40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #36109 a starcraft folyamatosan hanyatlik és sajnos ez a mobák előretörése miatt van
a diablo franchise is népszerű de messze vannak a 2 sikerétől
a hots pedig hosszú nyafogás után túl későn jött ki, ha anno IceFroggal meg tudnak egyezni és kihozzák a LoL előtt amire volt is esély akkor igazat adnék
így viszont nem vagyok teljsen meggyőzve :D -
Renegade #36108 a piackutatás akkor smafu? :)
nem mondom, néha bele lehet nyúlni a tutiba, amit vagy meglovagolsz, vagy nem, de egy cég, ami sikert, sikerre halmoz, az szerintem nem a szerencsére hagyatkozik. A Blizzard "titok" meg nem túl bonyolult: hé, ilyet mi is tudunk csinálni, lopjuk el, a zsenijeink meg rittyentenek köré egy olyan körítést, amitől a vásárlók 90% leszopja magát. -
Negritis #36107 volt már előtte is egy csomó online kártyajáték
viszont nagy részük vagy nem volt jó, vagy túl kicsit volt a cég mögötte
és hasonlók
én pl urban rivalst toltam
és ahhoz is szerencse kell hogy jókor jöjjenek ki az ötlettel, elég sok fronton van nagy üresség
csak abba belenyúlni, hogy abban az űr-ben van lehetőség is, nah az már szerencse
pl mostanában kevés az RTS mégse hiszem hogy abban lehetne nagyot durrantani
de mikor kijött a DayZ, minecraft akkor nem volt igazán ellenfelük nagyot is ütöttek -
Renegade #36106 Magic Online release: 2002 :) -
Renegade #36105 akkor a Blizzard cinkelt kockákkal játszik, mert tízből kilencszer "szerencsés". -
Icegrind #36104 Ahhoz nem szerencse kell, hogy kitöltsenek egy nagy űrt. A hs előtt online kártyajátékról még csak nem is hallottam. Aztán jött ez, a jó marketing és ez lett a vége. -
Negritis #36103 a sikeresség sokszor inkább szerencse kérdése mint tényleges tudásé -
Renegade #36102 inkompetens? o0
letarolták a piacot, ebben is, bebizonyították, hogy egy kártyajáték is lehet jó és populáris, amit lehet érdekesen közvetíteni, talicskázzák haza a pénzt, ha megkérdezel egy fiatalt, hogy mi az a Magic, azt fogja mondani, hogy egy Nike termék, vagy valami, de a HS-ről vágja mi az.
Érdekelne, szerinted mi/ki kompetens
Nem tetszik a HS? Megesik
Figyelmen kívül hagyni a számokat/tényeket viszont butaság -
Negritis #36101 nem vagyok meggyőzve erről
könnyű tolni a keyboard warriort, de mikor 1-1 dolog balance a kérdés, akkor nagyon könnyű elmenni rossz irányba
az insipire mechanizmust meg azért dobták sztem mivel nem működött rendesen, minek erőltessenek valamit ami nem működik?
ha jó lett volna akkor építenek rá, lásd discovery
de érződött hogy az nem jó semmire - sajnos - szal skippelték
ez pedig sztem igenis jó dolog -
anadrex #36100 Ebben igazad van, én sem értem miért találnak ki egy új mechanizmust amit utána dobnak.
Én is sajnálom, hogy kimegy reno, ennek a no duplicate cuccnak úgy lenne értelme, ha egyszerre több ilyen lap is lenne a deckben. Szerintem kazakussal még annyit sem fogunk érni önmagában mint renoval. -
1. Nekem ebből a zoo, a mech mage, who am i, fészhunter maradt meg. Így nehéz pozitívan gondolkodni.
2. Mint az Inspirenél? Kiadtak egy új mechanikát majd basztak rá. Ez így több sebből vérzik. Inkompetens BB gárdája, ismerd el. Le merem fogadni, hogy akár neked vagy bárki másnak innen (aki nem egy kaszt mániákusa) több sütnivalója lenne mint nekik.
Utoljára szerkesztette: sadface, 2017.01.10. 18:17:07 -
Icegrind #36098 Reno előtt nem volt patches és small-time bucaneer. A hunter, a fő aggro deck miért esett ki? Mert a pirate deckek még nála is gyorsabbak. Szóval hiába voltak control deckek, ha akkor még csak nem is ilyen gyors deckekkel kellett facelnie. Félre értésne essék azok is megölthettek 5-6kör alatt csak jóval ritkább volt ennek bekövetkezése. Természetesen mindig lesz sírás a meta miatt, régóta nem volt nekem tetsző meta, de ez így nagyon jó most. -
Pio #36097 Két dolgot felejtetek el:
1. Reno előtt is volt élet, control deckek is
2. Még jönni fog egy adag lap, ami ki tudja mi lesz, 1 lap miatt aggódtok, de lehet, hogy hoznak valami mégjobbat.
+1. jelenleg a legend no 1 deckek szinte mindegyike Reno deck
Tudom, hogy divat szidni a Blizzt, de már olyan fílingje van a Reno kivétele miatti hisztinek, mintha valami angyal elhozta volna nekünk Renot, akit most a gonosz Blizzard kivesz. Renot is a Blizzard találta ki.
Én nem félnék. Az látszik, hogy mindig lesznek túljátszott deckek még akkor is, ha nem azoknak a legjobb a winrate-je, mert könnyű őket autopilotolni és az is látszik, hogy mindig minden tele lesz sírással, hogy ez sz*r az sz*r ez túl erős az túl erős. Szerintem egyszerűen a Blizzard látja, hogy felesleges ezzel szembemenni, ez kiküszöbölhetetlen, ezért inkább azt találták ki, hogy évente ~3× átszabják a metát.
Simán lehet, hogy nem lesz meg elsőre a tökéletes Reno helyettesítés, hát akkor majd pár hónapra rá jön a következő kiegben.
Szerintem ez egy nagyon jó irány, a balance egy folyamatosan változó, örvénylő valami kell, hogy legyen, ezt máshogy nem lehet megcsinálni és a folyamatos meta shift a kiegeknél simán frissen tartja a játékot.
A játék legnagyobb ellensége szerintem szinte a kezdetek óta a netdecking, az nyírja ki a változatosság és a fun deckekkel való mókázás élményének javarészét, de ez ellen úgyse tud semmit kezdeni a Blizzard. -
Icegrind #36096 Teljesen jogos,hogy ha tényleg azok mennének ki. A játék eleje óta metalapok, mindig ott vannak, unalmas.
A renot viszont nem értem, jelenleg miatta változatos a meta. Van minden,combo, aggro, midrange, control, mert van reno is.
Ha a reno kimegy akkor csak az aggro marad,mert only aggro ellen nem veszi fel jelenleg semmi sem a versenyt, max midrange, bár a jelenlegi pirate aggro ellen ő sem kimagasló.
Az meg,hogy vége lesz a reno korszaknak? Milyen reno korszak? Elvétve voltak reno deckek egyik sem eredményes. A renolock létezik egy ideje, de nem volt túl jó. Most bejött kazakus és vele a reno is feltört. 2deck személyében 1hónapja. Én ezt nem nevezném másfél évnek.
Minden esetre korai arról beszélni, hogy mi lesz ha ezek kimennek, hisz nem tudjuk mi jön a helyére.
Btw mikor volt utoljára ilyen jó a meta? Ladder változatos, van minden decktípus. Pala és hunter halott, ez mondjuk probléma, de ennyi gond van vele. Ezen felül rég nem volt ilyen élvezetes a tournament meta sem. Ott is van minden, sőt... Mostanában az az általános lineup, hogy 4deckből csak 1 aggro. VLPS párnapja, ezzel a lineuppal nyert:
CW, control saman, reno mage, dragon priest.
Azóta egyre több hasonló linupot visznek a versenyekre. -
Nekem ne rotálják ki az alap lapokat, azért, hogy az aggró szarjukat le tudják nyomni a torkomon. Mert, hogy ez lesz. Kimegy a Reno, a fészkalóz deckek aranykora pedig eljő mint a kánaán. Valakinek biztos nekem nem. /sarcasm
Komolyra fordítva a szót, nem reagálom túl, csak olyan desingbeli csőd amit letesznek az asztalra (lásd jade claw nem róg fegyver, de most komolyan mi a fasznak nekik mégegy plusz fegyver?), hogy az valami hihetetlen. Amúgy szerintem elég nagy baj, hogy kirotál mert így kb nulla értelmes heal lap marad. Eljön amikor a farseer megint must have lesz a kalóztengerben, aztán azt is kiszedik mert mindenki játssza? pls -
Pio #36094 Az már overreacting a semmire a javából... :D
Najó, azért annyi igaz, hogy valóban kirotál Reno. De tényleg ekkora nagy baj lesz, ha így jó másfél év elteltével a reno deckek korszaka véget ér? Ha nagyon Renozni akarsz ott a wild, én egyetértek azzal, hogy nem árt, ha kikopnak az örökzöldek, egy idő után a kedvenc kajád is unalmassá válik. -
Ha ezt meghúzzák akkor nálam ennyi volt. Teljes pofátlanság. Az aukcióst még lenyelném (prep+sprint), de a thalnos+azure drake kombót (úgy, hogy a rogue a kedvenc kasztom) nem vagyok hajlandó. Teljes faszság amit a Blizzard művel. Nevetséges, hogy képtelenség Roguet játszani dupla farseer nélkül, mert se egy értelmes fegyvert nem kap se egy normalis healt a class. Blade Flurryt kinyírták, semmi boardclearje nincs, mégis mi a faszt kellene játszanom, kobold meg fan aztán jólvan? Idióták ülnek a Blizzardnál, ez már teljesen tiszta. Plána ha az is igaz, hogy Reno se marad. Az lesz az igazi öntökbelövés. Clap clap idióták, remélem belefulladnak a szarba amit csináltak maguknak. -
Madi92 #36092 Nagyon helyes, ezek többsége mindegyik broken volt, bizonyos kasztok ellen játszva instant wint eredményeznek.
Druid kiinervatel egy Fandralt pl a paladin ellen, hát szerencsétlen paladin az életben nem szedi le, curve-on is nehéz, hát még pár körrel előtte. Vagy Rouge lassú deckek ellen turn 7-8-ban képes felhúzni az egész decket, majd full hpról leburstol. Hát lol.
Lassan már ott vagyok amúgy, hogy meglátom az ellenfelet és tudván mi lesz a vége instant conced is mehet, mert olyan kő papír olló van jelenleg, hogy már az első kör után borítékolható a végeredmény. Pirate is borken még mindig, akkora tempot ad, hogy hihetetlen, szerencsétlen hunter is kihalt, mert pont az a hero ami alapból aggro hivatott lenni, nem képes felvenni a faceversenyt a kalózdeckekkel.
Kis leírás, hogy én, milyennek látom a dolgokat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lehet én gondolom rosszul, de miért nem lehet a heropowerek alapján felépíteni a kasztokat? Warrior kap két armort, ami azt sugallná, hogy valami lassabb controll fatique deck típusnak kéne lennie, erre jelenleg a leggusztustalanabb aggro, amit én az egy évem alatt láttam, régen hunteren voltam kiakadva, most meg nevetek, ha meglátom, mert piratehoz képest easy.
Vagy ott a rouge, az én szememben valami türkös, fun, weapon classnak kéne lennie, hiszen a hero power is weapon, szóval általában arcal öl meg minionokat, de nincs semmi heal vagy bármi, szóval szintén aggro lesz, mert mást nem tehet, mint gyorsabban kinyírni az ellenfelet. És erre bezzeg minden eszköze megvan.
Paladin meg gyártja az 1/1-ket, ami valami buffolos megoldást sugallna a kasztól, illetve erős board presentet, de ez nem működik, mivel az 1/1-et a többi hero powere egy az egyben countereli. Erre fel van rengeteg lapja ami semmit nem ér, kezdve a secretektől, buffoktól, a minionokig. Cserébe tele van rogyásig healel, amik gyakran túl lassúak még így is, illetve nem érnek semmit contoll deckek ellen. Van két jó legendje, Tirion papa, meg a Jó rag, de vagy el sem jutsz odáig vagy ha igen, akkor le lesz békázva, birkázva, entombolva, sapelve, mulcholva. Szóval nem elég eljutni turn 8.ig, még körbe is kell játszani egy rakás removalt, mert ezen lapok bármelyike is elkapja és, hacsak nem vagy így is tempó előnyben, akkor már concedelhetsz is. De ott van a másik véglet is, tegnap priest Tiriont 3x játszotta ki ellenem. Ebből egyszer a saját N'zothommal hozta vissza, had ne mondjam, mekkora value ez paladin ellen, ennek ellenére valahogy még így is megnyertem, nem tudom, hogyan.
Priest, most úgy-ahogy korrekt, talán már kicsit erős is, mivel, ha nincs az aggro, akkor controllban a laplopkodás miatt nagyon-nagyon nehéz ellene value-t szerezni.
Hunter az halott.
Druid is úgy-ahogy elvan találva az egy-két OP lapjától eltekintve, mert jadeeket is meg lehet fogni controllal is, ha nem olyan rossz a lapjárás és a Druid sem élete kezét húzza fel, OTK Druid viszont instant conced controll deck ellen, az 95%-ban halott ügy.
Sámán meg örök, lehet vele piratezni, aggrozni, midrangezni jadeel, controll sem teljesen elveszett ügy. Aggro ellen is talán egyik legjobb kaszt jelenleg. Erős, de megfogható.
Mage szerintem jó ezzel a Reno deckel, erős, de szintén megfogható, öröm, hogy a fireballok nem facere mennek a játék nagy részében.
Warlock OP mint állat, de talán most már rájöttek az emberek, hogy működik és nekem is javult a winratem ellenük. Bármikor szívesebben játszok RenoLock ellen, mint Zoo ellen az fix.
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.01.10. 16:33:37 -
Negritis #36091 ezek a lapok eléggé kinyírják a mostani druidot meg a miracle rugót -
anadrex #36090 Több oldal is lehozott egy találgatós cikket, hogy mik fognak kirotálni.
Ezekre gondoltam én is Bár a druida elég gyenge lenne innervate nélkül. -
Renegade #36089 óh ne aggódj, én is szoktam forgatni a szemeimet, hogy miért mindig mások kapják a béna ellenfeleket :) -
Madi92 #36088 Hát nem zárom ki azt sem, hogy amcsiban több a hülye játékos! :D
Észrevettem, hogy streamereknél az első 5 winig aréna játékban olyan missplayeket csinálnak az ellenfelek, hogy öröm nézni, ilyenkor mindig felbuzdulok egy-egy arénára, erre már az első 2 winért is vért kell pisálni. Nem azt mondom, hogy magamat összehasonlítom velük, mert közel sem vagyok olyan jó játékos, de azért most már nem vagyok kezdő sem. -
Renegade #36087 basszus, hogy lehet Kripp, ennyire ügyes, nyeeeh, 7.25 Avg wins, mondjuk a rewardokat tuti rosszul vezeti.
klikk -
Icegrind #36086 Ty. Én is múltkor találtam meg, valamelyik stream címében volt kint + hearthstonecalendarra is felkerült.
Regisztálni mondjuk nem tudtam,mert valami hibát írogat meg hogy próbáljam később... Szóval kerestem mást.
Viszont durva ez a hct pont grind. Eddig reggel lazán regisztráltam strivewire tournamentekre, most meg váró listára tudtam csak, megnéztem a holnapit, ott is már csak várólista van. NA persze még a mai is csak félig telt meg... -
Renegade #36085 2014 óta mennek ezek a HS versenyek, ha gond lenne velük, akkor annak nyoma lenne, én csak annyi negatívat találtam róluk, hogy az első X versenyük nagyon szervezetlen volt és ment a sírás a rediten.
mondjuk idáig nem is hallottam róluk, szóval keresgetnem kellett nekem is.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.10. 11:10:39 -
Icegrind #36084 Valaki hallott már a good-gaming.com-ról? Ez egy valid oldal?
Ma ráérek gondoltam játszok egy tournamentet, ezt találtam. 500$ nyereményalap, bár nem sok esélyem van rá, de akkor már mégis olyanra regisztrálok ahol van. Viszont mikor meglestem a szabályzatot a végén ott van, hogy a nyereményeket 30napon belül utaljuk. Khm mire kell 30nap egy utalásnál, ha tényleg van nyeremény? -
Matte #36083 a gyökér :D -
Renegade #36082 húha o0
-
Reno fix nem marad standardban, Ben bród twittelte -
Renegade #36080 szerintem csak túlgörcsölte -
anadrex #36079 Ez ciki, lehet tényleg direkt csinálta. :D -
Negritis #36078 -
Negritis #36077 valahova vmi linket dobj és akkor könyebb megtalálni ;) -
Madi92 #36076 Ma megy némi stream, igaz már megy két órája, de jobb később mint soha! :D Controll paladin, Reno paladin, grimestreet paladin, jade sámán kb a lista ma. -
Icegrind #36075 Alex, maly és geddon miért?
Egyáltalán nem állandó résztvevői a metának. Sőt malygost már ki is fejtettem, hogy miért is maradhat. Geddon meg egyáltalán nincs a metában jó régóta. -
Jó ez a játék csak utál engem. Nem akarok warlockal játszani, erre mindig warlock küldiket ad. -
anadrex #36073 Szerintem bloodmage talnos is repül azur drékekkel együtt. Hiába találnak ki új spellpoweres lapokat ezek annyira jók, hogy az újakat nem éri meg használni.
auctioneer, alexstrasza, malygos, baron geddon, leeroy, ragna, sylvanas.
Pár fegyvert is kiszórhatnának. war axe, eaglehorn bow.
Viszont szerintem jobb lenne, ha nerfelnék őket kirotálás helyett, mert akkor teljes áron törheted be. :) -
Zozo0122 #36072 A rugó nagyon jó ebben a metában. Most nyertem vele egyhuzamban 8-at rankeden :D -
Icegrind #36071 Maly teljesen, oké néha eljön az ideje, máskor senki sem játssza. Ha emperor rotál akkor maly sem ér túl sokat.
RDU épp erről beszélt, hogy minek is kéne eltűnnie.
Rag, Sylvanas, Leeroy, azure drake, druid of the claw, highmane, de nem is ez a probléma hanem a basic szett, ha ahhoz nem nyúlnak ez nem ér sokat. -
Renegade #36070 most jött szembe youtube reklám formájában, valami új kártyajáték, hátha érdekel valakit:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!