40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Renegade #35668 de, ja elég broken, de majd a tempo warriorok megfogják
-
Renegade #35667 egy hétig, amíg valaki össze nem rak egy counterdecket :) -
Hát persze, hiszen ennyi lesz a meta, jáde druid, jáde róg és pirate warrior :) -
Renegade #35665 huh, a jade dr thief úgy eszi meg a dragon priestet, hogy fáj nézni :( -
Renegade #35664 hááát, a pirate warriort megeszi reggelire, de a jade thiefnek elég jutalomjáték voltam (nyilván ez utóbbi volt a BM huszár) -
Renegade #35663 na, összekattintgattam a szegény ember taunt warriorját, kíváncsi vagyok ér-e valamit. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #35662 amúgy, ha egy ilyen decket össze tud rakni az ember craft nélkül, akkor bizony játszani fog vele :)
a Kolento féle buffolós/taunt jobban izgatna, na meg jobb deck is, de így, hogy Ayat le kellett craftolni, egyelőre sajnálom a dustot.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Renegade #35661 nem tetszik, de majd kinövöd :) -
Renegade #35660 nyeeeh, de irigyellek mert fiatal vagy és így az alvás csak opcionális dolog :) -
Megjelenés után vagyunk pár nappal, mindig ez van, és ez is lesz. Ezek az agro deckek olcsók, és hatékonyak, majd reagál rá a meta idővel. Addig marad az időhúzás, vagy kifejezetten ellenük készítesz decket. -
Madi92 #35658 Pirate warrior ellen (tetszik, nem tetszik) én bizony Life Coachozok(Rope). Nézek közben streamet vagy böngészek. Ilyen ocsmány deckel játszok megérdemlik..... -
Streameket elnézve vannak akik deckeket építgetnek és vannak akik a kalóz warrit meg a jade druidot lemásolták és uccu.
Nem tudom magam rávenni elnézve ezt, hogy játszak. -
Madi92 #35656 Na, nekem tegnap/ma nem volt kedvem aludni, szóval nekiálltam decket tesztelni az iccaka.
Mint tudjátok, nekem a paladin az első mindig. Lecraftoltam mindent amit csak kellett hozzá, ez lett a végleges deck. Szinte ugyan az, amit Trump is használt, 1-2 eltérés van csak. Pirate warrior esélytelen, egyébiránt, ha nem teljesen rossz a lapjárás és az ellenfél asztala alatt sem röfögnek a malacok, akkor elég korrekt játékot lehet vele mívelni és fun. (Az ellenfélnek nem biztos :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Renegade #35655 végtelen páncél és mana, 3. perctől :)
-
Madi92 #35654 Lentebb linkeltem már miket raktam össze. Mondjuk azóta szerintem mindegyik máshogyan néz ki..:D
-
Renegade #35653 kinek mit sikerült összerakni?
nekem mindenféle craft nélkül egy face pirate warriort
illetve próbálgatok egy jade sámánt (ehhez kellet Ayat craftolni) -
Flecsy #35652 25 packból egy legendás: Knuckle
-
cesar22 #35651 amaz ellen senki ne játsszon, az ő mákföldjét nem lehet skillel kompenzálni -
Végignéztem, az az 57. perc simán a hét pillanata volt :) -
Negritis #35649 57. perc :D megérte
-
Madi92 #35648 Pirate warrior mindig is erős volt, csak talán sámán elüldözte, nem tudom pontosan miért is fogytak el anno.
De mostani metában, ahol alapból olyan deckek jöttek létre, amik egy kicsit lassabbak, hát addig pirate warrior OP.
Nem tudom, milyen deck az ellenszere, mert turn 5.-re az esetek 60%-ban halott vagy. -
Negritis #35647 amúgy vicces hogy szerencsétlen Paches milyen oltást kapott és a végén úgy tűnik hogy erős lesz :D -
Negritis #35646 trump vs amazt nézem most épp -
Negritis #35645 bocs :D grat, bár sztem az nem annyira jó :D -
Madi92 #35644 Nem láttátok mit művelt vele toast? :D Aviana + Kun + brewmaster + Fandral + Kun + Brewmaster + Gadgetzan + stb stb :D Folyamatosan nyomta és még úgy sem volt elég ideje megcsinálni mindent amit akart. :DD -
Gratulálhatnál Gólya Mamához nekem is, kicsit jobban érezném magam tőle :) -
Negritis #35642 igazából nem rossz a lap
de sztem Kazakus vagy Aya sokkal jobb nála
erős threat de csak late game-ben lehet hasznát látni
btw grat -
Grat Kunhoz nekem ő volt az első legend ami kiesett.
Ma Gólya Mama esett ki, gyanítom idővel darálni fogom... -
Matte #35640 nem, én leszarom kinek mi esik :D -
Megöltök, ha azt mondom, hogy az első ingyen packból esett egy Kun the Forgotten King?:) -
Madi92 #35638 Gadgedtal valamit tényleg kezdeni kell. Nem vicces mikor egy körben felhuzzák a decket... -
Negritis #35637 gadgetes duduban undorító a jade deck -
cesar22 #35636 ez a jade idol is teljesen rendben van, végtelen value egyetlen lapból, ami 1 mana
és természetesen ez is csak a control paklikat bassza szét, aggrót kell játszani, és akkor lehet esélyed
-
Negritis #35635 várnék még ezzel, mert lesz az még olyan mint a CThun Druid
de a bold predictionomben benne van :D -
Madi92 #35634 Na, eddig tartott kitalálni a metát. Pirate Warrior. Semmit nem lehet vele kezdeni többnyire, csak ha álom kezed van. -
Negritis #35633 bomb squad nerfeli a firelance portalt nem kicsit -.- -
Madi92 #35632 Nagyon beteg egy deck ez.. :DDDD
Szerintem nagyon jó kis kiegészítő lett. -
Tudtommal karbantartás van. -
anadrex #35630 http://hearthstonehungary.hu/-vel mi van nekem egész nap nem nyitja meg az oldalt. -
Decemberi panda és hátlap: