Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Malchezaar szerintem jó, igazán kretén akkor lenne ha ezt a köröd végén csinálná. Így hogy ad egy kört az ellenfélnek hogy megoldja. Mondjuk így is Op, jó test, jó képesség.
Azt meg hogy ki találta ki hogy a warriornak taunt alapúnak kel lennie nem tudom, de nagyon ráhajtottak 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
én tuti fogok csinálni valami fatigue rógot, master of disguise, conceal, gang up, meg egy rakás removalllal 😊
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ben Brode retweetelte: Hearthstone
Doing the Karazhan announcement again for Korea, and slipping in a couple cards at the end if you want to tune in!
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Ami viszont 1 videó után elszomorított az a tény, hogy habár sok köze nincs a HS-hez, de mégis olyan görcsösen próbál hasonlítani rá.
Másik a játék mögötti üresség.
Ahogy látom ezek sajnos minden ilyen játékra igazak.
Eléggé másak egy HS-hez képest, de azért próbálnak a HS keretein belül maradni, mert mindenki a HS bázisából akar magának egy szeletet és mivel az sikeres ezért muszáj másolni megoldásokat, még akkor is ha ezt azért álcázzák.
Másik a mögöttes tartalom.
Fogjunk pár random fantasy nevet,fajt,közepesen szar artot és kész a világmegváltó új n+xy "digitális" kártyajáték.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Hangulatos, és rengeteget kell benne agyalni.
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.07.31. 15:49:34
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
I decide when I'm done.
A bossokat kizárólag játékélmény vonatkozásában mondtam, hogy nagyon érdekelnek.
Nem értem, miért ront a játékélményeden az, hogy az eddig bejelentett lapok közt nincs igazán OP.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I decide when I'm done.
Még mindig azt érzem a legnagyobb problémának egyesek hozzáállásával, hogy túl komolyan veszik ezt a JÁTÉKot. Ez egy adventure lesz, én például totál hájpolt vagyok a bossok miatt és szinte egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire OP lapokat adnak melléjük, tuti instant get lenne a kieg akkor is, ha nem adnak semmilyen lapot.
Amúgy meg a wotog előtt is permanens sírással volt tele a topik, hogy minden szar, aztán láss csodát, mégis szinte minden viable deckben van pár lap a legutóbbi kiegből, némelyikben több is.
I decide when I'm done.
Komolyra fordítva ez a kieg eddig egy hányinger, az egész annyira muszájszagú hogy fáj. Ez a parti meg úgy ahogy van hearthstonevilágidegen.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\