40521
  • Renegade
    de, ja elég broken, de majd a tempo warriorok megfogják

• Renegade
    egy hétig, amíg valaki össze nem rak egy counterdecket :)
  • Shep
    Hát persze, hiszen ennyi lesz a meta, jáde druid, jáde róg és pirate warrior :)
  • Renegade
    huh, a jade dr thief úgy eszi meg a dragon priestet, hogy fáj nézni :(
  • Renegade
    hááát, a pirate warriort megeszi reggelire, de a jade thiefnek elég jutalomjáték voltam (nyilván ez utóbbi volt a BM huszár)
  • Renegade
    na, összekattintgattam a szegény ember taunt warriorját, kíváncsi vagyok ér-e valamit. :)

• Renegade
    amúgy, ha egy ilyen decket össze tud rakni az ember craft nélkül, akkor bizony játszani fog vele :)
    a Kolento féle buffolós/taunt jobban izgatna, na meg jobb deck is, de így, hogy Ayat le kellett craftolni, egyelőre sajnálom a dustot.

• Renegade
    nem tetszik, de majd kinövöd :)
  • Renegade
    nyeeeh, de irigyellek mert fiatal vagy és így az alvás csak opcionális dolog :)
  • Mephike
    Megjelenés után vagyunk pár nappal, mindig ez van, és ez is lesz. Ezek az agro deckek olcsók, és hatékonyak, majd reagál rá a meta idővel. Addig marad az időhúzás, vagy kifejezetten ellenük készítesz decket.
  • Madi92
    Pirate warrior ellen (tetszik, nem tetszik) én bizony Life Coachozok(Rope). Nézek közben streamet vagy böngészek. Ilyen ocsmány deckel játszok megérdemlik.....
  • dave9004
    Streameket elnézve vannak akik deckeket építgetnek és vannak akik a kalóz warrit meg a jade druidot lemásolták és uccu.
    Nem tudom magam rávenni elnézve ezt, hogy játszak.
  • Madi92
    Na, nekem tegnap/ma nem volt kedvem aludni, szóval nekiálltam decket tesztelni az iccaka.
    Mint tudjátok, nekem a paladin az első mindig. Lecraftoltam mindent amit csak kellett hozzá, ez lett a végleges deck. Szinte ugyan az, amit Trump is használt, 1-2 eltérés van csak. Pirate warrior esélytelen, egyébiránt, ha nem teljesen rossz a lapjárás és az ellenfél asztala alatt sem röfögnek a malacok, akkor elég korrekt játékot lehet vele mívelni és fun. (Az ellenfélnek nem biztos :D)
  • Renegade
    végtelen páncél és mana, 3. perctől :)

• Madi92
    Lentebb linkeltem már miket raktam össze. Mondjuk azóta szerintem mindegyik máshogyan néz ki..:D
  • Renegade
    kinek mit sikerült összerakni?

nekem mindenféle craft nélkül egy face pirate warriort
    illetve próbálgatok egy jade sámánt (ehhez kellet Ayat craftolni)
  • Flecsy
    25 packból egy legendás: Knuckle
  • cesar22
    amaz ellen senki ne játsszon, az ő mákföldjét nem lehet skillel kompenzálni
  • Mephike
    Végignéztem, az az 57. perc simán a hét pillanata volt :)
  • Negritis
    57. perc :D megérte
  • Madi92
    Pirate warrior mindig is erős volt, csak talán sámán elüldözte, nem tudom pontosan miért is fogytak el anno.
    De mostani metában, ahol alapból olyan deckek jöttek létre, amik egy kicsit lassabbak, hát addig pirate warrior OP.
    Nem tudom, milyen deck az ellenszere, mert turn 5.-re az esetek 60%-ban halott vagy.
  • Negritis
    amúgy vicces hogy szerencsétlen Paches milyen oltást kapott és a végén úgy tűnik hogy erős lesz :D
  • Negritis
    trump vs amazt nézem most épp
  • Negritis
    bocs :D grat, bár sztem az nem annyira jó :D
  • Madi92
    Nem láttátok mit művelt vele toast? :D Aviana + Kun + brewmaster + Fandral + Kun + Brewmaster + Gadgetzan + stb stb :D Folyamatosan nyomta és még úgy sem volt elég ideje megcsinálni mindent amit akart. :DD
  • Mephike
    Gratulálhatnál Gólya Mamához nekem is, kicsit jobban érezném magam tőle :)
  • Negritis
    igazából nem rossz a lap
    de sztem Kazakus vagy Aya sokkal jobb nála
    erős threat de csak late game-ben lehet hasznát látni

btw grat
  • Mephike
    Grat Kunhoz nekem ő volt az első legend ami kiesett.
    Ma Gólya Mama esett ki, gyanítom idővel darálni fogom...
  • Matte
    nem, én leszarom kinek mi esik :D
  • dudusrac
    Megöltök, ha azt mondom, hogy az első ingyen packból esett egy Kun the Forgotten King?:)
  • Madi92
    Gadgedtal valamit tényleg kezdeni kell. Nem vicces mikor egy körben felhuzzák a decket...
  • Negritis
    gadgetes duduban undorító a jade deck
  • cesar22
    ez a jade idol is teljesen rendben van, végtelen value egyetlen lapból, ami 1 mana

és természetesen ez is csak a control paklikat bassza szét, aggrót kell játszani, és akkor lehet esélyed

• Negritis
    várnék még ezzel, mert lesz az még olyan mint a CThun Druid

de a bold predictionomben benne van :D
  • Madi92
    Na, eddig tartott kitalálni a metát. Pirate Warrior. Semmit nem lehet vele kezdeni többnyire, csak ha álom kezed van.
  • Negritis
    bomb squad nerfeli a firelance portalt nem kicsit -.-
  • Madi92
    Nagyon beteg egy deck ez.. :DDDD

Szerintem nagyon jó kis kiegészítő lett.
  • Mephike
    Tudtommal karbantartás van.
  • anadrex
    http://hearthstonehungary.hu/-vel mi van nekem egész nap nem nyitja meg az oldalt.
  • TBTPumpa
    Decemberi panda és hátlap: