Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
nem értem a rugót, múltkor azt nyilatkozták h szeretnék a hőst elvinni combo irányba erre megint ilyet kap...szeretem a kasztot de falra mászok ettől a randomtól h így meg úgy lop lapokat.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Shep
Az aukciós tetszik. Lehet amúgy még olyan lapokat kitalálni ami ne adna még plusz kártyákat a rógnak? Valami nagyon félre csúszott itt.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.06. 12:12:44

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

3 új kártya

Auctionmaster Beardo: natural legend, 3 mana 3/4, After you cast a spell refresh your hero power

Shakru, the Collector: rugó legend, 3 mana 2/3, Stealth, Whenever this minion attacks add a random card to your hand(from your opponent's class)

Grook-Fu Master: natural common, 5 mana 3/5, Windfury

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Mephike
Trump lapelemzését érdemes megnézni, mert megjelenik mellette egy legenda is! 😄

amúgy nax-ban sem volt sok random effect 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Trump lapelemzése.
A tegnapi döntő.
Jó szórakozást a kettő együtt kb 2 óra. 😊

Főleg ezek miatt tettem ezt be ide 😄
Mephike
"Mean Streets currently has less random cards than other expansions."
"They love the Discover mechanic to use over random effects because it adds an amount of skill to player decisions."
Hm-hm... 😊

Mephike
A szavazást úgy képzeltem el, hogy Blizz felajánl egy lapot, és igennel vagy nemmel lehet szavazni, vagy két lap közül kell választani. Természetesen Dr. Boom még véletlen se lenne megversenyeztetve ezen a szavazáson 😊

Na ja, a szavazás kb. azt eredményezné a sok vérpistitől, hogy visszajönne Dr. Boom 😄 Összességében talán jobb is így, de a LoE legendeket tényleg nagyon fogom sajnálni...
Érdekes: jövőbeli tervek

+ itt van amit tegnap óta vártam, hogy összedobják: visual guide
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.05. 21:31:49
Mephike
Szavazás alapján mehetne, vagy szimplán csak azt mondják, hogy ez és ez a lap marad.

Na igen, de mi alapján kerülhetnek be lapok a classicba? LoE a legtöbbek szerint (szerintem is) a legeslegjobb kieg volt, annak a fele kb. nagyon jó kis lap, a legendjei meg mind mehetnének Classicnak, mind kreatív, sok új decktípust hozott és sokat is használtam. A Karazhanból CSAK Barnest használom.
justicar, brann, reno is nyugodtan lehetne classic
Mephike
Volt róla szó, valahol (lehet valamelyik fórumon), hogy TALÁN lesz olyan lap, ami idővel a classic lapok részévé válik.
Hasonlóképpen érzek Emperor iránt is.

sadface
tree of life druid? 😄

I decide when I'm done.

Én meg azt nem tudom hogy mi lesz velem ha a reno kimegy..
Mephike
Egyértelmű, hogy a priestet feljebb akarják hozni abból a tátongó mélységből, amiben most csücsül. Az eddig látottak alapján viszont talán nem követik el azt a hibát, amit a sámánnal csináltak, hogy szinte egyeduralkodóvá vált.
Bízok benne, hogy a fejlesztők a stáb, akik eddig csinálták a lapokat, hogy a jövőben már jobban odafigyelnek a közösség/versenyzők ötleteire, ha már nekik nem jön össze. (Teszem hozzá, hogy a megfelelő balance sosem volt könnyű feladat.)

Shep
Nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

chopin42
Szevasztok! Egy kérdés: ti már megkaptátok az ingyen packokat? Én rögtön az elején választottam, bajnokot, elvileg járt volna egy azért is, de semmi....

Azt nem tudja valaki, hogy mi az a zene, ami mindig megy a VB-n, ha valaki győz? Rögtön benyomják ha megvan adott összecsapás végső győztese, gondolom a WoW OST része, de abból kikeresni... 😄
az nálam is könnyen lehet, főleg hogy már csak 31 win kell ötszázhoz 😄

Mondjuk jó két hónapja nem játszottam már, de ideje lenne egy kis goldot farmolni kiegig 😞

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Egyetértek, a Drakonid mindenképpen nagyon magas tier. Eddig nagyon jó lapokat kap a Priest, bár én most is azzal játszok, jó kis felélesztős/deathrattle keverék, eddig 25 meccsből 72% winrate, szóval működget, de még alacsony szinten vagyok. Ez a Priest of the Feast és a Bishop valóban nagyon jó lapok a megfelelő deckben, de a Purify továbbra is értékelhetetlen számomra. Mind1, most kiengesztelnek mindenkit. Gyakorlatilag az eddig látott lapokból már megoldott az early game, jött a big AoE, jött új combo AoE, mint lentebb Negritis is kitette, ha most kapunk egy overheal legendaryt, akkor könnyen lehet, hogy a következő golden herom a priest lesz 😊
Shep
Álmodozni szabad 😄

Mephike
Ahogy a videóban is látható a Drakonid egy nagyon jó lap lesz. Tökéletes lesz más kontroll pakli ellen, mert nagy eséllyel lenyúlsz tőle valami erős lapot, de sámán ellen és hunter ellen is jó lesz, mert a sámitól elveheted valamelyik AOE spelljét, a huntertől meg fegyverhez vagy egy trapet. Nekem eddig ez a lap jön be a legjobban.
A másik lap, ami nekem még nagyon tetszik az a Pilfered Power, van benne is potenciál.

Mephike
The combo is real! 😊

Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.11.05. 09:40:50

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Sheltem
ÚÚÚ...de imádtam dragon priestezni. Ez lesz az első kártya amit lecraftolok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

dave9004
Izgi
DasIsFuck
Mondjuk ennek semmi értelme nem lenne így jobban belegondolva, szóval akkor gondolom kaszinó alapon fog mind a 3 kasztból feldobni egy lapot.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Ezek nem azok a multiclass lapok?
Mert ha igen akkor csak a classodból fog felfedezni.

Mephike
Nem tudom nézitek-e a VB-t, de Pavel már másodszor nyer 0-3-ról.

Ezt muszáj volt meglépni, ez egyfajta feléledő trend, a Legends nagyon jó ebben, elég király multiclass lapjai vannak.
ami még jó és nem volt említve szerintem az ez hogy van pár lap aminél 3 különböző kasztból lehet lapokat discoverelni, nem csak saját kasztból, ami nekem nagyon tetszik
amaz kb bepisilt az 1 mana 2/2-től 😄

Nem rossz, de nem is elég jó szerintem.
ott a bartender
2 2/3 - heal 1 to hero eot

mondjuk a pap még ugyanolyan dögunalmas lesz, továbbra is, attól hogy ezekkel a lapokkal kicsit életképesebb, konkrétan most hozzák vissza arra a szintre ami a standard előtt volt, de már akkor is ez a dögunalmas fatiigue/control/dragon priest ment csak
Neutral 1 mana 2/2 wow 😄 És még jó is...ez jó lesz papba is 😊 Az új Zombie Chow, autoinclude, annyi mindent triggerel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.04. 22:05:25
Te jó ég, pont ezt néztem 😄 Asszem ezt a kieget imádni fogom. Te jó ég, ezek a lapok a papnak...ez még nem Priest deckbe is tökéletes. A pap csak jó lapokat kap, szépen kihúzzák a fosból. De könyörgöm, még mindig kéne a jó 2 drop...remélem kapunk.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.04. 22:01:37
Mephike
De jön ám! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

sadface
Dragon Priest visszatér..

I decide when I'm done.

DasIsFuck
Nagyon olcsó dizájn...

DasIsFuck
Lehet agyalni milyen otk kombót lehet ebből kihozni majd😊

ráadásul ez rare, az innervate meg basic
TBTPumpa
50 Packs – EUR 44.99
"Mean Streets of Gadgetzan will be available in early December"

Meg kell hagyni, F2P játékhoz képest kihagyhatatlan ajánlat...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ez annyira jó. De komolyan 😊

Devv
És még mindig sehol a ninják!