Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yogg sosem fogja negatív irányba fordítani a játékot, mert azt akkor rakod ki mikor már kb mindegy. DW-vel is ez a helyzet,csak dw meg van érte büntetve, hiszen eldob mindent és csak 1 lényt kell leszednie az ellenfélnek. Csak, hogy Yogg úgy nézett ki, hogy vagy fordított vagy meghaltál a saját körödben és nem a következő enemyben. Amennyiben fordított az nem úgy történt, mint dw-nél, hogy board clear és 1db test,hanem egy rakat secret, laphúzás és egyéb dolgok. Ergo ha kirakod és túléled a következő kört akkor van follow up-od ami dw-nél nincs.
qetuol
a kérdés úgy szól, hogy írjak olyan lapot, amely képes vesztes helyzetben kijátszva azonnal megfordítani a játékot.

deathwing képes?

deathwing képes.

yogg is képes. egyik lap sem garantálja a biztos nyereséget, és ha nincs szerencséd, akkor mindkét lap képes rontani a helyzeteden. ha meg szerencséd van, akkor mindkép lap képes megfordítani a meccset. és még az sem biztos, hogy yoggnál nagyobb az esélye ennak, mint annak, hogy a kövi körben nem szedik le deathwinget. szóval nem értem mi a problémád. (egyébként a legtöbb lap képes megfordítani a játékot, sőt - most kapaszkodj - MINDEN lap képes megfordítani a játékot, és tudod miért?

NEM
FOGOD
ELHINNI!

azért, mert ez adja a lapok egzisztenciális értelmét, hogy képesek legyenek a nyeréshez közelebb vinni, mert ha nem lennének képesek, akkor egyszerűen soha nem használnák azt a lapot még csak gondolati szinten sem )

összefoglalva tehát kijelenthető, hogy a 'yogg-saron, a remény vége' nevű lap képes azonnal megfordítani a játékot, akár pozitív, akár negatív irányba (csak arról már kevesebb szó esik - ezért vagy elfogult vele szemben), és ez így van jól.

Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.10.27. 14:28:56

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Mephike
Deathwing pont a legrosszabb példa, Reno amit írtak már jobb példa.
Deathwinget kijátszod, leüríti a kezed, köv körben meg kivégzik, vagy taunt feltartja, Te meg imádkozol körökön keresztül, hogy valami értelmes lapot húzz később, ha nem, akkor buktad a meccset. Persze megtörténhet, hogy letarolod az ellen összes lényét, és utána nem tud reagálni rá és levered, de nem ez a gyakori. (Ha ez nem így lenne, minden deck játszaná, most viszont nem sok használja.)
Reno jobb példa, de ott tudatosan alapozol rá, időt nyer neked, tudnod kell jó időben kijátszani, kalkulálnod kell azzal, hogy ráér-e később kirakni, vagy nem.
Viszont Yogg undorító tud lenni, mert ha lepucolja a pályát neked, általában felrak egy adag secretet rád, és/vagy a megmaradó lényedet/lényeidet buffolja fel. Ugyanakkor Renoval szemben nem kell hozzá skill, és ez a legrosszabb benne. Kirakod, és ha jó a lapjárás, akkor megnyeri a meccset.
De ez már ezerszer lerágott csont, de legyél őszinte, kiharcolod egy VB-re a jogot (ez baromi sok meló), ahol egy meccsen Te vezetsz, az ellenfelednek esélye sincs, kijátssza Yoggot, ami megcsinálja a már említett műsort, Te meg azt mondod magadban,: "De jó, hogy ez a lap ennyi randommal meg tudott verni, hiszen ez a dolga..."

Sheltem
Szia Zozzancs!

Én is kihagytam 1 évet. Először is vidd fel az összes kasztot lvl 15-20 ig így kiszeded az alap lapokat.
Én azt mondanám, hogy classic kártyákat nyitogass a napi küldetésekből eleinte.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sziasztok

most kezdenék bele a játékba, tudom kicsit elvagyok késve, de tudnátok adni valami tanácsot, hogy hogy gyűjtögessem a kártyákat? vagy hogy hogy lehet másokkal szemben egyáltalán esélyem 0ról?

“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”

dave9004
Naiman Yoggja Brawlt castolt és yogg élte túl 5ből asszem 😄 rekt
qetuol
deathwing

(arról nem is beszélve, hogy yogg még ronthat is a helyzeten, tehát random a dolog, deathwing tutira csinál egy board cleart és van egy 12/12 lényed bónuszba)
Utoljára szerkesztette: qetuol, 2016.10.27. 10:24:39

reno 😄, brawl

nyilván szituáció függő
de Yogg nekem is túl erős btw
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.10.27. 10:15:27

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Mondj egy másik olyan lapot, amit vesztes helyzetben kijátszva képes azonnal megfordítani a játékot.

qetuol
mert ha nem lenne képes, mi értelme volna a lapnak?

Darthmushroom
és megcsinálta megint 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

dave9004
ja hát tudás alapján nem csak 1 ismert lenne azért.
Mephike
Elvileg ő az esélyes, ha a játékosok múltját megnézzük, más kérdés, hogy az rng mit/kit akar majd.

én is rá szavaztam, az egyetlen akiről már hallottam
Darthmushroom
Thijs-ra szavaztam, mert szoktam nézni a videóit/streamjeit így "ismerem". am szerintem egy kedvelhető srác

1,5-2 hónapja még warriorstone volt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sheltem
Látszik, hogy nem ismerem a játékosokat(van még mit bepótolnom)

Őrá szavaztam:

handsomeguy 0-1 0-4

Ennyit az ingyenpackokról 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.10.26. 20:43:06

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
hozzászólás twitteren: " Shamanstone: Heroes of Totemcraft "

<#banplz>

Mephike
Azt hozza, amit minden sámi deck, szinte lehetetlen vele veszíteni. 😊

Sheltem
Na nézzük ezt a sámándecket mit tud művelni most bbgungun kezében 😊

Mephike
Azért "öröm" látni, hogy Yogg még nerf után is képes játékot eldönteni....

Mephike
Remélem nyer a bajnokom pár meccset, jól jönne pár ingyen booster 😊

dave9004
megy a vb, pörög a topik 😄
Darthmushroom
Tavern Brawl is, Captain Blackheart’s Treasure

volt már egy párszor. jövőhét meg így heroic brawl.

az a baj h amíg csak a win with a class volt, addig könnyebb volt főleg wild óta
mert még ha rühelltél egy classt akkor is gyorsan lehetett csinálni hozzá vmi decket
viszont most kénytelen vagy olyan lapokat játszani amiket amúgy valszeg sose

vegicsek
Az új questek tényleg elég fosok. Unrankedben egy csomó olyan ellenfél jön szembe, aki csak tolja a class cardokat. Onnan tudom, hogy én is ott grindolom a 100 murlocot. Nem lennének amúgy rosszak, de sokkal lassabban teljesithetők, mint az eddigiek, és így hogy ugyanúgy csak 3 questhely van, darálás az egész, különben bentragad a gold.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Mephike
Lehet tényleg goblinok jönnek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sheltem
Köszi szépen!

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sheltem
Mint "kezdő" hobbi játékos kérdés:

Ha rank meccsekben lemennék esetleg 1-5 ig (kizárt de ki tudja) akkor hónap végi ládából akár legendás lap is nyílhatna?

Nem vagyok naív, az, hogy mit szeretnék és a Blizzard mit szeretne, nagyon ritkán egyezik. Nyilván az RNG-t, mint olyan csesznek full kivenni a repertoárból, de a Discover effektes random szerintem sokkal jobb, mint a Yoggos nyomorékságok.
csereberélnék 80ast , ha van valakinek 😊

gvgvg 😄

sadface
gvg v2 😄D

I decide when I'm done.

Shep
Jó volt, lightbomb, Voljin 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

kis naiv

Én is szerettem azt a kieget, rohadtul kreatív lapok voltak benne, de a rengeteg random és a mechmage szétcincálta a jókedvemet 😄
dave9004
Lol
tudom ezzel a csendes kisebbséget képviselem de nekem a gvg a kedvenc kiegem, ez a mech-es(robotos) dolog mindig bejött, szóval számomra ez pozitív hír
Új kieg?

Nekem amúgy tökmind1, csak ne legyenek random lapok...maximum Discover.
Sheltem
Köszi szépen, örültem neki mint majom a farkának 😊

Sajnos a kolléga által adott Mid Shaman deckkel nem vagyok túl jó, kb 50% ban nyerek és annyiban kapok ki Ranked meccseken, rank 16 ig vittem már le aztán visszacsúsztam 18 ig 😊
Gondolom nem a deck hibája csak amatőr vagyok még vele.

ez a 75 battle cry minion kifejezetten szar

gvg elején egy ideig jó volt a mechpriest 😄
nem sokáig true

dave9004
meg beast rogue ja
volt már a mechpriest 😄

Mephike
Grat a nyitásokhoz, mindkét legendás hasznos lap, és Anti bácsi remekül néz ki! 😊

Sheltem
A "garantált" legendás lapnak pedig őt kaptam:

Ő se volt meg egyébként és látok benne fantáziát 😊

Sheltem
Mivel túlóráztatnak mint az ökröt, gondoltam az 5 eurós Welcome bundle belefér a költségvetésembe.
Régóta vágyom Antonidasra, erre 5. nyitás:

Az élet apró örömei 😊
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.10.23. 08:23:10

sadface
Most röhögünk de benne van 😄

I decide when I'm done.

dave9004
lesz majd aggro priest és kész 😄