40521
  • JethroHUN
    Ha egybe veszed a 40-et, akkor biztos beadja. De ha szórva, több vásárlás között. Tuti nem.
  • Madi92
    Olyan nincs.
  • JethroHUN
    Átlag 20... persze.. a mesében. 40-ból 1 db... jó is lenne. Ha ezek a "tények" igazak lennének már lenne jó pár legendarym, a 2 év alatt. Még sincs semmim.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.11.07. 15:19:25
  • Icegrind
    Nem értem miért sírsz ezért, mikor nyílt tény,hogy átlag 20packonként van 1 legendary, ha mégsem esik akkor is a 40. packból kapsz egyet fixen. Akkor 10packból miért is kéne esnie bárminek? Ezen felül alapból kapsz hozzá egy random basic class legendet ami már ön magában megéri.
  • JethroHUN
    Na elmehet a fenébe a blizzard... megvettem a welcome bundle-t. Semmi nem volt benne.... semmi. 10 pakk és full szemét... Hány euróért kell venni pakkot, hogy kapja egy normális, nem komplett szar lapot... Na én sem veszek soha többet pakkot... mindig szar. Annyira szemét ganék, hogy be van állítva a szerver, hogy az első 100 pakkba sosincs semmi... majd azt hiszik mindenki havonta 500+ euróért vesz.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.11.07. 14:41:49
  • TBTPumpa
    Semmi e-pénisz hátlap nem jár az előrendelőknek?
    Most csalódtam!
  • sadface #34822
    tessék
    gondolom az eddigi spell effektek közül

Megszokás, türelem, mute és report gomb. :)
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.11.06. 21:57:39
  • Mephike
    Elvileg BB felfedte Kazakus összes spelljét, amikor összebratyizott Trumppal videójában (12. perc környékén).
    Erre gondoltál? Több infóm nekem sincs.
  • Zozo0122 #34820
    Na ja, Mr. Autoinclude lapjaira én is kíváncsi vagyok már. Szép kis skillcapje lesz annak a kártyának.
  • cesar22
    vagy ha már kazakust bejelentették, megmutathatnák az összes spellet amit kreálni tud
  • Zozo0122 #34818
    De most ha már kiszivárgott a 3 lap, akkor miért nem rakják ki a rendes képes verziót? Mit kell ezen nyomorékoskodni? :D
  • Renegade
    akkor csak egy kérdésem van: hogyan lehet ezt elviselni? :)

amúgy jól látod, 2 óra nettó az összes tapasztalatom.
  • sadface #34816
    Ezek szerint nem MOBA-tál soha? Én már lassan 7 éve vagyok benne és hidd el ez még semmi. A meccs előtti chatben a "fat scrub" kifejezés még udvarias.:)
  • Renegade
    nyeeeeh és még a MOBA-kra mondják, hogy sózott heringek a népek o0
  • Shep
    Ja, most már csak a képek érdekelnek a kártyákon, a többi lényegtelen.
  • Mephike
    Igazad van, mivel Te abbahagytad már a játékot (vagy 10 alkalommal), gondolom egészen más szemmel nézed most a lapokat :D
  • DasIsFuck
    Kaphatnának egy tömeges mind control lapot támadó erőre kalibrálva:)
  • Negritis
    engem az érdekel hogy lesz-e valami poti syenrgy a priestnél
  • Shep
    Attól még tetszik, nem csak az a lap lehet szimpatikus ami meta lappá válik.
  • Mephike
    Erősen kétlem, hogy ez a legendás sok meccset fog látni...
    Az aukciósnak legalább jó statja van, de ha azt nézed, hogy a heropowerekhez négy mana kell + spell, hááát kétlem, hogy ez szintén sokat lesz játszva.
    A Grook-Fu Master meg tölteléklap.
  • Darthmushroom
    nem értem a rugót, múltkor azt nyilatkozták h szeretnék a hőst elvinni combo irányba erre megint ilyet kap...szeretem a kasztot de falra mászok ettől a randomtól h így meg úgy lop lapokat.
  • Shep
    Az aukciós tetszik. Lehet amúgy még olyan lapokat kitalálni ami ne adna még plusz kártyákat a rógnak? Valami nagyon félre csúszott itt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.06. 12:12:44
  • Malarki
    3 új kártya

Auctionmaster Beardo: natural legend, 3 mana 3/4, After you cast a spell refresh your hero power

Shakru, the Collector: rugó legend, 3 mana 2/3, Stealth, Whenever this minion attacks add a random card to your hand(from your opponent's class)

Grook-Fu Master: natural common, 5 mana 3/5, Windfury
  • Mephike
    Trump lapelemzését érdemes megnézni, mert megjelenik mellette egy legenda is! :D
  • Negritis
    amúgy nax-ban sem volt sok random effect :D
  • Mephike
    Trump lapelemzése.
    A tegnapi döntő.
    Jó szórakozást a kettő együtt kb 2 óra. :)
  • Zozo0122 #34802
    Főleg ezek miatt tettem ezt be ide :D
  • Mephike
    "Mean Streets currently has less random cards than other expansions."
    "They love the Discover mechanic to use over random effects because it adds an amount of skill to player decisions."
    Hm-hm... :)
  • Mephike
    A szavazást úgy képzeltem el, hogy Blizz felajánl egy lapot, és igennel vagy nemmel lehet szavazni, vagy két lap közül kell választani. Természetesen Dr. Boom még véletlen se lenne megversenyeztetve ezen a szavazáson :)
  • Zozo0122 #34799
    Na ja, a szavazás kb. azt eredményezné a sok vérpistitől, hogy visszajönne Dr. Boom :D Összességében talán jobb is így, de a LoE legendeket tényleg nagyon fogom sajnálni...
  • Zozo0122 #34798
    Érdekes: jövőbeli tervek

+ itt van amit tegnap óta vártam, hogy összedobják: visual guide
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.05. 21:31:49
  • Mephike
    Szavazás alapján mehetne, vagy szimplán csak azt mondják, hogy ez és ez a lap marad.
  • Zozo0122 #34796
    Na igen, de mi alapján kerülhetnek be lapok a classicba? LoE a legtöbbek szerint (szerintem is) a legeslegjobb kieg volt, annak a fele kb. nagyon jó kis lap, a legendjei meg mind mehetnének Classicnak, mind kreatív, sok új decktípust hozott és sokat is használtam. A Karazhanból CSAK Barnest használom.
  • cesar22
    justicar, brann, reno is nyugodtan lehetne classic
  • Mephike
    Volt róla szó, valahol (lehet valamelyik fórumon), hogy TALÁN lesz olyan lap, ami idővel a classic lapok részévé válik.
    Hasonlóképpen érzek Emperor iránt is.
  • sadface #34793
    tree of life druid? :D
  • Madi92
    Én meg azt nem tudom hogy mi lesz velem ha a reno kimegy..
  • Mephike
    Egyértelmű, hogy a priestet feljebb akarják hozni abból a tátongó mélységből, amiben most csücsül. Az eddig látottak alapján viszont talán nem követik el azt a hibát, amit a sámánnal csináltak, hogy szinte egyeduralkodóvá vált.
    Bízok benne, hogy a fejlesztők a stáb, akik eddig csinálták a lapokat, hogy a jövőben már jobban odafigyelnek a közösség/versenyzők ötleteire, ha már nekik nem jön össze. (Teszem hozzá, hogy a megfelelő balance sosem volt könnyű feladat.)
  • Shep
    Nem.
  • chopin42
    Szevasztok! Egy kérdés: ti már megkaptátok az ingyen packokat? Én rögtön az elején választottam, bajnokot, elvileg járt volna egy azért is, de semmi....