Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vissza lehet keresni sztem minden kiegnél ez van 😄
amúgy a mostani meta legnagyobb baja nem a diverzitás vagy a zoo
hanem hogy van 5 warrior deck és emiatt nekem kicsit unalmas
bár legalább shamanból is van már lassan 3

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
Ez az ilyen rossz még sose volt most nagyon nem igaz.
Shep
Mert szerinted fun(szerintem jelenleg attól nagyon messze áll, gyakorlatilag mióta kijött a kieg az első hetet leszámítva élvezhetetlen, ennyire rossz még sosem volt), én csak heti 1x, hogy 3 küldetést letudjak, hogy ha egyszer csoda történik ne legyek lemaradva.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.08.03. 08:48:04

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát ha az nagy elvárás, hogy ne 80% szerencse legyen egy játék, akkor valóban nagyok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

végülis ha a p2w balance akkor van balance 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Arról volt szó, hogy a különböző színek ugyanolyan erősségűek, nem csak arról, hogy mennyire régi. Mert előbbi ugye a magic esetében nem igaz.
Még mindig azt állítom, hogy túl magasak az elvárásaid, amit még egy rpg-ben is szinte lehetetlen megvalósítani, nemhogy egy kártyajátékban. Ahol ráadásul a balance kifejezés teljesen mást jelent, a kő-papír-olló általi dinamikus egyensúly meglétét.

dave9004
de hát akkor miért játszunk még mindeig a hs-sel?
Shep
Bármelyik sokkal balanszoltabb, mint ez. Persze nyilván a HS a no plusz ultra, BB meg a balansz király.

dave9004
magic és balanced? melyik formátuma?
Shep
Persze, nyilván 😄

Shep
Magic. Elég régi neked?

Egy picikét lehetne idősebb játék is a példa, amiben nem néhány száz casual játékos formálja a metát.

dave9004
persze. Frodan is játszotta seatstoryn 😄 ostkakat meg strifecrot is 3-0-zott vele. most már be is került tempostormba, plusz páran variálták is azóta.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.08.02. 23:14:01
a még rendesen meg se jelent TES Legends ? sure
kár hogy amint kijön ugyanúgy ellepi a "szemét"

Shep
PL. a Legendsben

Láttátok már ezt a shamant?😄 Marha jó volt a srác. Csak a Forbidden Shapingből előbújt Anomalus mentett meg egy olyan helyzetből, ahol 3 earth ele volt a boardján 😄 Amúgy direkt eltoltam egy heropowert és utána forbidden, mert Ragot akartam, de ez így sokkal jobban jött ki. Ezúttal a nyomorék random megmentett.

Annyira sokféle lap van, hogy még nagyon kísérleti stádiumban vannak a deckek, de egyelőre úgy néz ki, hogy megfelelő a balance a színek között is, meg a decktípusok között is. Van erős aggro, de megfogható, illetve elfogadható szinten idegesítő. Ez azért van, mert aktívan védekezhetsz a körödben. Van egy nagyon erős control deck, amit talán egy picit kimagaslónak érzek, de sokáig tart vele egy meccs és nagyon drága is, úgyhogy viszonylag kevés van belőle.
Helyes, drukkolok is, hogy kijöjjenek valamilyen versenyképes alternatívával. Ha keverhetően a színek, akkor gondolom ott az lesz az elvárás, hogy minden "konbináció" ugyanolyan erős legyen.

Ide fogok 2000 Ft italkupont kapni, ha elküldöm a lapomat 😄DD Lehet jövök.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.02. 22:37:06
nyugi majd elmúlik az is

verseny a meltdown-ban
valaki megy? mármint csakúgy, én gondolkozok h megjelenek

Tudom, megint ezzel jövök, de nekem úgy tűnik, hogy az Eternalban kínosan ügyeltek erre, és valóban nem tűnik egyik sem kimagaslóan erősebbnek a többinél, pedig keverhetőek is a színek.
Attól függ mit értesz típus alatt. Ha a hőst, istent, színt, stb., akkor biztos számos kártyajátékot fel tudsz sorolni, ahol megoldották.

Shep
Egy normális kártyajátékban mindegyik típussal ugyanannyi esélyed lenne, hát itt nincs, ez lehet nem a játékosok hibája.

Egy kártyajátékban is lehet valaki roleplayer, de nem kifizetődő.

dave9004
high tier(1-2) priestet, palát, rógot.
what a time to be alive.
a paladin kifogyott, priest nem is volt.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.08.02. 21:44:54
Az egyik legjobb meta pont a priestet nélkülözi. Nincsenek véletlenek!

nekem inkább az a bajom vele hogy baromi unalmas
Olyan jó kis control, tempo, shadow, combo vagy deathrattle class lehetne, mégis mindenhez van 1-2 lapja, de nem elég. A legjobb lapját meg elvették a rotálással 😄
sadface
Le is kraftolnám 30x.

I decide when I'm done.

Shep
Ez marha jó, ilyen lap nekem kell, legjobb akkor lenne ha az is a szövegben szerepelne: 30 db is lehet belőle a paklidban .D

Shep
Tier 4 mindkettő, csak úgy mondom 😄

Shep
Ilyen mákom lenne már kazuárban is legend lennék 😊

nem igazán értem hogy most mi ez a priest siratás? eddig sem volt jobb mint most, a kató, és nzoth priest pedig teljesen metaképes paklik standardban
Na végre, egy új priest common.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Amúgy lehet ezt nevezem, a végén még különdíjat adnak <#idiota>

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.08.02. 20:59:49
Egy kis példa arra, hogyan célszerű játszani ezt a játékot. 😊

Powercreep, kezdőknek. Elfér. Ha nyitok egy goldent, talán rakok a taunt wariba...wait. Ez adventure, akkor nem fogom játszani bocs BB. Amúgy az artja tényleg marha jó 😄DD
Mephike
A lap grafkája nagyon tetszik 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sok vizet nem zavar

dave9004
van új lap, de inkább be se rakom 😄
Még mindig semmi gyakorlati jelentősége, hogy már a kezedben van az adott lap vagy épp akkor húzod fel. De valóban vicces tud lenni, hogy néha ilyen formában jelenik meg a szerencse.

dave9004
engem bottomdeckelt a szemét. aztán meg GG 😞
Egy kis retrospektív:
Rühellem az összes zoot, most is elkapott egy, természetesen topdeckből. 3 élete volt, és köv körben BM-mel együtt kapott volna a képébe kb 25 sebet boardról...erre nyilván topdeck win. És nem túlzok, ha azt mondom, hogy nekem az elmúlt 4-5 napban nem volt topdeck győzelmem, de ellenem legalább 7-8 volt.
Az új típusú zoot nem valószínű, mert nem szeretem, de egy discardlockra rá fogok próbálni majd.
Majd kipróbálod, szerintem nem fér bele a jelenlegi zoo koncepcióba a már említett okok miatt.

sadface
Az kéne még

I decide when I'm done.

a doomguard sem fér most bele sok zoo-ba pedig az sztem jobb mint ez

Új meta: Kitchenlock. (pwn-on láttam a kifejezést, de kitaláltam a decket 😄)

5 Angry Chicken
5 Dragon Egg
10 Hellfire
5 Kara Kazham!
+ 5 Succubus, ők főznek.

Huh, nagyon korán van még <#banplz>
Oké, de ez meg többet ér mint a manaköltsége, ráadásul van közte 1/1, 2/2 és 3/3 is. Ha hozzádobsz argust, wolfot, abusivet, PO-t, vagy bármit, akkor garantáltan előnyös tradek lesznek belőle, sőt mivel van 2 több hp-s lény is, könnyen lehet, hogy még túl is élik az első támadásukat, a 3/3-nál ez már simán esélyes. Illetve erősebb board clear kell az eltakarításukhoz is, nem elég pl. egy whirlwind. Szerintem legalább annyi esetben ez a jobb, mint a forbidden, mint fordítva.