Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megint topic tévesztés, de sebaj

mondjuk azt nem értem, hogy másokat lenézni miért jó, de legyen

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ingman12
Mentem volna funolni, try hardolnak rank 20-on is 😄DDDDD Élvezzék akkor a sámánt ezek a hulladékok.

több rng, de vannak nagyobb skill capes deckek
persze van az oncurve deckek dominálnak de ez főképp a közösség "érdeme"

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mi újság a játékkal? (hónapok óta nem léptem be 😄)
Amennyire jó volt az elején egyszerűség, annyira unalmassá vált a túlzott rng és low skill celling miatt.
Már mást kártyás gamel tolom, de azért rákérdek hátha javult vmit HS
Darthmushroom
jó ez az elseje, még rank 19-20-on is volt legend playerek ellen játszol. mondjuk egy-kettőt sikerült megverni 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Tessék, ezek a kis ganék teszik tönkre ezt a játékot, hidd el ezek tipikusan a netdecker ráknyomorékok. De, hogy jót is írjak, tök jól megy pappal 😄 (holnapig, amíg újra jó játékosok lesznek ladderen 😄)
meg se lepődök, még jó hogy ha nézek is twitchet a chatet skippelem

dave9004
Amúgy szerencsétlen Thijs mit kap most minden twitch chaten, mert nem kapnak a faszarcok pár darab ingyen packot.... imádnivaló közösség van
dave9004
"Hogy lett Lord Jaraxxus ból Lord of Jaraxxus?"
"Valahogy odakeveredett egy OF és nem emlékeztem melyik a jó.... ( 😞 )"
😄 😄
dave9004
jajszegény
Csináltam egy ilyen felélesztgetős deathrattle papot, mondom önmagában a Priest of the Feast meg a Bishop tök jó lapok, és a deck annyira bejön, hogy lecraftoltam 2 golden Onyx Bishopot 😄 Rohadtul élvezetes vele játszani és eddig 10-3 a mérlegem vele. De csak rank 12 vagyok, szóval nem jelent semmit.
Na EZ mi? 😄DD

Darthmushroom
Ha már Thijs ezt nagyon bírom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Darthmushroom
legutóbbi két mondjuk úgy "EB-t" ő nyerte.

arra sem vennék mérget hogy a mezőnyből ő az

de tény, hogy a "nyugatiak" közül neki cseng legjobban a neve
az ázsiaiak meg mind eleve cseng teng veng 😄

Tényleg, akkor valami mást nyert, de ő a legismertebb.
háát, attól függ
ha $ akkor kara, ha gold akkor brm
brm ugye áprilisban kimegy, de alapvetően több a hasznos lap ott

JethroHUN
Üdv. Melyik advanture-t kezdjem el megvenni? Karazhan vagy Blackrock?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

én nem haragszom a konteóhívőkre, az a Molni 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sadface

bedöglött a bot? 😄D nem bírtam ki sry
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.10.30. 17:03:46

I decide when I'm done.

Póninál még 20 órán át giveaway van, ha érdekel valakit.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tavaly nem Ostkaka nyerte?

csekkoltam és de 😄
2015 blizzcon

Összeesküvéselmélet on: Tuti, hogy a többség mint az egyetlen ismertebb, és tavalyi győztes Thijs-re szavazott (én is), és ezt látva a Blizz átpattintotta rajta az RNG kapcsolót, nehogy már sokan kapjanak ingyen pakkokat 😄
még kb fél év
Yoggék is áprilisban jöttek, sztem jövőre is akörül lesz az első

Amúgy jó lett volna a sok pack, de amúgy is nemsokára kiesik az a kieg a standardból, nem?
nyilvánvaló volt hogy az fog kiesni először akire én szavaztam
Mephike
Ohh, hát ezt szomorúan olvasom :S

sadface
stopit

I decide when I'm done.

nerf it

Darthmushroom
és nyert a pap meccset!!! GGWP!!

Bye Thijs és packok...megint a topdeck...
Darthmushroom
Thijs 😞 helyenként vicc volt milyen lapok voltak nála, nem csoda h nem jött össze.

ha jön akkor annak még idén kell jönnie
szal ha a mostani kieg nem hoz, sztem nem

Mephike
Sajnos erre a játékra ez eddig nem volt jellemző. De bizakodni attól még lehet. 😊

Szerintetek C'thunhoz fog még jönni egyszer valami buffancs lény?
Darthmushroom
na egy jó hír 😄

"Thijs tegnapi veresége után sokan szomorkodtak, hiszen sokan őt választották leendő bajnoknak a minél több ajándék kártyacsomag reményében. Egyelőre azonban még kár aggódni a vereség miatt, hiszen ha továbbjut, akkor ugyanúgy 2 (+1) csomagot fog hozni, mintha simán behúzta volna a csoportját.

Mindez a lebonyolítási rendszerből adódik, hiszen mindenkinek 2 meccset kell nyernie fixen a továbbjutáshoz. A lényeg tehát, hogy a választottunk jusson tovább a csoportból - onnantól pedig szurkolni, hogy minél tovább versenyben maradjon."

ezek ugye tgt-s boosterek?
Mephike
Az lehet, nem néztem utána, de lásd én nem vagyok mohó 6 boosterrel is be tudnám érni 😊

Darthmushroom
ez a hír nincs elírva? hearthpwn-on is 10 paklit írtak, de utána gyorsan javították 6-ra gyorsan.

"We incorrectly stated you could earn up to 10 card packs. The correct number is 6."

Mephike
Jaja, egy pakli minusz.
Itt van minden infó annak akit érdekel.
"A 2. szavazási időszak október 31.-én 08:01-kor veszi kezdetét, ahol ismét választhatsz egy bajnokot! Itt legfeljebb 4 további kártya csomagot szerezhetsz (2. szavazási időszak november 4. 07:59-ig tart)."

Darthmushroom
vááóó a pap majdnem megfogta a 100e dustból készült maly druidot. szurkoltam a papnak, de yogg megint takarított utána persze a death meg nem jött a papnak. (Blizzcon)

vegicsek
Mondjuk szerintem itt van a Yogg gyengesége, hogy ha már egy kicsitt is előnyben vagy, egyáltalán nem éri meg kijátszani, döglött lap a kezedben, hiszen túl sokat bukhatsz vele.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

N1ggA
Szia!

Én is most pár hónapja kezdtem csak. Elsőre azt javaslom, vedd meg az adventureöket. Annak van a legjobb ár-érték aránya, a szarabb legendaryket be tudod darálni. Aztán van néhány deck ami nagyon olcsó és szinte az elejétől tudod játszani (ha minden class megvan lvl10). Aztán ha szeretnél még pénzt költeni, vegyél 1-2x40 classic packot. Ha mindig ugyanazt azt 1 decket játszod, hamar bele lehet unni, rendes collectiont pedig f2pben végtelen sok idő összerakni... Persze kitartással meg sok kockulással meg lehet csinálni, de ha csak ritkán vagy keveset játszol, akkor csak a pénz segít.
Javítsatok ki ha nincs így.
Utoljára szerkesztette: N1ggA, 2016.10.27. 20:15:20

Spread De Love!

Darthmushroom
pont most vesztett. akkor mínusz egy pakli van most? 😄

Sheltem
Sajnos most kapott ki, ha jól látom.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mephike
Thijs nyert összesítésben? Csak mert rá fogadtam, és a mérkőzést nem tudom nézni, mert egész nap melóhelyen vagyok :S

Darthmushroom
kézben két brawl-os warrit azért nem olyan egyszerű, Thijsnek is volt szerencséje h későn jött a justicar meg hasonló dolgok.

Mephike
Icegrind megadta a választ.

"NEM
FOGOD
ELHINNI!"

Rossz hírem van, én mindent elhiszek, mert amit az interneten írnak az csak igaz lehet...

Ne viccelj. Turn 6-ban a rugó felhúzza az összes lapját, a warriornak meg még ilyenkor vissza van 16 lapja. Persze most kicsit túloztam, de hányszor volt már ez velem is.
Darthmushroom
Örülnék ha így megennék egy ctrl warrit rúgóval mint Thijs.. jó mondjuk ezt a miracelt nem érzem annyira mint anno az oilt.