40521
  • Shep
    DL pótlék, de tetszik, alap lesz priestbe.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.09. 23:45:03
  • Zozo0122 #34867
    Ő lesz a Grimy Goons legendary, csak még nem tudni a statokat meg a képességet:

• Zozo0122 #34866
    Ez a lap elképesztő! Wow, talán eddig a legerősebb. De persze rizikós, de aggro ellen bevállalod kb bármikor, midrange és control ellen meg akkor, ha van leszedésed. Pappal meg...hát itt a 2 drop :) És kézből hoz, korán, amikor ugye a nagy lényeit jó eséllyel mulliganelte az ellenfél. De az se baj ugye, ha kirántod az ellenfél egy olyan lényét, amit még nagyon nem akart ellőni...:D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.09. 23:26:28
  • Negritis
    face pala yay :D
  • Mephike
    Új murloc:
  • Darthmushroom
    LOL abból az egy packból amit hozott Thijs nyitottam egy második Justicart.
  • Shep
    Hát csakis :D
  • Vergirius
    Én a golden változatban kérném. :P
  • Shep
    Na ez jó, ez kell ide :D
  • Negritis
    2 új lap

egyiknek se látom hasznát atm
  • Zozo0122 #34858
    Megjött a priest legend. Már ha ránézek is felidegesít :D

• Shep
    Nem érted, maga a lap jó, sőt én túlságosan erősnek is gondolom de nagyon azt érzem ,hogy nem volt már ötletük és csináltak egy ilyen azonos sémás lapot mindenkinek, ja, priesnek miért is nincs ilyen, neki kellene csak igazán, hogy ne legyen minden lénye egy rakat szar. Simán el tudnék képzelni olyat, hogy 2 manás lény, amiből priestnek annyi van ,hogy sok is, 2/3 és a kezedben lévő priest lénynek ad +1/+2-t, ha nincs a kezedben ilyen, akkor a pakliban egynek, de nem, helyette kell kombó lap.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.08. 23:11:25
  • Mephike
    Ahogy a papot látod abban nincs is vita köztünk.
    A szemét lapos jellemzésed... nem értem ember, hogy a papot pl tök jól látod, és utána meg akkora zöldségeket írsz, hogy csak fogom a fejem. De mindegy, nem akarok vitát megint.
  • Shep
    * nyilván tier 1-es pakli akart lenni, nem lap.
  • DasIsFuck
    Szóval összehasonlítja a talon priestet a cultistal ami már nincs standardba és ha lenne is nem oldana meg semmit, mert túl lassú abban a formában, majd a Sártkányt a Pit Fighterrel, ami eleve nem játszható constructed formátumban és azt mondja már-már op-nak tűnnek.
    Különben mindenhol ezt lehet olvasni.
    Nem op-nak tűnő lapokkal nehéz constructedbe változást hozni.

Ez a kieg is elsősorban inkább pótolni akarja a jövőre kirotálódó 2 kiegészítő lapjait, semmint új irányokat venni.
  • Shep
    Azt felejti el, ahogy a Blizz is, hogy megint kombó lapokat adtak amik marha jók ha feljönnek de ha nem akkor annyit érnek, mint a circle vagy az ókenáj magában, nem sokat, ráadásul azzal ,hogy berakod ezt a kombót ki kell venned mást amit lehet, hogy inkább bent tartanál, szóval jók ezek a kombók, funolni, meg troll paklikba de amúgy nem igazán. A 3/4-es mekkora állat lap, lenne ha a priestnek lenne a boardja, de többnyire nincsen. Szóval én továbbra sem látom a tier 1-es priest lapot, persze jöhetnek még olyan lapok amikkel azzá válhat :)

Ja, ez a sok adok a kezedben lévő random lapnak ennyi, meg annyi + értéket eléggé, kifogytunk az ötletekből de kell még 30 lap, nyomjuk tele ilyen szeméttel kategória.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.08. 21:23:39
  • Negritis

• Devv
    Honnan nyúlta a blizz ezt a "mean streets" feliratot (betütípust és formát)? Olyan ismerős, lehet valamilyen képregénynél láttam.
  • Mephike
    Jóslás :)
  • Negritis
    az új wari lapra gondolsz
  • dave9004
    le vagytok maradva a lapokkal :D
  • Negritis
    én is, bár sjanos csak 1et mert elfelejtettem a végső körre választani :D
  • Mephike
    Megkaptam a boosterem a fogadásért.
  • Mephike
    Új pala lap:
  • Zozo0122 #34844
    Szavazzatok lenn :D

itt
  • Zozo0122 #34843
    Megint 2 új lap van, egy újabb taunt wari lap (nekem bejön, de kivételesen sajnálom, hogy a priest meta majd játszhatatlanná teszi :D) meg egy Grimy Goons buffolós neutral. Úgy látszik, hogy a Goons banda deckjeinél megpróbálják azt, hogy lehessen értelmesen buffolni a lényeket, mert ez eddig nem érte meg kb. sehol sem. (max palában és priestben...)
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.07. 21:34:07
  • Shep
    BBB nagyon szeretné ha lenne végre működő taunt warrior :)
  • Darthmushroom
    vajon Priest legendaryt mikor mutatják meg? megjelenés előtti nap? :D
  • Mephike
    Igen, ez így van!
    A három új lap mindegyike szimpatikus, de a hunti már megint miket fog kapni? :)
  • Renegade
    ez így N7 napon olyan megható :)

nyeeeh, azt hittem végig ME zene lesz :(
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.11.07. 19:45:40
  • Zozo0122 #34838
    3 új lap, hunter,pala,warrior, szóval most ez a banda jött, holnap kapunk gondolom egy másik "családból" hármat, vagy Kabalt, vagy Lotust.

Amúgy játszhatónak tűnik mind3, de a pala egész erősnek is tűnik...

• DasIsFuck
    Azért azt tedd hozzá, hogy ott nem a Wizard alakítja ki egy-egy lap árát.
    Ők csak a boostereket adják el, egy-egy lapért nem nekik fizetsz.

Másrészt azért a papírnak megvan az a ritka, de értékes tulajdonsága, hogy évek múltán pusztán a létezése miatt jó pénzért is el lehet adni.
    Nyilván ritka, de ott nyithatsz egy random 1000 FT-s boosterből pl egy Jace, The Mind Sculptort és később meg 100+ dollárért adhatsz túl rajta...
    De nyilván HS olcsó, meg a tény, hogy ingyen összegyűjthetsz 100 goldot elég könnyen.
    Ilyen szempontból nem fáj annyira, ha nincs benne legendás.
  • Zozo0122 #34836
    Nem én választottam a gengszter életet, a gengszter élet választott engem :D Ez még illett is a Gadgetzan kieghez :D

• Mephike
    Gratulálok! :)
  • Devv
  • Zozo0122 #34833
    Craftoltam egy golden Thalnost :D Leszarom, kemény vagyok, kieg előtt -3200 :DDD Túl régóta vágyam ez a lap...
  • Wootan
    Nekem van erről saját statisztikám.

Eddig összesen 449 pakkot nyitottam, és 25 legendarym van, ami kb. 18 pakkonkénti 1 legend.

Mikor kijött az oldgod, vettem 50 pakkot a 13 ingyen mellé ,és volt benne kemény 2 legendary... (fel is kúrta az agyam rendesen) aztán nemrég kiegészítettem 37-el hogy pont 100 csomag legyen. A 37 pakkból 5 legendary lett.

Az már más kérdés, hogy a 25 legendaryból, 8db ami ér is valamit, a többi használhatatlan, vagy duplikáció :) 7 duplázásom van, és 3 golden.
  • Icegrind
    Nem kell egybe venni semmit sem. 39 ugyan olyan pack után a negyvenedikben legendary lesz fixen.
  • Mephike
    Melyik hero legendását kaptad?
    Amúgy ha számolsz egy kicsit, 1500 Ft-ot költöttél most, amiért kaptál egy legendást (400 dust) + 10 bostert (40*10=400 dust), ami összesen is legrosszabb esetben 800 dust.
    Nos én Magiceztem anno, és emlékszem, amikor megjelenéskor bizony fatpack-et vettünk, ami ha most megnézed kb 10k Ft/db áron van. Emlékszem, amikor 4 fatpackből nem jött vissza a csomagok ára, hanem annak csak töredéke (kereskedem, és játszottam a lapokkal). A haverom az asztal túloldalán 1 fatpackből kinyitotta ugyanazt a síkjárót kétszer, az a lap akkor 15k Ft-ot ért, később 25k Ft-ért is elment.
    Képzelheted mit éreztem akkor.
    Nem akarom a Blizzt védeni, mert ők is a Te pénzedet akarják, de hidd el ez még mindig finomabb, mint a Magic volt és ott nem lehetett dust-ra alakítani a lapokat max cserélni eladni. (Mielőtt valaki azt mondaná, hogy ott fizikálisan enyémek voltak a lapok, annak azt mondom a sima landeket 10Ft-ért adták - volt ki ingyen - és a papír csak papír.) Ott úgy kezdődött a játék, hogy szerezz be min 8 pain földet, aminek darabja 2500Ft volt, és ekkor még csak landjeid voltak.
    Szóval értem ha valaki rosszat nyit, és annak nem örül, én sem szoktam, csak ilyenkor arra gondolok, hogy ez még mindig jobb, mint más megoldások.
    2 év alatt dustból kell annyinak lennie nálad ha rendszeresen játszol, hogy az alap legendek, amik jók, már nálad kellene legyenek.
  • Negritis
    pack statistics