide ezt be kellett írnod, mert te vagy az aki nem generálja a feszkót.
  • sadface #32920
    Kérlek küldj egy PM-et idézve azt amit sértőnek találtál. Köszi.
  • Renegade
    nyilván én vagyok a hülye, mert mindig valami ilyesmit várok:

rájöttem, hogy milyen hülye voltam, hogy úgy szidtam a halászlevet, hogy meg sem kóstoltam (na jó egyszer 15 éve, szóval hé, tudom miről beszélek!), lehet a halászlé kedvelők mégsem Sztálin és Mao szerelemgyerekei?

esetleg:

olvastad, hogy Hoty már megint legend lett,lehet nem kéne zsigerből ekézni, lehet hogy nem csak bemákolta, hanem tudja mit beszél?

netalántán: újra átolvastam pár matekkal foglalkozó cikket és kezdem megérteni a valószínűségszámítás szórást, ma olyan produktívnak éreztem magamat

jó tudom, hülye vagyok :)

na, megyek benézek az NVO topikba, hátha rájöttek, hogy nem mindenről a zsidógyíkemberek tehetnek :)
  • Shep
    A mázli a foci része, szóval igazuk van .DDD
  • Negritis
    én át se nézek, mert nem érdekel :D
    vannak akik most is szidják a magyar válogatottat mert hogy mázlijuk volt végig

ha az ember mindig keresi azt ami miatt károghat az legyen az ő baja
  • Renegade
    na átfutottam az utolsó pár hozzászólást az ovitopikban, bámulatos, hogy mindig tudtok valami sértőt prezentálni :)
    eeeeh, fiatalság bolondság :)
  • Renegade
    a strandszezon örömére :)

• Daermon
    Hehe :D
  • Renegade
    GOT és WOW fanoknak :)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.24. 11:23:26
  • dave9004
    3.-ra lett meg, majd éjfélkor a cserélt quest brawlos lett. :D
  • Shep
    Csak a szokásos :) Nekem szerencsére tegnap szinte egyből feladta az ellen így nem volt vele sok gondom :)
  • Darthmushroom
    mi a f4szom ez a brawl??? 3 meccsből az ellenfél csak sorba legend lapokat rakott én meg semmi értelmeset se nemhogy legend lapot.. ja és persze a legjobb mage 2 hp.. portal-->ragnaros lightlord...
  • Renegade
    ugyan nem tudom mit dobtál, de én is kérek :)
  • Negritis
  • Renegade
    mert az a lényeg, hogy amikor kirakod, akkor kiabálni kell, hogy Praise és akkor bizony beadja :)