40521
  • Darthmushroom
    ja ok :D
  • Devv
    Jaj bocs, ez válasz akart lenni Sheltem-nek.
  • Darthmushroom
    ez most így kedden?
  • Devv
    lol! Volt egy random brawl, kaptál mellé 40 dustot meg egy fos hátlapot és happy feast of winterveil!
  • dave9004
    40 paqckra adott ötvenet, meg 60-ra 70-et :D
  • Sheltem
    Sziasztok

Valaki elmondaná milyen "akció" volt tavaly karácsonykor ha egyáltalán volt valami ?
    Ilyenre gondolok, hogy 40 pakli helyett 50 vagy valami százalékos leárazás a packokra.
    kíváncsi lennék, hogy idén érdemes e várni ilyenre.
  • sadface #35903
    rossz topik
  • Vergirius
    Megint kezdi. 3-om questem van mind 40 goldos. Lecserélem erre mit kapok, na mit,megint 40 goldos questet... Kabd be Blizzz!
  • Icegrind
    summon az resurect 2 ami random
  • Negritis
    a summon 2 az random 2? vagy resurrect?
  • Icegrind
    SeatStory-ra is ezt hozta.
    Btw ezt hogy játszottátok volna meg a helyemben?
    Renolock vs renolock én combo nélkül játszok ő comboval. 8. kör 9hp-m van. A boardján egy 6/6 és egy 6/6 taunttal (nem jaraxxus révén, nálam egy 1/1 sheep. A manipulátort a 6.körben kihúztam a patkánnyal bele a hellfirebe.
    A kezem: Shadow Bolt, Shadowflame, Emperor, Shambler, Kazakus Poti(5mana, 4aoe, summon 2), BGH, Siphon Soul, Ragna.
    Kazakus potival vitt le 9hp-ra szóval semmi infó, hogy van-e nála leeroy+po.
    Mi lenne a play?
  • Negritis
  • Pio
    Savjz kitalálta a legtrollabb decket a jelenlegi metához. :)

• Negritis
  • Icegrind
    Az mondjuk lehet, bár mostanában inkább maget játszik nem lockot. Forsen épp most nyert handlockkal :D
  • dave9004
    ha annyi renolock meccset játszol, mint ő a kieg óta, akkor beugrik neked is :D
  • Icegrind
    *seatstory
  • Icegrind
    Jól indul ez a seastory. Savjz 3-0ra verte StrifeCro-t only renolockkal :D

Btw ki játszotta volna ezt így? Reno mirror 5. kör. Nálad kint van ooze +giant még nem halt meg semmi, enemynél kint van a giant. Kirakta kazakust és 1manás spellt választott,hogy kiszedje a resurrectet. természetesen ezután giant to giant és vissza is hozta. Nekem eszembe se jutott volna.
  • Pio
  • Shep
    Mi a franc ez, hogy mindig druid vs pap van és mindig én vagyok a druid?
  • Shep
    Ranked brawl éljen!
  • cesar22
    nekem barongedont adott, de már az is megvolt. mikor már csak pár legend hiányzik egy setből, nagyon nehéz összeszedni őket, mert mindig olyat ad ami már megvan
  • Darthmushroom
    makker :D nekem a jól megszokott 40 dust volt megint a brawl packból...
  • Mephike
    Jó volt ez a brawl, amikor láttam, hogy pala az ellenfél, már tudtam, hogy egy játékból lesz meg a booster.
    Kinyitni is megérte, még akkor is ha csak dust lett belőlük :)

Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.14. 22:29:01
  • Darthmushroom
    tudtommal nem, mivel lejárt a promoja még novemberben.
  • Renegade
    nem tudjátok, hogy most, hogy hivatalosan is elérhető nálunk a prime, aktiválhatjuk-e a csini papot?
  • Darthmushroom
    Ezen a csávón mindig sírok :D
  • Mephike
    Mivel a rugóm csak lvl39-en van, most elkezdtem többet játszani a jade rugóval. Elvileg tier3 legalja a tempostoorm szerint. Bár én másfélét játszom (10 lap különbség van) de ez valami eszméletlenül működik (csak ma kiütöttem egy sárkánypapot, egy pirate warriort, bár nem volt 1/1 legendás ágyútölteléke, és a Renolock is csak nézett ki a fejéből, amikor 3 Cairne szemezett vele). Biztos csak nekem van szerencsém, de pl a dragon priesttel nem ment ennyire jól a játék, közel sincs annyi lehetőség, mint ebben a deckben.
    Most már tényleg csak azon agyalok, hogy Aya ha lecraftolnám, akkor hova tenném be, mert a 30 lap igencsak szűkös :)
  • Darthmushroom
    a lényeg az h mikor kéne akkor ritkán veszed fel a boardcleart, és a következő meccsen meg zsinórban adja :D
  • Renegade
    ha még nem volt önkéntes, akkor mehet
  • JethroHUN
    Play a friend quest valaki?
  • Shep
    Sokkal nagyobb baj ,hogy azure drake minden pakliban ott van, ahogy egy csomó másik sárkény is és azok ellen semmit nem ér.
  • csoszi87
    Nekem már régóta gyanús.
    pl.:
  • Darthmushroom
    azért vicces a játék mikor kéne a dragonfire potion sose veszed fel, de következő meccsen kézbe adja...sőt a 4.körben már mindkettő nálad van úgy h kezedből elnyomtad, és persze ez nem egyszeri esett. pl. régebben ugyanez volt a holy novával.
  • Shep
    Vannak sokan, de engem sem nagyon érdekelt, valaki fent volt letudtam vele aztán mindenki örült. Nekem amúgy kb 2 hónapja nem volt ilyen kvesztem, meg figyelős sem, szerintem ezek már csak rendszer hiba esetén kerülnek kiosztásra .)
  • Matte
    miért, ki csinálja cserével? :O Nekem soha eszembe se jutott.
  • Zozo0122 #35873
    Jah, nem feltétlenül. Valamiért így tettem fel a kérdést.
  • dave9004
    már te is olyan vagy, hogy csak cserével csinálod?
  • Zozo0122 #35871
    Okés, este 8 után valamikor nyomjuk le, ha neked is oké, addig melóban vagyok :D
  • Matte
    nekem is van :D csapathatjuk