40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Boocs attól aki már olvasta a cikket netán. A BlizzConra kijutásra rendezett verseny pár érdekes paklija. -
és random bejött egy cursed lap ellene (1 hápén volt 10 kőr óta) besz@rás :D -
ájszblokkot kivehették volna -.- -
Negritis #34504 másik brutál ötlet a brave archer hunter :D -
Negritis #34503 5 brawl wint kaptam
renounce lock jött szembe :D -
Kipróbáltam a Timber Wolf féle csodapaklit, működött. :) -
ez a brawl.. pick mind blast-->5. kör győzelem :D -
Ironizálni akartam eredetileg.. :D -
Nos én ma első két ellenfélnek control warriorokat kaptam. Mindkettőben ott volt Yogg, az elsőt nyertem, Yogg nem sok mindent csinált. A másodikat azonban megnyerte Yogg, de valami brutáis módon. (Továbbra is fenntartom, hogy ezt a lapot nem gondolták át, és szerintem lesz még gond így is vele.)
Gyorsan meg is néztem a Temposok oldalát és Yogg ott is figyel az általuk játszott contol wariban...
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.10.12. 10:18:36 -
hawkie22 #34498 Ez igaz, mostanában nagyon kevés aggroval találkozom. Ellenben én most egy Facehunter verzióval rohangálok, valami hasonló, mint ami a hunter class challengeben volt, Secret Keeper + Cat trick, Lock and Load nélkül. Eddig 4-0 az eredmény vele, igaz csak R15. Idáig Kato druid meg Beast Hunter hozott el R22-röl. :) -
Sadface megfogalmazta a lényeget, az aggro-t leváltotta a midrange, én még annyit tennék hozzá, hogy a hunterből is kevesebb van. -
mostmár csak a midrange sámán a tier1 xd -
Változatlan :) -
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy barátibb lett a nerf óta. Ilyen nerfeket sokkal hamarabb meg kellene lépniük egy kieg után és a köv kieg előtt valahol féltávon.
Persze csodát ne várj a játéktól, hatalmas változás nem történt. -
Zozo0122 #34493 Tegnap éjjel rászántam magam, hogy megnézzem a Warcraft filmet és tetszett. Sőt, még a HS-hez is meghozta újra a kedvem...a világot tökre bírom, de a játékosok kikészítenek. Milyen most a meta? Barátibb, mint volt a kieg előtt? -
Negritis #34492 toltad mage-gel? :D képes hasonlót tolni, de abból nem lesz jó winrate :D -
Madi92 #34491 Milyennek gondolod a mage lapjait:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És milyenek valójában a mage lapjai:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Látod, azt sem tudom mit olvasok, 1 hónapot olvastam... lehet nem kellene írnom se, ha már olvasni sem tudok rendesen. :) -
1 hét 3 hét mivan? :D -
Ohh, nem is gondoltam a wiki-re, kösssz a linket!
Yogg bedarálásával lehetőségem nyílt Maly elkészítésére, ő volt az utolsó legend a classic lapok közl, ami még nem volt meg. Megnéztem egy raklapnyi rugó decket, amiben a sárkány szerepel, és összeraktam az egyiket. Eddig kellemes csalódás, gondolom én a legutóbbi nerfnek is köszönhető, hogy ismét játszható, de valami eszméletlen ez a deck :) -
Negritis #34487 wiki
"current selection of Standard card sets is updated when the first new expansion each year is released."
szal elvileg mikor jön az első 17es kieg akkor fog kiesni
gondolom a cél ezzel h mindig legalább 4 kieg legyen -
Az már csak azért sem fog megvalósulni, mert 3 hét és BlizzCon lesz, ahol remélem bejelentik az új kieget.
Jól emlékszem, hogy akkor még nem fog kirotálni a BlackRock kieg, hanem majd csak év végén vagy jövőre. Ugye? -
eh. pedig azt hittem kihúzza a topik egy hétig 0 hsz-szel :D -
Negritis #34484 tempostormon már van tier5 is :D
a renounce lock befért oda -
Negritis #34483 erről az jut eszembe mikor Al Bundynak énekli a családja hogy "senki nem tudja mit szenvedett"
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.10.04. 10:26:19 -
Jó az negyvennek is, legalábbis nálam úgy van. -
Ez teljesen korrekt bontás. Ennél sokkal rosszabbat nyitottam, nekem csak egy epic lap jött. -
Negritis #34480 alapvetően 20 pakli ~ 1 legend -
vettem én is egy Welcome Bundlet..hát messze nem vagyok elégedett. Cenarius és két darab epic (Acient of Lore és Murloc Warleader) ettől azért többet vártam volna ennyi packból. -
Nekem elég volt a trailerét megnézni -
Zozo0122 #34477 Kis off/érdekesség akit érdekel:
Elkerülhetetlenül, de van néhány párhuzam a Legends és a HS között :) Pl. erre a lapra ha ránéz bárki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vagy ez itt a Legends Shredderje :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #34476 pedig direkt options-t írtam ami ugye a hs-nél van ha rámész
míg egyébként (akár logika szerint is) a settings alatt kéne lennie D: -
Ez a scan and repair eltartott egy ideig míg megtaláltam... :) -
Negritis #34474 akinek nem sikerül az update után elindítani, annak javaslom az options/scan and repair gombot -
anadrex #34473 Nah megjött a nerf, viszont az az érdekes, hogy nálam 1,8 gb-ot írt. Mi lehet benne? -
Tegnap előtt: Nyerj pappal 5-ször.
Tegnap: Nyerj pappal 2-szer.
Ma: Nyerj pappal 3-szor.
Úgy nézem velem teszteltetik ezt a herot :) -
National HearthCup Championship megy éppen, egész jó meccsek vannak. -
Negritis #34470 még van addig 1 hónap, szal nem jelenteném ezt ki így
de ott volt az apple promóció is -
November 5-ig él csak az akció és számos Európai ország kimaradt belőle. -
vpn.