Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
félek, ja nem 😄
én a priest - warrior duóval vagyok így

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mage minden formája undorító. 😄
mentem ma jópárat a valet magegel
aki szerint Yogg a gond, az ne akarja hogy kikerüljön mert ez a face/freeze mage undorítóbb sztem

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

qetuol
vagy mindkettő

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Shep
Nem tudom, lehet, de jól lereagálta a dolgot.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

😄

dave9004
Starcraftra is igaz. 😄

dave9004
Frodan lehetn nem is azért öltözöik bohócnak mert meleg, hanem igazából a játék miatt 😄
Shep
Ennyi kell csak. 😄DD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
A pap már számtalanszor ki lett tárgyalva, hogy mi a gyengéje. Talán lesz majd idő, amikor ezen változtatnak és az utolsó helyről fel tud mászni. (A sámi is a végén kullogott nemrég.)
A goldhoz előre is gratula, attól én még messze vagyok.
Mondjuk én spec imádom a papot, és amig az R15-t el tudom érni vele, addig nem nagyon érdekel az, hogy legend rankon szinte senki sem használja. De mondjuk ez én vagyok, és megértem, ha valaki R5-n is szívesen játszana papot.

dettó. de egyszerűen megrekedtem r16-on pappal (már csak 37 win kell az aranyhoz úgyhogy most azt erőltettem), gondoltam szóljon egy kis pörgés.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

asszem ez a deck
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.26. 13:10:04

nekem jó szolgálatot tesz

de nekem elég sok late lényem van 😄
nzoth és Tsi hasznos tud lenni

cserébe elég gyenge az earlym
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.26. 12:57:30

Mephike
Már nagyon ritkán huntizok, mert amióta megvan goldban ez a hero, a többivel játszom ha lehet.
Tegnap priestként az első 4 ellenfelem hunti volt. Röhögtem amikor király eleket játszották ki, mert jóval magasabb mana költségű lényeim vannak, szóval esélyük sem volt húzni. Kivéve egyszer, amikor az oroszlánt behúzta ellenem az egyik, akkor nem röhögtem, és a meccset is buktam 😊

14 nyert meccsnél nem mindegy? 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sadface
cseréld le bloodfen raptorra... <#awink>

I decide when I'm done.

15 meccs egy huzamban beast hunterrel (14/1 so far), 19 kings elekk --> 0 azaz NULLA nyert húzás.

qetuol
pont ezért nincs értelme beszólni <#buck>

DasIsFuck
A Hearthstone híresen hatalmas dizájn terét kicsit csorbítaná😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Luckstone 2016
Hunter ellen 8 HP-n álltam, kint volt Rag is sérülten, de magát gyógyította. Hunter keze üres volt. Erre felhúz egy quick shootot, ami animal companion lett és találjátok kis mi bújt ki belőle...
És akkor juss le Legendaryra mikor ilyen skilles ellenfelekkel kell szembenézni.
Laposabb lenne a játék.

Shep
Egy csomó pakli meghalna 😊

Szerintetek milyen lenne az, ha a spellek nem mehetnének facre csak minionra?
Huntert annyira utálom, hogy ilyen esetben jóváhagyom Yoggot is. 😄
<#circling>

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mephike
Hááát nem tudom mit mondjak, volt tegnap előtt 5 win pappal, hat meccsből meglett, az élesztős deck szerintem teljesen korrekt, már nem először működött jól. Tegnap beadta a 3 pala wines küldit, az is meglett négy meccsből, saját dragon pala, kétségtelen, hogy nem Tier1-es deck, de működik. (A vereséget egy pickpocket rugótól szenvedtem el, erre a köv meccs is egy ilyen deck llen ment, azt megvertem, de az elsőn olyan lapokat lopott, hogy azt hittem elsírom magam.)
Én közel sem érzem annyira rossznak a helyzetet, mint mások, bár én egészen más dolgokért játszom, mint a nagy többség, nekem még mindig működik ez a játék. Kétségtelen azonban, hogy Yogg nerfjét én is simán támogatnám, bár megjelensékor nem gondoltam volna, hogy ennyire erős lap lesz.

dave9004
neked már semmi se jó xd 😄
Végre a sok Hunter Sámán horda után, összekerültem egy Malchezar Warrior ellen, na mondom végre nyerek is egyet.
Megy a meccs, természetesen szarabbúl álltam mint szoktam ilyenkor, de sebaj, előbb utóbb kifogy a gyerek. Erre kidob egy Shifter Zerust Tirion formában..ami derék dolog ugye. Mindegy leszedtem, még az ooze-t is megetettem a fegyverével, de gondoltam azért magamban, ha malchezár egy N'zothot is adott a kezébe, akkor magamalácsinálok. Következő körben takaríthattam. Cool story bro.
trump épp egy valet maget játszik
elnézve, ha tényleg működni fog az emberek visszafogják sírni Yogg-t 😄

Már megint a mage meg a Yogg... 😄 Eszem megáll.
Reno mage volt ráadásul. Kihúztam belőle a birkát Cairnel, szóval nyugodtam raktam le Tiriont egy silverhand mellé. Erre lerakja Yoggot, második spellel lebirkázta a Tririont. Undorító.
Shep
Most, hogy így mondod én is marha régen kaptam, asszem amúgy volt valami stat gyűjtés redditen, mert gyanús lett sokaknak ,hogy a tavaszi kieggel változott a napi feladatok százalékos eloszlása és nem pozitív irányba.

igen, a héten kaptam 1et 😄
mondjuk előtte sokáig nem, meg hosszúidő után volt VNL-em
muhee sztem nem is tudja h segített D:

amúgy 100 goldos napi quest az létezik még? Mert most hogy így belegondolok egy jó fél éve tuti hogy nem láttam.

meg hát akkor se így regelnék ha megtalálnám 😄

sadface
Na de főnök.. Nem gondoltad te ezt át.. Aki ide jön az valószínüleg már játszik, ráadásul 1-2 nap múlva a kutya se találja meg a linked.

I decide when I'm done.

qetuol
ne flamelj!

Überrelem.
Az ellenfél második köre.
Stand against Darkness + Quartermaster.
random brawl:
lock vs hunter
- t3
ellen jaraxus
én 5 seb
- t4
jaraxus megint
2x king crush

priceless ....
legalább gyorsan megvolt 😄

TBTPumpa
A referal linket tudod hova tedd!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

qetuol
aki most kezdené játszani a HSt, akkor tessék ezt használni, hogy neked is jó legyn, meg nekem is <#law>

https://battle.net/recruit/QMM85HPV78?blzcmp=raf-hs&amp;s=HS&amp;m=pc

A BB röhögés tuti mindenkinek a csengőhangja ott 😄DDDDDD
dave9004
betanulás: 1 hétig csak folyékony étken, katéterrel, lekötözve élni. Fejhallgatón BBrode összes végtelenítve.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2016.09.20. 22:57:34
Shep
Persze, egész nap hallgathatod BB röhögését, ha éppen nem élőben nyomja akkor felvételről nyomatják a hangszórókból 0-24-ben 😄

Na, várjunk csak. Én értem, hogy eddig is beleszartak, de akkor úgy tűnik, hogy mostmár el is ismerik, hogy fogalmuk sincs, hogyan kéne a balance-ot összehozni. Mind1, legalább jó az ötlet, hogy erre külön team lesz.

balance állás

Ez amúgy végső soron elég király meló lehet.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.09.20. 22:40:45
Shep
Nyilván nem úgy értettem, a kis hollandot amúgy bírom.

tegnap esett le, hogy szerinted Thijs egy noname streamer, na ilyet is ritkán hallani. 😊

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.09.20. 19:37:03