40521
  • Negritis
    van még 1 full évad, és elindult a 3. is :D

és kb minden mmo/rpg rtajongónak fun :D
  • Mephike
    Oks, szétröhögtem magam :)
  • Zozo0122 #34986
    Az tetszik nekem a Grimy Goons bandában, hogy látszólag működőképessé tesz eddig nem használt lapokat. Hunterben pl. simán elképzelhető ezután az Angry Chicken, a Stonetusk Boar vagy King Krush :D
  • Renegade
    basszus, sírok, nem hiszem el :DDDDD
  • Negritis
    ha már offolunk :D

• Renegade
    kicsit off, de jópofa, még nem WOW-osként is nézni/hallgatni :)

• Shep
    Nekem is benne van amúgy :)
  • Negritis
    tech card, nem gyakori de az
  • dave9004
    vb-n is volt Jasonzhounak.
  • Shep
    Pedig volt egy ideig pwn főoldalon olyan CW amiben benne volt mint +1 "leszedő" lap.
  • Shep
    Rájöttem ,hogy az eddig lapokat elnézve már most utálom a metát ami ezekből születni fog. Nem lesz itt soha normális játék csak ilyen buffolós, random lényalapú szar. A priest meta víziója meg csak valami tudatmódosító szer hatása alatt jöhetett létre egyesek fejében :)
  • Matte
    Warsong teljesen kuka, így ahogy mondod, Blade Flurry-vel már vitatkoznék, de talán kicsit túlnerfelték az oké, viszont úgy nem maradhatott pláne nem 2 manáért.

Viszont. Én normál játékban eddig 0, azaz nulla, tehát egyetlen egy alkalommal SEM találkoztam Tinkmaster-rel. Csak a poén kedvéért meglestem gyorsan, 3777 winnél tartok. Mivel jó balfasz vagyok, legalább ennyi losst is számolhatunk bátran, az alsó hangon is 7500 gém. 0 tinkmaster.

Nem is csodálom, hisz egy raklap szar az egész lap úgy ahogy van, de minek kellett ennyire tönkretenni, arról gondolom fingjuk nincs. (és most csak azért különleges, mert egy használható legendary volt)
  • sadface #34976

kajak visszahozzák a priestet a metába /s
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.11.12. 19:47:13
  • Negritis
    dehgoy bgh
    PAKOLY
  • Zozo0122 #34974
    Nyugi, csak a Grimy Goons frakcióban. Jövő héten Kabal vagy Lotus jön.
  • Zozo0122 #34973
    Valami ilyesmire számítottam. Jó, de ott a random és az se tuti, hogy épp van a kezedben minion. Én azt mondom, nem kötelező, hogy ez meglegyen egy Goons pakliba, de jó tud lenni. Viszont. Mivel orrba-szájba buffolások lesznek várhatóan, könnyen visszajöhet a metába a BGH :D Én szerettem azt a lapot, bár gondolom mindannyian.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.12. 19:36:02
  • Vergirius
    Ez igy már kezd unalmas lenni, ugy néz ki hogy ez a kieg erról fog szolni hogy give a random minion(s) +?/+?.
  • Mephike
    Itt is van az említett legend lap.
  • Zozo0122 #34970
    Amúgy összejöttek a szavazatok, Don Han'Cho fél óra múlva érkezik, vagy meta changer, vagy hulladék lesz, mind1 is, mert valójában már nélküle is elég erősnek tűnik a Grimy Goons :D
  • Zozo0122 #34969
    A Warsong meg a Blade Flurry sokakl balfaszabb nerf volt. Tinkmaster túl elterjedt volt, mai napig az lenne, túl sok lenne belőle, így viszont még egy kezdő használhatja, ha kinyitja. Amikor csak 1 nagy lénye van az ellenfélnek a boardon, rá lehet küldeni. Ritkán jó tud lenni, egy kezdő beteheti, ahelyett, hogy azonnal törné, elég lesz akkor törni, ha lesz elég dustja másik legendre :D
  • Matte
    tényleg érdekes volt visszanézni így bő két év játék távlatából és megint sikerült rádöbbentenie hogy blizzéknél mennyire balfaszok döntenek.
    Legjobb példa erre Tinkmaster, (de kb az összesre igaz) amit nem nerfeltek, hanem tönkretettek. Ők sajna nem nagyon látják a kettő között a különbséget.
  • dave9004
    nálunk a kisbolt előtt este pont ilyen románok isszák a csavaros kiflit mint az első képen.
  • Renegade
    kis nosztalgia, az újaknak meg tök érdekes lehet, mitől is csavarodtak be azok a régi játékosok, akik szerint aki 6. kör előtt lapot rak ki, az buzi :D

• Zozo0122 #34965
    Most nyitottam Lightlordot, tök jól néz ki ez így :) Semelyik másik hősnek nincs meg minden legendje (olyan több van, amiből 3/4), és bár a Paladin összességében a kedvencem, alig játszom vele, mert golden rég :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.12. 15:52:26
  • Zozo0122 #34964
    Tuti amúgy, hogy a Kabal mechanikája potionök lesznek. Itt ez az art, ami benn van lapként is a játékban, a trailer elején mutatják, ez egy 3 mana 3/1 lesz, tuti, hogy valamelyik Kabal class kapja, és az eldobott potion miatt vettek le az életéből, vajon mit tudhat? Legvalószínűbb, hogy sebez. Vagy discover a 1 mana potion :) Várom ezt a lapot.

Plusz még itt van ez a lap is, valami korrupt zsarunak tűnik a Grimy Goons kötelékében :D

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.12. 14:51:42
  • Zozo0122 #34963
    Azt mindenki kifelejti, hogy a buffolós mechanikával King Krush is simán játszható lesz. Mire kiteszed, könnyen lehet belőle egy 12 charge. nagyon erős lesz a midrange hunter, nagyon erős...az új druid? Meglátjátok, hogy 9. körtől összefossuk majd magunkat :D

Új facehunter szerintem esélytelenebb, hála az égnek a early lényei egytől egyig ki lettek csinálva :D
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.12. 14:43:07
  • Negritis
    és az is milyen sokra vitte :D
    t10 finisher kombó lehetne
    de annál meg jobb a Call of the Win
  • sadface #34961
  • DasIsFuck
    Ez szinergia nélkül egy az egyben játszhatatlan szerintem a kevés ereje miatt.A kézbuffolós szinergiának ez a potenciális legnagyobb értéke a hunterban eddig, igazából a charge hiányzik róla szerintem.
    Így lehet, hogy az lesz vele a helyzet ahogy Mephike is írja, nem fog beférni, ha lesz is ilyen deck.
  • Mephike
    Amúgy egész jónak tűnik a lehetséges új meta, több új deck megjelenése is lehetséges. Remélem nem az lesz a sorsuk, mint az inspirálós deckeknek.
  • Negritis
    nekem is kurvára tetszik a lap, de princess huhu, hydra, trex és a 2 gyík is tök erősnek tűnnek
    de mégse férnek bele a deckekbe mert a class koncepciója más VAGY szimplán az egyéb core lapok jobbak
  • Mephike
    Ez ellen hiába van taunt, ütöm azt és az arcodat is! Ez a lap 10/10 :D
    Nyilván igaz, amit leírtál, de ha a huntinál meg fog jelenni ez a kézben+boardon buffolós deck, ott ez erős lehet, de önmagában nem fogja megváltani a világot. De szerintem meg inkább az lesz, hogy ha lesz ez az említett deck típus, akkor ez nem fog már beleférni.
  • Negritis
    érdekes ez a hunter lap, de ha ez nem kap buffot míg a kezedben van akkor sztem attól függetlenül hogy erősnek tűnik nem sok sót eszik meg
    az 5. kör az amikor éledeznek a controlabb deckek
    a midrange deckeknek is valszeg lesz addigra boardja és tudja kezelni

ez tipikusan az a lap ami TOP Threat, de nincs azonnali hatása
    ilyenből volt már pár amitől féltünk, de nem lett belőle semmi
    elég csak godzillára gondolni

amúgy érdekesek a hunter legendaryk mert kb mind OP-nak tűnik aztán valahogy mégse válik be igazán

ez is ilyen nekem, a hunter legnagyobb problémája nem az hogy tudjunk arcot sebezni hanem hogy nincs laphúzás - taunt elég
  • Shep
    Akkor sincs gond 9. és 10. kör skill of the wild és kész, hacsak nem tudtál elő körben Ábelt kirakni :D
  • Shep
    Hát én nem tudom, de láthatóan nem igazán tudják, hogy mit is kellene kezdeni a játékkal, ill. egyes kasztokkal.
  • sadface #34953
    Nah, még a hunter nem tudna kinyiffantani a nyolcadik körre...
  • Madi92
    Amúgy majd reno helyett olyat el tudtok képzelni hogy ha nincs duplicate a deckben akkor +10-15 hpval indulsz?
  • Madi92
    Rip hearthstone
  • dave9004
    kézben előre jól felbuffolva :D
  • sadface #34949
    Mit szívnak ezek? :DD