40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #35949 rühellem a rugót
play 30 rugó card -> drop -> play 50 rugó card -.-
és ez nem az első ilyen hanem a 3. :D -
Renegade #35948 -
Negritis #35947 kellemes ünnepeket
-

Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek! Remélem a fát már feldíszítettétek! :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #35944 ha nem is közvetlen mainstream, de a WoT is esport és ott is van christmas giveaway :D -
Icegrind #35943 Én a hs közösséget úgy ismerem,hogy kb bármi van csak a panaszkodás megy és szerintem ez sem lenne kivétel sajnos. Amúgy igen rosszul fogalmaztam, e-sport játékot kellett volna írnom és nem f2p-t,mert oda belecsúsznak az MMO-k is. -
Negritis #35942 egy winter style brawl és ahhoz kapcsolódó móka
"giving" style küldi:
- sebezz random sebzéssel Xet az ellenfeledbe
- healeld az ellenfeled X hpért
- húzass az ellenfeleddel X lapot
sima karácsony style játsz X classal X meccset
és igen tudom hogy a free stuff és az event nem ugyanaz, de egy sima f2p mmo-ban is van jópár extra karácsonyi cucc, akár csak egy free minipet ami semmire nem jó de decor cucc -
Renegade #35941
-
Icegrind #35940 300euro? A top 3 deck 6-8k dust közt mozog és nem csak azokkal lehet érvényesülni.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.12.23. 19:17:36 -
Nekem már régóta ott van, csak gondoltam hátha lenne ember, akit érdekelne, és neki nincs meg. Amúgy az előző hszben lévő mondatom végén kérdőjel akart lenni.
Itt a dühöngő linkje, ha valaki keresné. -
köszi szépen -
Tedd be kedvencekbe. -
Nézd értem én, hogy van ami nem tetszik a játékkal kapcsolatban és ez bánt téged, de kérlek válogasd meg már a szavaidat, nem kérek szépirodalmi megfogalmazást, de amikor valaki ennyire képtelen uralkodni magán, az kezeltesse magát, vagy tényleg hagyja ezt a játékot. Ott a másik topic, ami részben ez miatt lett létrehozva, oda nyugodtan mehet a rage, nem fognak szólni érte. Sőt még ha szerencséd van támogatóra is találsz, aki adja majd alád a lovat, amitől kicsit vidámabb lehetsz, hogy lám másnak is xar ez a játék, nem csak neked. Megértésedet előre is köszönöm! -
Köszi a gombot! A másik topicot ki tudnád még rakatni egy gombra. -
Telibekúrt pay 2 win gané játék. Elég volt ebből a szarból örökre... Ha nincs meg valamelyik 300 eurós deck a top3ból. Labdába nem lehet rúgni. -
Srácok, intéztem a nevek gombot, köszönet a moderátoroknak! -
Icegrind #35932 Event az nem egyenlő avval, hogy csak úgy adnak valamit. Amúgy milyen karácsonyi küldetésekre gondoltál? -
Kukázva lett az új banner miatt. A házigazda meg elment gyufáért.
-
Madi92 #35930 Akartam írni, hogy a topic tetején van ilyen név összegyűjtő táblázat, de nálam most nem jelenik meg. -
az id lemaradt NightRaven#21799 -
Negritis #35928 ez így nem igaz, sőt
elég sok F2P-ben van direkt karácsonyi event
itt is el tudnék képzelni karácsonyi küldetéseket, gond nélkül mehetne -
Icegrind #35927 + Általában az f2p címek nem adnak karácsonyra semmit. -
Tavaly sem volt semmi, most miért lenne? -
Zozo0122 #35925 Majdnem, de egy fokkal még durvábban nyomtam. Fegyó + hero power + coin + prep + coin + concede. És még annyit se kaptam, hogy well played :Dddddd -
Vergirius #35924 Szerintem igy karácsony előtt: concede ---> alt + f4 ---> uninstal game ---> uninstal windows ---> a gép meg repült a csukott ablakon? :D -
Negritis #35923 coin - prep - coin a proper way, nem? :D -
alf f4 uninstall? -
Icegrind #35921 Prep-coin-coin concede:D -
Na mi van srácok lóf*szt se kapunk karácsonyra? Gondolom ha kapnánk akkor már tele lenne itt vele a fórum. -
Zozo0122 #35919 Ki találja ki, hogy mit léptem? :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hello. Valaki néha egy baráti játékra? Nevem NightRaven (átlagos casual játékos vagyok) -
Icegrind #35917 A coin heropower nem higitja a decked tehát az jobb :D -
Negritis #35916 a coin heropowernél minden jobb és sajnos az is van bőven R13on :D -
szar play -
Zozo0122 #35914 1. körben? Szinte minden ellen rossz play szerintem. Felhígítod a paklidat és annyival is később kezdődik a Jade móka + tempovesztés is. -
Negritis #35913 a 3 idol a pakliba nem rossz play :D -
Zozo0122 #35912 Rank11 és ilyen playek mennek:
Shaman - Kirak piratet, majd rögtön passzol, Patches meg jön és áll egy helyben :DDD
Druid - turn 1 - Idol 3 a pakliba :D -
Zozo0122 #35911 Akár én is lehetettem volna az ellenfeled, csak az én hasonló meccsem tegnap volt, csak én voltam a Renolock és az ellenfél a Jade Shaman. Peddler - Soulfire, elvitte Renot 8 lapból, utána ellenfélnél Brann + nagydarab + asszem 6/6 és 7/7. Remek, el is buktam.
Utána viszont egyből kinyomtam 2 Jade Shamant meg még egy Jade Druidot is, szóval hamar elfelejtettem azt az RNG-t...
És ezt a 4 meccset játszottam tegnap, többre nem volt kedv/idő. -
Az utolsó játékomat leírnám, mert ilyen mákom már nagyon rég volt.
Az ellenfél Reno lockkal, nálam jade sámán, a midranges/kontrollos fajta, nem tudom hogy hívják az ilyenféle deckeket. Nekem 28 HP, nála már csak 12. Az ellenfél már elsütött egy raklapnyi AOE-t, de nálam jól jön a deck, szaporodnak a jade katonák és a legutóbbi Sylvanasát is megoldottam. A boardon van egy 4/4 egy 5/5 jade katona Brann és egy 1/1-es totem. Jött is a Mind Control Tech (szidom magam, hogy inkább pasziánszoznom kellene, hogy kötözni való bolond vagyok, hogy ezt a totemet leidéztem a kör végén), és elviszi az 1/1-et. Mosolygok, az RNG istenének halvány aurája körberagyog. A srác érzi, hogy Brant meg kell oldania, mert különben vége a meccsnek. Jön is a Soulfire Brannre, bólintok, hiszen ez várható volt, a tele lévő kezéből megy is a lap... Leeroy kiesik, ismét röhögök, a kombótól már nem kell tartanom. Ellenfelem agyal, hogyan tovább (gondolom közben a guta üti meg), megszületik a döntés a pedlertől kapott másik soulfire is elcsattan, leszedi a jade katonámat, és eldobja Renot.
itt már az RNG aura bevilágította a szobát, hisztérikus kacagásomat még a szomszéd utcákban is hallották :D