40521
  • Negritis
    rühellem a rugót
    play 30 rugó card -> drop -> play 50 rugó card -.-
    és ez nem az első ilyen hanem a 3. :D
  • Renegade
  • Negritis
    kellemes ünnepeket

• Devv

Kellemes ünnepeket mindenkinek!
  • Mephike
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek! Remélem a fát már feldíszítettétek! :D
  • Negritis
    ha nem is közvetlen mainstream, de a WoT is esport és ott is van christmas giveaway :D
  • Icegrind
    Én a hs közösséget úgy ismerem,hogy kb bármi van csak a panaszkodás megy és szerintem ez sem lenne kivétel sajnos. Amúgy igen rosszul fogalmaztam, e-sport játékot kellett volna írnom és nem f2p-t,mert oda belecsúsznak az MMO-k is.
  • Negritis
    egy winter style brawl és ahhoz kapcsolódó móka

"giving" style küldi:
    - sebezz random sebzéssel Xet az ellenfeledbe
    - healeld az ellenfeled X hpért
    - húzass az ellenfeleddel X lapot

sima karácsony style játsz X classal X meccset

és igen tudom hogy a free stuff és az event nem ugyanaz, de egy sima f2p mmo-ban is van jópár extra karácsonyi cucc, akár csak egy free minipet ami semmire nem jó de decor cucc
  • Renegade

• Icegrind
    300euro? A top 3 deck 6-8k dust közt mozog és nem csak azokkal lehet érvényesülni.
    Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2016.12.23. 19:17:36
  • Mephike
    Nekem már régóta ott van, csak gondoltam hátha lenne ember, akit érdekelne, és neki nincs meg. Amúgy az előző hszben lévő mondatom végén kérdőjel akart lenni.
    Itt a dühöngő linkje, ha valaki keresné.
  • woy
    köszi szépen
  • Devv
    Tedd be kedvencekbe.
  • Mephike
    Nézd értem én, hogy van ami nem tetszik a játékkal kapcsolatban és ez bánt téged, de kérlek válogasd meg már a szavaidat, nem kérek szépirodalmi megfogalmazást, de amikor valaki ennyire képtelen uralkodni magán, az kezeltesse magát, vagy tényleg hagyja ezt a játékot. Ott a másik topic, ami részben ez miatt lett létrehozva, oda nyugodtan mehet a rage, nem fognak szólni érte. Sőt még ha szerencséd van támogatóra is találsz, aki adja majd alád a lovat, amitől kicsit vidámabb lehetsz, hogy lám másnak is xar ez a játék, nem csak neked. Megértésedet előre is köszönöm!
  • Mephike
    Köszi a gombot! A másik topicot ki tudnád még rakatni egy gombra.
  • JethroHUN
    Telibekúrt pay 2 win gané játék. Elég volt ebből a szarból örökre... Ha nincs meg valamelyik 300 eurós deck a top3ból. Labdába nem lehet rúgni.
  • Devv
    Srácok, intéztem a nevek gombot, köszönet a moderátoroknak!
  • Icegrind
    Event az nem egyenlő avval, hogy csak úgy adnak valamit. Amúgy milyen karácsonyi küldetésekre gondoltál?
  • TBTPumpa
    Kukázva lett az új banner miatt. A házigazda meg elment gyufáért.
  • Madi92
    Akartam írni, hogy a topic tetején van ilyen név összegyűjtő táblázat, de nálam most nem jelenik meg.
  • woy
    az id lemaradt NightRaven#21799
  • Negritis
    ez így nem igaz, sőt
    elég sok F2P-ben van direkt karácsonyi event
    itt is el tudnék képzelni karácsonyi küldetéseket, gond nélkül mehetne
  • Icegrind
    + Általában az f2p címek nem adnak karácsonyra semmit.
  • Shep
    Tavaly sem volt semmi, most miért lenne?
  • Zozo0122 #35925
    Majdnem, de egy fokkal még durvábban nyomtam. Fegyó + hero power + coin + prep + coin + concede. És még annyit se kaptam, hogy well played :Dddddd
  • Vergirius
    Szerintem igy karácsony előtt: concede ---> alt + f4 ---> uninstal game ---> uninstal windows ---> a gép meg repült a csukott ablakon? :D
  • Negritis
    coin - prep - coin a proper way, nem? :D
  • woy
    alf f4 uninstall?
  • Icegrind
    Prep-coin-coin concede:D
  • Sheltem
    Na mi van srácok lóf*szt se kapunk karácsonyra? Gondolom ha kapnánk akkor már tele lenne itt vele a fórum.
  • Zozo0122 #35919
    Ki találja ki, hogy mit léptem? :DDD

• woy
    Hello. Valaki néha egy baráti játékra? Nevem NightRaven (átlagos casual játékos vagyok)
  • Icegrind
    A coin heropower nem higitja a decked tehát az jobb :D
  • Negritis
    a coin heropowernél minden jobb és sajnos az is van bőven R13on :D
  • dave9004
    szar play
  • Zozo0122 #35914
    1. körben? Szinte minden ellen rossz play szerintem. Felhígítod a paklidat és annyival is később kezdődik a Jade móka + tempovesztés is.
  • Negritis
    a 3 idol a pakliba nem rossz play :D
  • Zozo0122 #35912
    Rank11 és ilyen playek mennek:

Shaman - Kirak piratet, majd rögtön passzol, Patches meg jön és áll egy helyben :DDD
    Druid - turn 1 - Idol 3 a pakliba :D
  • Zozo0122 #35911
    Akár én is lehetettem volna az ellenfeled, csak az én hasonló meccsem tegnap volt, csak én voltam a Renolock és az ellenfél a Jade Shaman. Peddler - Soulfire, elvitte Renot 8 lapból, utána ellenfélnél Brann + nagydarab + asszem 6/6 és 7/7. Remek, el is buktam.

Utána viszont egyből kinyomtam 2 Jade Shamant meg még egy Jade Druidot is, szóval hamar elfelejtettem azt az RNG-t...
    És ezt a 4 meccset játszottam tegnap, többre nem volt kedv/idő.
  • Mephike
    Az utolsó játékomat leírnám, mert ilyen mákom már nagyon rég volt.
    Az ellenfél Reno lockkal, nálam jade sámán, a midranges/kontrollos fajta, nem tudom hogy hívják az ilyenféle deckeket. Nekem 28 HP, nála már csak 12. Az ellenfél már elsütött egy raklapnyi AOE-t, de nálam jól jön a deck, szaporodnak a jade katonák és a legutóbbi Sylvanasát is megoldottam. A boardon van egy 4/4 egy 5/5 jade katona Brann és egy 1/1-es totem. Jött is a Mind Control Tech (szidom magam, hogy inkább pasziánszoznom kellene, hogy kötözni való bolond vagyok, hogy ezt a totemet leidéztem a kör végén), és elviszi az 1/1-et. Mosolygok, az RNG istenének halvány aurája körberagyog. A srác érzi, hogy Brant meg kell oldania, mert különben vége a meccsnek. Jön is a Soulfire Brannre, bólintok, hiszen ez várható volt, a tele lévő kezéből megy is a lap... Leeroy kiesik, ismét röhögök, a kombótól már nem kell tartanom. Ellenfelem agyal, hogyan tovább (gondolom közben a guta üti meg), megszületik a döntés a pedlertől kapott másik soulfire is elcsattan, leszedi a jade katonámat, és eldobja Renot.
    itt már az RNG aura bevilágította a szobát, hisztérikus kacagásomat még a szomszéd utcákban is hallották :D