Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
ctrlba meg a joustok miatt szeretem alul tartani a kis manás lényeket.
am ha érdekel a téma itt van még két deck:
Blake nzoth-yogg-reno-dragon sámánja
Tides ctrl sámánja

Mindkettő látható lesz majd remélem hétvégén amcsi prelimen. Tides streamen tolta a sámánt és mondhatom élég hatékony az övé is! LEhet eljön a ctrl sámán ideje is, csak a lustábbak a totemet meg az aggrot tolják 😄
😄DDDDDD

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Egyem a szived 😄
a francba! 😄 kár...
jó 200km-rel odébb vagyok 😄

Amúgy te pesti vagy? nem érdekel néhány plusz forint? Persze egy jópofa találkozással egybekötve 😊
egyre inkább úgy érzem, hogy elférne a pakliban (egy mindenképp) eternal sentinel. Próbáltad már? (az pont nincs meg, úgyhogy agyalok, hogy craftoljam, vagy sem)

na értjük egymást de engem a black rock mountain story érdekel, elvben ha beírjuk a kártyaszámot meg miegymás, és utána töröljük, akkor azt én soha tübbé nem keresem vissza szal megbízható vagyok. És ha tudnék sem élnék vissza a szituval.

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 10:20:00
Egyébként nem tud valaki segíteni személyes talival, bankkártyával, én kp. fizetném az összeget a black rock mountain fullért, és a fáradozásért tennék még rá valamennyit. De én nem használok bankkártyát...
amúgy mennyire vagy rajta a F2P módon? Csak azért kérdezem, mert látom, hogy nyomatod rendesen, nem gondolkodtál el azon, hogy esetleg veszel egy adag paklit? Mivel én is napi szinten játszogatok, évente egyszer azért meg szoktam ejteni 50-80 paklit, mikor hogy, tudom, hogy f2p, de egy idő után valahogy mindig előjön bennem, hogy mégiscsak melóznak vele a srácok (már amennyit 😄) és ha napi szinten "használom" a programot, akkor néha illik valamit visszaadni az élményért.

Nálad meg még sokat dobna is a sztorin mondjuk 50 classic pakli, nem?

Mindig van lehetoseg 😊 amig nem szerzel tobb lapot addig ez igy jo. A flamewalker a vegen azt hiszem 4. Szarny
én azt már tíz perccel a hozzászólásom után megértettem, nincs is ezzel baj, nem először, sőt, nem is utoljára fordul elő velem. (az más kérdés, hogy mi tetszik és mi nem) Természetesen tekinthetsz rá beismerésként, nekem végül is mindegy, én szívemből és őszintén szóltam hozzád.

(mivel ez nekem tényleg csak egy játék, néha nehezen viselem a tahókat, mea culpa). Na de ne ragozzuk, sámánoznom kell 😄

a black rock mountain melyik részében van
? a flamewaker?

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 10:11:45
Itt vannak a mage lapjaim, mondd hogy van még valami lehetőség benne!...😊
Igen bar ahogy neztem a legfontosabb lap a Flamewalker hianyzik 😞 sajnos arra epul az egesz tempo deck. Igy eleg kinkeserves lesz ladderolni
amúgy általában próbálok spell-eket tartalékolni a végjátékra,de van hogy a meccset már korábban el kell dönteni vagy, szükséges bevetni mindent. és a végére csak néhány lény marad! Ezért kéne a caballist tune vagy mi...
akkor a a rugó patient assaint megéri eldobni egy cult-ért!?
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 09:51:57
Azt sokan elfelejtik hogy a tempo mage egy alapvetoen controll deck es nem agro. A leprad nem kell bele szerintem se en elozo szezonba 3 szintig jutottam vele pedig akkor meg nem volt cult se ami a magenak az egyuk legerosebb lapja mostanság.
kipróbálom egyet lecraftolok abból még és akkor meglátom, most úgyis feljött egy golden, meg egy epic.
És a másik, elég volt a paklikból...
össze kell szednem 700 goldot! kell az emperor...

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 09:46:01
ja... igen
😄 már csak ennyire emlékszem a végéről, de tényleg igaz
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 09:41:29
és a másik dolog, hogy ugye akkor 4 darab 3/2-esem lenne. jó lenne ha a cult sorcerer pl 2/3-as lenne
mert amikor az ellen kirak egy lapot ez is fontos mint a raptor meg a crocolisk
Hátha az a druid egy rugó, akkor igen 😊
baszki hajszál híja volt hogy meg legyen a rank 15, de egy rohadt druid egy hp-ja volt és 1 lap. mellé felhúzott (ami sinister strike volt) egy combo 4 sebzést. nekem 6 hp-m volt bazdmeg van ilyen!?
az a baj hogy az 2 mana, és így ritka hogy ki tudok rakni valamit az elején ja és csak 1 van belőle 😊
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 09:18:07
Mephike
Szerintem teljesen jó deck ez már, max a két leprást cserélném le mondjuk cult sorcerer-re.

Itt az új tovább gondolt deck, csak kíméletesen szedjétek szét... A 16 rangig elvitt azért!

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2016.05.21. 07:50:56
Most kaptam egy coin frostbolt face-t ellentől (priest voltam szóval még csak weapon miatt se lehetett). Dennis, is that you? 😊
Lehet.

Hali, volna egy olyan kérdésem, hogy egy gépről lehet több battlenet accot regisztrálni?
időről-időre össze lehet futni velük, bevallom egy napig én is csináltam, amikor a csupor deckemmel túl sok wallet warriorral futottam össze ( természetesen R20-18), aztán úgy elszégyelltem magamat, hogy többet nem.
Egyébként pont most kaptam ki egyet arénában, aki első kőrtől csinálta negyedikig, de aztán meggyógyult, lehet csak telefonált. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

hová tűnt a tegnapi humorérzék 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

dave9004
Ezt kétlem
sztem a shaman, de ez egyéni

bár ha zoo ellen techelem a hunteremet alázza

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

a legjobb midrange pakli a zoo, mert megesik, hogy csak a 10. körben tudja megölni a buta kontrollosokat 😊

Ez a kevésbé elegáns beismerése annak, hogy besültél. De nekem megfelel.
Remélem legalább azt a részét megértetted, hogy miben hibáztál.

dave9004
Kifullad könnyen.
Ezt a kalóz decket meg lehet fogni valahogy? Rosszabb mint a Zoolock. :S
hát, mivel képtelen vagy normálisan válaszolni, (és szemmel láthatóan mondatot értelmezni is), így maradjunk annyiban, hogy kabbeafaszom 😄

dave9004
JethroHUN
Aham... makkereknek biztos jó. Aki szuper szerencsésen húz meg a lehető legjobb kezdő lapjai vannak kézben. Akkor.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.20. 14:40:14

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

dave9004
úgy érted a legjobb jelenlegi midrange paklira?
JethroHUN
Nem hiszem el, hogy elbasztam vagy 700 dustot (vagy 800at?) arra fos totem shaman deckre.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Pontosan . Jo amugy mostt akkor secret palahok egy kis nzoth al .. Eddig 4-0 es 3 wari meg egy pap jott belem szembe .
nem egy ilyesmi volt?

sadface
fel kellett volna tajuntolni

I decide when I'm done.

Koze nem volt az otk warihoz .... 0 aggyal pakolgatta buffolgatta a csotanyat Mindegy ideges vagyok majd elmulik
Nemerdekel
OTK wari 32-őt sebez kézből, max hp-ról is megölt volna

qetuol
babyrage

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Lvl 10 standard . 18 hp-m van a warinak 4 kovi korbe nyerek .. Leteszi az enrages windfurys worgent bekombozza az enrageval es dob neki egy charget.. Komolyan kib*szom ezt a jatekot a kukaba mostmar ...komolyan 0 esely felmenni 5 fele ha ilyen autista ertelmetlen deckek vannak uton utfelen