Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegnap nagyon elkalapált egy ilyen (3 körig nem tudtam leszedni a laphúzó totemét)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Darthmushroom
na végre valami pozitívum is a játéktól.. questből nyitottam egy Al'Akirt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

a trump féle hunter:

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

csak a Nax és a GVG rotálódott ki standardből
tgt,brm,loe még maradt

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

mert END OF THE SEASON ergo mikor vége a szezonnak, ami háát bizony hónap vége
ez a chest folyamatosan javul attól függően hogy mi a legmagasabb rankod, de az adott hónapban (elvileg ha nincs bug) nem romlik
tehát mindig az adott hónap elért legmagasabb rank-ja számít

De most miket is lehet betörni? Naxx, Blackrock, GvG vagy Naxx, Blackrock, League?
Vagy érdemes a régi kártyákat megtartani Brawl-hoz? Wild-et nem tervezem játszani, csak Standardot, arénában meg úgyis jön az összes kártya pickelésnél.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.05.04. 07:59:02

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Helló! Tudja valaki mit jelent hogy open your chest end of the season? Please help! Már 20 as rankon vagyok és nem értem miért nem tudok chestet nyitni... Előre is kösz!
Darthmushroom
régóta tervezem lekraftolom, csak valahogy soha nem jutottam odáig mikor volt rávaló dust 😄

dave9004
április r1 legend EU sámán.

Ha sámán jön szembe a héten, valszeg ez lesz.
hát sylvanast mindenképp érdemes amúgy is.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

na, meglett a második dupla paklis aréna, egy rohadtul elrontott rugó menetből (4-3) esett

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Hülye nem vagy
Magh
Én vagyok hülye, hogy csak most vettem, észre, hogy Nax, Blackrock és League kártyák is simán betörhetők? Csak a Nax epic-legendary egy valag dust.

Darthmushroom
deathrattle pakli nem lenne rossz, de nekem az a deck nagyon drága még úgy is h nzothot sikerült kinyitni. (hiányzik: 2 summoner, 1 sylvanas, 1 xaril és akkor még talán 1 cairne se ártana)

na, végül is 11-3 lett a tegnapi hunter, egy körön múlott basszus, na majd legközelebb

dave9004
De te nagy rógos vagy nem? Vmelyik fasza róggal most tolhatnád
Velem is ugyan ez a helyzet . Már picit meguntam a dolgot . Azért nem hagyom abba mert mindig is azt a franya hatlapot akartam elerni ami ugye a vilagon semmit nem jelent , meg csak nem is latod normalisan dehat akkor is ..
Darthmushroom
ez a játék egyre fárasztóbb.. már rank 20-on zsinórban 4szer kapok ki.. ált. ha megvernek azt lesz@rom, de h ennyiszer legyen zsinórban tökéletes keze az ellenfélnek.. az már vicc. lehet szünetet kéne tartani.. pár hónapja még a napi 100 goldot is kifarmoltam, manapság már a questet megcsinálni is szenvedés

amaz most benomyta az automata felolvasást
hiába tolja pirate warival nem biztos hogy sokáig nézem 😄

Mephike
Igen, ez a lap ezért készült! 😊

Shep
Így már mindent értek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
<#hehe>
😊

kicsit olyan, mint régen a WOT-ban, ott írták a fejlesztők, hogy azért tették be a t-54-et a játékba, hogy a kevésbé ügyes játékosoknak is legyen sikerélményük 😊

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.05.03. 15:44:05
nzoth hunter
8-3 vagyok vele 20-17 eddig az út 😄
kiváncsi vagyok meddig jutok mielőtt váltok egy face-re 😄

dave9004
sztem sajátnál a lehető leggreedybb-el indulni a legjobb és az alapján finomítani.
nem túl heavy ez?

dave9004
alap druid, mit szóltok? ezzel próbálkozok majd és faragom.

egyelőre greedyből indulok majd a jóság felé 😄
na, ez meglepett, azt hittem ott végtelen mennyiségű deathrattle pakli belcherrel, meg shredderrel

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

spagetti kód? úgy néz ki ezt nem csak a mi cégünknél használják a szar szinonimájára 😄 mondjuk nálunk spagetti szoftver a kifejezés, de gondolom ugyanaz.

Én a nagy újdonságok közepette belevetettem magam a freeze mage-be. Nemrég nyitottam Alexet, Antit meg kraftoltam egy második doomsayer és iceblock mellett. Egészen bele vagyok szerelmesedve, jól esik azon agyalni, mikor érdemes bepróbálkozni egy takarítással. Néha előfordul, hogy Alex engem gyógyít, és nem az ellenség életét redukálja tizenötre, annak nem szoktam örülni, illetve azt is tanulgatom, melyik pakli ellen mire érdemes mulliganelni. Attól mondjuk a falra tudok futni, ha a két iceblock az utolsó tíz kártya között van. 😄
😄

hát de ilyen párosítások eddig is voltak (pl. dudu heal, priest flash) gondolom azok nem sebeznek malyval

dave9004
maly velen priestben a flash heal nem sebez azt tapasztaltam.
háát én wildon nem fogok létrázni max néha funolni

Matte
valszeg az van, hogy vlaaki elbaszott vmit a kódban és van egy deal 0 spell dmg is benne
amit malygos szépen felturbóz
mondjuk erre kíváncsi lennék pl flash healnél is hogy mi van vele, mert lehet még komolyabb a bug

dave9004
a spagetti kód úgy hozta, hogy ha van spell dmg-ed, akkor a spell dmg mértékében sebez is 😄
a hármast csak én nem értem? 😄 mitől sebez az? (oké, hogy buglista, na de hát na.)

Secret Palával Wildben 13-1. Most állok 11 en win streakkal. Nem pöffeszkedésből, de magyarul ""szánalmas"" mennyi élettelen paklit próbálgatnak wildben az emberek , ráadásul 14 meccs allat egyszer nem találkoztam azzal a lappal ami elpusztitja az összes secretemet. Talán 5+ on lesz olyan is.

Remélem most meglesz a legendés nem állok meg 3 as szinten. Megróbálom kihasználni a kezdeti tudatlanságot mivel óriási a káosz wildben..
Soha nem volt még semmilyen kasztal 90% Win ratem. Nyilván nem tart az örökkévalóságig, De ha mondhatom most laddereljetek Wildben, régi bevált paklikkal.
dave9004
"mindent teszteltünk" következő része:
nyeh, nem vagytok partnerek a hülyeségben, 5-1, holnap folytatom 😊

Shep
Törhető 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ja, a pakl, na innen 10 perc 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a N'zoth Reno paladin egy álom... 😄
Kétszer vettem vissza kézbe Renot egy ugyan csak N'zoth Warrior ellen. Majd az utolsó lapokkal kiraktam N'zothot, az ellenfelem 50Hp-val 1 lappal a kézben rage quitelt 😄
naaa, valaki fogad velem egy tetszőleges koktélban a barcaftban (akinek van esze, az Ragnaros, vagy Boom)?

a játék:

szerintem ez egy hetes (nem, nem a napok...) deck....de peches vagyok, szóval 5 lesz, pro, contra:

pro:

2 legendary o0
minden, tőlem telhetőt megteszek, hogy a legjobbat hozzam ki belőle
70 tierscore!!!!
jó görbe

con:
ittam 2 sört és egy pálinkát (50%)
peches vagyok
ráparázok
hülye vagy? egy hunter arénában?!?

szóval én 5, ti jöttök, megyek cigizni, 10 perc múlva kezdem 😊

hááát, te is szarjál sünt 😊

dave9004
vetem egy packot 100g-ból->
dave9004
<#vigyor1>
dave9004
Boldog szülinapot hg
nyilván semmi, de rohadt bosszantó 😞

Shep
Én is inkább netdeckelek, mert féltem a 18-at .DDDD

dave9004
És most mondod h nincs lapod, Madi most kezdte innen és a palájával eléggé elvan. Ne mondd h annyi aréna után nincs törhető lapod, meg ott a naxx gvg lapok is amik törhetők. Szal van lehetőséged, de inkább itt hajtod, hogy nem tudsz craftolni, nincs lapod, stb stb. Ha nem költesz akkor törés nélkül csak ez lesz folyton. Így nagy élvezet játszani, max annyira h szidd itt akinek van 1-2 legója.