40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Zozo0122 #35869 Van 80g questem, este leszek, valaki csere? :D -
Renegade #35868 nahát, kíváncsiságból leporoltam a kutyulós warlockot, egész jól el lehet vele bohóckodni. -
Mai napom öt körben, amikor papot játszok:
Minden lapot lekeverek, és húzás után van egy 2 manás painem. (Smemi gond, majd Reno jön a deckből.) Az ellenfél nem kever le egy lapot sem.
1. kör:
Én: Passsssz.
Ellenfél: coin és két raven idol.
2. kör:
Én: Passz megint, hiszen az erős, közben kuncogok, hogy az ellenfelem ilyenre coint tolt el az előbb.
Ellenfél: rampol, jön a wild growth. (Picit szívom a fogam, a lapjaim nem túl bíztatóak, ez meg már a köv körben 4 manából gazdálkodik.)
3. kör:
Én: Kiteszek egy alibi lényt, várom mit lép az ellenfél. (Már nem vigyorgok.)
Ellenfél: Astral communion. Eldob egy halom böszme lényt...
4. kör:
Én: Nincs gond, van nálam entomb, SW: Death
Ellenfél: Húz majd Nourish...
5. kör után jött a jóság, eleinte még kapartam, de végül fel kellett adnom. Soha nem gondoltam volna, hogy az Astralos decket még játssza valaki ezen a planétán, és hogy ennyire ki tud jönni... -
LUL paladin in 2016 -
Zozo0122 #35865 Na, hoztam egy kis statisztikát. Tempo Warrior, bár nem tipikus tempo deck, de megmaradt ennek a neve :D Nekem nagyjából bevált, de a Reno deckek nagyon meg bírják fogni, bitang nehéz ellenük nyerni. Druid még ami meg tud szívatni, ha jól játszik az ellenfél. Viszont ha olyanokat művel, hogy turn 1 jade idol deckbe keverés, akkor jó eséllyel az nekem win :D
Viszont a lényeg: aggro deckek full esélytelenek ellene. Ez vonatkozik a pirate warriorra, a shamanokra (kb. megszólalni sem tud) és a pirate roguera is. 60% winrate, nem olyan jó, de nagyon élvezem a decket :)
Itt a kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.11. 23:21:08 -
Zozo0122 #35864 Oszt? Eredetileg én is vidékrű.
-
Negritis #35863 tanyárul gyüttem úgyhogy:
-
Zozo0122 #35862 -
Zozo0122 #35861 Jó, lehet, hogy te éppen nem :) Nem emlékszem már, hogy ki nevetett ezen. -
Negritis #35860 sztem én sose röhögtem ki emiatt senki, az inkább "odaát" történhezett -
Zozo0122 #35859 Imádom, hogy csak akkor üdvözölnek az emberek, miután nem kalózokkal nyitok :DDD (warival tolom) -
Zozo0122 #35858 Ugye :D Aztán meg mindig kiröhögtetek, amikor ezt felhoztam, hogy igenis van :D -
Negritis #35857 még hogy a HS-ben nincs blöff :D -
Zozo0122 #35856 Ez mekkora :DDDD
-
Negritis #35855 gz -
Ytar #35854 *update: http://www.hearthpwn.com/decks/584883-heroic-brm-dark-iron-arena-otk
Véégre. Harmadszorra beadta. Millhouse volt a kulcsfigura. -
Ytar #35853 Kb az összes lap megvan, nem török be semmit, MŰKÖDŐ paklit viszont nem találok, htpwn-t bújtam, az ottani decklistek elméletben működnek, a gyakorlatban pedig a 4-edik körben már 5 hp-val nézek farkasszemet 3-5 legenddel ...
Lehet hogy én vagyok a balfasz, vagy csak a random nincs velem. -
Negritis #35852 nézd meg a last updated részt:
Dark Iron Arena Heroic
Last updated 5 days ago (Gadgetzan)
ergo nincs szüksége msg lapokra -
Zozo0122 #35851 Ez nem MSG, és lehet nincsenek már Lightbombjai. -
Negritis #35850 gugli első találat -
Ytar #35849 Blackrock - Dark Iron Arena heroic-ra adjon már valaki egy MSG-vel felturbózott aktuális decklistet, mert szerintem milliomodikra futok neki, mindhiába.
kezdem unni, gusztustalan egy boss. -
Negritis #35848 mondjuk mage, pala, hunter eléggé sehol sincs jelenleg
amúgy én se szoktam találkozni paladinnal :D
viszont amit én tolok az jóval inkább midrange mint ami ott van
ami ott van az full aggro
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.11. 18:25:57 -
tier 3-ban van. -
Renegade #35846 innen csak nekem hiányzik a bufflin?
vagy csak Negritis, meg Madi játsszik vele? Mondjuk tény, én idáig összesen 1 paladint láttam decemberben, az is murloc volt. -
Oksa, engem meg lehet győzni. :)
Leeroyt én is játszom, bár láttam már streamereknél is olyan decket, ahol kimaradt. -
szerintem a warri legendtől még egy Genzo is hasznosabb volna -
Icegrind #35843 A wari legend túl lassú. A pirate wari reno előtt akar nyerni az a lap pedig 2mana, nincs azonnali hatás és csak 2-2. akkor lenne jó ha elhúzódna a meccs,de akkor meg amúgy is kikap.
Számomra az érdekes, hogy a reno lockban nincs leeroy kombó. Eddig 10-ből 8 reno játszotta.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.12.11. 15:54:01 -
Nos, eljött ez a pillanat is. Lehet készülni, mostantól jönnek az egyen paklik, ugyanakkor végre tisztább képet kaphatunk arra a kérdésre, hogy érdemes-e kraftolni XY lapot.
Úgy néz ki Aya kraftolható lesz, hiszen játszák T1-es deckben, és van 2 Jade deck is T2-ben.
Számomra meglepő, hogy az új warrior legend nem fért be a pirate deckbe, bár én nem játszottam még a kalózokkal, szóval totál mindegy mennyire lepődök meg, ez van :)
Számomra meglepő, hogy a Reno papból a dragonos változatot tartják erősebbnek, nekem a inspire változat jobbnak tűnik, bár kétségtelen, hogy a sárkányok is erősek. -
Negritis #35841 hát az aviana - kun eléggé csúnya -
Icegrind #35840 Még hogy Aviana C'thun :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!https://www.youtube.com/watch?v=Z5jxqCdTu_4 -
tempostrom metaelemzés. -
Renegade #35838 na csináltam egy hasonló evolve sámánt, hát, elnézve az elmúlt pár hetet, a kieg legjobb lapja a doppelgangster, ez az új dr. -
Renegade #35837 újragondolt evolve sámán :)
-
Negritis #35836 Trump épp aviana - kun - cthun druidot játszik
nem szép a finish -
Negritis #35835 nem hiszem hogy lenne szabály arra hogy ne írkálj annyit :D
és ugye 5 perc után nem tudsz szerkeszteni :D -
Madi92 #35834 Bocs a tripláert. Viszont lassítani kell rajta. Mert a muligannél már eldölt a meccs jelenleg. -
Madi92 #35833 Bár be kell ismernem, ha a pirate nem létezne, sok deck nagyon elszemtelenedne. -
Madi92 #35832 Hát engem r10 utolsó csillagtó visszazavartak r11ig... :( Pont úgy jönnek mindig, hogy mikor beindulna a win strike bekavarnak. -
Icegrind #35831 Hál isten a pirate warik már legendbe vannak. Összesen 3 jött szembe ma és így sikerült 16w-8lose a mai napra. -
Aviana -> Kun -> Bran -> C'thun -> Youthfull Brewmaster ...