40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
cesar22 #34748 https://www.youtube.com/watch?v=r_7sldaa1xg
itt van hogy működik a create
ez tetszik mert ilyen még nem volt, ez új, kicsit hasonlít a discoverhez, de még több variációs lehetőséggel, végre valami kreatív -
cesar22 #34746 ja nem, már látom a videót, érdekes -
Egy fórumról másoltam be, természetesen nem kell készpénznek venni. De a lényeg szerintem érthető. -
cesar22 #34744 mi az hogy create a custom spell? nem cast akart az lenni? -
cesar22 #34743 a dark cultist kirotálódása óta ezt tudták kitalálni helyette, szinte ugyanaz a lap :D nagyon kreatív -
Az eddig bemutatott lapok szövegei:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!THREE CRIME FAMILIES:
Grimy Goons: Hunter, Paladin, Warrior
Kabal: Mage, Priest, Warlock
Jade Lotus: Druid, Rogue, Shaman
NEW HUNTER CARD:
Piranha Launcher: 5 mana 2/4 - Whenever your hero attacks, summon a 1/1 piranha
NEW ROGUE CARD:
Lotus Assassin: 5 mana 5/5 - Stealth. Whenever this minion attacks and kills a minion, gain Stealth
NEW PRIEST CARD:
Kabal Talonpriest: 3 mana 3/4 - Battlecry: Give a friendly minion +3 health
NEW MULTI-CLASS LEGENDARY:
Kazakus (Mage/ Priest/ Warlock): 4 mana 3/3 - If your deck has no duplicates, create a custom spell
NEW MULTI-CLASS CARD:
Kabal Courier (Mage/ Priest/ Warlock): 3 mana 2/2 - Battlecry: Discover a Mage, Priest, or Warlock card
-
Érdekes lesz h lesznek saját kaszt lapok +még közös lapok más kasztokkal. -
Ez fake lap! :D Valójában Give helyett Remove lesz, állítólag a balance miatt :DDD -
Zozo0122 #34739 Ez szerintetek adhat saját magára? Mert nincs ráírva, hogy another :D Ez egy még sokkal jobb Dark Cultist :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.04. 20:09:42 -
Remélem kieg lesz.. :D -
Zozo0122 #34737 EGY JÓ PRIEST LAP! :DDD -
-
apa kezdődik :D -
Negritis #34734 amúgy az a kérdés hogy a növekedés gyorsul, stagnál vagy lassul :D
ha lassul és látványosan lassul akkor azért lehetnek bajok :D -
Zozo0122 #34733 Milyen kép? Linket :) Amúgy spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!állítólag a kieg címe egy kiszivárgott kép alapján: Mean Streets of Gadgetzan. Elvileg honlap is van hozzá.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.04. 18:55:57 -
A kiszivárgott necros kép miatt sokan inkább kieget és a hullacsináló bácsi/néni kasztot várják. -
Pio #34731 Szinte teljesen biztos, hogy vagy diablo 3 kieget vagy diablo 4-et jelentenek be és várható egy régi játék HD remake-je is, amire állítólag szintén a diablo a befutó.
Mondjuk ennek ellentmond az, hogy idén is rettentő kicsi helyet kap a kiállításon a diablo. -
Az a kép! :) -
Diabloval remélem kezdenek valamit... -
Zozo0122 #34728 Zsír, köszi :D Akkor nálam meg lesz nyitva a stream, aztán ránézegetek, ha HS van. -
Pio #34727 Na akkor némi infó:
A nyitóceremónia (7-től nagyjából 8-ig) és az esport közvetítések INGYEN nézhetőek kábé mindenhol (twitch, youtube, blizzard oldala, satöbbi).
A nyitóceremónián MINDENT bejelentenek, ami fontos.
Ez után lesznek úgynevezett panelek, ahol a bejelentésen elhangzottakat részletezik, például bemutatják az új lapokat, mechanizmusokat, satöbbi... Illetve vannak totál spéci panelek is, például előző évben volt egy a Blizzardnál zajló szoftverfejlesztési technológiákról. Ezeket csak a tickettel lehet nézni, 2 napon át lesznek, ilyen a 20:30-as is.
Bródi úgy fest, hogy nem lesz jelen, mert megszületett a kislánya, de azért azt ígérte benéz. Állítólag a kislány már tanulja A Nevetést.
Az összes panel tartalmát nagyjából valós időben közvetíti majd az összes komolyabb fansite, valószínűleg second hand stream is lesz twitchen és pár órán belül felkerül youtube-ra.
Egy szó, mint 100 ticket nélkül se marad le semmiről az ember, a ticket inkább annak szól, aki szeretné megkapni az érte járó extrákat, hátlap, minipet, skin, ilyenek, nem tudom pontosan idén mi van, mert épp leszokóban vagyok a Blizzardos gyűjtőszenvedélyeimről. :) Na meg persze mégiscsak tickettel kényelmesen nézheted élőben a dolgokat, mi előző évben például cimborákkal összeültünk és egy 2 napos blizzcon hepajt csaptunk (igazi geek party hard volt), de csak úgy tuti nem vennék ticketet.
Nade elég a dumából, INDULJON A HYPE TRAIN!
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.11.04. 17:50:17 -
Zozo0122 #34726 De 20:30-tól jön a HS What's Next nem? És akkor gondolom ott áll ki Brode és nyomja a showdert, ellövi a trailert és megmutat 4-5 lapot, természetesen ezek Hunter, Mage és Warrior lapok lesznek, esetleg Shaman, mert az most nagy sztár, de Priestből direkt semmi, hogy húzzák az agyunkat :DD -
Tudod nézni ticket nélkül a streamet.
Itt a hivatalos menetrend, rászűrhetsz bármelyik napra, és játékra így semmiről sem maradsz le. -
Szia
Látom képben vagy lenne pár kérdésem(illetve ahhoz aki képben van ellentétben velem):
-Mi ez a virtual ticket? Anélkül nem tudom nézni a livestreamet?
-Engem a Hearthstonen kívül a Diablo 3 új kiegészítő bejelentés is érdekel az is 19 körül várható?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.11.04. 17:00:16 -
Pio #34723 Asszem egyelőre nem kell temetni a játékot:
Blizzard's Hearthstone®: Heroes of Warcraft™ had record quarterly MAUsA, which grew a double-digit percentage year-over-year.
Vagyis a játék továbbra is növekvő pályán van. -
Sok fog múlni ezen a kiegen és az elkövetkezőkön. Bízok bennük, bár okom nincs rá :D -
Pio #34721 Tuti a nyitóceremónián jelentik be, szóval 19:00-tól tekintetek szegezzétek a streamre. :) -
Negritis #34720 https://blizzcon.com/en-gb/schedule#fri-nov-4
ez alapján azt mondanám hogy 20.30 CET nov 4 -
Madi92 #34719 Holnap lesz, nem? -
Zozo0122 #34718 Hány órakor lesz a bejelentés? -
Zozo0122 #34717 Hogy a francban lehet egy életet ennyire cinikusan leélni?:D Na mind1, pletyka úgyis az infó, de van rá esély.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.03. 02:16:49 -
már alig várom a fake lapokat :D -
Zozo0122 #34715 Na most van egy olyan pletyka, hogy Gadgetzanban nyílik valami Pandaren kiállítás és állítólag Mysteries of Pandaria lesz a kieg címe. Nemrég olvastam, de nincs meg a link, majd előkerítem. -
Én letudtam ilyen freezelős mágussal. :D -
Negritis #34713 új brawl : shaman - zap gg :D -
Edwint szerintem nem lehet kihagyni ha már meg van az embernek, nagyon erős az a +2/2 combo. bármikor lehet csinálni egy "nagy" Edwint.
am a két preparationt meg egy bloodmage nagyon hiányzik a pakliból, de főleg az előbbi fontos.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.11.02. 17:24:22 -
Negritis #34711 továbbra sem értem miért jó lenézni bárkit aki bármilyen deckel játszik
neki ez a móka, neked más
neki lehet a cél a legend minél hamarabb, neked nem
lehet hogy 10 éves vérpistike aki ezen éli ki azt hogy elverték az oviban, de lehet hogy egy melós aki a metron tolja ezt a decket, mert ott nincs idő kreativabban játszani
az is lehet h simán questel -
Madi92 #34710 Emigyen néz ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Backstab x 2
Shadowstep
Journey Below
Swashburglar x 2
Betrayal x 2
Eviscerate x 2
Sap x 2
Undercity Huckster x 2
Beneath the Grounds
Edwin VanCleef
Fan of Knives x 2
Shadow Strike x 2
SI:7 Agent x 2
Unearthed Raptor
Tomb Pillager x 2
Xaril, Poisoned Mind
Azure Drake x 2
Shadowcaster
N'Zoth, the Corruptor
Mondjuk ez nem a végleges, Edwint annyira nem találtam idevalónak, szóval még átalakítás alatt van, de ez a mag.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.11.02. 17:05:47 -
ha sok a sámán a rúgóba kötelező az evolved kobold, mivel fan+kobolddal tudod takarítani a totemeket. -
Madi92 #34708 Mindenkinek megvan a saját véleménye. Itt ez az undormány sámán deck. Mult honapban megneztem mit tud. Kb R12rol R4ig levitt 5 ora játék alatt. Azota elvétve nyúlok csak hozzá, ha nagy felcsesznek. Amugy szabályosan rosszul erzem magam, ha valami lassabb deckel osszekerulok. Szoval a velemenyem továbbra sem szep az ilyen decket jatszokrol. 0 Skill kell hozzá. Decket is csak lemasoltak valahonnan azt csok. Az ilyen minek jatszik? Mert hogy fun, kreativitas, egyediseg az nincs benne a deckben.
Most osszeraktam egy fun rouge decket. De sámánkák miatt lehetetlen vele bármit is kezdeni. Ez az elso rouge deckem. Nagyon fun, jobb mint a paladin,de eselytelen.