40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Madi92 #34908 2. Jobb kép, de hshez az 1. illik. :D -
OKs, miattam lehet az is ;) -
Zozo0122 #34906 Nekem az első jön be :D -
A második jónak tűnik, autós, és ez fontos :) -
Zozo0122 #34904 Új banner?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
vagy
-
Nos én azt mondom, hogy az új lapok a huntinál nem fognak dominálni, persze eleinte fogják próbálgatni, de ez az új deckt típus (buffolom a kezem) nem lesz jobb, mint a mostani midrange beast hunter. Egy két új lap lehet be fog kerülni, de jórészt marad a mostani hunter.
Viszont palából valami eszméletlen undorító aggrot vizionálok, ami még hatákony is lesz, mint régebben a face pala volt. -
Zozo0122 #34902 Ez a kieg arról fog szólni, hogy a Grimy Goons aggrokat és midrangeket mennyire tudják kordában tartani a Priest Overlordok. Na majd meglátjuk, a Lotusok és a Kabal mechanikát még nem tudjuk, de can egy olyan érzésem, hogy a Kabaloknál a potionok lesznek. :) -
Új motoros lap! :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Sehogy, Standardban nem lehet őket használni. Wild paklit létrehozva használhatod őket. -
bekescsaba #34899 Sziasztok!
2 év után tértem vissza.
Hogyan tudom beletenni a paklimba a Nasramos kiegészítő lapjait? -
csak a szokásos félreérthető szövegezés: semmi új. -
Negritis #34897 nem véletlen nem lesz belcher klassz DR remélem :D -
Zozo0122 #34896 Az egy gyengébb belcher. Egy erősebb kéne - egy olyan rare mondjuk, ami magas manakoltsegu megis hasznalhato. Pl 7 mana 4/6 deathrattle summon two 2/2 with taunt. -
Negritis #34895 sztem azt már kaptunk infested tauren néven -
Zozo0122 #34894 Mistress is jo jaja. Jók ezek az alzernatív Naxx lapok. Gyere Belcher 2.0 :D -
Zozo0122 #34893 Sajnos ez is lehetseges. Ez esetben viszont nincs töke a Blizznek :D
Amúgy ők mondták, hogy az ellenfél kezét nem akarják csesztetni, de mégis nagyon jó lennr ez a mechanika úgy, ahogy azt elképzeltük.
Én úgy kepzelem, h mivel az van irva h opponent summons, ezért a kezéből idézi meg - kérdés, hogy battlecry így aktiválódik e? De szinte tuti nem, mert ami célozna, azzal ez összeegyeztethetetlen. Gyönyörű szó :Ddd -
Negritis #34892 mondjuk az sem lesz mind1, igen -
ktm99 #34891 Szerintem ennel a lapnal a "summon" miatt egy copy-t tesz ki a boardra, tehat nem veszi ki az ellenfel kezebol a lapot. -
Negritis #34890 mistress sztem jobb :D
meg bruiser is fasza -
Negritis #34889 hát muhee lapít mint sz*r a fűbe :D
így ha van kedved vedd át topicot és hajrá :D
vagy csak simán csináld meg az újat és cseréltesd ki :D nekem tuti nincs hozzá kedvem
de beleférne egy új
akár vmi ilyesmi is
-
Zozo0122 #34888 Épp ez az. Később is jó, belerántani még egy lényt az AoE-be. Szerintem a legjobb neutral eddig a setből. -
Csak kérdem, nincs kedve valakinek új bannert csinálni? (Az új kieg jó téma lenne.) Jó ez a mostani, de egy kis változatosság üdítő lenne. Vagy csak én vagyok így ezzel? -
Ilyenkor pozitívan élem meg azt, hogy halvány lila fingom sincs az egészről:D -
Én is így voltam vele, nem ismertem a reklámot, de megnézve azt mondom ,hogy tényleg elég idegesítő egy idő után, a videok meg poénosak. -
De miééért? :)
(Amúgy zseni volt aki ezt a reklámot kitalálta, még a csapból is ez folyik. Még én is rákerestem a neten erre a videóra, mert érdekelt, hogy miért utálják ezt a kis csávót ennyire.) -
Hülye vagy? Első körben kinyomom Ábelt és nyertem is :DDD -
Negritis #34882 kis naiv priestek :D
t6ra gg :D -
Zozo0122 #34881 Szerintem elég....lenne. Ezek a lapok nagyon erőssé tesznek olyamiket is, mint pl. a Ram Wrangler, vagy King Crush. Be kell tolni az összes buffolós 3class lényt is, és jó lesz az midgameben. De persze...majd az Priest Overlordok megalázák és 6 manából az egész szétbuffolt boardot leszedik :D Majd kiszedi a buffolt highmanet a patkánnyal és entomb, a hunter meg max ragequit :D
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.10. 11:32:02 -
Egyet értek, jól összefoglaltad az én kusza gondolataimat :) -
Negritis #34879 nézem az 5 hunter lapot
a fegyver kuka, a discover lap majd elválik de az semmiképpen sem midrange - aggro lap
a beastrager nem beast önmaga azért majd kiderül
a kodo-nak jó a beastrager és a zigpunner is, de a zigpunner sztem nem túl jó 3 mana 3/3 és nem beast
ami a midrange hunterek esetében komoly szempont azért hogy maradjanak a grubnál amire lehet rárakni a houndmastert egyből
szóval mennek is beast irányba meg nem is, adnak is latebb lapot meg nem is
nem érzem a koncepciót benne annyira, lesz 1-2 lap így is ami bekerül DE összességében sztem eddig semmi jót nem kapott
nemtom mennyit toltad hunterrel, de elég fontos az hogy sok legyen a beast (kill command, houndmaster) és on curve jó statok legyenek:
1 mana 2/1
2 mana 3/2
3 mana 3/3
,,,
ehhez nem igazán jött jó lap, ha lesz egy új típusú hunter az érdekes lesz pl a WoTog kiegbe is jött a deathrattle erősítő lény és most is jönnek hasonló lapok de sztem ez így nem lesz elég -
Madi92 #34878 Azt megint nem értem, hogy Hunter miért ilyen jó lapokat kap megint? Oké, a piranhas fegyver elég szégyen, de a többi mind jó és a meglévő lapjai is szintén jók. Elvihették volna valami lassabb irányzatba, annak ellenére, hogy a heropowere nem ezt támogatja. -
Negritis #34877 hosszútávon kiderül hogy mennyire lesz jó v rossz
+ mindig meta függő is lesz
ha sok az erős battlecry akkor jó dolog kihúzni(reno, kazakus), ha sok a DR / "passzív" - ragnaros, yshaarj
akkor nyilván nem annyira éri meg kihúzni
viszont az is ott van, hogy pl kihúzod tőle emperort és egyből le is szeded így ő még 1 ticket sem kap tőle amire számított volna valami kombóhoz
+ az is számít, hogy még ha meg is szivatnád magad akkor is van egy "break the flow" effectje, amivel az előre tervező ellenfelet zavarod meg
de priestnek pl jó lesz mert 2 manáért kiszedi és utána van megoldása hogy kezelje, shadow word-k / entomb
aggro ellen pedig a 2/6 taunt sokkal többet ér mint egy extra 3/2 a boardon -
Tehát ha kirakom a 9. körben, és kiveszi a 10 manás Yoggot vagy Nzotht a kezéből, akkor az rossz? Persze kijöhet Ragnaros is. -
Ez igaz a legtöbb 1-2 manás aggresszív lapra is.
A szövege inkább büntetésként van rajta a magas statok miatt. -
Negritis #34874 az a kodo erős lesz az új random lény a kezdedben kap + statokat lapokkal -
Az van igazabol rairva, hogy nem csiná semmit. 2 tamadas az lofasz, es ha a jatek elejen nem huzod ki, utana kb haszontalan. Azert nem rossz otlet. -
Huhhh, még mindig ezen a lapon agyalok, persze lesz majd olyan videó, ahol valami rossz lényt rántunk ki vele, de akkor is könyörgöm mennyire brutális lesz ez. Kiszeded vele Renot, vagy ezt az új poti készítő legendást... -
Ez a patkány nayon beteg lap lesz. Szerintem warriornál is fogjuk látni. -
Két új lap:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pap lapként valami ilyen szöveggel képzelném el ezt a képesség fajtát:
Your opponent can't controll his/her next turn, play cards randomly,targeted cards target choosen randomly,their minions attack random characters, their abilities trigger randomly on random targets.
Vagy spell vagy valami túlárazott, alulstatolt legendás szövegeként, lehetne a neve Confuse, ha nem létezne már:)