40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
ha kikerülnek a mostani top tier lapok, akkor az alatta lévők lesznek a top tier amit mindenki szidni fog. Rák mindig lesz. -
Negritis #34026 -
jobb mert OP lapokkal volt tele, ami rákot hoztak? :D
Szokjunk hozzá de kevés op lap lesz már ezután. -
Matte #34024 ja aha. én úgy képzeltem, hogy kivételkor lesz amit megtartanak.
A blackrock az fájni fog mindenesetre. (most futottam át épp a lapokat, azért mennyivel de mennyivel jobb kieg volt mint ez a mostani buzulás) -
lehet róla szó vmikor a jövőben, de nem 1-2 éven belül az biztos. -
Matte #34022 amúgy nem arról ment a rege régebben hogy lesznek kártyák amiket átvesznek standardba kiegekből? Mert nem nagyon vettem észre, hogy megtörténne. -
sztem de -
Negritis #34020 ha nem vette meg sztem nem tudja craftolni -
áprilisig lesz kb standardban. ha 1-2 lap kéne akkor csak craftold max
-
Negritis #34018 ha megvan az old godból amit szeretnél akár meg is érheti
mókának jó és jövő márc-ápr jön az a kieg ami zárójelbe teszi majd elvileg -
Madi92 #34017 Szerintetek megéri még goldból kifarmolni a Black Rockot?
-
Negritis #34016 már bocsánat de ír a f&sz0m :D semmi értelme mert úgyis mindenki azt gondol amit akar
Trump csinált amúgy egy ideig hasonló jellegű videókat, ő is matematikus, ő statisztikusként végzett ráadásul asszem (nekem diff egyenletek volt a szakdogám)
dave9004 #34015
és még csak most jön a Legion :D -
bnet megint kapja az ívet. offline -
Renegade #34014 lelkes voltam, elolvastam a definíciót, szóval holnaptól kezdj el tetszőleges HS portálokra cikksorozatot írni (min. 1000 leütés), mondjuk: a "HS matematikája, avagy, felhúzta, nem húzta?" címmel :) -
Negritis #34013 ami info a progmatosoknak kell nah nekem az is matek volt :D
sztem kb ennyi elég :D -
Renegade #34012 na, az azt sem tudom mi :) megyek is kigooglizom :)
pedig néha nemárt
-
Negritis #34011 nem, tisztán matematikus vagyok és nem progmat hanem alk mat ami azért elég más :D
jah amúgy nem kávézok :D -
Renegade #34010 az meg ez volt:
Én: "Amúgy ilyeneket ne írj, mert szembemész a kánonnal, egycsapásra összemostad a régi facehunterrel, mert állítólag azzal is minden hülye le tudott menni legendbe, szóval konklúzió: a patron pont olyan könnyű/nehéz deck, mint a facehunter. :)"
Negritis: "és mit mostam össze rajta? az akkori metában a patron miatt sok volt a facehunter/shaman ezért a patron "counterek" (amik hoztak ellene 50%ot) nem voltak életképesek ennyit mondtam sztem"
Én: "igyál még egy kávét, az utolsó bekezdés csak vicc volt. :)"
Mivel tudjuk, hogy, matekon (azon belül, asszem progmaton) végzett, így ő a legutolsó, akit lehülyéznék számokkal kapcsolatban.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.24. 10:22:07 -
de akkor ne vágd neki h kávézzon mert hülye hozzá, hanem h ja de kurvakicsi az esélye. -
Renegade #34008 jó ez már tényleg csak szőrsálhasogatás: ha 40%-os a WR-ed R6-R1 között, akkor nem tudsz bemenni R5 alá. :)
de amúgy értelek, veszítesz sokat, majd jön az álom és R20-ról megindulsz, úgy tényleg összejöhet, de az ilyen eseményt a gaussgörbéből is kivágják. :) -
Zozo0122 #34007 Akkor félreértettük egymást, de csak felkaptad a vizet :D Igazad van abban, hogy a 40% legend előfordulhat, de annyira kicsi az esélye, mint annak, hogy a következő kiegben nem lesz random lap :) -
Negritis #34006 ellenségem ellensége az ellenségem és a barátom :D -
Renegade #34005 szerintem:
pont fordítva, ő úgy látja, hogy könnyű, Zozo meg én, hogy nem. kb ennyi. tehát lehet és van is két vélemény, hol itt a gond?
vagy úgy gondolod, hogy mivel Negritissel elég jó a viszonyom, ezért mindenben egyet kell értenünk?
Esetleg, ne adjak igazat valakinek, ha egyetértek vele csak azért, mert mondjuk nem kedvelem (ez csak egy példa, nem Zozora gondoltam)?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.24. 09:25:32 -
Negritis #34004 mikor írtam hogy nem volt nagy a skillcapje?! annyit írtam hogy már alacsony skillel is bőven jó eredményt értél el
a 2 hol ugyanaz ember?
@renegade
azt pedig hogy hogyan lehet 40%al R5-ről legendre menni? ahogy lottót nyerni bemákolod a megfelelő eseménysorozatot
nem mondtam hogy húde gyakori lenne, de a pakliban benne van hogy alapvetően 40%os a winrated R6-R1 között viszont legend leszel mert jön egy olyan sorozat hogy sikerül
ahogy 60%al is összejöhet h nem vagy legend mert jön mindig egy lose streak
rühellem a valszámot-statisztikát ne kelljen már ennyire alap dolgokat kimagyarázni
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.08.24. 09:24:30 -
Ez az igazság -
Renegade #34002 hujujuj -
Látod negritis két vélemény nem lehet egy pakliról mert belédáll valakik új koalíciója. Best topic ever -
Zozo0122 #34000 Sehogy, R5 felett nicns streak. -
Zozo0122 #33999 Fölöslegesen erőlködtem régebben is, mikor azt magyaráztam, hogy mekkora skillcapje van a patronnak :D Egyszerűen nem bírom feldolgozni (nem akarlak megbántani meg semmi, csak egyszerűen az agyam nem fogadja el), hogy milyen alapon nem tartjátok/tartottátok nehéz decknek? Abból, hogy profi streamereket néztetek vele játszani, esetleg legend játékosok reddit írásaiból? Egy jó játékos kezében az a pakli táncolt és pusztított, ez tény. Én se voltam vele olyan rossz szerintem, mondjuk nekem nagyon bejött a deck, de gyakran hülyére vertek R5 felett. -
Renegade #33998 40%-al, hogy a viharba? -
Renegade #33997 igyál még egy kávét, az utolsó bekezdés csak vicc volt. :) -
Negritis #33996 a patron bőven engedte a missplayeket és mivel nem volt triviális deck ezért benne is volt a pakliban bőven h csináltál
és mit mostam össze rajta? az akkori metában a patron miatt sok volt a facehunter/shaman ezért a patron "counterek" (amik hoztak ellene 50%ot) nem voltak életképesek ennyit mondtam sztem
a másik meg annyit írtam h hiába nincs R5től win streak bonus, van olyan bolygóegyüttállás hogy bizony legendre jutsz akár egy 40%os deckel is, csak nyílván kisebb az esélye -
Renegade #33995 most Zozoval értek egyet.
továbbra is úgy gondolom, hogy a Patron nem a Vér Istvánok paklija volt.
Amúgy ilyeneket ne írj, mert szembemész a kánonnal, egycsapásra összemostad a régi facehunterrel, mert állítólag azzal is minden hülye le tudott menni legendbe, szóval konklúzió: a patron pont olyan könnyű/nehéz deck, mint a facehunter. :)
-
Zozo0122 #33994 Valóban nem, mert R5 felett már az aggro is tud játszani :D Így még frusztrálóbb, nálam rendszeresen elment a kedv R5 után. -
Renegade #33993 bocs, nehéz hét, fáradt voltam, streak
amúgy matematikai szempontból igazad van, de ha bárki 50%-ot tud R5-ig egy deckkel, az nem túl valószínű, hogy lemegy legendbe.
ha jól rémlik, idáig te is azt vallottad, hogy nagyon nem ugyanaz R5 felett, meg alatt játszani.
-
Negritis #33992 50%al is el tudsz jutni ugyanis előbb utóbb összejön egy win streak (nem a bónusz *os) ami elég hosszú ahhoz hogy melegyen a legend
pure math :D
és nem azt mondtam hogy általánosságban véve volt 50%os WR-je, hanem hogy nem volt rosszabb matchup-ja ami 2 külön dolog
a patron rankeden a hülyéknek hozott 50%ot simán, aki kicsit is értette 70%+ gond nélkül
mer a counterjei az kb a combo dudu és a handlock voltak amiket meg a facehunter/shaman megett -
édibédi mert ott a strike? érti ezt vki am? -
Zozo0122 #33990 Háhá, valami ilyesmi reakciót vártam :DDD Zseniális
-
Renegade #33989 naaa, azért errefelé általános vélemény volt, hogy R5 felett mindenki édibédi, mert ott a strike. -
icyshadow #33988 Köszönjük az újabb TESL reklámot és a kihagyhatatlan önfényezést.:)
Komolyra fordítva a szót pedig, igen, ez lenne a normális hozzáállás, hogy vált az ember egy olyan játékra, ami kiszolgálja az igényeit.(Atyaég.. Zozo és normális hozzáállás egy mondatban..:P) Egyébként valamennyit játszottam már a játékkal, valóban nagyobb szívás van aggróként, ezért is mondtam, hogy van megfelelőbb játék azoknak, akik control felé hajlanak.
HS-re visszatérve pedig, az, hogy mi gyors, meg, hogy ez így jó-e, az erősen szubjektív. Ha XY-nak nem tetszik a HS casual, illetve aggro jellege, akkor ne játsszon vele. A Blizzardnak anyagilag ez éri meg, hogy ilyen a HS, szóval ilyen is marad, amíg a többség igénye nem változik.