40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hm-hm, nem kell arcra menni, mégis oda ütünk! :)
10/10
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.11.12. 10:40:48 -
Na ez volt az utolsó lap ami kellett a tier 1-es hunterhez. -
Matte #34946 Hello darkness my old friend.
-
Negritis #34945 mivel rat ezért tippre igen, itt a reveal
-
A patkányok ebből beastek lesznek? -
Hát ez is nagyon csúnya lesz, már látom az új közutálatnak örvendő orrszarvú patkány huntert. -
Negritis #34942 sztem ez egy elég erős hunter lap
az új goony goons mechanikával és a houndmasterrel is
vagy akár csak egy seargeantől -
Na, ezt a lapot akár én is tervezhettem volna:)
-
Renegade #34940 yolo
-
Negritis #34939 ez a rat pack fura, de erős is lehet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #34938 hát, annyira nem szokták külön elnevezgetni a deckeket
így a shaman zoo is shaman volt :D
-
"many of the creatures in the deck were apes, lions, etc"
A paladin meg akkor már lehetne weenie, mtg-ben a "weenie" deckek csinálják ezt, hogy sok kicsi,olcsó lénnyel lepik el a boardot, amit aztán anthem effektekkel felerősítenek.A fehérnek a jellegzetessége ez leginkább,(white weenie)a paladin meg a leginkább összeegyeztethető a fehérrel:) -
Negritis #34936 kinek mi a logikátlan -.-
zoo defintion
az új paladin erre fog hajazni, főleg a 3 mana 3 1 manás lény húzással + a kéz buffal
és az aggro az nálam minél hamarabb akar nyerni, a zoo ugye minél kevésbé hatékonyak a low cost lényei annál jobban csökken a győzelmi esélye, ergo "siet" nyerni tehát imo aggro
csak annak egy board controlosabb verziója
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.11.11. 14:36:29 -
A neve viszont teljesen logikátlan:D
Egyébként az amit leírtál az egy az egyben az aggró definíciója, ahol már nem hajt a tatár az inkább midrange az én olvasatomba.Legalábbis fura az olyan aggró ahol nem akarod minden körben maximalizálni a potenciális sebzésed a boardon. -
Negritis #34934 brann + big time rocketer + evolve is gg :D -
Negritis #34933 a zoo az általában egy speciálisabb aggro
a lényege hogy folyamatosan floodolja a boardot
az alap aggro nem biztos
shamanból is volt már zoo -
de miért zoo az aggró?:D -
Zozo0122 #34931 Paladin + Druid? :D
Shaman: Brann + Dopplegangster + Evolve :D Vagy csak utóbbi 2, és jó étvágyat hozzá :D -
Végre egyszer akkor BB is mondott valami értelmeset is :)
A fegyó jónak tűnik, nem egy full táp lap, de lehet látni is fogjuk. Arénában jó pick lesz. -
Zozo0122 #34929 Erős lesz, az tuti. Meg a midhunter is. Én úgy képzelem, hogy majd egy spell heavy priest (sok AoE és olcsó leszedés) veszi fel ezekkel a versenyt, olyan lapokkal, mint 2 patkány (Brode megerősítette, hogy kézből szedi ki az ellenfél lapját), 2 Cabal és Arcane Giantek és esetleg a végére Yogg...nyilván.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.11. 13:00:20 -
Negritis #34928 amúgy a paladin zoo sztem erősebb lesz mint a priestek
sajnos -
Zozo0122 #34927 Nekem tetszik. Warriornál nem nagy ügy buffolni a fegyvert, úgy meg bőven kijön a value. 1 db beférhet. -
Zozo0122 #34926 Én azt mondom, ha ezek nem lennének, akkor még nagyobb százalékkal fognám őket. DE még szinte nem is láttunk mage lapot, lockot meg egyáltalán nem. De én örülni fogok, ha ezek rotálnak. -
Negritis #34925 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #34924 igb a discolockban nem alap
flamewaker hatása meg kutya fülye yogg-hoz képest :D -
Zozo0122 #34923 Új warrior fegyver! Mit gondoltok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Zozo0122 #34922 Pont azért, mert IGB és Flamewaker kirotál. Ha ezek nem kapnak közvetlen helyettesítést, akkor nagyon meg fognak gyengülni, nyilván átmenetileg, de ha csak a következő kiegig nem lesznek ezek erősek, akkor már jó. -
gondolom az új lap miatt "kötelező volt" neki hs-ezni -
Negritis #34920 mikor kijött a civ 6 :D
amúgy tegnap HS-ezett este mikor ránéztem csak zeke jobban érdekelt :D -
mikor hagyta el am twitchen a hs streamelést? :D -
Negritis #34918 ez a lap viszont sztem undorító:
paladin és druid is kapott early erősítőt hozzá szal kb itt az új patron -.-
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.11.11. 08:16:17 -
Negritis #34917 a zoo miért tűnne el?
a tempo mage szintén?
a yogg mage ugyanúgy lesz és az bizony az a fajta tempo ami kismillió spellel bohóckodik
a zoo pedig van volt és lesz csak mindig csavar 1et
a discolockban nem túl sok BRM lap van
konkrétan 2 (4)
azokat nézve:
- IGB-nek nincs pótlása jelenleg, de tuti h kitalálnak majd valamit trumpék
- Dark peddler érdekesebb kérdés de kis túlzással a Kabal Courier megoldja
bár tuti hogy más megoldás lesz rá végül
-
csonttika72 #34916 replay
Nem értem miért kellett ilyen tragikus hirtelenséggel megszakítania a már-már gyümölcsöző játék kapcsolatunkat....
Utoljára szerkesztette: csonttika72, 2016.11.11. 05:35:44 -
Opciónak ott lesz.
Nyilván ez a kieg elsősorban már a rotáció utánra hivatott felkészíteni a játékot, de én sem hiszem egyébként, hogy elég lenne Kazakus képessége önmagában egy singleton deckbe.
Az örökzöld Classic set nélkül szerintem sokkal egészségesebb lenne a standard meta. -
Zozo0122 #34914 Megint kijött 2 lap, a paladin egész jónak tűnik, sőt simán játszható. Tök jó az artja is, az ügyvéd aki elsimítja a Grimy Goons banda ügyeit, az ügyfelei "érinthetetlenek". (divine shield)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.11. 02:20:46 -
Madi92 #34913 De Reno nélkül nem hiszem, hogy működni fog egy ilyen deck. Amúgy rotációig felesleges bármivel próbálkozni. Sajnos vagy aggro jön szembe vagy malygos, egyik ellen sem tudsz mit csinálni, ha nem ezzel a két deckel játszol.
Most próbálkozok egy N'zoth rugóval, de teljesen felesleges, mert vagy korán halok meg, vagy később maly által.. :D És ahogy nézem a közösséget, sajnos nem azok az emberek vannak többen, aki a funt tartják szem előtt, hanem, hogy win win win, gyorsan gyorsan gyorsan. Szóval Rip new kieg, sámán bezabálja kazakust úgy ahogy van. Papban talál még lesz valami. Ha a közösség egy jó nagy része átmegy rá és jó aggro ellenes kaszt lesz, akkor talán lehet valamit kezdeni a dologgal.
Bár már Priestben is látom a gondokat, mert igen, tök jól néz ki és valószínűleg az is lesz, de más controll decknek esélye sem lesz ellene, mert olyan lopásokat tud majd csinálni, hogy simán hozza a value versenyt. -
Szerintem Kazakust ezért hozták be most, hogy majd legyen egy singleton képesség helyettesítő az után is, miután kirotált reno. -
Gondolod, hogy nem fogják pótolni majd amiket elvesztenek? -
Madi92 #34910 De megy vele a Reno is... :((( -
Zozo0122 #34909 Amúgy én alig várom, hogy a Blackrock kirotáljon a picsába. Viszlát zoo és tempomage a világon senkinek sem fognak ezek hiányozni :D