Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.29. 20:13:38
A kurátor szerintem is jó lap lesz, de én Barnest is simán ki fogom próbálni egy arra alkalmas deckben. (Sok fagyasztás, lövés, és Maly+Tahórisszán. Bármelyiket emeli be jól járok.)
Amúgy meg nekem eddig nem tetszik amit mutattak, egy kiegtől én azt várnám ,hogy jön új mechanika, vagy ha már az nem akkor a meglévő de kevésbé hatékonyakra erősítene rá, vagy új képességtípus, akármi (persze van még sok lap) ha ez nincs akkor olyan lehúzás szagú az egész, de van új hátlap, lehet előrendelni 😄DD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.29. 19:33:49
I decide when I'm done.
amúgy most látom hogy ez mech, ha úgy lenne hogy húz egy mechet, dragont, és egy beast-et vagy murlocot akkor wildban lehetne belőle valamit kihozni, én biztos nem építenék egy reno decket ez köré hogy egyszer húzhasson 3 lapot
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.07.29. 11:27:05
Tehát mondjuk egy ctrl és/vagy reno pakliból kihúzunk egy murlocot (corrupted seer aoe), Chillmaw pl mint dragon , meg egy stampeding kodot
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.07.29. 11:20:52
I decide when I'm done.
- A kilockolt lapok ezüstöse csillognak csak a Te nézetedben / mindenki nézetében. (Blizz dönthetne melyiket akarja, nekem mindegy.)
- Megkapod Medivh-et hősként, csak nem csillog,m int a másik / ugyanúgy csillog.
- A játéktér a Te nézetedben több effektet tartalmaz, szebben csillog, stb / mindkét játékosnál változik a játéktér, ha valamelyik előfizetett.
Sb, stb. Csak ezt a hátlap dolgot tegyék egy kicsit félre, mert engem sosem érdekelt, és már most annyi hátlapom van, hogy kitapézázhatnám itthon vele a házat...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)