40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #34467 ezt a hozzáállást sose fogom megérteni
nyilván hamarosan elérhető lesz jóval több országban is a twitch prime (amit meg se kell venni mert első hónap ingyenes)
ez olyan mint mikor a pokemon go kijött 4-5 országban és azóta is megy a hiszti h fail mert nem worldwide jött ki
vagy a netflix fail ....
nem néztem meg rendesen, de ha nem csak 1 hétig érhető el így Tyrande hanem "forever" akkor nem fail egyáltalán -
Renegade #34466 "A Twitch Prime hivatalosan az alábbi országokban érhető el 2016. október 1-étől: Egyesült Államok, Kanada, Egyesült Királyság, Franciaország, Németország, Spanyolország és Olaszország"
Én látok ezek között Európai országot. -
Úgy fail, hogy csak trükközéssel lehet megvenni. EU-s címmel ne is álmodj róla, gyakorlatilag mintha a Blizzardot nem érdekelné az EU-s játékosbázis. -
Negritis #34464 sztem önmagában nem fail, annak tükrében az hogy közben az első 3 hős meg 10€ -
Családban marad:
Mindenképp kellett, Tyrande a másik kedvencem Sylvanas mellett. Szép az animációja és a hátlap is, de ez a promóció kicsit fail a Blizzard/Amazon/Twitch részéről.
És igen vannak emote-ok, ha Malfurion jön szembe és Illidan is a boardra kerül.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.10.01. 21:12:43 -
Wootan #34462 Erre céloztam :) -
hawkie22 #34461 Még jó, hogy van Amazon Prime accountom. :D -
Tévedtem, itt a megszerzés módja. -
Esélyes, hogy Nov. 4-5 BlizzCon ideje alatt lesz majd meg a válasz arra, hogy miképpen szerezhető meg.
Talán a köv kieget is ott jelentik be, de erre semmi nyom nincs, ez csak az én tippem. (Valószínű nem lesz még bejelentés.)
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.10.01. 08:13:19 -
Wootan #34458 Na kiderült hogy lehet megszerezni az új priest hőst. Ben Brode-ot kell hozzá megnevettetni. -
Salastro véleménye a nerfről. Remélem Yoggal kapcsolatban igaza lesz. -
Negritis #34456 -
Zozo0122 #34455 Mik mennek itt :D -
-
Negritis #34453 -
Az önéletrajzodban is benne van a skillek között, hogy bullshitet hordasz össze egész nap? -
1Darton1 #34451 Eddig büszke voltál rá, hogy nem vagy okos. Most hirtelen önérzetes lettél? -
Na most csudajól megvillogtattad az intellektusod. Sikerült kinyitni aggro sámánozás közben egy könyvet? -
1Darton1 #34449 De legalább lassan eljutsz arra a szintre, hogy szabadidődben olyasmit csinálj, amit élvezel. klepi-klepi
Neander-völgy büszke lenne rád. -
Jol tetted mert amugyse hatott volna meg. -
Negritis #34447 még nerf bejelentése előtt
-
Gondoltam leírom, hogy mi a gond nálad, de rájöttem, hogy ilyen hsz után kár energiát fektetni bele. Jó wow-ozást. -
Felnéztem ma játszani 6 meccs: 4 sámán - 2 zoo. Szerintem ja, más játékkal játszunk. Mivel letöröltem a faszba.:D inkább wowozok vagy bármi mint ez a hulladéknak nem nevezhető ürülékkupac. -
Mindegy, a lényeg h jól megmondod nekik ettől függetlenül -
Nem jó mert bb nem nerfelné az adókat. -
Matte #34442 deck list
http://i68.tinypic.com/2s01c90.png
@Negritis: aha, mindegyik, de ez különösen. :D R16-ról mentem vele, végül nem néztem statot, de kb 8-szor kaptam ki (legtöbbször huntertől) -
Negritis #34441 sztem minden midrange hunter beast hunter :D -
Renegade #34440 beast hunter és életképes? o0
deck list? :) -
Matte #34439 na csak meglett R5 beast hunterrel.. utolsó csillag nehezen adta magát. Gondolom legend innen legalább még egyszer ennyi meccs lenne, kinek van erre ideje (vagy én vagyok lassú és béna?) -
Renegade #34438 csináltam kecskeáldozatot, meg megköpdöstem BB képét, szóval most már minden remek lesz. :) -
Renegade #34437 viszont amit nem értek:
átmentem wildba és elég könnyen haladok (R12-kétszer veszítettem), viszont az ellenfelek minősége meg sem közelíti a standardot (bár sok kimaxolt hős jön, de rossz lapokkal, rossz taktikával), szóval miért javasolják sokan a kezdőknek a standardot?
Most már standardon, dátumtól függetlenül vannak R20-on pedomacik, dátumtól függetlenül tele van az R19-R11 szakasz 95+%-os netdeckekkel.
Innentől honnan jött az ötlet, hogy menjetek csuprok, darált húsnak? -
Természetesen arról van szó, hogy a játék folyamatosan figyeli, hogy milyen deckekkel játszol, és direkt olyan deckeket ad be, ami ellen Te rossz vagy Zoo-val. Ha mégse, akkor rossz kezdőkezet ad... -
Renegade #34435 tuti :)
na mindegy, váltok Yogg magere, R10 nem lesz meg, de legalább lehet röhögni :) -
Negritis #34434 -
Renegade #34433 na, ilyen sem volt még: 0-7 zooval, csak control deckek jöttek szembe, ez mondjuk laza, ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy a topik társak vajon más játékkal játszanak, hogy nekik csak zoo meg sámán jön és mindig kikapnak? -
Renegade #34432 hmmm, engem csak picit érint, ha sámánozok, akkor evolve, amiben nem a felsorolt lapok a lényeg
nem hunterezek
warriorban dragon, az azért megvan az execute nélkül, amúgysem szeretem a kasztot, szóval nem releváns a véleményem
Yogg: sajnálom, tiltsák ki versenyekről, csak ne nerfeljék :(, szeretek vele játszani, mert kaotikus -
Negritis #34431 nemtom nézed-e de inkább BB mint HC v DT :D -
örülj má, hát jobb lesz minden. BBrode4Pres -
Látom már az emlékek megszépültek :) -
Negritis #34428 mióta van kint a Karazan?
kevesebb mint 1 hónapja, azt várták hogy az hoz-e változást
sztem ez nem annyira kevés, főleg nem blizzard szemmel
de ugye akinek mindig minden a legszarabb és mindig minden lassú, majd azért sír mert hiába late ettől még kiderült h op
annak mindig minden szar lesz mind1 mit csinál a blizz
amit én hiányolok kicsit amúgy, az az hogy a Zoo-hoz nem igazán nyúltak hozzá, pedig az is elég problémás
főleg a discolock
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.29. 10:08:13