40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Icegrind #36149 + Azóta többször is megerősítették. -
Negritis #36148 standard prezi során említették -
Nem tudom, hol, de valahol most olvastam, hogy elsőnek ismét boosteres kieg jön, és csak utána jön kaland. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Freezing Trap Magic lapként:)
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2017.01.14. 10:28:57 -
Negritis #36145 2015-ben még nem volt standard
http://hearthstone.gamepedia.com/Hearthstone_timeline
2016
February 2
Plans to introduce game formats are announced, providing a solution to the problem of the game's ever-increasing card pool. Scheduled for spring 2016, it is stated that the arrival of Standard format will also see balance changes to numerous Basic and Classic cards, as well an increase in the pace of the release cycle, with two new expansions and one new adventure each year.[26] -
Tavasszal Adventure jön. Idén 2 Adventure jön. Első: március/április, Második: BlizzCon ideje - november/december
A köztes időszakban érkezik a Boosteres kiegészítő, lásd 2015-ös év. -
Negritis #36143 jó lesz az a nyár tavasznak is :D -
Old Gods pakkokból keveset nyitottam. Érdemes még azt nyitogatni vagy inkább az új kiegészítőre koncentráljak (ebből 70 pakkot nyitottam már, szinte az összes szükséges kártya megvan már)?
Vagy gyűjtsem már a Goldot a következő Booster-es kiegészítőre (2017 nyár)?
-
Icegrind #36141 Istenem... Rank5 alatt is lehet winstreak+több bonusz csillag season elején. Így is 15+ ezer legend van hónap végére. A standard aréna viszont jó ötlet, mert így újra számítana valamit a skill nem csak a pickel való szerencse. -
Negritis #36140 a legjobb a gvg pályán az űrkilövés -
Malarki #36139 A TGT-es táblán lehet nyilat lövetni a bábuba is, meg a fejét (vagy a kezét?) le lehet csapni. A céltáblába lehet shuireknt dobni. Hogy ezekhez mi kell nem tudom, csak kattintatok össze-vissza aztán ilyenek történnek :D -
elvileg van óriás zöldség is a kertben -
Zozo0122 #36137 Azt a rubint én sem tudtam sosem kiszedni. Pedig próbáltam trükközni, hogy hátha a könyvet kell ráejteni és akkor úgy... -
anadrex #36136 Jaja pók a kedvencem, viszont az újabb mapokon semmi ilyen nincs, már szét kattintgattam mindent. Loe mapon egy csomó ideig próbáltam ha elég gyors vagyok talán ki tudom szedni a rubint a rejtett szekrényből, ha elég gyors vagyok, de nem jött össze.
Toc-on egyszer az összeset a céltábla közepébe lőttem, mire összejött a target dummyba is volt már mellette vagy 3-4 nyílvessző. Azt hittem történik valami, de nem. :S
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.01.13. 14:34:40 -
Ja, az megvan. :D A gadgetzan-os board-on ha a jobb felső sarokban levő ablak felett rázod a tetőt, kijön egy gépfegyver az ablakból és tüzel. De van amikor csak egy zászló jön ki a fegyver csövén. :) -
Én ezekről sem tudtam, nem hogy másról .) -
csizma nekem is volt... meg olyan, hogy a naxramasos boardon a barlangból (bal alsó) egy pók jött elő.. majdnem eldobtam a telefont. -
Zozo0122 #36132 Elfogadtam. Kapj el, ha fenn vagyok és a tied. -
anadrex #36131 Bejelöltelek. -
Zozo0122 #36130 80G-m van. Ha valaki majd le akarja játszani, az írjon rám amikor fenn vagyok. Az első nyer. -
Madi92 #36129 Csináltam egy control paladinkát. R5-ig tuti levinne, ha rászánnám az időt, meg, ha nem csinálnék olyan sok missplayt, így jelenleg R7 kapujában állok vele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Forbidden Healing x 2
Humility
Acidic Swamp Ooze
Dirty Rat x 2
Doomsayer x 2
Equality x 2
Grimestreet Informant x 2
Wild Pyromancer x 2
Aldor Peacekeeper x 2
Brann Bronzebeard
Consecration x 2
Elise Starseeker
Truesilver Champion x 2
Solemn Vigil
Cairne Bloodhoof
Ivory Knight x 2
Sylvanas Windrunner
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
N'Zoth, the Corruptor
Még egyáltalán nem játszottam vele eleget statisztikához, de azért pár itt van:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Druid: 1-0
Mage 2-2
Priest 5-0
Rouge 2-0
Sámán 3-6
Warlock 4-3
Warrior 10-4
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2017.01.12. 16:29:06 -
anadrex #36128 Van pár érdekes dolog hearthstone-ba ami csak nagyon ritkán jön elő, miközben a boardon lévő hülyeségekkel kattintgatjuk el az időt. Egyik nap pl. gumicsizmát növesztettem a kertben, meg egy arany retket, utóbbiról sajnos nincs kép. Ti tudtok hasonlót? Kép
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.01.12. 14:14:33 -
Hunterként ez 5 face seb körönként. nerfplz -
Negritis #36126
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2017.01.12. 09:04:16 -
Renegade #36125 hát ez nagyon vicces, gondoltam wild R18-on megcsinálom a nyerj ötöt D vagy R küldit, 2 óra után feladtam, minden második játékos gold, fullos N'Zoth palák, C Warriorok és D Priestek, szegény silence dudu 1,5 óra alatt egyet sem tudott nyerni. o0 hát marad a casual wild küldizni. Ezen azért meglepődtem. o0 -
Szerény személyemnek emlékezetes lapokat hoztam példának. -
Negritis #36123 aviana, chillmaw és paletress is onnan van
és ezek sűrűbben játszottak mint nexus
és ők akkor azt hitték (és mi is) hogy ebben lehet valami
nézd meg a murloc knight-t, az elején brutálnak tűnt de a ranked metába nem fér be, arénában jó de nem lett belőle semmi -
Az kétségtelen, hogy nem egy kapkodó idegbetegek a fejlesztők :)
Bár azt mondom én is, amit páran már írtak, a mostani kieg jó lett. Érezni, hogy tényleg jobban figyeltek ezúttal. Persze nem hibátlan a történet, de vállalható. -
de mióta legyünk türelemmel? folyamatosan csak tűzoltás van :D -
Pio #36120 :D
-
Biztos én vagyok az egyetlen ,de rohadtul nem fogom sajnálni ha Rénó és a bandája elhúz a játékból. -
Nekem tetszik az ötlet, hogy pár régi laptól búcsút intünk. Ami engem jobban érdekel, hogy miképpen oldják meg a kompenzálást, lesz-e egyáltalán? Na meg arra, hogy mennyi lapot és mikor fog ez érinteni. Tudom legyek türelemmel. :) -
Ha nem nulla lapokat adtak volna mellé akkor talán nem a szarból kellett volna várat építeni. Abból a kiegből már csak a nexus champ és a justicar ugrik be a who am i mellett annyira nulla kiegeszítő volt.
Tisztázzunk valamit. Nevezzük x-nek egy céget. x-nek vagy y méretű marketingje ahol y marketing = blizz marketing. Ugyanakkorrát durrant volna. Pont azért amit mondtál, mert a magic az idősebb korosztályé, a hs meg a netdeckelő kisfiúké akik harminc lapot nem tudnak összekattintani anélkül hogy fogná valaki a kezüket. Így nem nehéz. :) Utána meg már nehéz elmozdítani a játékostársadalmat.
Az inkompetens alatt azt értem, hogy a balance lépéseik 90%-a túlzott, vagy csak tűzoltás. Előbbire pl a BladeFlurry, utóbbira az aukciós. Ebbe ne menjünk bele. Mindenki szubjektív véleménye. Nekem az, hogy miután az érdekes mechanikájuk megbukott és rájöttek, hogy az első kiegjük a rák megszületése volt utána maradtak a buffolósdinál, ahhoz értenek legalább. (Jade koncepcióval semmi bajom pl, most is azt játszom, persze kalózok nélkül)
Nehéz elhinni, hogy mondjuk egy yugiohról se hallottál volna :D
Nekem amikor kijött a játék inkább olyannak tűnt, hogy a wow univerzumról húzzunk le még egy bőrt. Namindegy.
Ne mondd már, hogy a 100+ új lap közé nem fér be 2 inspire common vagy egy legendás. nah. Le se szarják. A no duplicate 1-2 kieg múlva sehol se lesz. De lehet már a kövinél se.
Ehhez csak annyit szólnék hozzá, hogy a Stellaris a jelen állapotában egy félkész játék. Ugyanaz a történet mint akármelyik Pdx stratégiánál. Egy középszintnél jobb, grand strategy alapjáték amit pár dlc után lehet teljesen kiélvezni. De akkor brilliáns. Egy -két éven belül a legjobb űrstratégia lesz. -
Negritis #36116 a szerencse ahhoz kell, hogy a nyafogós igény tényleges vásárlás terén is megmutatkozzon
elég sok zsáner van ami miatt sír a nép, viszont ha elkészül mégse veszi a kutya se
ilyen jelenleg az RTS is
vagy mondjuk a crpg mint a pillars, tyranny, torment
a pillars előtt is jöttek mégse nagoyn mentek jól - egyik nagy bánatom a lords of xulima - viszont ott a kickstarter kampány megdobta
de pl a south park játék is ilyen, sírtak miatt lett és rpg lett és kurvajó lett és kaszált is
de ott volt előtte a family guy vagy egy csomó más sorzat game ami hasalt
mmo-k terén detto
szóval az hogy azt csináld amit igényel a nép és meg is vesz sztem szerencse kérdése is
és nem csak hogy azt kell kihoznom amit kérnek és amikor kérik, hanem úgy hogy ne előzzön be senki -
Renegade #36115 lehet a szerencse dolgon egy kicsit mást értünk.
ha egy űrbe belenyúlj egy jó játékkal akkor az biztos, hogy sikeres lesz, pl Pillars, kellett egy JÓ izometrikus RPG, lett.
vagy ott van az, hogy a a MOO rajongók MOO2 remaket akartak évtizedek óta, mégis kevés jó játék született a témában, most a Stellaris sikeresen meglépte.
Ahhoz viszont kellhet szerencse, hogy az a jó, nem csak jó, hanem hypeolt is legyen, mert akkor indokolatlanul jól csilingelnek a kasszák, meg lehet lovagolni a brandet, stb.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.10. 19:11:47 -
Negritis #36114 én még nem fejeztem be sajnos, de tervezem
és én is örülök neki hogy megcsinálták és rakták bele az SC2 esportba a pénzt még ha a mobák miatt kevesebb értelme is van
csak arra próbáltam célozni hogy van 4-5 franchise-k és nem mindig tudnak jól belenyúlni a dolgokba
pl az overwatch is csak azért született mert a titan, ghost fullon besült -
Pio #36113 Nehéz alkalmazkodni egy olyan piachoz, aminek nincs igénye az RTS-ekre. :) Én csak áldom a Blizzardot, hogy egy ilyen környezetben is azért vették a fáradtságot és megcsinálták a starcraft 2-t, még ha a sztorival nem is vagyok kibékülve. -
Negritis #36112 ez így nem teljesen igaz, de tény a blizz a 90es évektől kezdve alap tényező volt az RTS iparban, viszont még ők sem voltak képesek rendesen alkalmazkodni a piac igényeihez
erre próbáltam célozni -
Pio #36111 Na igen, inkompetensnek nevezni azt a csapatot, ami 15 fővel, köztük egy volt pizzafutárral (Ben bácsi) ilyen szinten felfoghatatlan sikert rak össze, amit egész biztos, hogy évtizedek múlva is egyetemeken fognak tanítani azért elég erős. :)
Az inspire vagy a joust mechanizmusokat hagyták, mert nem annyira váltak be, a dragon, duplicate mentes mechanikákat tolják, mert úgy néz ki beválik.
Egyébként a priest legendary tekinthető egyfajta utolsó próbálkozásnak az inspire kapcsán, mielőtt kirotálódik, gondolom az alapján döntik el, hogy hozzanak-e be valami hasonló mechanikát, hogy mi sül ki belőle.
Én azt érzem itt is, mint annyi más helyen, hogy vannak emberek, akik ilyen belekötök az élő fába is stílusban belekötnek abba, hogy most épp ez a lap megy ki, most épp az jön be, most így, most úgy. Emlékszem, hogy én season talán 2-ben lettem legend, amikor mindenki a zoo miatt sírt és megkockáztatom, hogy egy meccset se játszottam zooval, mégis sikerült. Emlékszem, hogy mindenki hisztizett, hogy Belcher nélkül halottak a kontrol deckek. Emlékszem, hogy nemrég még mindenki azon sírt, hogy milyen erős a hunter, most meg mindenki azon sír, hogy milyen gyenge. Emlékszem, hogy a kieg előtt mindenki azon sírt, hogy a handbuff deckek uralma eljön, most meg azon, hogy a handbuffok milyen gyengék. Aztán lehet, hogy 3 hét múlva pár streamer elkezd tolni valami handbuff decket és mindenki arra lesz rákattanva. Láttam már a metát totálisan átalakulni anélkül, hogy bármi változás lett volna a lapokban, egyszerűen azért, mert egy versenyen épp a freeze mage nagyon alázott mindenkit.
A mindenki persze jelképesen értendő, nyilván egy hangos, dühödt rétegről van szó és szerintem azt nagyon jól teszi a Blizz, hogy nem ez után megy.
Egyébként nekem is vannak problémáim a játékkal és egyetértek, hogy a Blizz néha nagyon inkompetensül viselkedik és lassan reagál bizonyos dolgokra, illetve a játék maga nem sokat fejlődött jó hosszú ideje az új lapoktól eltekintve és én hiányolok új játékmódokat és ilyesmiket.
Illetve sokkal jobbnak tartanék egy olyan rendszert, amiben minden kiegnél csinálnak némi balanszolást és nem értem, miért ragaszkodnak ahhoz, hogy csak nagyon ritkán van balansz (noha tudom, hogy bármit is csináljanak balanszkor egyből minden tele lesz sírással, hogy ez rossz, az rossz :) ). -
Renegade #36110 jóember a SC 1998!!!!-től sokáig uralta a taktikai online játék piacot. Egy országot tett a rabjává, ok Dél Korea annektálására lehet ők sem számítottak :)