40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #34067 Új deckekkel próbálkozom, hogy mennyire megy, mutatja az is, hogy tegnap óta R12-ről nagy harcok árán leküzdöttem magamat R19-ig. :DD
Ennek örömére, csináltam egy purify decket, kb azt a decket, amire a lapot kitalálhatták, de így R 19-18-on bohóckodni egész jó. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Silence x 2
Holy Smite x 2
Acidic Swamp Ooze
Ancient Watcher x 2
Crazed Alchemist x 2
Divine Spirit x 2
Purify x 2
Shadow Word: Pain x 2
Shadow Word: Death x 2
Defender of Argus x 2
Eerie Statue x 2
Faceless Shambler
Priest of the Feast x 2
Excavated Evil x 2
Entomb x 2
Ragnaros the Firelord
Arch-Thief Rafaam -
-
nem. eddig se lehetett kihagyni -
4. wing még nem is jelent meg, am nem lehet -
cesar22 #34063 megtudom venni a wing 4-et, anélkül hogy meglenne a wing 3? -
Negritis #34062 nekem is lehet írni privit és megadom az adatokat, de jah a "nevek" rész erre van - én mondjuk oda nem írom be mer közös acc tesómmal és ő nem szeretné -
Zozo0122 #34061 Már ki is jött? Amúgy meg van véve az egész... -
Zozo mielőtt megvennéd ismét, eszméletlen gyenge a heroic, csak szólok -
Engem is felvehetsz nyugodtan. :) AntiHero #2330
Most van is 1db 80 aranyas küldim amit mindkét játékos megkap. -
Rendben, köszi! :) -
Madi92 #34057 Szia! Fejlécben található nevek menüpontban sok embert megtalálsz innen. Nyugodtan felveheted az összes emberkét onnan, akár magadat is beírhatód. : ) -
Sziasztok
Én is keresek embereket, mert aki becsalt a játékba nagyon ritkán van fent és a "nézd meg egy barát játékát" questhez meg kellene ember h megkapjam a packot. (legalább). Meg ha olyan van 1-2 duelt is lenyomhatunk (bár elég kezdő vagyok még) Köszi -
Írtam privit. -
cesar22 #34054 én ráérek -
Keresek egy embert, akinek kell 80 gold és van kedve játszani érte. -
Ja, ide meg azért írok, mert szórakoztató ami itt megy és néha kell egy kis benzin a parázsra :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.25. 15:18:35 -
Mondom ,hogy szívsz valamit ,vagy nem tudom, magadtól nem lehetsz ilyen hülye. Igen is vannak a játékban jó brawlok, ahogy jó kieg szintek is, pl ebből az első tök jó volt, és lapok is szintúgy de úgy fest te is csak a negatívumokat tudod felemlegetni, szóval ... -
Negritis #34050 én is sűrűn nézek deck "vázakat" a neten, aztán szépen 1-2 dolgot kicserélek arra amit én jobban szeretek
ettől még kb netdeck marad de az is megvan h ez "csak az enyém"
persze sokszor fogom és magamtól állok neki teljes deckeket csinálni, mint ahogy most van az nzoth hunteremmel -
Negritis #34049 én?
neked mindig minden meta a legszarabb, mindig minden kieg a legszarabb, minden brawl a legszarabb eddig - kivéve ha ismétlés mer akkor meg fantáziátlan, ...
nekem ha ennyi minden idegesítene bármelyik játékban otthagynám a picsába mert nem szórakozás
és nem csak az, hanem a topikba se járnék (ahogy pl a WoT topikba se járok osztani az érsz h ez mekkora hányadék etc)
tipikusan az a szitu mikor valaki szidja a celebeket hogy nem érdemlik meg a figyelmet, de nincs az a hírmorzsa amit át ne olvasna tüzetesen róluk -
Ahogy a nagymester mondaná, attól ,hogy megváltoztatsz 2-3 lapot a deck még ugyanaz :D Az a baj a HS-ben ,hogy hiába a rengeteg lap sok csak a helyet fogalja, esetleg arénába jó, vagy elmegy. -
Madi92 #34047 Igen, belátom, ez nagy hülyeség volt részemről, hogy jaj csak saját deck. Most már azért össze tudok rakni több érdekes, jó decket is. Szóval akár keverhetem is a kettőt, annak ellenére, hogy még jó sok lapom hiányzik, főleg Legandary oldalról.
Van ez az "új" resurect priest amit én is játszok, de egy-két kártyát megváltoztatva, így tud meglepetést is okozni az ellenfélnek és azt sem érzem, hogy "csak lemásoltam oszt jóvanazúgy". -
Én meg azt nem, honnan szeded ezt a sok hülyeséget. -
Negritis #34045 nem értem hogy lehet mindig minden a legrosszabb -
Nem értem a kettőnek mi köze egymáshoz. -
Negritis #34043 néha érdemes amúgy megnézni premade deckeket is ha van időd
mert tud :
1. ötleteket adni
2. "insightot" hogy mit mivel lehet szivatni -
Negritis #34042 nem úgy volt h ráhagytad? .... -
A legrosszabbak egyike, nem elég, hogy random még rohadt hosszú is, vagyis még a vereségért is többszörösen meg kell küzdeni. -
Negritis #34040 kinek mi, luck based
true -
rémunalmas -
Madi92 #34038 Beadtam a derekam.
Kipróbáltam Pawnyhow Patron Warriorát.
Sosem játszottam warriorral, szóval elsőre elég szopás, de látom, hogy miért megy neki vele olyan jól. -
Negritis #34037 megint discover brawl, mondjuk én szeretem -
Negritis #34036 jójó, rossz szóhasználat :D
a lényeg h majdnem minden class-nak ad +1 decktype-t -
a renora kb egy archetípus épül, de az maradjon :D ok -
Negritis #34034 justicar nem feltélten, arra nem épít egy csomó archetípus
ugyanezért nem hiszem h emperor maradna pl
viszont Reno nélkül túl sok deck veszik ki, eddig nem ment ki ennyire crucial lap sztem hiába volt egy csomó OP lap gvg-nax ban -
sztem Justicar is, de hiába. -
Madi92 #34032 Hát nagyon remélem! :D -
Várd ki a végét... :p -
Negritis #34030 mondjuk a Reno sztem tipikusan olyan ami mehetne át "standard"-ba -
és ezért vki fizetett idén. a szart is el tudná adni most blizz, mint látjuk el is adja :D -
azért a wotog, karazhan, idei, classic, meg az áprilisi lesz a standard. sok reno és emperoron alapuló pakli kimegy, marad a midrandzs :D