Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hm, mit tennél még bele? Eddig sosem használtam hozzá többet ezeknél. Pedig Djinnis deckel haladtam sokáig a kezdetekben.
dave9004
djinnre összesen 4 spell? nemsok.
Most összedobtam egy ilyet. Kb az az elképzelés, hogy value tradekkel szépen felépíteni boardot, majd Djinni combo. : D Most kísérletezgetek vele, lehet totál halott ötlet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Argent Squire x 2
Argent Protector x 2
Flame Juggler x 2
Twisted Worgen x 2
Rallying Blade x 2
Sword of Justice
Divine Favor
Seal of Champions x 2
Acolyte of Pain x 2
Argent Horserider x 2
Blood Knight
Scarlet Crusader x 2
Blessing of Kings x 2
Consecration x 2
Silvermoon Guardian x 2
Twilight Summoner
Djinni of Zephyrs x 2

Vélemény?
naa, Dan-t nem bántjuk 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
warrihoz dragon aggro, dragon midtempo v ctrl is van elég jó
Druidhoz vagy Warrihoz van valami értelmes standard Dragon deck?
Próbáld ki azt is, hogy magma ragert teszel a paklidba. 😊
nem is tudtam, hogy Rafam (LOE adventure) amikor lenyúlja a paklit, akkor arra is van egy egysorosa, ha csupa gold lapból áll a deck. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Ja, értem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én minap Trumpnak twitteltem el a Reno pala deckemet, hogy nyilvánítson véleményt, természetesen nem válaszolt, de meg is lepett volna. 😄
dave9004
Élet? DansGame
gondolom mert van élete neki is 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

EB megy (nem csak fociból 😊 ), akit érdekel ERRE nézheti.
dave9004
Miért? Németben már alszanak ilyenkor?
meglepne, ha még ma kikerülne.

dave9004
Rá kéne írnod megint, mert elfelejtette ezt a csodaeseményt
van a friendlistemen egy P5wnyhof nevű player (a fene se tudja, hogy innen ismerem, vagy csak egy random külföldi srác), nem tudom miért ezt a nevet választotta, de nekem tetszett az ötlet. Gondoltam miért ne küldeném el mailben, az igazi P4wnynak a képet? Pláne, hogy az egyik youtube videójában szóba került, hogy bezzeg Kolentonak vannak klónjai.

Miután befejezte a mai streamjét visszaírt, hogy nagyon tetszik neki, és kitenné twitterre. Csak annyit kértem, hogy satírozza ki a friendlisten látszódó emberkék battletagjét.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.11. 17:49:00

Shep
Miről van szó?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
Ja majd írok neki egy csomó egyest meg nullást, lassan csak abból ért 😄
szerintem vicces 😊

mivel a te neved is látszik a képen, megkérjem, hogy vegyen fel? akkor megtudjátok beszélni a botozást 😊

Néha vicces dolgokat művel ez a yogg druida... 😊

dave9004
Milyen fasza kis fanboy lettél 😄
elküldtem P4wnynak azt a képet amin az látszik, hogy valamelyikőtök megváltoztatta a nevét P5wnyhofra 😊

úgy megörült neki, hogy megy is ki twitterre 😊
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.11. 16:59:44

Kamu az egész.

Adományt nem, úgyhogy a kis nyomi benyalta 😄
azt hallottam a paypal nem refoundolja......
Warlock murlock ysera dragon deck ... MI VAN ITT WILDBE TE JO ATYA EG?????
na, már 9gagen is ott van, mondjuk fura, hogy csak most, jó rég történt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.06.10. 12:07:50

Lehet megpróbálom majd, ha meglesz a dust Twin Emperorra. Köszi!
Én egy ehhez hasonlót használok, ami a kategóriájában egész tűrhető. De mint már írták, nem minden környezetben működik jól.

Wildba 10 en Dragon Nzoth Secret Ctuhn pala az mit ad ?
Shep
Volt már rá példa 😊

De ne hasznald mert azzal a deckel orokre a hs poklaba kerulsz ahol az aggro samik es hunterek fognak lakomazni rothado tetemedbol
igen

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Többen írtatok egy kato druid decket. Ez melyik? Gugliban igy nem találom. Ez valamilyen Cthun deck?
DasIsFuck
Csak az nem mindegy milyen témában lépett a piacra.
A blizz a átmeneti korban megalapozta az egyedülálló sikerét még azelőtt, mielőtt a világ átbillent volna a digitális korba.
Óriási előnye van minden tekintetben.
Had ne hasonlítsuk össze azt a kor és technológiai hátrányt ami akkoriban ért egy fizikális alapú játékot és mondjuk azt ahol a digitális és informális világban a kor céltermékein óriási hírnév és sikerre szert tett vállalat képes 2010+-ban elérni.

Az sem elhanyagolható, hogy a wizards a hasbro tulajdonában van, fizikai termékekre kihegyezbe.
A csabda az egészben, hogy ma már nem is lehet egy 180 fokos fordulatot tenni a digitális vizek felé, mert a kudarc és veszteség kódolva van és ezért feladni azt a piacot ahol meg megvan az előny nem éri meg nekik.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

hmmm, azon gondolkodom, hogy volt-e már arra példa, hogy mi bármiben is egyetértettünk volna? 😄
vagy ez volt az első? 😊

na ezzel én is egyet tudok érteni 😊

biztos vagy ebben?

nem volt még vajon példa nagy versenyen manahalálra, vagy river mágusra? szerinted aki sikeres pókeres (minden hónapban kifarmol némi pénzt 6-8 asztalon a birkákból) az mindig ott ül a top8-ban?

szerintem, pont a legend státusz bizonyítja a skill szükségességét

amúgy sajnos a Wizards tényleg fényévekre van a Blizardtól, ami vicces/szomorú, mert picit előbb lépett a piacra.

Shep
Csak nem mindegy hány változó van az egyenletben 😊

dave9004
Hs fényévekre van a kompetitív magictől meg a pókertől.
és ez mindig így is lesz egy variancia alapú játékban, legyen az UNO, Magic, Póker, vagy HS 😊

Secret palaval minden honapba legalabb lvl 5 ig felmegyek . Elozo honaoba ugye 2 alltam meg . A honap masodik feleben erdemes jatszani es ha egymas utan 3 losed van akkor hagyni a gamet.
dave9004
Katódruidozik tudom.
MrDestructoid
dave9004
Az egész közösség thijst tartja a legfelkészültebbnek, legjobban metát érző játékosnak.
De ez tényleg világosan látszik h nincs senki aki konzisztensen zsinórban nyerné a tornákat vagy döntők elődöntők sokaságát hozná folyton. Nyer vki egyet köv hétvégén kiesik első körben.
Most ezen vitázhatunk még, de fölösleges mert a versenyeken látszik ez pontosan.
természetesen egyet sem.

amúgy nem zooval játszik, de ez végül is mindegy.

szerintem pontosan tudod, hogy az ilyen "egy hónap legend" játékok arról szólnak, hogy újra és újra megerősítsék a játékosközösségben, hogy ez egy hosszútávon skillbase játék, meg persze biztos van benne több-kevesebb hiúság legyezgetés.

biztos vagy benne? mert én nem
akiket említettél elég sokat streamelnek, ami mellett high level competitív szinten nehéz eredményeket elérni
1. nincs elég időd kifejezetten készülni
2. könnyű belőled készülni
nem véletlen hogy pl starcraftból is az aktív menők nagy része alig streamel

Shep
Lehet még példákat hozni de felesleges, aki szerintem szerencsejáték az biztos Lottózik is 😄

Shep
Erről beszélek én is.

dave9004
A luck base abból látszik h alig tud valaki a versenyeken folyton jól menni.
Ha skillre meg felkészültségre lenne kihegyezve akkor Thijs meg lifecoach meg kolento EUban mindent nyerne kb.