Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Big Bad Wolfnál nektek is a Kindly Grandma képe van kinn? Később élesben már jó, de a menüben bugos.
Na, csak elküldtem a pénzt a Blizznek, csak nyomjanak ma egy jó heroicot, ne ilyen sakkos okádékot. (maga az ötlet jó volt, de irreális csalás volt heroic módban) Goldom nincs, a TES Legends túl jó, így azon függök, nem volt idő farmolni 😊

Dave gyere fel, játszani fogom a heroicot netdeck nélkül, ha érdekel 😊
ejj hogy mered nem szidni a blizzardot?! 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Az eddigi egyik legjobb brawl szerintem a mostani.

Az oltás mestere vagy.

mehet
sadface
reddit

Akkor nálad tuti nehezen talál még egy ilyen retardáltat. <#awink>

I decide when I'm done.

Valaki tudna segíteni a play a friend questben? Nem akarom el skippelni mert 80 goldos #2368
DarkHorSe
😄DD

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Elméletileg brawlban is van mmr, szóval hozzád hasonló képességűekkel rak össze. :p

mikor jött a 2 aoe akkor örültem hogy fjola volt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

dave9004
persze elsőre honnan tudtad, hogy 30dmg aoe fog jönni na na? 😄
sadface
Síkegyszerű, valamelyik táp lényt fel kell buffolni 30 hp felé, és windfury meg az inner fire teszi a dolgat. Nem nagy agysebészet. De az emberek nagyrésze míg így is ostoba hozzá. Nevetséges.

I decide when I'm done.

úgy értettem, én (is) az ékesszóló murloc voltam, a random valaki meg a pap

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sztem pap-shaman duó megy nefarian ellen

úgy fest tegnap pap kocsma volt, én is egy papot kaptam és megcsináltuk elsőre.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

szerintem tök jó volt, én egy értelmes priestet fogtam ki és tök jól megcsináltuk
egy fjola "hátán" szépen levertük

amúgy én pl a sakkos mókát is megnézném brawl-ként úgy hogy persze mind2 játékosnak ugyanaz a hp-je

Darthmushroom
vicc milyen idióták vannak.. pap ellenem volt brawlban.. gyanús volt h sose támad, de a végén meg már healelte nerfet. mondom ez beszarás. meg justiacart kétszer játszotta ki mert azt hitte h még jobb heropower lesz 😄

am az ilyen brawlokat elfelejthetnék már.. a fele közösség segg hülye hozzá.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.08.18. 07:04:08

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

sajnos igen

dave9004
lehet csak én nézek túl sok streamet h ne legyen nagy szám 😄 de tökéletes a roast ahogy a warri 2 lappal elintézi aztán. Ez kb összefoglalja a játékot.
őőő, így is lehet mondani 😊

dave9004
jah jó megoldás.
sry, beleraktam, 4:30

dave9004
melyikre gondolsz a bestofból?
dave9004
jójó, mégis napok óta r5-ön ragadt
kíváncsiság:

szerintem best combo ever (4:30), aki már látta, az kérem tartózkodjon a megoldástól (elég régi), de én szvsz jobbat, még mindig nem láttam, ja ami azután jön az szimplán 😄D, hely, nehéz a controll deckek élete 😄

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.08.16. 22:00:15

Egész jó ez az új priest lap. 😊

én ahhoz még megvárom a neutral secrtet synergy-t

nekem most thijs secret huntere tetszik, csak elképzelni nem tudom, hogy egy ilyen olcsó deckkel, akár R5-re le lehetne menni 😊

savjz evolve shaman karazhan első wing alapján

Most semmi sem tűnik annak, bár a combo warrior idegesítő néha, viszont alig látni.

Shep
Mi nem az? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

amúgy szerintetek most mi a broken?

szerintem: warrior (jééé, megint) + warlock

Metkamotkany bocs hogy szó nélkül kiléptem, de most nem sok kedvem van a HS f*szságaihoz :/

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ezért gondolom azt hogy a Blizzard mindenképpen erőltetni fog még 1 filmet amúgy

btw aki még emléxik rá cherrywarrior is back

A mi guildünk 11 éves, szóval reeeengeteg olyan ember van, aki tagja ugyan a közösségnek de már nem wowozik.
Így, hogy alaposan át se gondolom 7 olyan csapattagot tudok mondani, akinek évek óta nem volt aktív előfizetése és most aktívan játszik a film hatására.
Minden tier előtt van raidfeliratkozás nálunk klánon belül. Toronymagas rekord mennyiség iratkozott fel a legion első tierre, komoly veszélye van annak, hogy eleinte nem fogunk beférni mindannyian a 30-as létszámlimit miatt és nem egy olyan név van a listán, akit utoljára nagyjából wotlk-cata környékén láttunk a listán.
Rengeteg új játékos jött az utóbbi időben, és pont a kiegészítő is érkezik, szóval rosszul nem jártak.

egyébként érdekelne hogy hány WoW előzifetést hozott a film, mert az is számít 😄

Most kedvem volt csinálni valami új decket, ez sült ki belőle.
Nem tudom mi lesz velem, a kiveszik a Reno fiút...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Innervate
Enchanted Raven
Forbidden Ancient
Living Roots
Naturalize
Raven Idol
Huge Toad
Jeweled Scarab
Mark of Y'Shaarj
Power of the Wild
Wild Growth
Wrath
Addled Grizzly
Moroes
Mounted Raptor
Pantry Spider
Silithid Swarmer
Mire Keeper
Swipe
Tomb Spider
Violet Teacher
Nourish
Stampeding Kodo
Starfall
Reno Jackson
Starfire
Ancient of War
Knight of the Wild
Ragnaros the Firelord
Cenarius
quest miatt mentem most 6-8 brawl-t 1 wari jött a végén

Jó, de ezeket egy két lényre nem szívesen nyomja el az ember. Én ilyen "mini" egy lényes removalra gondoltam. Argent lancet használom, true silver, hammer of wrath is tetszik, humilty,aldor.
sadface
Ennek a fele olyan mint a papnál a papcsaj+circle. Van, van de amikor kell sose jön.

I decide when I'm done.

dave9004
Palának nincs jó removalja. Ez erős túlzás.
Eq consec, pyro eq, aldor, humility, ezekkel a kodo, consec magában, trúszilver, eq avenging wrath is volt egy időben.
Ez már több leszedés mint ami kell egy pakliba.
Minden decknek megvan a elleszere. Az én deckem pl 70%os warrior ellen. Viszont Mage, Zoo kivisz a világból.
Mage amúgy is szerintem egy az egyben countereli a paladint. Kipakol a boardra, enyémeket meg spellel leszedi. Palának meg nincs jó removalja.
pedig brawl-ban sztem nem a wari a legjobb

Shep
Majd a purify megoldja, ne izgulj 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!