Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy

Viszont palából valami eszméletlen undorító aggrot vizionálok, ami még hatákony is lesz, mint régebben a face pala volt.
I decide when I'm done.
2 év után tértem vissza.
Hogyan tudom beletenni a paklimba a Nasramos kiegészítő lapjait?
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
Amúgy ők mondták, hogy az ellenfél kezét nem akarják csesztetni, de mégis nagyon jó lennr ez a mechanika úgy, ahogy azt elképzeltük.
Én úgy kepzelem, h mivel az van irva h opponent summons, ezért a kezéből idézi meg - kérdés, hogy battlecry így aktiválódik e? De szinte tuti nem, mert ami célozna, azzal ez összeegyeztethetetlen. Gyönyörű szó 😄dd
meg bruiser is fasza
így ha van kedved vedd át topicot és hajrá 😄
vagy csak simán csináld meg az újat és cseréltesd ki 😄 nekem tuti nincs hozzá kedvem
de beleférne egy új
akár vmi ilyesmi is
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(Amúgy zseni volt aki ezt a reklámot kitalálta, még a csapból is ez folyik. Még én is rákerestem a neten erre a videóra, mert érdekelt, hogy miért utálják ezt a kis csávót ennyire.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
t6ra gg 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.10. 11:32:02
a fegyver kuka, a discover lap majd elválik de az semmiképpen sem midrange - aggro lap
a beastrager nem beast önmaga azért majd kiderül
a kodo-nak jó a beastrager és a zigpunner is, de a zigpunner sztem nem túl jó 3 mana 3/3 és nem beast
ami a midrange hunterek esetében komoly szempont azért hogy maradjanak a grubnál amire lehet rárakni a houndmastert egyből
szóval mennek is beast irányba meg nem is, adnak is latebb lapot meg nem is
nem érzem a koncepciót benne annyira, lesz 1-2 lap így is ami bekerül DE összességében sztem eddig semmi jót nem kapott
nemtom mennyit toltad hunterrel, de elég fontos az hogy sok legyen a beast (kill command, houndmaster) és on curve jó statok legyenek:
1 mana 2/1
2 mana 3/2
3 mana 3/3
,,,
ehhez nem igazán jött jó lap, ha lesz egy új típusú hunter az érdekes lesz pl a WoTog kiegbe is jött a deathrattle erősítő lény és most is jönnek hasonló lapok de sztem ez így nem lesz elég
+ mindig meta függő is lesz
ha sok az erős battlecry akkor jó dolog kihúzni(reno, kazakus), ha sok a DR / "passzív" - ragnaros, yshaarj
akkor nyilván nem annyira éri meg kihúzni
viszont az is ott van, hogy pl kihúzod tőle emperort és egyből le is szeded így ő még 1 ticket sem kap tőle amire számított volna valami kombóhoz
+ az is számít, hogy még ha meg is szivatnád magad akkor is van egy "break the flow" effectje, amivel az előre tervező ellenfelet zavarod meg
de priestnek pl jó lesz mert 2 manáért kiszedi és utána van megoldása hogy kezelje, shadow word-k / entomb
aggro ellen pedig a 2/6 taunt sokkal többet ér mint egy extra 3/2 a boardon
A szövege inkább büntetésként van rajta a magas statok miatt.
Swedish people are albino monkeys
Your opponent can't controll his/her next turn, play cards randomly,targeted cards target choosen randomly,their minions attack random characters, their abilities trigger randomly on random targets.
Vagy spell vagy valami túlárazott, alulstatolt legendás szövegeként, lehetne a neve Confuse, ha nem létezne már😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.09. 23:45:03

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.09. 23:26:28
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|