Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Azért ez a priest lap sem lesz rossz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

gang up nem ki ment már?

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Ez + Gang Up? 😄 Szép kis combo lesz ebből 😄

ez a videó nekem a 80-90es évek rajzfilmjeit idézi 😄

elsőre pl ezt 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Néhány új lap.

Kint van 2 class legend- druid és paladin.
Talált valaki streamet ahol megy a HS panel? Ticket nélkül.
Új warrior lap: 1 mana, I know a guy - discover a taunt minion 😄 Tetszik. És discover, amit imádunk 😊
igen már láttam, mondjuk én nem battlecrynak csináltam volna, hanem mint a discovernél, félkövérrel kiemelve hogy create, feltéve ha lesz még ilyen mechanizmus a kiegben
Ami most megy 20:30-tól, ahol még bemutatnak lapokat, azok már ticketesek akkor?
https://www.youtube.com/watch?v=r_7sldaa1xg

itt van hogy működik a create

ez tetszik mert ilyen még nem volt, ez új, kicsit hasonlít a discoverhez, de még több variációs lehetőséggel, végre valami kreatív
ja nem, már látom a videót, érdekes
Mephike
Egy fórumról másoltam be, természetesen nem kell készpénznek venni. De a lényeg szerintem érthető.

mi az hogy create a custom spell? nem cast akart az lenni?
a dark cultist kirotálódása óta ezt tudták kitalálni helyette, szinte ugyanaz a lap 😄 nagyon kreatív
Mephike
Az eddig bemutatott lapok szövegei:
THREE CRIME FAMILIES:

Grimy Goons: Hunter, Paladin, Warrior
Kabal: Mage, Priest, Warlock
Jade Lotus: Druid, Rogue, Shaman

NEW HUNTER CARD:

Piranha Launcher: 5 mana 2/4 - Whenever your hero attacks, summon a 1/1 piranha

NEW ROGUE CARD:

Lotus Assassin: 5 mana 5/5 - Stealth. Whenever this minion attacks and kills a minion, gain Stealth

NEW PRIEST CARD:

Kabal Talonpriest: 3 mana 3/4 - Battlecry: Give a friendly minion +3 health

NEW MULTI-CLASS LEGENDARY:

Kazakus (Mage/ Priest/ Warlock): 4 mana 3/3 - If your deck has no duplicates, create a custom spell

NEW MULTI-CLASS CARD:

Kabal Courier (Mage/ Priest/ Warlock): 3 mana 2/2 - Battlecry: Discover a Mage, Priest, or Warlock card

Darthmushroom
Érdekes lesz h lesznek saját kaszt lapok +még közös lapok más kasztokkal.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mephike
Ez fake lap! 😄 Valójában Give helyett Remove lesz, állítólag a balance miatt 😄DD

Ez szerintetek adhat saját magára? Mert nincs ráírva, hogy another 😄 Ez egy még sokkal jobb Dark Cultist 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.04. 20:09:42
sadface
Remélem kieg lesz.. 😄

I decide when I'm done.

EGY JÓ PRIEST LAP! 😄DD
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Darthmushroom
apa kezdődik 😄

amúgy az a kérdés hogy a növekedés gyorsul, stagnál vagy lassul 😄
ha lassul és látványosan lassul akkor azért lehetnek bajok 😄

Milyen kép? Linket 😊 Amúgy spoiler:

állítólag a kieg címe egy kiszivárgott kép alapján: Mean Streets of Gadgetzan. Elvileg honlap is van hozzá.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.04. 18:55:57
Mephike
A kiszivárgott necros kép miatt sokan inkább kieget és a hullacsináló bácsi/néni kasztot várják.

Szinte teljesen biztos, hogy vagy diablo 3 kieget vagy diablo 4-et jelentenek be és várható egy régi játék HD remake-je is, amire állítólag szintén a diablo a befutó.
Mondjuk ennek ellentmond az, hogy idén is rettentő kicsi helyet kap a kiállításon a diablo.
Mephike
Az a kép! 😊

sadface
Diabloval remélem kezdenek valamit...

I decide when I'm done.

Zsír, köszi 😄 Akkor nálam meg lesz nyitva a stream, aztán ránézegetek, ha HS van.
Na akkor némi infó:

A nyitóceremónia (7-től nagyjából 8-ig) és az esport közvetítések INGYEN nézhetőek kábé mindenhol (twitch, youtube, blizzard oldala, satöbbi).
A nyitóceremónián MINDENT bejelentenek, ami fontos.
Ez után lesznek úgynevezett panelek, ahol a bejelentésen elhangzottakat részletezik, például bemutatják az új lapokat, mechanizmusokat, satöbbi... Illetve vannak totál spéci panelek is, például előző évben volt egy a Blizzardnál zajló szoftverfejlesztési technológiákról. Ezeket csak a tickettel lehet nézni, 2 napon át lesznek, ilyen a 20:30-as is.
Bródi úgy fest, hogy nem lesz jelen, mert megszületett a kislánya, de azért azt ígérte benéz. Állítólag a kislány már tanulja A Nevetést.
Az összes panel tartalmát nagyjából valós időben közvetíti majd az összes komolyabb fansite, valószínűleg second hand stream is lesz twitchen és pár órán belül felkerül youtube-ra.

Egy szó, mint 100 ticket nélkül se marad le semmiről az ember, a ticket inkább annak szól, aki szeretné megkapni az érte járó extrákat, hátlap, minipet, skin, ilyenek, nem tudom pontosan idén mi van, mert épp leszokóban vagyok a Blizzardos gyűjtőszenvedélyeimről. 😊 Na meg persze mégiscsak tickettel kényelmesen nézheted élőben a dolgokat, mi előző évben például cimborákkal összeültünk és egy 2 napos blizzcon hepajt csaptunk (igazi geek party hard volt), de csak úgy tuti nem vennék ticketet.

Nade elég a dumából, INDULJON A HYPE TRAIN!

Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.11.04. 17:50:17
De 20:30-tól jön a HS What's Next nem? És akkor gondolom ott áll ki Brode és nyomja a showdert, ellövi a trailert és megmutat 4-5 lapot, természetesen ezek Hunter, Mage és Warrior lapok lesznek, esetleg Shaman, mert az most nagy sztár, de Priestből direkt semmi, hogy húzzák az agyunkat 😄D
Mephike
Tudod nézni ticket nélkül a streamet.
Itt a hivatalos menetrend, rászűrhetsz bármelyik napra, és játékra így semmiről sem maradsz le.

Sheltem
Szia

Látom képben vagy lenne pár kérdésem(illetve ahhoz aki képben van ellentétben velem):

-Mi ez a virtual ticket? Anélkül nem tudom nézni a livestreamet?
-Engem a Hearthstonen kívül a Diablo 3 új kiegészítő bejelentés is érdekel az is 19 körül várható?
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.11.04. 17:00:16

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Asszem egyelőre nem kell temetni a játékot:
Blizzard's Hearthstone®: Heroes of Warcraft™ had record quarterly MAUsA, which grew a double-digit percentage year-over-year.
Vagyis a játék továbbra is növekvő pályán van.
Mephike
Sok fog múlni ezen a kiegen és az elkövetkezőkön. Bízok bennük, bár okom nincs rá 😄

Tuti a nyitóceremónián jelentik be, szóval 19:00-tól tekintetek szegezzétek a streamre. 😊
https://blizzcon.com/en-gb/schedule#fri-nov-4

ez alapján azt mondanám hogy 20.30 CET nov 4

Holnap lesz, nem?
Hány órakor lesz a bejelentés?
Hogy a francban lehet egy életet ennyire cinikusan leélni?😄 Na mind1, pletyka úgyis az infó, de van rá esély.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.03. 02:16:49
dave9004
már alig várom a fake lapokat 😄
Na most van egy olyan pletyka, hogy Gadgetzanban nyílik valami Pandaren kiállítás és állítólag Mysteries of Pandaria lesz a kieg címe. Nemrég olvastam, de nincs meg a link, majd előkerítem.
sadface
Én letudtam ilyen freezelős mágussal. 😄

I decide when I'm done.

új brawl : shaman - zap gg 😄

Darthmushroom
Edwint szerintem nem lehet kihagyni ha már meg van az embernek, nagyon erős az a +2/2 combo. bármikor lehet csinálni egy "nagy" Edwint.

am a két preparationt meg egy bloodmage nagyon hiányzik a pakliból, de főleg az előbbi fontos.
Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.11.02. 17:24:22

továbbra sem értem miért jó lenézni bárkit aki bármilyen deckel játszik
neki ez a móka, neked más

neki lehet a cél a legend minél hamarabb, neked nem
lehet hogy 10 éves vérpistike aki ezen éli ki azt hogy elverték az oviban, de lehet hogy egy melós aki a metron tolja ezt a decket, mert ott nincs idő kreativabban játszani

az is lehet h simán questel

Emigyen néz ki:
Backstab x 2
Shadowstep
Journey Below
Swashburglar x 2
Betrayal x 2
Eviscerate x 2
Sap x 2
Undercity Huckster x 2
Beneath the Grounds
Edwin VanCleef
Fan of Knives x 2
Shadow Strike x 2
SI:7 Agent x 2
Unearthed Raptor
Tomb Pillager x 2
Xaril, Poisoned Mind
Azure Drake x 2
Shadowcaster
N'Zoth, the Corruptor

Mondjuk ez nem a végleges, Edwint annyira nem találtam idevalónak, szóval még átalakítás alatt van, de ez a mag.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.11.02. 17:05:47
Darthmushroom
ha sok a sámán a rúgóba kötelező az evolved kobold, mivel fan+kobolddal tudod takarítani a totemeket.

Mindenkinek megvan a saját véleménye. Itt ez az undormány sámán deck. Mult honapban megneztem mit tud. Kb R12rol R4ig levitt 5 ora játék alatt. Azota elvétve nyúlok csak hozzá, ha nagy felcsesznek. Amugy szabályosan rosszul erzem magam, ha valami lassabb deckel osszekerulok. Szoval a velemenyem továbbra sem szep az ilyen decket jatszokrol. 0 Skill kell hozzá. Decket is csak lemasoltak valahonnan azt csok. Az ilyen minek jatszik? Mert hogy fun, kreativitas, egyediseg az nincs benne a deckben.
Most osszeraktam egy fun rouge decket. De sámánkák miatt lehetetlen vele bármit is kezdeni. Ez az elso rouge deckem. Nagyon fun, jobb mint a paladin,de eselytelen.