40521
  • Zozo0122 #36069
    Vagy lehetne olyat, hogy a teljes classic legendás készlet (igen, mind, a class lapok is) kirotál a standardból, és helyettük újak jönnek, de híres WoW szereplők, nem kitalált senkik értitek.
  • Mephike
    Mindenki tud lapot mondani, amit utál :)
    Amúgy én kidobnám a full használhatatlan legendásokat is (halász fiú, millhouse, stb) és a helyükre tennék be olyan lapokat, mint Emperor, és Reno, stb. Természetesen lehetne szó arról is, hogy pár jó lap (Szilvi, Maly, stb) is kiessen egy kis időre.
  • Negritis
    a classicnak? ejha
  • cesar22
    leeroy malygos a két legnagyobb ráklapja a setnek
  • Negritis
    meg szilvanasz :D
    meg még van pár :D
  • Icegrind
    Remélem ez be is következik és minden olyan class lap repül ami minden egyes deckben ott van évek óta. Illetve ragnarost szedném ki a neutralok közül, mert túl random.

+Leeroyt, mert a charge egyáltalán nem tesz jót a játéknak.
    Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.01.08. 22:43:02
  • Renegade
    2013. HS Beta, Arena, Kibler vs Trump, zseniális :D

Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.08. 21:54:04
  • cesar22
    benbródot kéne rotálni
  • anadrex
    Ben Brode már a classic lapok közül is rotálni akar párat, mit szóltok hozzá, szerintetek melyik lapok lesznek azok?
    itt a cikk
    Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.01.08. 20:20:04
  • Renegade
    hát srácok, aki nem akar faceel játszani de nem szeret lassú deckkel sem, annak javaslom az icy féle (klikk) tempo dragon warriort, az összes gyors decket veri, van némi esélye a nagyok ellen is. Simán bevitt R10 alá, én magam részéről annyit változtattam rajta, hogy slam helyett, executeot használok, szerintem az most jobb.

mondjuk valószínűleg azért működik jól, mert minden második játékos agro shaman, vagy face warior
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.08. 16:39:58
  • Renegade
    grat :)
  • Icegrind
    Végre meglett az első 12wines arénám. 1pakc, golden holy fire +405gold. A packban pedig 1epic, 1 rare. Szerintem elég jólett a reward :D Bár a deck az így mocsok jó volt, 72 feletti tier score.
  • sadface #36057
    Én a MIllhouz Kappastormot kraftolnám. 10/10 ign rated
  • Renegade
    attól függ mi a stílusod

agroként nyilván Leeroy
    midtől fölfelé meg elsősorban Sylvanas, azt elég sok deck elbírja.
  • woy
    Sziasztok, ezt nyitottam és azon gondolkodom hogy betörném valami hasznosabbra ami még nincs meg. Van olyan legendás lap ami mindig jó ha megvan? Főleg az alap kártyákra gondolok.
    Nekem sok hiányzik. pl.: N'zoth, Alexstrasza, Sylvanas, Leeroy, Lord Jaraxxus.

• Renegade
    ha valaki fent ragadt még R15 felett, az most játsszon, engem eddig csak kezdő deckekkel sorsolt össze, mondjuk így nagyon szórakoztató volt kipróbálnom a nagyon nem potens, ám vicces jade rugómat.
  • cesar22
    nekem is van egy ilyen evo sámánom, én nem raktam bele halazealt, és szerintem ebbe is felesleges a dupla healing wave mellé
  • Negritis
    mindenképp heal kell
    cult apothecary főleg hogy van brann is
  • Renegade
    Halazealt mivel helyettesítenetek?

ami nekem beugrott az a taunt gólem esetleg a healelő minion

• Matte
    jaja, látom, de nálam kimaradt :D
  • Negritis
    elég régi :D
  • Mephike
    Hát perszeeee! Olyan vagyok ;) Addig azért ne álljál fél lábon!
  • Matte
    Azért kemény a streamerek élete
  • dave9004
    ha nem, akkor abbahagyod?
  • Mephike
    Továbbra is abban bízok, hogy az alap lapkészlet részévé fog válni valamilyen módon.
  • sadface #36044
    gain 30 armor / equip 5 random secret / burn your enemy hand stb
    Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.01.06. 02:15:27
  • anadrex
    Szerintem pont ilyenre mint a reno nem kell számítani. Bár reno nélkül meg az új lapjaik teljesen használhatatlanok. Kíváncsi vagyok milyen új no duplicate lapot fognak csinálni ami valamilyen formában helyettesíti majd.
  • Zozo0122 #36042
    Én csak azt remélem, hogy a mostani frakciók nem maradnak meg egész évben, hanem minden kiegben cserélgetik őket.
  • Devv
    Nagyon remélem. Csak nem hiába adták ki ezeket a reno deckhez igazított lapokat.
  • Renegade
    tényleg szerintetek, ha Reno kikerül, lesz új Reno?
    gondolom igen, csak mondjuk kicsit megbolondítva, mondjuk aktuális HP-tól függetlenül +25 HP
  • 1Darton1
    Aszondja valaki mássá. Hát a Tehénkirállyá!
  • Renegade
    amikor erősödik bennem a vágy, hogy elkezdjek újra arénázni, elég megnézni Kripp pár pechesebb alakítását és nos...elmúlik :)

• Zozo0122 #36037
    Ad. Pontosabban átváltozik valaki mássá :) Mentem vagy 5-öt, 100G-s battlecry quest miatt, de épp emiatt a speciális deckösszetétel miatt nem tudtam egyszer sem unlockolni minden secretet.
  • DasIsFuck
    Grindelős az egész, full random, hogy épp mi a 3 secret...
    Normál esetben nem ad packot, így kevés értelme van játszani...

Vajon ad-e valami jutalmat, ha feltárod mind a három titkot?
  • Renegade
    az utolsó pár perc az érdekes, ahol összehasonlítja a statjait: reno priest egyik nap, agro shaman második nap.

• Zozo0122 #36034
    Nekem bugos a brawl :D Ebbe futottam:

• anadrex
    Nekem sem tetszik, hogy nem járt a csomag. Cardback-eket utálom sohasem használtam őket, a +lap/dust viszont mindig jól jön.
  • cesar22
    nekem is tetszett volna ha ad pakkot. most komolyan az az 1 darab nyamvadt pakk akkora érték? miért nem lehetett adni most is?
  • Mephike
    Jobb, mint amikor full random az egész, tetszett nekem is.
  • Renegade
    jó a brawl :)