40521
  • cesar22
    https://www.youtube.com/watch?v=r_7sldaa1xg

itt van hogy működik a create

ez tetszik mert ilyen még nem volt, ez új, kicsit hasonlít a discoverhez, de még több variációs lehetőséggel, végre valami kreatív
  • cesar22
    ja nem, már látom a videót, érdekes
  • Mephike
    Egy fórumról másoltam be, természetesen nem kell készpénznek venni. De a lényeg szerintem érthető.
  • cesar22
    mi az hogy create a custom spell? nem cast akart az lenni?
  • cesar22
    a dark cultist kirotálódása óta ezt tudták kitalálni helyette, szinte ugyanaz a lap :D nagyon kreatív
  • Mephike
    Az eddig bemutatott lapok szövegei:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    THREE CRIME FAMILIES:

Grimy Goons: Hunter, Paladin, Warrior
    Kabal: Mage, Priest, Warlock
    Jade Lotus: Druid, Rogue, Shaman

NEW HUNTER CARD:

Piranha Launcher: 5 mana 2/4 - Whenever your hero attacks, summon a 1/1 piranha

NEW ROGUE CARD:

Lotus Assassin: 5 mana 5/5 - Stealth. Whenever this minion attacks and kills a minion, gain Stealth

NEW PRIEST CARD:

Kabal Talonpriest: 3 mana 3/4 - Battlecry: Give a friendly minion +3 health

NEW MULTI-CLASS LEGENDARY:

Kazakus (Mage/ Priest/ Warlock): 4 mana 3/3 - If your deck has no duplicates, create a custom spell

NEW MULTI-CLASS CARD:

Kabal Courier (Mage/ Priest/ Warlock): 3 mana 2/2 - Battlecry: Discover a Mage, Priest, or Warlock card
  • Darthmushroom
    Érdekes lesz h lesznek saját kaszt lapok +még közös lapok más kasztokkal.
  • Mephike
    Ez fake lap! :D Valójában Give helyett Remove lesz, állítólag a balance miatt :DDD
  • Zozo0122 #34739
    Ez szerintetek adhat saját magára? Mert nincs ráírva, hogy another :D Ez egy még sokkal jobb Dark Cultist :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.04. 20:09:42
  • sadface #34738
    Remélem kieg lesz.. :D
  • Zozo0122 #34737
    EGY JÓ PRIEST LAP! :DDD
  • TBTPumpa
  • Darthmushroom
    apa kezdődik :D
  • Negritis
    amúgy az a kérdés hogy a növekedés gyorsul, stagnál vagy lassul :D
    ha lassul és látványosan lassul akkor azért lehetnek bajok :D
  • Zozo0122 #34733
    Milyen kép? Linket :) Amúgy spoiler:

állítólag a kieg címe egy kiszivárgott kép alapján: Mean Streets of Gadgetzan. Elvileg honlap is van hozzá.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.04. 18:55:57
  • Mephike
    A kiszivárgott necros kép miatt sokan inkább kieget és a hullacsináló bácsi/néni kasztot várják.
  • Pio
    Szinte teljesen biztos, hogy vagy diablo 3 kieget vagy diablo 4-et jelentenek be és várható egy régi játék HD remake-je is, amire állítólag szintén a diablo a befutó.
    Mondjuk ennek ellentmond az, hogy idén is rettentő kicsi helyet kap a kiállításon a diablo.
  • Mephike
    Az a kép! :)
  • sadface #34729
    Diabloval remélem kezdenek valamit...
  • Zozo0122 #34728
    Zsír, köszi :D Akkor nálam meg lesz nyitva a stream, aztán ránézegetek, ha HS van.
  • Pio
    Na akkor némi infó:

A nyitóceremónia (7-től nagyjából 8-ig) és az esport közvetítések INGYEN nézhetőek kábé mindenhol (twitch, youtube, blizzard oldala, satöbbi).
    A nyitóceremónián MINDENT bejelentenek, ami fontos.
    Ez után lesznek úgynevezett panelek, ahol a bejelentésen elhangzottakat részletezik, például bemutatják az új lapokat, mechanizmusokat, satöbbi... Illetve vannak totál spéci panelek is, például előző évben volt egy a Blizzardnál zajló szoftverfejlesztési technológiákról. Ezeket csak a tickettel lehet nézni, 2 napon át lesznek, ilyen a 20:30-as is.
    Bródi úgy fest, hogy nem lesz jelen, mert megszületett a kislánya, de azért azt ígérte benéz. Állítólag a kislány már tanulja A Nevetést.
    Az összes panel tartalmát nagyjából valós időben közvetíti majd az összes komolyabb fansite, valószínűleg second hand stream is lesz twitchen és pár órán belül felkerül youtube-ra.

Egy szó, mint 100 ticket nélkül se marad le semmiről az ember, a ticket inkább annak szól, aki szeretné megkapni az érte járó extrákat, hátlap, minipet, skin, ilyenek, nem tudom pontosan idén mi van, mert épp leszokóban vagyok a Blizzardos gyűjtőszenvedélyeimről. :) Na meg persze mégiscsak tickettel kényelmesen nézheted élőben a dolgokat, mi előző évben például cimborákkal összeültünk és egy 2 napos blizzcon hepajt csaptunk (igazi geek party hard volt), de csak úgy tuti nem vennék ticketet.

Nade elég a dumából, INDULJON A HYPE TRAIN!

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.11.04. 17:50:17
  • Zozo0122 #34726
    De 20:30-tól jön a HS What's Next nem? És akkor gondolom ott áll ki Brode és nyomja a showdert, ellövi a trailert és megmutat 4-5 lapot, természetesen ezek Hunter, Mage és Warrior lapok lesznek, esetleg Shaman, mert az most nagy sztár, de Priestből direkt semmi, hogy húzzák az agyunkat :DD
  • Mephike
    Tudod nézni ticket nélkül a streamet.
    Itt a hivatalos menetrend, rászűrhetsz bármelyik napra, és játékra így semmiről sem maradsz le.
  • Sheltem
    Szia

Látom képben vagy lenne pár kérdésem(illetve ahhoz aki képben van ellentétben velem):

-Mi ez a virtual ticket? Anélkül nem tudom nézni a livestreamet?
    -Engem a Hearthstonen kívül a Diablo 3 új kiegészítő bejelentés is érdekel az is 19 körül várható?
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.11.04. 17:00:16
  • Pio
    Asszem egyelőre nem kell temetni a játékot:
    Blizzard's Hearthstone®: Heroes of Warcraft™ had record quarterly MAUsA, which grew a double-digit percentage year-over-year.
    Vagyis a játék továbbra is növekvő pályán van.
  • Mephike
    Sok fog múlni ezen a kiegen és az elkövetkezőkön. Bízok bennük, bár okom nincs rá :D
  • Pio
    Tuti a nyitóceremónián jelentik be, szóval 19:00-tól tekintetek szegezzétek a streamre. :)
  • Negritis
    https://blizzcon.com/en-gb/schedule#fri-nov-4

ez alapján azt mondanám hogy 20.30 CET nov 4
  • Madi92
    Holnap lesz, nem?
  • Zozo0122 #34718
    Hány órakor lesz a bejelentés?
  • Zozo0122 #34717
    Hogy a francban lehet egy életet ennyire cinikusan leélni?:D Na mind1, pletyka úgyis az infó, de van rá esély.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.03. 02:16:49
  • dave9004
    már alig várom a fake lapokat :D
  • Zozo0122 #34715
    Na most van egy olyan pletyka, hogy Gadgetzanban nyílik valami Pandaren kiállítás és állítólag Mysteries of Pandaria lesz a kieg címe. Nemrég olvastam, de nincs meg a link, majd előkerítem.
  • sadface #34714
    Én letudtam ilyen freezelős mágussal. :D
  • Negritis
    új brawl : shaman - zap gg :D
  • Darthmushroom
    Edwint szerintem nem lehet kihagyni ha már meg van az embernek, nagyon erős az a +2/2 combo. bármikor lehet csinálni egy "nagy" Edwint.

am a két preparationt meg egy bloodmage nagyon hiányzik a pakliból, de főleg az előbbi fontos.
    Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.11.02. 17:24:22
  • Negritis
    továbbra sem értem miért jó lenézni bárkit aki bármilyen deckel játszik
    neki ez a móka, neked más

neki lehet a cél a legend minél hamarabb, neked nem
    lehet hogy 10 éves vérpistike aki ezen éli ki azt hogy elverték az oviban, de lehet hogy egy melós aki a metron tolja ezt a decket, mert ott nincs idő kreativabban játszani

az is lehet h simán questel
  • Madi92
    Emigyen néz ki:
    Backstab x 2
    Shadowstep
    Journey Below
    Swashburglar x 2
    Betrayal x 2
    Eviscerate x 2
    Sap x 2
    Undercity Huckster x 2
    Beneath the Grounds
    Edwin VanCleef
    Fan of Knives x 2
    Shadow Strike x 2
    SI:7 Agent x 2
    Unearthed Raptor
    Tomb Pillager x 2
    Xaril, Poisoned Mind
    Azure Drake x 2
    Shadowcaster
    N'Zoth, the Corruptor

Mondjuk ez nem a végleges, Edwint annyira nem találtam idevalónak, szóval még átalakítás alatt van, de ez a mag.
    Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.11.02. 17:05:47
  • Darthmushroom
    ha sok a sámán a rúgóba kötelező az evolved kobold, mivel fan+kobolddal tudod takarítani a totemeket.
  • Madi92
    Mindenkinek megvan a saját véleménye. Itt ez az undormány sámán deck. Mult honapban megneztem mit tud. Kb R12rol R4ig levitt 5 ora játék alatt. Azota elvétve nyúlok csak hozzá, ha nagy felcsesznek. Amugy szabályosan rosszul erzem magam, ha valami lassabb deckel osszekerulok. Szoval a velemenyem továbbra sem szep az ilyen decket jatszokrol. 0 Skill kell hozzá. Decket is csak lemasoltak valahonnan azt csok. Az ilyen minek jatszik? Mert hogy fun, kreativitas, egyediseg az nincs benne a deckben.
    Most osszeraktam egy fun rouge decket. De sámánkák miatt lehetetlen vele bármit is kezdeni. Ez az elso rouge deckem. Nagyon fun, jobb mint a paladin,de eselytelen.