40521
  • Mephike
    Jól érted, én fogalmaztam félreérthetően, a lényeg az, hogy azt hittem ezek után tömegével jön majd jade katona és brutál lesz a keze, de szerencsére nem így volt, sőt igazából nekem sikerült irányítanom a meccset ő meg folyamatosan csak reagált és csak idő kérdése volt mikor nyerek. Szóval jól lépett csak én ettől be is fostam :)))
  • Zozo0122 #35988
    Várj ezt hogy érted? 1/1 kiskatonával kell nyitni, a turn 1 Jade Idol keverés a pakliba majdnem mindig missplay. Sőt, igazából nem is tudok elképzelni semmilyen helyzetet, ahol nem az. Vagy félreértettelek?
  • Icegrind
    Istenem amnesiac konkrétan belőve játszik, mindjárt leesik a székről,semmi reakció az arcán... Aztán realizáltam, hogy még így is 100x jobb, mint én :D
  • Mephike
    Megtaláltam animálva is.
    A mai este egy részét rászántam arra, hogy R13-ról lemásszak R10-re. R11ig winstreak volt, dagadt is a mellem, hogy milyen skilles játékos is vagyok. Aztán elértem R11 full csillagig, ez kb. két órája volt. 2 alkalommal is visszaestem full csillagról, a harmadik alkalommal már remegett a lábam. Mondjuk érdekes volt látni, hogy az ellenfél druidja rögtön Jade Idol 1/1 kiskatonával nyitott, bennem volt a félsz, hogy brutál keze lesz... Szerintem arra gondolt, hogy face sámival vagyok, vagy nem is tudom, a két swipe-t hamar kihúztam a kezéből, onnantól már csak arra kellett figyelnem, hogy tempóban előrébb legyek, mint ő. Rég izgultam ennyire :)
    Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.12.29. 22:55:07
  • Darthmushroom
    a jövő heti brawl lesz a diablo témájú, a játék 20. évfordulója okán. ahogy elnézem elég szép hátlapot lehet majd szerezni.

szerk.:

Utoljára szerkesztette: Darthmushroom, 2016.12.29. 22:11:43
  • TBTPumpa
    MuszáLY neki, mert Bankban fog dolgozni!

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.12.29. 22:02:32
  • woy
    Ügyesen számolsz
  • Mephike
    Jó nyitás, nekem tegnap Nat Pagle jött, de írhatnám azt is, hogy 400 dust :)
  • sadface #35981
    35 dust a 40 helyett hűha...

• woy

• Devv
    Ja, pedig van ilyen. :) És igenis számít az az 1 seb is.
  • Mephike
    Amíg nem írtátok ezt a Patches nem üt dolgot, nem is fordult meg a fejembe, hogy ez gyakori lehet. Mondjuk most értem R12-re és addig nem is jött szembe nagyon (gondolom r15-20 között kevesebbnek futja rá). Ma viszont 3szor játszották ki ellenem és kétszer nem is ütöttek vele. Meg is köszöntem, ahogy azt illik, és szépen meg is nyertem a meccset. (Az egyik még tradelni is leállt a jade sámánommal...)
  • Devv
    Ész az nálam sincs, pl. tegnap 2 lény fagyasztós spell-t tudtam csak kazakusból kihúzni, az ellenfélnek 2 nagyobb lény, meg egy spell totem, amit le tudtam ütni. A sok agyammal persze először fagyasztottam és csak utána ütöttem, természetesen a spell totem kapott fagyasztást. :S

De az ellenfeleknél patches nem üt, az klasszikus! :D
  • Negritis
    nem feltétlen azért nem játszik vele senki mert szar

ez elég sok dolognál van film, youtube, twitch, game - attól hogy maga a kontent jó még nem biztos hogy lesz közön/s-sége
    még akkor sem, ha az árcédula is megfelelő

kevés reklám, túl nagy konkurencia, rosszul időzített megjelenés ...

mostaniak közül legjobb példa a titanfall 2, amit az EA szarul menedzselt és rosszkor hozott ki, pedig maga a játék jó viszont alacsonyak az eladásai
    aztán majd kiderül hosszútávon hogy sikeres lesz-e

sztem a Legends is ilyen, én magam nem próbáltam és nem is fogom
    a gwent-en gondolkozok hogy elkezdem de csak akkor ha véglegesen kukázom a HS-t
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.12.28. 09:30:07
  • DarkHorSe
    vagy egyszeruen a legends szar es nem jatszik vele senki
  • Icegrind
    Ez az oldal tökéletesen mutatja a legends közösségleépülését. Mikor kijött az open béta akkor minden Latest decken volt 10-20 up vote most 0-2. Akkor még volt top deck szekció is ahol az elmúlt hét legtöbb upvoteot kapott deckjei voltak kint, anno volt 1-2meta snapshot is aztán ezek is elmaradtak. Jelenleg eme oldal fórumjára 5 napja nem is írtak. Ezek nem azért vannak, mert rossz a játék vagy mert nem akarnak az emberek netdeckelni hanem azért,mert a hs-ben van a tömeg, a média és ezért esélytelen, hogy átvándoroljanak, a játékosok. Illetve aki itt beleölt egy rakat időt esetleg pénzt az nem biztos, hogy szeretne újra kezdeni mindent. Volt 1-2sponsored streamer aki letolt pár streamet és ennyi, azokon az alkalmokon kívül kb fixen 200-nál kevesebben nézik twitchen.

Térjünk át a hivatalos fórumra:
    General: 7témához szoltak hozzá 24 óra alatt.
    Decks: Az elmúlt 6napban egyetlen hozzászólás sem.
    Strategies: 8napja nincs hozzászólás.
    Support (bug report): 9témához szóltak hozzá 24 óra alatt.

Már nem azért de ez egy globális játék forumjához képest még akkor is kevés ha béta. A magyar lol fórumot többen használják, pedig ott csak magyarok vannak.

Röviden, hiába a jó ötletek ha ez a játék is megy a süllyesztőbe, mint a többi online kártyajáték.
  • Mephike
    Bár én nem játszom ezzel, de remélem egyre jobb lesz, és ezzel húzni fogja a többi kártyajátékot is magával, többek között a HS-t is.
    Amúgy tényleg rég volt ilyen változatos a ladder.
  • Zozo0122 #35972
    Van itt is már most is, de szerencsére nem HS szinten.

ITT
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.27. 23:49:13
  • Negritis
    béta fázisban itt is jóval több volt a kísérletezgetés ;)

a net korszakban előbb utóbb úgyis netdeck lesz minden mindenhol
  • Zozo0122 #35970
    1 hónapja kinn a kieg és tök zsír, jók a lapok, jó a téma, tökre rendben van minden, DE A JÁTÉKOSBÁZIS SEMMIT NEM VÁLTOZIK. Tele van a ladder kalóz ki, majd passz, Patches meg benézte típusú emberekkel, netdeck megy de ész nincs.

Mindeközben a TES:Legends még béta fázisában is kísérletezget, kísérleti madness aréna modot hoz be (ideiglenesen, már vége is), ehhez 10 vadi új kártyás csomagot, amit ha megveszel, elég jól jársz, mert van közte Legendary + epicek is + másik fajta akciós csomagban 5 alap pack + 3x3 db alternatív(ugyanaz a kártya, csak nem az eredeti art, hanem tök újak) golden kártya skinek, mindhárom gyönyörű, na most ezt a 2 csomagot együtt meg lehet venni 4500 Ft-ból...rohadtul csábító ám ez is :) De a HS-ben van a nagy közösség, és ezzel együtt sajnos a rengeteg faszkalap is.
  • Matte
    Kellemes karácsonyi ünnepeket a topiklakóknak!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és a jó Isten rohassza rá az eget az összes rákfosta warriorra
  • Icegrind
    Hát azért még megbeszéltem volna vele a dolgot. Nekem is vannak külföldi ismerőseim, de ladderről nem addolok senkit, inkább tournamentekről maradnak fent.
  • Renegade
    nekem tök magas a külföldi jó fej játékosok aránya, mondjuk tény, hogy majdnem kivétel nélkül én kezdeményeztem a meghívást, és úgy kezdtem, hogy mennyire érdekes deckje van, meg ügyes volt, meg minden. Mondjuk az is igaz, hogy a "rosszfiúkkal" nem tudtam annyit csetelni mint te, mert rögtön jött anyukám vélhető foglalkozása, vagy az én hozzáértésem. :)
  • Icegrind
    Hát reméltem, hogy ennél barátságosabb lesz :D Nem is tudom mikor addolt utoljára egy ellenfelem.
  • Mephike
    Mit vártál, hogy majd karácsony alkalmából kellemes ünnepeket fog kívánni? :D
  • Icegrind
    Istenem fel vesz az ellenfelem,mert a dirty rat kihúzta a doppelgangerét. Utána elhord makker, netdecker szarnak. Leírom a válaszom elmondom, hogy az a 25% nem kiemelkedő dolog ebben a játékban és más luck factor nem is volt a meccsben,meg hogy hiába a saját deck 2hét után ugyan ide lyukad ki ha tesztelgeti a lapokat, ja meg persze hogy az ő deckje is egy az egyben tempostorm copy attól független, hogy nem túl gyakori a buff pala... Erre annyi volt a reakció, hogy elküldött az édesanyámba majd gyors letörölt.
  • Devv
  • Zozo0122 #35962
    MIchael Jackson lesz helyette. A Billie Jean-re fog bemoonwalkozni a lap oldalról, majd feltölt 30 életre, miközben az ellenfél feladja. (azért a táncanimáció végigmegy, lesz egy kis delay)
  • Devv
    Viszont a reno vonal tök jó oldala a játéknak, kár lenne kinyírni (raza, kazakus után)... Viszont akkor várom az öccsét, Nemo Jacksont!
  • Zozo0122 #35960
    Úgysem mentenek meg semmit sem, de tuti kiadnak majd hasonló lapot. Gondolj bele, majdnem ugyanazt 2x eladod.
  • Devv
    Azt én se tudtam, hogy ikszpenzsön jön megint. Csak egy-két lapot mentsenek meg a rotációtól (pl. Reno)!
  • Zozo0122 #35958
    De nem lenne unalmas? Kabalok továbbra is építenek a potionokra, a Jade a golemekre, a Goons meg buffolásra? Szerintem kiegenként full újak kellenének, de csak pár lap, hogy azért ne ez legyen a fő irány. Lehetne olyan, hogy Alliance, Horde és egy harmadik frakció, Neutral valakik, és akkor máris mehetne egy partiba a hordába Garrosh - Thrall - Guldan. Ez máris úgy nézne ki, hogy a mostani frakciókból 1-1 tag, és van értelme a lore szerint is. Allience - Uther, Anduin és Jaina. Neutral - Valeera, Malfurion, Rexxar. (nem tudom, hogy ők mennyire voltak semlegesek, nem WoW-oztam) Minden frakció teljesen új mechanikát kapna, amúgy is lehetne egy ilyen kieget csinálni, ami a háborúkra épít. Van ebben lehetőség, de szerintem csak úgy, hogy rendszeresen váltogatva a tagokat.
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.12.26. 09:49:56
  • Mephike
    Nem tudtam, hogy expansion jön megint. Akkor lassan megint neki kell állni gyűjteni.
    Szerintem egy-egy lap jöhet simána köv kiegben is, hiszen ezek a bandák képviseltethetik magukat más városokban/helyszíneken. (pl: Jade follower/waderer, etc...)
  • Zozo0122 #35956
    Ti mit gondoltok, lesznek még Tri-class lapok a játékban? 2 adalék a válaszadás előtt:
    1. A mostani frakciók csak ebbe a kiegbe illeszkednek (Hogy hangzana már, ha totál más témájú kiegben jönnének "Grimy Goons" lapok, mikor ezek Gadgetzan bandák...
    2. A következő kieg nem adventure, hanem szintén expansion lesz. (El lett mondva, hogy ettől az évtől minden év expansionnal kezdődik és végződik.)

Na most akkor, ez úgy lenne jó, ha minden nagy kiegben kapnánk 9 db Tri-class lapot, de cserélgetve a bandák tagjai és neveit. Lehetne pl. Warlock-Hunter-Warrior --> Cancer class, vagy bármi :D A lényeg, hogy legyen cserélgetve, mert így nem fullad unalomba és nem kell évekig követni egy bizonyos irányt. Nekem így tetszene.

Remélem nem megy a süllyesztőbe, mert ez a mechanika majdnem annyira jó, mint a discover.
  • Renegade
    hmmm, amikor a dupla Renos BM huszár vazsit hülyére veri az ember fatigueban jade sámánnal.

viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy volt ma 2 agro player, akik szintén BM csuprok voltak, basszus, eltanulták a műelitista control hülyeséget o0
  • Negritis
    háát, ha megvan kb minden classic, akkor gadget
    vagy ahogy mondják aréna

lehet hogy "netto" több dust, viszont classicból nem fog jönni extrea lap az fix míg gadgetből kinyiothatod amit szeretnél esetleg
  • Icegrind
    Aréna. Ha meg nem akkor szerintem gadgetzan, mert kell Patches meg aya. Amúgy nem jön abból se több dust, ugyan ott vagy mintha a gadgetzanos lapokat törnéd.
  • Sheltem
    Szerintetek Classic vagy gadgetzan packot érdemesebb venni? Classicbol szinte minden megvan mar pár legendary kivéve viszont abból több dust jönne...cél pirate warrior és jade druid legendaryk megszerzése lenne.
  • Renegade
    van baj

• Renegade
    hehe, nekem pont most volt játssz ki 10 combo kártyát, így összeraktam egy tessék-lássék miraclet, nyilván irány kasu vadon, ott jó volt, tényleg vicces élmény, amikor az ember a 7. körben felhúzza a fél pakliját :)