40521
  • Icegrind
    Azt úgy jól összehozta :D
    Nem is értem miért rakja ki a rat-et az arra van, hogy behúzd mc tech-be, aoe-be vagy leszedd a lényét kapásból a sajátjaiddal és elkerülj egy csúnya battlecry-t.
  • Madi92
    :DDD
    A Pirest Dirty Rate-el, kihúzta Brant és nem tudta leszedni. Ez lett az eredménye, miután kiraktam Don Hanchot Bran-re.
  • Renegade
    akkor ezek szerint te azon nagyon, nagyon, kevesek közé tartozol, akik képesek a saját írásukban kiszúrni a hibát, nem pedig automatikusan kiegészíti az agya a helyes szövegre, ez azért nagyon menő.
  • Negritis
    2016ban honnan tudja,hogy nem direkt írják el? :D
  • Shep
    Hát ez emberiség ellenes bűntett.
  • Darthmushroom
    ezek szerint én csak türelmetlen vagyok azért nem vagyok legend (meg nem játszok)
  • sadface #35823
    Tudom, épp ezért. Ha már van egy Fb-s oldal és posztolok valamit csak nálam alap, hogy egyszer újra végigolvasom?
  • Negritis
    mikor kijátszom az Alley Cat-et vagy meglátom
    mindig ez jut eszembe :D

• hawkie22
    Ehh, visszaestem R15-röl R17ig Renodragon priesttel. :) A meccs végén mindig a következö körben lett volna lethalom, de az ellen mindig topdeckelt. Remélem, ez nem marad így. :) Viszont az új pirate warrior ellen elég jó %-al nyerek, eddig majdnem minden meccs win lett, 4-2-n állok pirate ellen. Ami meg szokott szorítani, az a Jade Shaman meg Jade Druid, a legutolsó meccsem meg egy Demon Lock ellen volt, még Jaraxxust is loptam töle, de sajnos még így se volt elég. :( Majd holnap folyt. köv.
  • Negritis
    nem én írtam ki :D
  • sadface #35819
    CHACK CHACK CHACK CHACK CHACK CHACK
  • Negritis
    Hearthstone Hungary
    15 perce ·
    Ma is Heartstone verseny, még hozzá a Pulitron Hearthstone Cup.
    CHACK-IN: 17 órától
    VERSENY: 18 órától (ágrajz is ekkor válik láthatóvá)
    STREAM: http://twtich.tv/pulitron_green (17 órától Axmart és Oroberto a mikrofon mögött)
    Soksikert kívánunk mindenkinek!
    http://hearthcup.hu/contest/pulitron-hearthstone-cup
  • Matte
    na végre

• Icegrind
    Igen a warlockot én is fúrcsáltam. Úgy néz ki aki tud játszani renolockal az már lejjebb van :D
  • Darthmushroom
    Te elértél dr. 7-ig? :D undertakert kiraktam első körben, a 4.ben már feladta az ellenfelem :D
  • Mephike
    Ohh, ez a tavern brawl! Annyira jó volt! :))) Ismét kitenni első körben az undertakert, látni ahogy hízik és az ellenfél szenved, huhh, nagyon jó érzés! Arról már ne is beszéljünk, hogy mit éltem át, amikor DR.7 ismét elsült... :DDD
  • dave9004
    Báz a két uccsó matchup
  • dave9004
    Szép számú hunter pala warlock (ez utóbbi fura)
  • dave9004
    Lehet 100 nem egyforma pack max.
  • Shep
    100 pakkból semmi, az hogy? video?
  • Fellner
    Szegény Kripp 100 pack 0 legend, ez meg :D
  • Darthmushroom
    Jó naiv vagyok h ilyenkor megvárom a brawlt.. :D Classic setből bőven hiányzik még lap, de szerintem szeptember óta nem nyitottam semmit a brawl packból csak 40 dustot. semmi legendary vagy legalább egy epic, nem sima betörésre váró 40 dust.
  • Icegrind
    Renolock-al mai statisztika (ráértem):
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    18win-15lose (55%)
    7-3 Druid
    0-0 Hunter
    1-0 Mage
    0-0 Paladin
    5-3 Priest
    1-2 Rogue
    2-3 Saman
    0-0 Warlock
    2-4 Wari

33 Meccsen egyetlen hunter, pala és lock sem jött szembe. Druid és priestből volt a legtöbb amik ellen jó voltam a wari meg konkrétan verhetetlen.
    1.kör coin + peddler
    2.kör tap
    3.kör demonwrath 3 lényre
    4.kör kazakus szutyok spellel
    5. kör shadowflame kazakusra ami megölt 3 lényt és tisztította a boardot
    6. kör reno a kézben de már nem éltem....
  • Madi92
    No, kedvenc deckemről egy kis statisztika, mivel elég sokat toltam vele. Hátha más is érdekel az ilyesmi.
    Sok változtatás nem volt benne, de azért tudni kell, hogy azért cserélgettem lapokat tesztelés okán.
    Jelenlegi deck lista:
    Meanstreet Marshal x 2
    Smuggler's Run x 2
    Grimestreet Informant
    Grimestreet Outfitter x 2
    Loot Hoarder x 2
    Acolyte of Pain
    Aldor Peacekeeper x 2
    Brann Bronzebeard
    Wickerflame Burnbristle
    Keeper of Uldaman x 2
    Truesilver Champion x 2
    Big Game Hunter
    Doppelgangster x 2
    Grimestreet Enforcer x 2
    Second-Rate Bruiser x 2
    Fight Promoter x 2
    Don Han'Cho
    Ragnaros, Lightlord
    Tirion Fordring

Összesen59win-73lose
    14-7 Druida
    3-3 Hunter
    5-6 Mage
    2-2 Paladin
    17-5 Priest
    4-9 Rouge
    7-7 Sámán
    0-13 (ups:D) Warlock
    7-21 Warrior

Ha másnak is van ilyesmi statisztikája én szívesen böngésznék ilyeneket.
  • Icegrind
    Kicsivel később átváltott renolockra és 9 órán át tartotta legend #1-et folyamatos játék mellett. Egyszer sem esett vissza, a végén sem,csak már megunta. Volt valami 10+ wines sorozata is közben.
  • Madi92
    Tartok egy kis streamet, ha valakit esetleg érdekelne! :)
  • Darthmushroom
    khmm Reno Priest
  • Madi92
    Szerintem olyan kéne, hogyha patches a deckből kiugrik, akkor egyből megnyomja az ellenfél conced buttonját is.
  • Negritis
    amúgy ha patches nem 1 hanem 10 mana lenne akkor minjá nem érné meg :D

na jó sajnos de, mert ha nincs a kezedben akkor brutális tempo előny és ez érhet annyit hogy legyen nálad egy dead card
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.07. 13:28:11
  • DasIsFuck
    Patchesről hiányzik egy olyan szöveg, hogy if this minion summoned from your deck, gain 3 attack.
    Sőt, lehetnének ilyen effektű minionok amik akkor csinálnának valamit, ha nem a kezedből játszod ki.
  • sadface #35799
    Lehet, ha van két ugyanolyan, a bnetnév#<szám> megkülönbözteti őket. (csak ugye ing nem látod)
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.12.07. 12:12:26
  • Madi92
    Nem is tudom, lehet ugyan az a név két játékosnak?
  • Icegrind
    Azt a lapot én sem értem. Nagyon jó képesség és mellé jó test,legalább 5/4 lenne...Az nem probléma, hogy megmutat lapokat a deckedből, mert miután beáll a meta úgyis kb minden deck-ből 25+ lapot tudni fogunk.
  • Matte
    létezhet. az esélyed kb 1:4000-hez. :D
  • Madi92
    Na ne viccelj... :D
  • BlackWolf
    szerintem az új dragon priest még a pirate warriornál és gusztustalanabb a warrinál legalább tudod mire számíthatsz a priest meg szépen lassan kifosztja a paklidat aztán röhög rajtad :D entomb a drakonoid operative , thoughsteal , mind vision
    ez az operative maga a rák nem elég , hogy 5/6 5 manaért 3 kártyát megtud a paklidból és még a legjobbat le is másolja magának . ha meg ezt bronzebeardal csinálja akkor még a könnycseppet is törölgetnem kell a szemem sarkába . A blizzard hq-n egy jó ideje megfeledkeztek a rugóról úgy látom
  • Madi92
    Az előbb játszottam egy Pavel nevű játékossal. Létezik, hogy ő az a Pavel lehetett?
  • Madi92
    Amúgy, hogy ne csak rage-eljek. Érdekel, hogy van pár küldetés, mint pl most nekem az, hogy play 30 warrior card. Viszont közös class cardok miatt, paladinnal is meg tudom csinálni! : )
  • Negritis
    azaz :D
  • dave9004
    Cruel Táskamester :D