40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #34707 megint topic tévesztés, de sebaj
mondjuk azt nem értem, hogy másokat lenézni miért jó, de legyen -
Mentem volna funolni, try hardolnak rank 20-on is :DDDDDD Élvezzék akkor a sámánt ezek a hulladékok. -
Negritis #34705 több rng, de vannak nagyobb skill capes deckek
persze van az oncurve deckek dominálnak de ez főképp a közösség "érdeme" -
Nirz #34704 Mi újság a játékkal? (hónapok óta nem léptem be :D)
Amennyire jó volt az elején egyszerűség, annyira unalmassá vált a túlzott rng és low skill celling miatt.
Már mást kártyás gamel tolom, de azért rákérdek hátha javult vmit HS -
jó ez az elseje, még rank 19-20-on is volt legend playerek ellen játszol. mondjuk egy-kettőt sikerült megverni :D -
Zozo0122 #34702 Tessék, ezek a kis ganék teszik tönkre ezt a játékot, hidd el ezek tipikusan a netdecker ráknyomorékok. De, hogy jót is írjak, tök jól megy pappal :D (holnapig, amíg újra jó játékosok lesznek ladderen :D) -
Negritis #34701 meg se lepődök, még jó hogy ha nézek is twitchet a chatet skippelem -
Amúgy szerencsétlen Thijs mit kap most minden twitch chaten, mert nem kapnak a faszarcok pár darab ingyen packot.... imádnivaló közösség van -
"Hogy lett Lord Jaraxxus ból Lord of Jaraxxus?"
"Valahogy odakeveredett egy OF és nem emlékeztem melyik a jó.... ( :( )"
:D :D -
jajszegény -
Zozo0122 #34697 Csináltam egy ilyen felélesztgetős deathrattle papot, mondom önmagában a Priest of the Feast meg a Bishop tök jó lapok, és a deck annyira bejön, hogy lecraftoltam 2 golden Onyx Bishopot :D Rohadtul élvezetes vele játszani és eddig 10-3 a mérlegem vele. De csak rank 12 vagyok, szóval nem jelent semmit. -
Zozo0122 #34696 Na EZ mi? :DDD
-
Ha már Thijs ezt nagyon bírom :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
legutóbbi két mondjuk úgy "EB-t" ő nyerte. -
Negritis #34693 arra sem vennék mérget hogy a mezőnyből ő az
de tény, hogy a "nyugatiak" közül neki cseng legjobban a neve
az ázsiaiak meg mind eleve cseng teng veng :D -
Wootan #34692 Tényleg, akkor valami mást nyert, de ő a legismertebb. -
Negritis #34691 háát, attól függ
ha $ akkor kara, ha gold akkor brm
brm ugye áprilisban kimegy, de alapvetően több a hasznos lap ott -
Üdv. Melyik advanture-t kezdjem el megvenni? Karazhan vagy Blackrock? -
Renegade #34689 én nem haragszom a konteóhívőkre, az a Molni :) -
bedöglött a bot? :DD nem bírtam ki sry
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.10.30. 17:03:46 -
Renegade #34687 Póninál még 20 órán át giveaway van, ha érdekel valakit. -
Negritis #34686 tavaly nem Ostkaka nyerte?
csekkoltam és de :D
2015 blizzcon -
Wootan #34685 Összeesküvéselmélet on: Tuti, hogy a többség mint az egyetlen ismertebb, és tavalyi győztes Thijs-re szavazott (én is), és ezt látva a Blizz átpattintotta rajta az RNG kapcsolót, nehogy már sokan kapjanak ingyen pakkokat :D -
Negritis #34684 még kb fél év
Yoggék is áprilisban jöttek, sztem jövőre is akörül lesz az első -
Madi92 #34683 Amúgy jó lett volna a sok pack, de amúgy is nemsokára kiesik az a kieg a standardból, nem? -
cesar22 #34682 nyilvánvaló volt hogy az fog kiesni először akire én szavaztam -
Ohh, hát ezt szomorúan olvasom :S -
stopit -
Negritis #34679 nerf it -
és nyert a pap meccset!!! GGWP!! -
Zozo0122 #34677 Bye Thijs és packok...megint a topdeck... -
Thijs :( helyenként vicc volt milyen lapok voltak nála, nem csoda h nem jött össze. -
Negritis #34675 ha jön akkor annak még idén kell jönnie
szal ha a mostani kieg nem hoz, sztem nem -
Sajnos erre a játékra ez eddig nem volt jellemző. De bizakodni attól még lehet. :) -
Madi92 #34673 Szerintetek C'thunhoz fog még jönni egyszer valami buffancs lény? -
na egy jó hír :D
"Thijs tegnapi veresége után sokan szomorkodtak, hiszen sokan őt választották leendő bajnoknak a minél több ajándék kártyacsomag reményében. Egyelőre azonban még kár aggódni a vereség miatt, hiszen ha továbbjut, akkor ugyanúgy 2 (+1) csomagot fog hozni, mintha simán behúzta volna a csoportját.
Mindez a lebonyolítási rendszerből adódik, hiszen mindenkinek 2 meccset kell nyernie fixen a továbbjutáshoz. A lényeg tehát, hogy a választottunk jusson tovább a csoportból - onnantól pedig szurkolni, hogy minél tovább versenyben maradjon." -
cesar22 #34671 ezek ugye tgt-s boosterek? -
Az lehet, nem néztem utána, de lásd én nem vagyok mohó 6 boosterrel is be tudnám érni :) -
ez a hír nincs elírva? hearthpwn-on is 10 paklit írtak, de utána gyorsan javították 6-ra gyorsan.
"We incorrectly stated you could earn up to 10 card packs. The correct number is 6." -
Jaja, egy pakli minusz.
Itt van minden infó annak akit érdekel.
"A 2. szavazási időszak október 31.-én 08:01-kor veszi kezdetét, ahol ismét választhatsz egy bajnokot! Itt legfeljebb 4 további kártya csomagot szerezhetsz (2. szavazási időszak november 4. 07:59-ig tart)."