Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mephike
Megnéztem Xixo Heroic brawlját, 6 wint ért el egy warrior deckkel, hét boostert, némi dustot és goldot kapott.
Amúgy emlékeztetőnek itt a reward hozzá.

én azért játszom, reno rógba 1 manás draw, vagy az 1 manás shadowstep a renora elég hasznos, a stealth is csak az inkább más jellegű paklikba
Darthmushroom
ígéretes lapnak indult de igazából jelenleg nem fér be egy rúgó pakliba se. maga a lény gyenge, a spellek meg nem elég hasznosak és ráadásul randomba kapod őket.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mephike
Lesz mit nézni akkor a streamereknél 😊

Sheltem
Köszönöm az infót. <#worship>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mephike
Megjelenéskor mindenki sokat várt tőle (én is), aztán kiderült, hogy 4 manáért 3/2-es test kevés. Probléma még az is, hogy a Deathrattle rugóhoz még kellene pár jó lap, ami játszhatóvá tenné ezt a decktípust. Szerintem amíg nem jön ki az új meta ne törd be semmiképpen se, illetve ez még mindig a használható legók közé tartozik.

Devv
Ma indul a heroic brawl. Hajrá! 😊
Sheltem
Mai nyitás:

Pedig kb 5. pakli a gold antonitas óta.
Nem tudom mennyire jó ez a lap, elválik.

Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2016.11.16. 18:15:01

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Mephike
A fejem, amikor elővettem az ezer éve nem használt dragon pala deckem, és zsinorban 6-ot nyertem, amiből kettő sámán volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

új warloc

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

sadface
Na még adjanak a magenek egy who am i lapot és megvagyunk😄DD

I decide when I'm done.

Mephike
Itt az új Poly is:

A paladin meg kapja a murlocokat.. noooo. Miért kell a paladinnál is az aggrot erőltetni? Legalább egy normális controll lapot kapott volna. Az a 7mana 6/6 is elég körülményes. A legendary meg meh. Nem rossz, de önmagában, nem sokat ér.
Darthmushroom
am jól csinálja a blizzard. bemutattak a papnak rögtön egy csomó érdekes lapot h felhypolják a lesajnált a kasztot, és utána meg persze a legendás lapját az istenért se mutatják be... nekem mondjuk gyanús h mivel már két dragonnal kapcsolatos lapot kap ezért a trailer vége felé látható sárkány lesz az. (mondjuk lehet neutral dragon lesz)

Mephike
Ha a coin nálad van, akkor már 6. körben ki tudod játszani ezt a legot, és utána mehet is az AOE, és nem üres boarddal adod át a kört, hanem van lent egy 5/5-s lényed. Tetszik, határozottan tetszik.

dave9004
Nekem van mocskos fantáziám, vagy nem csak én gondoltam a csaj és a teremtmény közt vmi kis szexre? 😄
úgy értettem, hogy nekem kurvára tetszik 😄 és sztem elég erős lesz
főleg kazakus - reno deckekben lehet erős
és ez is elég csúnya 😄
főleg kazakussal 😄

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Darthmushroom
Ezt jól kitalálták, ez pont Kiblernek való lap 😄

kurvajó, már azelőtt nerfelni kéne hogy kijönne a kieg
Pedig egész jó tempó lap.

új mage lap
nem fogjátok szeretni 😄

Mage..
Első körben kirakott egy mana gyíkot.
Másodikban egy apprentic-t, ezt lecsaptam egy argent lancel.
Harmadik babling book, majd frostbolt face, erre én kiraktam egy doomsayert.
Negyedik kör Fireball arcba!!!!!! Doomsayer takarított.
Nálam nem volt reno, csak pakoltam a boardra 5.körben 11Hpval.
Ő nyitott egy cabalist tomot.
Hatodik kör még egy apprentice majd dragon breath face a cabalistból.
Hetedik kör Fireball face a cabalistból. Majd nyomott egy well playdet.
DasIsFuck
Reggel egy olyan jó priest vs mage meccset játszottam😄
Még egy C'thunon is átjutottam és végül úgy nyertem😊
Úgy látszik most kezdek ráérezni a játékra, meg szeretem nyitogatni a boostereket is és itt a Magic Duelsel ellentétben megvan a feelingje is😊

Csak az zavar, hogy túl kevésnek érzem a 3 win/10 goldot...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

illetve hát:
https://youtu.be/Z_hc07O_ykc?t=32s

😄 😄 😄 😄
Utoljára szerkesztette: Matte, 2016.11.15. 10:34:34

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

amúgy sztem az infernalból 1 lesz majd 😄
és az is a reno - karakus deckekben mer jó removal oda

dave9004
egész kreatív a technika. (dread inernal LUL)
Jézus...
Az milyen, hogy én ezzel vagyok winstreakben rank12-n ?😄 Olyan jól szórakozom ezzel, mint anno a mill druiddal 😄 Bár még csak ma csináltam így kevés a tapasztalat, de az ellenfeleknek kb. fingjuk nincs, hogy mit kéne csinálni 😄DD Csak ki akartam próbálni a Karazhan lapokat, mert ugye kihagytam pár hónapot.

Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.14. 22:23:52
A paladin minden lapja kinn van 😊
Remélem Paladin is kap majd valami jót, mert eddig nem nagyon vagyok lenyűgözve ezzel a murlocos témával.
Ezt akartam épp linkelni. Te jó ég...ez a lap. Nekem bejön, de ezek gyökerek a Blizznél. Ha ez a lap legendary lenne, akkor senkinek se rebbenne a szeme sem. DE COMMON. 2 db a deckbe és arénában is brutál. Plusz viszontlátásra, midrange shaman 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.14. 21:29:44
Mephike
Ez a Abyssal Enforcer lap eddig kimaradt nekem, de egész korrekt lapnak tűnik:

Darthmushroom
inkább warlock legend lesz, a démon miatt meg a törpén az öltözék is hasonlít egy régi wowos warlock setre

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Shep
Ez asszem még nem volt, de lehet tévedek 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kinn vannak a heti artok, lehet nyomni a szavazatokat 😄 Durván néz ki a hétvégi legend, talán az lesz a priest legendary? Abból gondolom, hogy valami lénylopásnak tűnik, mert lánc van a kicsi kezén 😄

Jah és kijött a 3. Kabal lap, meg egy mage AoE.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.14. 20:04:16
Mephike
A rajzok viccesek, tetszik, hogy a charge feltételhez van kötve.

sok hasznát egyiknek sem látom
talán a leather head

Shep
A képek legalább jók 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Darthmushroom
ezek a facehunternek készültek? 😄

3 új lap. Conditional Charge 😄

jaa, aszittem hirtelen h a kabal legend jön amin meglepődtem volna 😄

De igen. De ettől függetlenül ez a hét a Kabaloké, azaz Warlock, Mage és Priest lapokat fogunk kapni + neutralokat.
nem Kazakus a Kabal legend?

szólj a moderátoroknak 😄
vagy kerítds elő muhee-t 😄

Mephike
Warlock lapokat szeretnék már látni, a Renolock mindig is kedvencem volt, adhatnának hozzá még pár jó lapot.
(A két háttér közül már valamelyiket betehetnék már végre a topic fejlécébe. Intézkedj kérlek! 😄)

A Kabal következik, 99%, mert a battle.neten a szavazásnál a bar már át van állítva, ott ilyenek szerepelnek, hogy sampling potions, controlling minds stb.
Shep
Ezt mondom én is 😊

DasIsFuck
Felhypolódtam én is most, hogy jobban követtem a topikot az utóbbi napokban.
Beléptem megcsinálni az old godos 5 paklis questet, összedobtam egy priest decket és játszottam vagy 6-7 meccset.
Egy shaman és egy warrioron kívül csak papok jöttek, szóval a 25-ös posványban elég népszerű a class😊

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

kinek álom, kinek rémálom 😄