Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem is kurvára tetszik a lap, de princess huhu, hydra, trex és a 2 gyík is tök erősnek tűnnek
de mégse férnek bele a deckekbe mert a class koncepciója más VAGY szimplán az egyéb core lapok jobbak

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Ez ellen hiába van taunt, ütöm azt és az arcodat is! Ez a lap 10/10 😄
Nyilván igaz, amit leírtál, de ha a huntinál meg fog jelenni ez a kézben+boardon buffolós deck, ott ez erős lehet, de önmagában nem fogja megváltani a világot. De szerintem meg inkább az lesz, hogy ha lesz ez az említett deck típus, akkor ez nem fog már beleférni.

érdekes ez a hunter lap, de ha ez nem kap buffot míg a kezedben van akkor sztem attól függetlenül hogy erősnek tűnik nem sok sót eszik meg
az 5. kör az amikor éledeznek a controlabb deckek
a midrange deckeknek is valszeg lesz addigra boardja és tudja kezelni

ez tipikusan az a lap ami TOP Threat, de nincs azonnali hatása
ilyenből volt már pár amitől féltünk, de nem lett belőle semmi
elég csak godzillára gondolni

amúgy érdekesek a hunter legendaryk mert kb mind OP-nak tűnik aztán valahogy mégse válik be igazán

ez is ilyen nekem, a hunter legnagyobb problémája nem az hogy tudjunk arcot sebezni hanem hogy nincs laphúzás - taunt elég

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Shep
Akkor sincs gond 9. és 10. kör skill of the wild és kész, hacsak nem tudtál elő körben Ábelt kirakni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát én nem tudom, de láthatóan nem igazán tudják, hogy mit is kellene kezdeni a játékkal, ill. egyes kasztokkal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sadface
Nah, még a hunter nem tudna kinyiffantani a nyolcadik körre...

I decide when I'm done.

Amúgy majd reno helyett olyat el tudtok képzelni hogy ha nincs duplicate a deckben akkor +10-15 hpval indulsz?
Rip hearthstone
dave9004
kézben előre jól felbuffolva 😄
sadface
Mit szívnak ezek? 😄D

I decide when I'm done.

Mephike
Hm-hm, nem kell arcra menni, mégis oda ütünk! 😊
10/10
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.11.12. 10:40:48

Shep
Na ez volt az utolsó lap ami kellett a tier 1-es hunterhez.

Hello darkness my old friend.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

mivel rat ezért tippre igen, itt a reveal

Mephike
A patkányok ebből beastek lesznek?

Shep
Hát ez is nagyon csúnya lesz, már látom az új közutálatnak örvendő orrszarvú patkány huntert.

sztem ez egy elég erős hunter lap
az új goony goons mechanikával és a houndmasterrel is
vagy akár csak egy seargeantől

DasIsFuck
Na, ezt a lapot akár én is tervezhettem volna😊<#eljen>

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

yolo

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ez a rat pack fura, de erős is lehet

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

hát, annyira nem szokták külön elnevezgetni a deckeket
így a shaman zoo is shaman volt 😄

DasIsFuck
"many of the creatures in the deck were apes, lions, etc"

A paladin meg akkor már lehetne weenie, mtg-ben a "weenie" deckek csinálják ezt, hogy sok kicsi,olcsó lénnyel lepik el a boardot, amit aztán anthem effektekkel felerősítenek.A fehérnek a jellegzetessége ez leginkább,(white weenie)a paladin meg a leginkább összeegyeztethető a fehérrel😊

kinek mi a logikátlan -.-

zoo defintion

az új paladin erre fog hajazni, főleg a 3 mana 3 1 manás lény húzással + a kéz buffal

és az aggro az nálam minél hamarabb akar nyerni, a zoo ugye minél kevésbé hatékonyak a low cost lényei annál jobban csökken a győzelmi esélye, ergo "siet" nyerni tehát imo aggro
csak annak egy board controlosabb verziója
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.11.11. 14:36:29

DasIsFuck
A neve viszont teljesen logikátlan😄

Egyébként az amit leírtál az egy az egyben az aggró definíciója, ahol már nem hajt a tatár az inkább midrange az én olvasatomba.Legalábbis fura az olyan aggró ahol nem akarod minden körben maximalizálni a potenciális sebzésed a boardon.

brann + big time rocketer + evolve is gg 😄

a zoo az általában egy speciálisabb aggro
a lényege hogy folyamatosan floodolja a boardot
az alap aggro nem biztos

shamanból is volt már zoo

DasIsFuck
de miért zoo az aggró?😄

Paladin + Druid? 😄

Shaman: Brann + Dopplegangster + Evolve 😄 Vagy csak utóbbi 2, és jó étvágyat hozzá 😄
Mephike
Végre egyszer akkor BB is mondott valami értelmeset is 😊
A fegyó jónak tűnik, nem egy full táp lap, de lehet látni is fogjuk. Arénában jó pick lesz.

Erős lesz, az tuti. Meg a midhunter is. Én úgy képzelem, hogy majd egy spell heavy priest (sok AoE és olcsó leszedés) veszi fel ezekkel a versenyt, olyan lapokkal, mint 2 patkány (Brode megerősítette, hogy kézből szedi ki az ellenfél lapját), 2 Cabal és Arcane Giantek és esetleg a végére Yogg...nyilván.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.11. 13:00:20
amúgy a paladin zoo sztem erősebb lesz mint a priestek
sajnos

Nekem tetszik. Warriornál nem nagy ügy buffolni a fegyvert, úgy meg bőven kijön a value. 1 db beférhet.
Én azt mondom, ha ezek nem lennének, akkor még nagyobb százalékkal fognám őket. DE még szinte nem is láttunk mage lapot, lockot meg egyáltalán nem. De én örülni fogok, ha ezek rotálnak.

igb a discolockban nem alap
flamewaker hatása meg kutya fülye yogg-hoz képest 😄

Új warrior fegyver! Mit gondoltok?

Pont azért, mert IGB és Flamewaker kirotál. Ha ezek nem kapnak közvetlen helyettesítést, akkor nagyon meg fognak gyengülni, nyilván átmenetileg, de ha csak a következő kiegig nem lesznek ezek erősek, akkor már jó.
dave9004
gondolom az új lap miatt "kötelező volt" neki hs-ezni
mikor kijött a civ 6 😄
amúgy tegnap HS-ezett este mikor ránéztem csak zeke jobban érdekelt 😄

dave9004
mikor hagyta el am twitchen a hs streamelést? 😄
ez a lap viszont sztem undorító:

paladin és druid is kapott early erősítőt hozzá szal kb itt az új patron -.-
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.11.11. 08:16:17

a zoo miért tűnne el?
a tempo mage szintén?

a yogg mage ugyanúgy lesz és az bizony az a fajta tempo ami kismillió spellel bohóckodik

a zoo pedig van volt és lesz csak mindig csavar 1et
a discolockban nem túl sok BRM lap van
konkrétan 2 (4)
azokat nézve:
- IGB-nek nincs pótlása jelenleg, de tuti h kitalálnak majd valamit trumpék
- Dark peddler érdekesebb kérdés de kis túlzással a Kabal Courier megoldja
bár tuti hogy más megoldás lesz rá végül

replay

Nem értem miért kellett ilyen tragikus hirtelenséggel megszakítania a már-már gyümölcsöző játék kapcsolatunkat.... <#banplz>
Utoljára szerkesztette: csonttika72, 2016.11.11. 05:35:44
DasIsFuck
Opciónak ott lesz.
Nyilván ez a kieg elsősorban már a rotáció utánra hivatott felkészíteni a játékot, de én sem hiszem egyébként, hogy elég lenne Kazakus képessége önmagában egy singleton deckbe.
Az örökzöld Classic set nélkül szerintem sokkal egészségesebb lenne a standard meta.

Megint kijött 2 lap, a paladin egész jónak tűnik, sőt simán játszható. Tök jó az artja is, az ügyvéd aki elsimítja a Grimy Goons banda ügyeit, az ügyfelei "érinthetetlenek". (divine shield)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.11. 02:20:46
De Reno nélkül nem hiszem, hogy működni fog egy ilyen deck. Amúgy rotációig felesleges bármivel próbálkozni. Sajnos vagy aggro jön szembe vagy malygos, egyik ellen sem tudsz mit csinálni, ha nem ezzel a két deckel játszol.
Most próbálkozok egy N'zoth rugóval, de teljesen felesleges, mert vagy korán halok meg, vagy később maly által.. 😄 És ahogy nézem a közösséget, sajnos nem azok az emberek vannak többen, aki a funt tartják szem előtt, hanem, hogy win win win, gyorsan gyorsan gyorsan. Szóval Rip new kieg, sámán bezabálja kazakust úgy ahogy van. Papban talál még lesz valami. Ha a közösség egy jó nagy része átmegy rá és jó aggro ellenes kaszt lesz, akkor talán lehet valamit kezdeni a dologgal.
Bár már Priestben is látom a gondokat, mert igen, tök jól néz ki és valószínűleg az is lesz, de más controll decknek esélye sem lesz ellene, mert olyan lopásokat tud majd csinálni, hogy simán hozza a value versenyt.
DasIsFuck
Szerintem Kazakust ezért hozták be most, hogy majd legyen egy singleton képesség helyettesítő az után is, miután kirotált reno.

DasIsFuck
Gondolod, hogy nem fogják pótolni majd amiket elvesztenek?

De megy vele a Reno is... 😞((
Amúgy én alig várom, hogy a Blackrock kirotáljon a picsába. Viszlát zoo és tempomage a világon senkinek sem fognak ezek hiányozni 😄