Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Salastro véleménye a nerfről. Remélem Yoggal kapcsolatban igaza lesz.

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mik mennek itt 😄
Shep

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sadface
Az önéletrajzodban is benne van a skillek között, hogy bullshitet hordasz össze egész nap?

I decide when I'm done.

Eddig büszke voltál rá, hogy nem vagy okos. Most hirtelen önérzetes lettél?

sadface
Na most csudajól megvillogtattad az intellektusod. Sikerült kinyitni aggro sámánozás közben egy könyvet?

I decide when I'm done.

De legalább lassan eljutsz arra a szintre, hogy szabadidődben olyasmit csinálj, amit élvezel. klepi-klepi
Neander-völgy büszke lenne rád.

sadface
Jol tetted mert amugyse hatott volna meg.

I decide when I'm done.

még nerf bejelentése előtt

Mephike
Gondoltam leírom, hogy mi a gond nálad, de rájöttem, hogy ilyen hsz után kár energiát fektetni bele. Jó wow-ozást.

sadface
Felnéztem ma játszani 6 meccs: 4 sámán - 2 zoo. Szerintem ja, más játékkal játszunk. Mivel letöröltem a faszba.😄 inkább wowozok vagy bármi mint ez a hulladéknak nem nevezhető ürülékkupac.

I decide when I'm done.

dave9004
Mindegy, a lényeg h jól megmondod nekik ettől függetlenül
dave9004
Nem jó mert bb nem nerfelné az adókat.
deck list

http://i68.tinypic.com/2s01c90.png

@Negritis: aha, mindegyik, de ez különösen. 😄 R16-ról mentem vele, végül nem néztem statot, de kb 8-szor kaptam ki (legtöbbször huntertől)

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

sztem minden midrange hunter beast hunter 😄

beast hunter és életképes? o0

deck list? 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

na csak meglett R5 beast hunterrel.. utolsó csillag nehezen adta magát. Gondolom legend innen legalább még egyszer ennyi meccs lenne, kinek van erre ideje (vagy én vagyok lassú és béna?)

csináltam kecskeáldozatot, meg megköpdöstem BB képét, szóval most már minden remek lesz. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

viszont amit nem értek:

átmentem wildba és elég könnyen haladok (R12-kétszer veszítettem), viszont az ellenfelek minősége meg sem közelíti a standardot (bár sok kimaxolt hős jön, de rossz lapokkal, rossz taktikával), szóval miért javasolják sokan a kezdőknek a standardot?

Most már standardon, dátumtól függetlenül vannak R20-on pedomacik, dátumtól függetlenül tele van az R19-R11 szakasz 95+%-os netdeckekkel.

Innentől honnan jött az ötlet, hogy menjetek csuprok, darált húsnak?

Mephike
Természetesen arról van szó, hogy a játék folyamatosan figyeli, hogy milyen deckekkel játszol, és direkt olyan deckeket ad be, ami ellen Te rossz vagy Zoo-val. Ha mégse, akkor rossz kezdőkezet ad...

tuti 😊

na mindegy, váltok Yogg magere, R10 nem lesz meg, de legalább lehet röhögni 😊

na, ilyen sem volt még: 0-7 zooval, csak control deckek jöttek szembe, ez mondjuk laza, ilyenkor mindig elgondolkodom azon, hogy a topik társak vajon más játékkal játszanak, hogy nekik csak zoo meg sámán jön és mindig kikapnak?

hmmm, engem csak picit érint, ha sámánozok, akkor evolve, amiben nem a felsorolt lapok a lényeg
nem hunterezek
warriorban dragon, az azért megvan az execute nélkül, amúgysem szeretem a kasztot, szóval nem releváns a véleményem
Yogg: sajnálom, tiltsák ki versenyekről, csak ne nerfeljék 😞, szeretek vele játszani, mert kaotikus

nemtom nézed-e de inkább BB mint HC v DT 😄

dave9004
örülj má, hát jobb lesz minden. BBrode4Pres
Mephike
Látom már az emlékek megszépültek 😊

mióta van kint a Karazan?
kevesebb mint 1 hónapja, azt várták hogy az hoz-e változást
sztem ez nem annyira kevés, főleg nem blizzard szemmel

de ugye akinek mindig minden a legszarabb és mindig minden lassú, majd azért sír mert hiába late ettől még kiderült h op
annak mindig minden szar lesz mind1 mit csinál a blizz

amit én hiányolok kicsit amúgy, az az hogy a Zoo-hoz nem igazán nyúltak hozzá, pedig az is elég problémás
főleg a discolock
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.09.29. 10:08:13

jobb játszani egy facehunter ellen mint egy midrange hunter ellen? te elfelejtetted, hogy miket írtál a facehunterre? o0

Shep
“Egy lány hallotta, ahogy az anyja a nevét kiabálja a földszintről, ezért elindult, hogy lemenjen hozzá. Ahogy odasétált a lépcsőhöz, az anyja gyorsan behúzta őt a saját szobájába és azt mondta: “Én is hallottam…”

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Mesélj még kérlek! 😊

Shep
Elég sokáig tartott nekik rájönni.

Shep
Igen, sokkal jobb volt.

eddig úgy volt, kivéve az adventure-s

Mephike
A nerfelt lapok vajon betörhetőek lesznek eredeti árukon? Tehát ha Yoggtól megvállnék, az 1600 dustot ad majd?

Mephike
Zonnenkraft véleménye a nerfről.

a cotw finisher és esély a control ellen
ami sokkal inkább megadja neki azt h legyen early game az a fontos ott pedig nem 8 manáér vannak dolgok, hanem pl a nagyanyó

a blizz pedig sosem siette el a nerfelést sehol, SC2-ben sem
kijött az új kieg nem javultak a dolgok "maguktól" - amit azért szeretnek megvárni és rábízni a közösségre hogy megoldják, ami a HS esetében sajnos nem fog működni és nekik kellene folyamatosan belenyúlni aktívan - jöttek a nerfek

Mephike
Igazad van, sokkal jobb volt, amikor a face hunter volt, hiszen akkor 8 manáig el sem jutottunk 😊

Shep
Hát a hunter szerintem jelenleg ennek a lapnak köszönheti ,hogy egyáltalán ott van ahol, és ez megint csak arra mutat rá ,hogy van itt még probléma nem is kevés.

Mephike
Kellett ez a nerf nagyon, csak azt nem értem, miért kellett kivárni ehhez a "nép" haragját.
Bár én eddig azt mondtam, hogy ha a Blizz nerfel, abban sok köszönet nincs, mert az a lap onnantól használhatatlanná válik. Most viszont valóban meghallgatták a javaslatokat, és nem kapkodták el a nerfet.
A tuskarrnak megjelenéskor már ezzel a szöveggel kellett volna kijönnie.
Execute drágítása nem tűnik soknak, és a controllosabb warriort ez nem fogja meghatni, használni fogja továbbra is, de a különböző aggro warriorok ezt már nagyon érezni fogják.
A Charge lap nerfelése lassan kezd arrafelé menni, hogy a chargos lények is így fognak lassan működni...
Yogg szerintem ezzel kellőképpen le lesz nerfelve, de gyanítom ez a történet itt még nem fog véget érni. Főleg ha a Blizz is komolyan szeretné venné a versenyeket, nem csak a játékosok. Egy biztos, szerintem a jövőben kétszer is meg fogják gondolni a random kulcsszót tartalmazó lapok kiadását.
Call of the Wild: Kolento szerint ezt a nerfet a hunti nagyon meg fogja érezni. Meglátjuk, ezt mondta a vak is 😊

Shep
Hát az execute-ra ráfért, biterre is, ahogy a totem majmokra is, yogg majd meglátjuk mennyit ér ez a dolog, de skill of the wildnak szerintem hót mindegy, hogy 8. vagy 9. körben öl-e meg a szarjával, továbbra is 3 lény amiből az egyik kapásból 6 dmg akármerre, azt a lapot eleve nem lett volna szabad elkészíteni, vagy legalább a disznó ne lenne benne chargeos.

minden fasza egyedül az execute esetében érzem azt hogy a 2ért még mindig túl olcsó....
midrange hunteren nem tudom mennyit üt hogy 8 helyett 9, szerintem túlélhető drágítás.

apropó shield slam miért nem kapott nerfet ha már...

és már csak 10 másik top warrior deck marad, kutyafáját neki
alapvetően a charge szar mechanika, de nem kiírtják fullon hanem csak nerfelik azt ahol jelen van és problémásabb

sztem amúgy lassan a rhino is sorra kerül ezen a téren mert az is behatárolja őket tervezés szempontjából

Darthmushroom
nekem a charge nerf azért kicsit erős, mert ezzel gyakorlatilag megszűnik ez a deck típus.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

vicces amúgy hogy ment a hiszti h milyen szar lesz mer 8 manáért senki nem fogja játszani most meg ha lehetne 11 manáért lehetne csak játszani 😄

nem akarnak lapokat bannolni ez tiszta, a kérdés annyi hogy mekkora impact lesz Yoggnak ez a változtatás
kétlem h az arcane giant - tempo mage, malygos deckek ne használnák továbbra is elvégre általában board hátrányt eltünteti
de talán csökken az impactja így

ezek jó döntések szvsz, a tuskó mocskosul op volt a totem gólemjével, és adta magát ez a balansz opció, a charge spellt is adom, a sok otk köcsög megint kereshet újabb kombót, a skill of the wild nyugodtan lehetett volna 10 mana is, a yogg nerf-et én nem értem, simán csak bannolni kellett volna tournamentekből
jön egy balance patch

a Yogg nerf érdekes lesz:

Yogg-Saron, Hope’s End

This is the most controversial card we've ever made. Some people LOVE Yogg, and others hate it. We felt like seeing Yogg in tournaments was not where we originally hoped it would end up. Yogg should be for players who want to have a lot of fun, but maybe not the card you see frequently in high-level tournaments. Yogg is relatively weak in power level for nearly every class at every level, but is slightly above average in 2 decks – Tempo Mage and Token Druid. We didn't want to nerf it so much that it couldn't still be a fun card for players who currently love Yogg. Yogg-Saron will now stop casting spells if, during Yogg-Saron’s battlecry, it is destroyed, silenced, transformed, or returned to its owner’s hand. We tried a bunch of things and we think this is a significant enough nerf that it could reduce the amount it gets seen (especially in tournaments), while still maintaining the dream for people who love the card.