40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #34427 jobb játszani egy facehunter ellen mint egy midrange hunter ellen? te elfelejtetted, hogy miket írtál a facehunterre? o0 -
“Egy lány hallotta, ahogy az anyja a nevét kiabálja a földszintről, ezért elindult, hogy lemenjen hozzá. Ahogy odasétált a lépcsőhöz, az anyja gyorsan behúzta őt a saját szobájába és azt mondta: “Én is hallottam…” -
Mesélj még kérlek! :) -
Elég sokáig tartott nekik rájönni. -
Igen, sokkal jobb volt. -
Negritis #34422 eddig úgy volt, kivéve az adventure-s -
A nerfelt lapok vajon betörhetőek lesznek eredeti árukon? Tehát ha Yoggtól megvállnék, az 1600 dustot ad majd? -
Zonnenkraft véleménye a nerfről. -
Negritis #34419 a cotw finisher és esély a control ellen
ami sokkal inkább megadja neki azt h legyen early game az a fontos ott pedig nem 8 manáér vannak dolgok, hanem pl a nagyanyó
a blizz pedig sosem siette el a nerfelést sehol, SC2-ben sem
kijött az új kieg nem javultak a dolgok "maguktól" - amit azért szeretnek megvárni és rábízni a közösségre hogy megoldják, ami a HS esetében sajnos nem fog működni és nekik kellene folyamatosan belenyúlni aktívan - jöttek a nerfek
-
Igazad van, sokkal jobb volt, amikor a face hunter volt, hiszen akkor 8 manáig el sem jutottunk :) -
Hát a hunter szerintem jelenleg ennek a lapnak köszönheti ,hogy egyáltalán ott van ahol, és ez megint csak arra mutat rá ,hogy van itt még probléma nem is kevés. -
Kellett ez a nerf nagyon, csak azt nem értem, miért kellett kivárni ehhez a "nép" haragját.
Bár én eddig azt mondtam, hogy ha a Blizz nerfel, abban sok köszönet nincs, mert az a lap onnantól használhatatlanná válik. Most viszont valóban meghallgatták a javaslatokat, és nem kapkodták el a nerfet.
A tuskarrnak megjelenéskor már ezzel a szöveggel kellett volna kijönnie.
Execute drágítása nem tűnik soknak, és a controllosabb warriort ez nem fogja meghatni, használni fogja továbbra is, de a különböző aggro warriorok ezt már nagyon érezni fogják.
A Charge lap nerfelése lassan kezd arrafelé menni, hogy a chargos lények is így fognak lassan működni...
Yogg szerintem ezzel kellőképpen le lesz nerfelve, de gyanítom ez a történet itt még nem fog véget érni. Főleg ha a Blizz is komolyan szeretné venné a versenyeket, nem csak a játékosok. Egy biztos, szerintem a jövőben kétszer is meg fogják gondolni a random kulcsszót tartalmazó lapok kiadását.
Call of the Wild: Kolento szerint ezt a nerfet a hunti nagyon meg fogja érezni. Meglátjuk, ezt mondta a vak is :) -
Hát az execute-ra ráfért, biterre is, ahogy a totem majmokra is, yogg majd meglátjuk mennyit ér ez a dolog, de skill of the wildnak szerintem hót mindegy, hogy 8. vagy 9. körben öl-e meg a szarjával, továbbra is 3 lény amiből az egyik kapásból 6 dmg akármerre, azt a lapot eleve nem lett volna szabad elkészíteni, vagy legalább a disznó ne lenne benne chargeos. -
Matte #34414 minden fasza egyedül az execute esetében érzem azt hogy a 2ért még mindig túl olcsó....
midrange hunteren nem tudom mennyit üt hogy 8 helyett 9, szerintem túlélhető drágítás.
apropó shield slam miért nem kapott nerfet ha már... -
cesar22 #34413 és már csak 10 másik top warrior deck marad, kutyafáját neki -
Negritis #34412 alapvetően a charge szar mechanika, de nem kiírtják fullon hanem csak nerfelik azt ahol jelen van és problémásabb
sztem amúgy lassan a rhino is sorra kerül ezen a téren mert az is behatárolja őket tervezés szempontjából -
nekem a charge nerf azért kicsit erős, mert ezzel gyakorlatilag megszűnik ez a deck típus. -
Negritis #34410 vicces amúgy hogy ment a hiszti h milyen szar lesz mer 8 manáért senki nem fogja játszani most meg ha lehetne 11 manáért lehetne csak játszani :D
nem akarnak lapokat bannolni ez tiszta, a kérdés annyi hogy mekkora impact lesz Yoggnak ez a változtatás
kétlem h az arcane giant - tempo mage, malygos deckek ne használnák továbbra is elvégre általában board hátrányt eltünteti
de talán csökken az impactja így -
cesar22 #34409 ezek jó döntések szvsz, a tuskó mocskosul op volt a totem gólemjével, és adta magát ez a balansz opció, a charge spellt is adom, a sok otk köcsög megint kereshet újabb kombót, a skill of the wild nyugodtan lehetett volna 10 mana is, a yogg nerf-et én nem értem, simán csak bannolni kellett volna tournamentekből -
Negritis #34408 jön egy balance patch
a Yogg nerf érdekes lesz:
Yogg-Saron, Hope’s End
This is the most controversial card we've ever made. Some people LOVE Yogg, and others hate it. We felt like seeing Yogg in tournaments was not where we originally hoped it would end up. Yogg should be for players who want to have a lot of fun, but maybe not the card you see frequently in high-level tournaments. Yogg is relatively weak in power level for nearly every class at every level, but is slightly above average in 2 decks – Tempo Mage and Token Druid. We didn't want to nerf it so much that it couldn't still be a fun card for players who currently love Yogg. Yogg-Saron will now stop casting spells if, during Yogg-Saron’s battlecry, it is destroyed, silenced, transformed, or returned to its owner’s hand. We tried a bunch of things and we think this is a significant enough nerf that it could reduce the amount it gets seen (especially in tournaments), while still maintaining the dream for people who love the card. -
félek, ja nem :D -
Negritis #34406 én a priest - warrior duóval vagyok így -
Madi92 #34405 Mage minden formája undorító. :D -
Negritis #34404 mentem ma jópárat a valet magegel
aki szerint Yogg a gond, az ne akarja hogy kikerüljön mert ez a face/freeze mage undorítóbb sztem -
vagy mindkettő -
Nem tudom, lehet, de jól lereagálta a dolgot. -
Negritis #34401 :D -
Starcraftra is igaz. :D -
Negritis #34399 -
Frodan lehetn nem is azért öltözöik bohócnak mert meleg, hanem igazából a játék miatt :D -
Ennyi kell csak. :DDD
-
A pap már számtalanszor ki lett tárgyalva, hogy mi a gyengéje. Talán lesz majd idő, amikor ezen változtatnak és az utolsó helyről fel tud mászni. (A sámi is a végén kullogott nemrég.)
A goldhoz előre is gratula, attól én még messze vagyok.
Mondjuk én spec imádom a papot, és amig az R15-t el tudom érni vele, addig nem nagyon érdekel az, hogy legend rankon szinte senki sem használja. De mondjuk ez én vagyok, és megértem, ha valaki R5-n is szívesen játszana papot. -
Matte #34395 dettó. de egyszerűen megrekedtem r16-on pappal (már csak 37 win kell az aranyhoz úgyhogy most azt erőltettem), gondoltam szóljon egy kis pörgés. -
Negritis #34394
asszem ez a deck
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.26. 13:10:04 -
Negritis #34393 nekem jó szolgálatot tesz
de nekem elég sok late lényem van :D
nzoth és Tsi hasznos tud lenni
cserébe elég gyenge az earlym
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.26. 12:57:30 -
Már nagyon ritkán huntizok, mert amióta megvan goldban ez a hero, a többivel játszom ha lehet.
Tegnap priestként az első 4 ellenfelem hunti volt. Röhögtem amikor király eleket játszották ki, mert jóval magasabb mana költségű lényeim vannak, szóval esélyük sem volt húzni. Kivéve egyszer, amikor az oroszlánt behúzta ellenem az egyik, akkor nem röhögtem, és a meccset is buktam :) -
Renegade #34391 14 nyert meccsnél nem mindegy? :) -
cseréld le bloodfen raptorra...
-
Matte #34389 15 meccs egy huzamban beast hunterrel (14/1 so far), 19 kings elekk --> 0 azaz NULLA nyert húzás. -
Negritis #34388 ign interjú