Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Álom meta lesz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aggro Jancsiéknak 😄DD

Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.14. 09:55:23

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát, erőltetik hogy a murloc aggro irányba menjen a grimy goons pala ahogy nézem 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Új pala murloc, szerencsére eddig sem voltak erősek pala deckekben... jah várjál csak! 😊

ez legalább nem 1/1-et ad rá
jaaa 😄
modnjuk nemtom a 3/4es cucc ami ingyé teszi a hunter secreteket mit mond 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Jó, csak direkt a szövege miatt mondtam. Mikor kijön, hogy Who am I? None of your business! Na erre instaconcede az I know who you are 😄D
/secret hunter ellen viszont néha mókás 😄

Most hallottam arénában, hogy az Eater of Secrets mit mond: I know who you are!!! 😄DDD Ez mekkora, kár, hogy a secret palát lekéste 😄
karakus - reno deckek lehet fogják használni

Mephike
Ez az oka, amiért páran "Madam 400 dust"-nak hívják 😊

Aztán kirakja N'zothot és süti. 😄
Mephike
Toast is említette, hogy Harisonnal jó kombó lehet, szerintem még lehet látni fogjuk warrior Koton deckjénél is, vagy control palánál.
De kétségtelen, hogy nem egy Sylvanassal van dolgunk.

Shep
Hát ez a lap annyira szituációs, és rohadt drága, hogy nem tudom fogjuk-e egyáltalán játékban látni, max ha valaki pont kinyitotta és berakta poénból, te meg összefutsz vele.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szar.

gyenge body mellett random. Ráadásul ha legalább egy COPY-t rakna ki valamelyik lapról a deckben, akkor azt mondom talán, így hogy cserél, így simán csak

fos.

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Mephike
Pap bácsival elcsórsz valamit az új potival, bekevered Madammal a deckedbe, és kiteszi Ragnarost! You win the game! 😊

Márpedig random, csak balfasz a szövegezés már megint. Toast videóban is bemutatta, hogy működik. Bekeveri a lapot és random kicsap egy másikat. Ettől függetlenül ez jó lap egy olyan deckben, ahol
a, nincs vagy kevés a battlecry minion, így nincs mit elpazarolni
b, egy erős miniont vissza akarsz keverni a deckedbe.

Nekem tetszik a pandáknak ez a mechanikája, hogy visszahoznak lapokat a boardról 😄 Bár lenne még standardban Juggernaut...kb. egyik kedvenc lapom ever.
ha random minion a swap, akkor gyenge
ha nem akkor kiváncsi leszek hogy oldják meg és akkor lehet haszna

eh, most nézem friendly
így kuka 6. körben drága
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.11.13. 22:20:35

Mephike
Itt is van:

Mephike
Elvileg Toast este 10kor felfedi a köv legendás lapot.

van még 1 full évad, és elindult a 3. is 😄

és kb minden mmo/rpg rtajongónak fun 😄

Mephike
Oks, szétröhögtem magam 😊

Az tetszik nekem a Grimy Goons bandában, hogy látszólag működőképessé tesz eddig nem használt lapokat. Hunterben pl. simán elképzelhető ezután az Angry Chicken, a Stonetusk Boar vagy King Krush 😄
basszus, sírok, nem hiszem el 😄DDDD

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

ha már offolunk 😄

kicsit off, de jópofa, még nem WOW-osként is nézni/hallgatni 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Nekem is benne van amúgy 😊

tech card, nem gyakori de az

dave9004
vb-n is volt Jasonzhounak.
Shep
Pedig volt egy ideig pwn főoldalon olyan CW amiben benne volt mint +1 "leszedő" lap.

Shep
Rájöttem ,hogy az eddig lapokat elnézve már most utálom a metát ami ezekből születni fog. Nem lesz itt soha normális játék csak ilyen buffolós, random lényalapú szar. A priest meta víziója meg csak valami tudatmódosító szer hatása alatt jöhetett létre egyesek fejében 😊

Warsong teljesen kuka, így ahogy mondod, Blade Flurry-vel már vitatkoznék, de talán kicsit túlnerfelték az oké, viszont úgy nem maradhatott pláne nem 2 manáért.

Viszont. Én normál játékban eddig 0, azaz nulla, tehát egyetlen egy alkalommal SEM találkoztam Tinkmaster-rel. Csak a poén kedvéért meglestem gyorsan, 3777 winnél tartok. Mivel jó balfasz vagyok, legalább ennyi losst is számolhatunk bátran, az alsó hangon is 7500 gém. 0 tinkmaster.

Nem is csodálom, hisz egy raklap szar az egész lap úgy ahogy van, de minek kellett ennyire tönkretenni, arról gondolom fingjuk nincs. (és most csak azért különleges, mert egy használható legendary volt)

sadface

kajak visszahozzák a priestet a metába /s
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.11.12. 19:47:13

I decide when I'm done.

dehgoy bgh
PAKOLY

Nyugi, csak a Grimy Goons frakcióban. Jövő héten Kabal vagy Lotus jön.
Valami ilyesmire számítottam. Jó, de ott a random és az se tuti, hogy épp van a kezedben minion. Én azt mondom, nem kötelező, hogy ez meglegyen egy Goons pakliba, de jó tud lenni. Viszont. Mivel orrba-szájba buffolások lesznek várhatóan, könnyen visszajöhet a metába a BGH 😄 Én szerettem azt a lapot, bár gondolom mindannyian.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.12. 19:36:02
Ez igy már kezd unalmas lenni, ugy néz ki hogy ez a kieg erról fog szolni hogy give a random minion(s) +?/+?.

|Toshiba Qosmio x770-11C| |Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz|NVIDIA GeForce GTX 560M 3GB DDR5|8GB DDR3 1600Mhz|2x500GB HDD|

Mephike
Itt is van az említett legend lap.

Amúgy összejöttek a szavazatok, Don Han'Cho fél óra múlva érkezik, vagy meta changer, vagy hulladék lesz, mind1 is, mert valójában már nélküle is elég erősnek tűnik a Grimy Goons 😄
A Warsong meg a Blade Flurry sokakl balfaszabb nerf volt. Tinkmaster túl elterjedt volt, mai napig az lenne, túl sok lenne belőle, így viszont még egy kezdő használhatja, ha kinyitja. Amikor csak 1 nagy lénye van az ellenfélnek a boardon, rá lehet küldeni. Ritkán jó tud lenni, egy kezdő beteheti, ahelyett, hogy azonnal törné, elég lesz akkor törni, ha lesz elég dustja másik legendre 😄
tényleg érdekes volt visszanézni így bő két év játék távlatából és megint sikerült rádöbbentenie hogy blizzéknél mennyire balfaszok döntenek.
Legjobb példa erre Tinkmaster, (de kb az összesre igaz) amit nem nerfeltek, hanem tönkretettek. Ők sajna nem nagyon látják a kettő között a különbséget.

dave9004
nálunk a kisbolt előtt este pont ilyen románok isszák a csavaros kiflit mint az első képen.
kis nosztalgia, az újaknak meg tök érdekes lehet, mitől is csavarodtak be azok a régi játékosok, akik szerint aki 6. kör előtt lapot rak ki, az buzi 😄

Most nyitottam Lightlordot, tök jól néz ki ez így 😊 Semelyik másik hősnek nincs meg minden legendje (olyan több van, amiből 3/4), és bár a Paladin összességében a kedvencem, alig játszom vele, mert golden rég 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.12. 15:52:26
Tuti amúgy, hogy a Kabal mechanikája potionök lesznek. Itt ez az art, ami benn van lapként is a játékban, a trailer elején mutatják, ez egy 3 mana 3/1 lesz, tuti, hogy valamelyik Kabal class kapja, és az eldobott potion miatt vettek le az életéből, vajon mit tudhat? Legvalószínűbb, hogy sebez. Vagy discover a 1 mana potion 😊 Várom ezt a lapot.

Plusz még itt van ez a lap is, valami korrupt zsarunak tűnik a Grimy Goons kötelékében 😄

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.12. 14:51:42
Azt mindenki kifelejti, hogy a buffolós mechanikával King Krush is simán játszható lesz. Mire kiteszed, könnyen lehet belőle egy 12 charge. nagyon erős lesz a midrange hunter, nagyon erős...az új druid? Meglátjátok, hogy 9. körtől összefossuk majd magunkat 😄

Új facehunter szerintem esélytelenebb, hála az égnek a early lényei egytől egyig ki lettek csinálva 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.12. 14:43:07
és az is milyen sokra vitte 😄
t10 finisher kombó lehetne
de annál meg jobb a Call of the Win

sadface

I decide when I'm done.

DasIsFuck
Ez szinergia nélkül egy az egyben játszhatatlan szerintem a kevés ereje miatt.A kézbuffolós szinergiának ez a potenciális legnagyobb értéke a hunterban eddig, igazából a charge hiányzik róla szerintem.
Így lehet, hogy az lesz vele a helyzet ahogy Mephike is írja, nem fog beférni, ha lesz is ilyen deck.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Mephike
Amúgy egész jónak tűnik a lehetséges új meta, több új deck megjelenése is lehetséges. Remélem nem az lesz a sorsuk, mint az inspirálós deckeknek.