40521
  • Madi92
    Új deckekkel próbálkozom, hogy mennyire megy, mutatja az is, hogy tegnap óta R12-ről nagy harcok árán leküzdöttem magamat R19-ig. :DD
    Ennek örömére, csináltam egy purify decket, kb azt a decket, amire a lapot kitalálhatták, de így R 19-18-on bohóckodni egész jó. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Silence x 2
    Holy Smite x 2
    Acidic Swamp Ooze
    Ancient Watcher x 2
    Crazed Alchemist x 2
    Divine Spirit x 2
    Purify x 2
    Shadow Word: Pain x 2
    Shadow Word: Death x 2
    Defender of Argus x 2
    Eerie Statue x 2
    Faceless Shambler
    Priest of the Feast x 2
    Excavated Evil x 2
    Entomb x 2
    Ragnaros the Firelord
    Arch-Thief Rafaam
  • dave9004
  • dave9004
    nem. eddig se lehetett kihagyni
  • Darthmushroom
    4. wing még nem is jelent meg, am nem lehet
  • cesar22
    megtudom venni a wing 4-et, anélkül hogy meglenne a wing 3?
  • Negritis
    nekem is lehet írni privit és megadom az adatokat, de jah a "nevek" rész erre van - én mondjuk oda nem írom be mer közös acc tesómmal és ő nem szeretné
  • Zozo0122 #34061
    Már ki is jött? Amúgy meg van véve az egész...
  • dave9004
    Zozo mielőtt megvennéd ismét, eszméletlen gyenge a heroic, csak szólok
  • AntiHero
    Engem is felvehetsz nyugodtan. :) AntiHero #2330

Most van is 1db 80 aranyas küldim amit mindkét játékos megkap.
  • Dimefromhell
    Rendben, köszi! :)
  • Madi92
    Szia! Fejlécben található nevek menüpontban sok embert megtalálsz innen. Nyugodtan felveheted az összes emberkét onnan, akár magadat is beírhatód. : )
  • Dimefromhell
    Sziasztok
    Én is keresek embereket, mert aki becsalt a játékba nagyon ritkán van fent és a "nézd meg egy barát játékát" questhez meg kellene ember h megkapjam a packot. (legalább). Meg ha olyan van 1-2 duelt is lenyomhatunk (bár elég kezdő vagyok még) Köszi
  • Mephike
    Írtam privit.
  • cesar22
    én ráérek
  • Mephike
    Keresek egy embert, akinek kell 80 gold és van kedve játszani érte.
  • Shep
    Ja, ide meg azért írok, mert szórakoztató ami itt megy és néha kell egy kis benzin a parázsra :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.25. 15:18:35
  • Shep
    Mondom ,hogy szívsz valamit ,vagy nem tudom, magadtól nem lehetsz ilyen hülye. Igen is vannak a játékban jó brawlok, ahogy jó kieg szintek is, pl ebből az első tök jó volt, és lapok is szintúgy de úgy fest te is csak a negatívumokat tudod felemlegetni, szóval ...
  • Negritis
    én is sűrűn nézek deck "vázakat" a neten, aztán szépen 1-2 dolgot kicserélek arra amit én jobban szeretek
    ettől még kb netdeck marad de az is megvan h ez "csak az enyém"

persze sokszor fogom és magamtól állok neki teljes deckeket csinálni, mint ahogy most van az nzoth hunteremmel
  • Negritis
    én?

neked mindig minden meta a legszarabb, mindig minden kieg a legszarabb, minden brawl a legszarabb eddig - kivéve ha ismétlés mer akkor meg fantáziátlan, ...

nekem ha ennyi minden idegesítene bármelyik játékban otthagynám a picsába mert nem szórakozás
    és nem csak az, hanem a topikba se járnék (ahogy pl a WoT topikba se járok osztani az érsz h ez mekkora hányadék etc)

tipikusan az a szitu mikor valaki szidja a celebeket hogy nem érdemlik meg a figyelmet, de nincs az a hírmorzsa amit át ne olvasna tüzetesen róluk
  • Shep
    Ahogy a nagymester mondaná, attól ,hogy megváltoztatsz 2-3 lapot a deck még ugyanaz :D Az a baj a HS-ben ,hogy hiába a rengeteg lap sok csak a helyet fogalja, esetleg arénába jó, vagy elmegy.
  • Madi92
    Igen, belátom, ez nagy hülyeség volt részemről, hogy jaj csak saját deck. Most már azért össze tudok rakni több érdekes, jó decket is. Szóval akár keverhetem is a kettőt, annak ellenére, hogy még jó sok lapom hiányzik, főleg Legandary oldalról.
    Van ez az "új" resurect priest amit én is játszok, de egy-két kártyát megváltoztatva, így tud meglepetést is okozni az ellenfélnek és azt sem érzem, hogy "csak lemásoltam oszt jóvanazúgy".
  • Shep
    Én meg azt nem, honnan szeded ezt a sok hülyeséget.
  • Negritis
    nem értem hogy lehet mindig minden a legrosszabb
  • Shep
    Nem értem a kettőnek mi köze egymáshoz.
  • Negritis
    néha érdemes amúgy megnézni premade deckeket is ha van időd
    mert tud :
    1. ötleteket adni
    2. "insightot" hogy mit mivel lehet szivatni
  • Negritis
    nem úgy volt h ráhagytad? ....
  • Shep
    A legrosszabbak egyike, nem elég, hogy random még rohadt hosszú is, vagyis még a vereségért is többszörösen meg kell küzdeni.
  • Negritis
    kinek mi, luck based
    true
  • dave9004
    rémunalmas
  • Madi92
    Beadtam a derekam.
    Kipróbáltam Pawnyhow Patron Warriorát.
    Sosem játszottam warriorral, szóval elsőre elég szopás, de látom, hogy miért megy neki vele olyan jól.
  • Negritis
    megint discover brawl, mondjuk én szeretem
  • Negritis
    jójó, rossz szóhasználat :D
    a lényeg h majdnem minden class-nak ad +1 decktype-t
  • dave9004
    a renora kb egy archetípus épül, de az maradjon :D ok
  • Negritis
    justicar nem feltélten, arra nem épít egy csomó archetípus
    ugyanezért nem hiszem h emperor maradna pl
    viszont Reno nélkül túl sok deck veszik ki, eddig nem ment ki ennyire crucial lap sztem hiába volt egy csomó OP lap gvg-nax ban
  • dave9004
    sztem Justicar is, de hiába.
  • Madi92
    Hát nagyon remélem! :D
  • sadface #34031
    Várd ki a végét... :p
  • Negritis
    mondjuk a Reno sztem tipikusan olyan ami mehetne át "standard"-ba
  • dave9004
    és ezért vki fizetett idén. a szart is el tudná adni most blizz, mint látjuk el is adja :D
  • dave9004
    azért a wotog, karazhan, idei, classic, meg az áprilisi lesz a standard. sok reno és emperoron alapuló pakli kimegy, marad a midrandzs :D