40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
pont ezért nincs értelme beszólni
-
A Hearthstone híresen hatalmas dizájn terét kicsit csorbítaná:)
-
Madi92 #34385 Luckstone 2016
Hunter ellen 8 HP-n álltam, kint volt Rag is sérülten, de magát gyógyította. Hunter keze üres volt. Erre felhúz egy quick shootot, ami animal companion lett és találjátok kis mi bújt ki belőle...
És akkor juss le Legendaryra mikor ilyen skilles ellenfelekkel kell szembenézni. -
1Darton1 #34384 Laposabb lenne a játék. -
Egy csomó pakli meghalna :) -
Madi92 #34382 Szerintetek milyen lenne az, ha a spellek nem mehetnének facre csak minionra? -
Madi92 #34381 Huntert annyira utálom, hogy ilyen esetben jóváhagyom Yoggot is. :D -
Renegade #34380 
-
Hááát nem tudom mit mondjak, volt tegnap előtt 5 win pappal, hat meccsből meglett, az élesztős deck szerintem teljesen korrekt, már nem először működött jól. Tegnap beadta a 3 pala wines küldit, az is meglett négy meccsből, saját dragon pala, kétségtelen, hogy nem Tier1-es deck, de működik. (A vereséget egy pickpocket rugótól szenvedtem el, erre a köv meccs is egy ilyen deck llen ment, azt megvertem, de az elsőn olyan lapokat lopott, hogy azt hittem elsírom magam.)
Én közel sem érzem annyira rossznak a helyzetet, mint mások, bár én egészen más dolgokért játszom, mint a nagy többség, nekem még mindig működik ez a játék. Kétségtelen azonban, hogy Yogg nerfjét én is simán támogatnám, bár megjelensékor nem gondoltam volna, hogy ennyire erős lap lesz. -
neked már semmi se jó xd :D -
Madi92 #34377 Végre a sok Hunter Sámán horda után, összekerültem egy Malchezar Warrior ellen, na mondom végre nyerek is egyet.
Megy a meccs, természetesen szarabbúl álltam mint szoktam ilyenkor, de sebaj, előbb utóbb kifogy a gyerek. Erre kidob egy Shifter Zerust Tirion formában..ami derék dolog ugye. Mindegy leszedtem, még az ooze-t is megetettem a fegyverével, de gondoltam azért magamban, ha malchezár egy N'zothot is adott a kezébe, akkor magamalácsinálok. Következő körben takaríthattam. Cool story bro. -
Negritis #34376 trump épp egy valet maget játszik
elnézve, ha tényleg működni fog az emberek visszafogják sírni Yogg-t :D -
Madi92 #34375 Már megint a mage meg a Yogg... :D Eszem megáll.
Reno mage volt ráadásul. Kihúztam belőle a birkát Cairnel, szóval nyugodtam raktam le Tiriont egy silverhand mellé. Erre lerakja Yoggot, második spellel lebirkázta a Tririont. Undorító. -
Most, hogy így mondod én is marha régen kaptam, asszem amúgy volt valami stat gyűjtés redditen, mert gyanús lett sokaknak ,hogy a tavaszi kieggel változott a napi feladatok százalékos eloszlása és nem pozitív irányba. -
Negritis #34373 igen, a héten kaptam 1et :D
mondjuk előtte sokáig nem, meg hosszúidő után volt VNL-em
muhee sztem nem is tudja h segített D: -
Matte #34372 amúgy 100 goldos napi quest az létezik még? Mert most hogy így belegondolok egy jó fél éve tuti hogy nem láttam. -
Matte #34371 meg hát akkor se így regelnék ha megtalálnám :D -
Na de főnök.. Nem gondoltad te ezt át.. Aki ide jön az valószínüleg már játszik, ráadásul 1-2 nap múlva a kutya se találja meg a linked. -
ne flamelj! -
Madi92 #34368 Überrelem.
Az ellenfél második köre.
Stand against Darkness + Quartermaster. -
Negritis #34367 random brawl:
lock vs hunter
- t3
ellen jaraxus
én 5 seb
- t4
jaraxus megint
2x king crush
priceless ....
legalább gyorsan megvolt :D -
A referal linket tudod hova tedd! -
aki most kezdené játszani a HSt, akkor tessék ezt használni, hogy neked is jó legyn, meg nekem is 
https://battle.net/recruit/QMM85HPV78?blzcmp=raf-hs&s=HS&m=pc -
Zozo0122 #34364 A BB röhögés tuti mindenkinek a csengőhangja ott :DDDDDDD -
betanulás: 1 hétig csak folyékony étken, katéterrel, lekötözve élni. Fejhallgatón BBrode összes végtelenítve.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.09.20. 22:57:34 -
Persze, egész nap hallgathatod BB röhögését, ha éppen nem élőben nyomja akkor felvételről nyomatják a hangszórókból 0-24-ben :D -
Zozo0122 #34361 Na, várjunk csak. Én értem, hogy eddig is beleszartak, de akkor úgy tűnik, hogy mostmár el is ismerik, hogy fogalmuk sincs, hogyan kéne a balance-ot összehozni. Mind1, legalább jó az ötlet, hogy erre külön team lesz.
balance állás
Ez amúgy végső soron elég király meló lehet.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.09.20. 22:40:45 -
Nyilván nem úgy értettem, a kis hollandot amúgy bírom. -
Renegade #34359 tegnap esett le, hogy szerinted Thijs egy noname streamer, na ilyet is ritkán hallani. :) -
Renegade #34358
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.09.20. 19:37:03 -
Elnézve a bukaresti versenyt és azokat amiken yogg döntött (jópár ilyen volt) még úgy sem jó nézni.
Érdekes lesz ha majd a vb döntőn yogg féle random fog több tízezer dollárról dönteni. Majd odamegy Renegade és mondja neki h fun card game, tehát móka, így természetes. -
Negritis #34356 shatter
és pl az 5 manás lények eléggé ergyák
ettől még gáz a portal de minden portal gáz
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.18. 21:59:33 -
Madi92 #34355 Ezt mondom én is. :D Az ellenfél nyert, de kiraktad és meg volt rá az esélyed, hogy mégis nyerj. -
Mondok egy Yoggos story én is.
Az ellenfél vezetett, több HP-ja volt és volt 3 lénye is, nekem üres volt a boardom.
Kiraktam Yoggot, rengeteg spellt toltam el előtte. Egyetlen lényét ölte meg, és megölt engem is.
Iszonyú dühös lettem, hiszen a fórumon itt mindenki nyert vele, ha kitette, vagy veszített azonnal, ha ellene tették ki...
(Nem feltétlenül az a történet igaz, amelyiket a legtöbbször mondogatják, hogy igaz.)
A streamerek sem értenek tökéletesen egyet azzal egyet, hogy Yoggot tíltani kell-e vagy sem. Kétségtelen, hogy viszont valamit kezdeni kell vele (és még pár lappal) és az adott szituációval. -
Madi92 #34353 Nyilván nem, de, ha csak akkor használja valaki, amikor már úgy is mindegy neki, akkor érted.. :D Értem én, hogy fun. Én is ezt gondoltam először, hogy igen, ez poén tényleg. De mikor rankelnél és ezzel nyerik meg az már nem fun. : ) -
Ja, komolytalan az egész kaszt, nem véletlenül nerfelték arénában is. Egyszerűen vicc, hogy minden lapja vagy sebez, vagy sebez és még lényt is idéz, mert magában nem lenne elég, vagy pedig varázslatokkal tömi, ami ugye azért vicce, mert magenek szinte minden varázslata jó, tehát nem tudsz nem értéket kinyerni belőle. Az a gyökér könyv is, lerakja 1-ért 1/1 meg még egy jó varázslat is, egyszerűen nem tudsz olyat varázslatot mondani ami ne érné meg neki. A kedvencem a cabalistból cabalist meg még abból is cabalist. Jelenlegi formájában a játék akkor a legélvezetesebb ha csak nézed valami versenyen ,vagy streamen, és röhögsz rajta.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.09.18. 19:13:04 -
Renegade #34351 nézd, megértem, hogy utálod/nem kedveled, de jelenleg a játék része, meglátjuk mit fog lépni a Blizzard, csak abba a hibába ne ess bele, plíz, hogy úgy látod, hogy Yogg mindig, minden esetben azt fogja segíteni, aki kirakta. :) -
Madi92 #34350 Nincs igazad abban, hogy olyan mint a N'zoth meg a Kutyuló. Azokról lehet tudni, mit csinálnak. Tudja az ellenfeled, hogy meg fog történni és azt is, hogy mi fog történni.
Ott vannak az OTK deckeket is, tudod, hogy meg fog történni, én pl addig ki sem rakom Tiriont, míg nincs a kezemben N'zoth is meg a redemption, mert ott én azzal nyerem meg az ellen a deck ellen. Mondjuk sok más ellen is jó, de ott létfontosságú. Ha ez nem történik meg akkor Emperor után akár conced is mehet. Lényeg, hogy tudja az ember, mi jön. Nem azt mondom, nyilván kell RNG a játékba, még a Cabalist tomeot is megértem valahol, hogy miért jó. De Yogg, az kb olyan, hogy van egy vesztes köröd, kirakod és lehet mégis megnyered. Hát az azért sok szerintem. -
Renegade #34349 no offence, de most kaptam ki egy Yogg N'Zoth rugó ellen Zoolockkal!, szóval, akkor mi is van? :)
Nem tudom, hogy neked ki mit mondott, de a HS, az RNG Heavy, fun (értsd, bármi megtörténhet, mert móka játék) kártyázás.
Amúgy tiltsuk be, komolyan, de akkor az N'Zothot is meg a kutyulósat is, az is megnyeri neked a meccset :)
Én tök kedvellek, meg minden, de ha zavar az RNG, akkor tényleg a Magic a te játékod, pláne a te agyaddal :) bár tény, ha sikeres leszel, akkor be kell érned gombokkal, míg HS-ben, mint tudjuk, csaló senkiháziként :(lö Póni)is 2k euró/hét :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.09.18. 18:25:24 -
Madi92 #34348 Hát ez a baj, 10 manáért simán megnyeri neked a mecset, ha meg nem, akkor amúgy is vesztettél volna. Tehát leharcolsz egy 10 perces meccset, jól is csinálod, meg összejön minden. Ellenfél lerakja Yoggot és nagy esély van rá, hogy abból a szar pozícióból megnyerje neki a meccset.
Rendkívül szar érzés, mikor tempó mage ellen mész, akinek természetesen álom keze van és 5. körben már csak 10-13 HP-n állsz. Jó, topdeckelsz egy boardcleart. Magenek üres a keze, huh, még lehet esélyem. NEM NEM. Cabalist tome. Ami pont adott neki két birkát mert miért ne, nem csak a Craint, de még Tiriont is lebirkázza. Nem mellesleg még pofánkínál egy bablingbookból esett fireballal, mert kettő nem elég. Jó, megint szerencsém van, megjött Renó. Következő kör még 2db fireball az arcba + forstbolt meg amit csak ki tudott sajtolni a cabalist tomeból.
Oké, most már csak kifogy. Ott van még Sylvanas, azt majd jól visszahozza a N'zoth. Meg még ott van Ragnaros is Healnek, jó ez jó ez.
És akkor lerakta Yoggot és az történt, amit leírtam lentebb.
Igazából nem is lenne ezzel baj, de mégis csak olyan deckről beszélünk, ami turn 4ben majdnem megölt, majd még late gameben is tele volt potenciállal, köszönhetően a cabalist tomenak és antonidasnak.
Mikor elkezdtem HS-zni, mindig azt mondták, hogy aki magel facre dobálja a fireballokat earlygameben az nagy eséllyel veszíteni fog. De most már simán megteheti ezt is, mert miért ne?
Megmondom őszintén, értem, hogy miért szídja mindenki a sámán deckeket, de nálam a mage az sokkal előrébb való az ocsmányság listámon.