40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Felvettem innen pár embert, mert full offline a friend listem és megint w/l küldim van... -
Icegrind #36188 Majd április fele.
Utoljára szerkesztette: Icegrind, 2017.01.16. 16:57:01 -
anadrex #36187 Februárban jön a következő kiegészítő ugye? Akkor lassan elkezdhetnének szivárogni az infok legalább a témájával kapcsolatban. -
Már fel van találva, csak gyávák hozzá. -
Lehet addigra már feltalálják a reprintet:D -
Ezt a Reno dolgot sajnálom, persze megértem a döntés hátterét. Azért bízom benne, hogy 2-3 év múlva egy kis időre megint visszahozzák majd Renoékat. -
Így h nem lesz Reno, talán nem is hibáztam h Kazakus és Razát se kraftoltam le.. 3-4 hónapra nem igen érte volna meg a 3200 dustot. -
Renegade #36182 én bízom abban, hogy lesz váltólapja, bár utálok ellenük játszani, de okkal kedvelik sokan.
mondjuk mielőtt bejött, akkor is ment a sírás, hogy milyen szar, meg senki nem fog vele játszani, mert ki csinálna egylapos paklit. -
Hát ha olvastad a cikket akkor ez számodra sem lehet kérdés. -
anadrex #36180 Hearthpwn-en is kint volt pár napja. Link
Reno / Highlander
No plans right now to make more cards.
When more time has passed, it's an open ended question.
They'd like decks to leave Standard and to maybe reappear later on.
-
Renegade #36179 tudom, ezt olvastam, csak itt páran olyan magabiztosan állítják, hogy nem lesz váltó lapja, gondoltam bírnak némi bennfentes infóval. -
anadrex #36178 http://www.esport1.hu/news/2017/01/15/esport-hs-hearthstone-reno-jackson-lapok-mike-donais-blizzard
De 9 kommentel visszább linkelték.
Utoljára szerkesztette: anadrex, 2017.01.15. 15:12:08 -
Renegade #36177 belinkelné valaki azt a cikket/interjút, amiben a blizz kijelenti, hogy el fognak tűnni az egylapos deckkek? -
itt a pont, tökéletesen megfogalmaztad a véleményem. -
anadrex #36175 3 hónapra sok értelme volt kazakusnak meg a többi sz*rnak. Akkor találtak volna ki helyette valami normálisat. Reno nélkül totál useless az egész. Végre tudtam megint priestezni, a kedvenc kasztom, februártól megint használhgatatlan lesz. Se dragon, se reno, se entomb, se semmi. -
Ok, de annak sem sok értelme van ,hogy pár hónapra adsz ki lapokat. Ok, hogy kikopnak egyes mechanikák, de ez így elég értelmetlen húzás volt, mert a 2 év helyett ezek a lapok már a köv kiegnél eltűnnek. Az, meg hogy wildban minden ott van, tök jó csak a játékosok nagy hányada nem ott játszik. Mondjuk nekem tök mindegy úgysem nagyon játszom már a játékkal, néha belépek megcsinálok egy küldetést és kész.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.01.15. 15:05:37 -
Most mond azt, hogy nem:D
Szerintem volt, mert most úgymond full pompában lehet ezeket játszani.Nyilván az lesz a kérdés, hogy a jövőben kapna-e olyan support lapokat ezek az egylapos paklik amikhez elég jók lesznek a most kijött no duplicate lapok reno nélkül.
Hogy okosabb lett volna-e most nem kihozni ilyen lapokat az más kérdés, mert az egy elég egyértelmű jelzés lett volna a közösség felé, hogy nem lesz örökzöld mechanika renóból ami egy teljesen logikus és okos döntés szerintem.
Wildba meg ugyan úgy játszhatóak és ott csak nőni fog a minősége a decknek minden egyes kiadott set után.
Standard formátumban meg nem szabad örökzöldé tenni olyan lapokat mint reno vagy c'thun vagy akár az old godok.
-
:D
Erről jut eszembe, egyszer a 6 manás rúgó spellel pórul jártam már emiatt, hogy én azt hittem az owner/controller hasonlóan működik mint magicbe:D(bár nem tudom pontosan hogy lopta el, entomb rémlik, más esetekben nem feltétlen állta volna meg a helyét a gondolkodásom)
Lementem Karazan második szárnyát és a class kihívásokat.
A warlockossal kb 15 percig szarakodtam, ellenben a paladinos 1 perc alatt sikerült:D -
Én nem vártam többet tőlük egyébként. -
Meglepő lett volna ha ez nem így történik, mert az azt jelentené, hogy felvettek valakit aki ért a kártyás játékokhoz .DDD -
Renegade #36169 ismerve a blizzt, lesz helyette más, ami még táposabb. -
Volt értelme kiadni akkor azt a pár lapot. xd -
Renegade #36167 amikor a pick után tudod, hogy cél az 1 win. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
És tényleg :) -
ez a lap magában bonyolultabb mint a hearthstone teljes egészében :D
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2017.01.14. 21:06:55 -
Icegrind #36164 Az egy igen összetett mechanizmus. Rank7 vagy rank7 ellenfelet kapsz, rank7 full csillag vagy? Akkor kapsz egy rank6 0 csillagot. Ha épp nem talál olyat nagyon rövid idő alatt akkor differencia lehetséges. Hogy ez mennyire jó vagy sem, hát ez van. Szerintem ilyen tekintetben a kezdőkön kívül korrekt a játék, mert nem hátsó adatok alapján dolgozik, mint a cs:go, lol stb. és valóban a szinteden elhelyezkedő emberekkel kell "megküzdened" a feljebbjutásért.
-
argo001 #36163 Elég, ha szórakoztat a játék, nem akarok skillhuszár lenni. Amúgy sem állítottam magamról, hogy skilles vagyok, csupán azt, hogy furcsállom azt a mechanizmust, ami alapján ellenfelet osztogat a játék. -
Nálam a negyedik pont kb minden második meccsen megtörténik és inkább shame concedelek :D -
Érdemes minden vereség után tartani egy kis pihenőt. Végiggondolni, hogy mint ment el a meccs.
- Jól tippelted meg, hogy az ellenfél milyen deckkel jön majd ellened?
- Jó kezdőkezet tartottál meg/kaptál?
- Mindig a jó döntést hoztad meg?
- Nem volt olyan eset, amikor a lap kijátszása után a homlokodra csaptál, hogy ezt nem így kellett volna?
- Stb, stb...
Ha sokat veszítesz egymás után, ott nem csak a balszerencse játszhat be. -
Icegrind #36160 Ez a játék nem igényel akkora skillcapet, hogy hiányról beszéljünk. Itt inkább a sietésről van szó és arról,hogy az emberek nem gondolják el a lépésükre jövő reakciók lehetőségeit és hogy arra hogyan tudnak reagálni. Nem mondom, hogy rossz játékos vagy,csak azt hogy érdekes módon a 10win miatt "skillesnek" állítod magad a lose szériáról meg a script tehet. De mi van ha nem? Mi van ha eddig csak azért nyertél mert piszok jól húztál esetleg az ellenfelek rosszul? Három részre oszthatjuk az egyszerűség kedvéért a dolgot.
1. Jól húzol.
2. Átlagosa.
3. Rosszul.
Ahhoz hogy haladj a 2-ban kell odatenned magad a 3-at pedig elfogadni nem más dolgokra fogni. Attól,hogy valaki lehozza az 1-es csoportba tartozókat még akkor is ha azbból 5-10jön egymás után még nem lesz jó játékos. -
Renegade #36159 nálad a szórás nem adta be, majd helyre áll, megesik, én pl miután 1 héten át 10-ből egyet nyertem pirate wariorral, hagytam a picsába, pedig pontosan tudom, hogy csak összejött zsinórban az, hogy nem húztam jól, charger 70%-ban kézben, és a renoknál meg priesteknél, ott volt minden curve-ön. Van ilyen. -
argo001 #36158 Skill, skill... az nem skill hiány, hogy egy huzamban sokat nyer valaki, utána meg szinte semmit. -
Icegrind #36157 Erre mondják, hogy paklit vehetsz,skillt azt nem (no offense). Hiába a jó deck avval tudni kell játszani,illetve el kell fogadni, hogy ebben a játékban rövid távú szerepe van az rng-nek. Lehet akkor 10x jól húztál,most meg átlagosan,nem annyira jól. -
Malarki #36156 1. Tegnap volt valami kérdezz-felelek, összefoglaló róla: LINK
2. Valami beteg ember megcsinálta mind a 151 pokemont HS kártyának. Aki szeret fanmade lapokat nézegetni annak ajánlom, szerintem van köztük jó pár igen ötletes. LINK -
argo001 #36155 Nem értem ezt a játékot, összeraktam egy midrange sámán paklit a tempostorm meta alapján, 10x nyertem vele, de azóta mintha elvágtak volna. Néha az a benyomásom, hogy egy jól megírt script alapján működik az egész, elnézve a lapjárásomat. -
Időközben már elkelt. -
80 goldos questem van mutiba, akit érdekel írjon rám[Murdeer #2357]:) -
Negritis #36152 a játék érzi hogy közel vagyok a ráhagyáshoz
gyorsan hozzám is vágott egy krul-t -
vótmá? -
Akkor marad a Gold gyűjtögetés, mindjárt március. :)