Hearthstone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap csináltam egy új Reno palát úgyis. Majd lehet jönni nézni, hogy mennyire rossz sámánok ellen. 😄
List:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sir Finley Mrrgglton
Doomsayer
Equality
Faerie Dragon
Netherspite Historian
Wild Pyromancer
Aldor Peacekeeper
Blackwing Technician
Nightbane Templar
Consecration
Defender of Argus
Truesilver Champion
Twilight Drake
Twilight Guardian
Azure Drake
Blackwing Corruptor
Dragon Consort
Stampeding Kodo
Book Wyrm
Cairne Bloodhoof
Enter the Coliseum
Reno Jackson
Sylvanas Windrunner
The Curator
Lay on Hands
Ragnaros, Lightlord
Tirion Fordring
Nefarian
N'Zoth, the Corruptor
Legalábbis szerintem.
Persze ott ahol sok ember gyűlik össze és a chat nincs felügyelve ott is képes az idiótaság elburjánzani. (Forsennél nálam pl a chat alapból ki van kapcsolva, egyszerűen idegesít.)
de nekem pl inkább a manvsgame, zeke, dansgaming féle mikor mihez van kedvem streamelés talán jobban feküdne
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
most gondolj csak bele, annyi itt a savanyújóska, okoska, kötekedő, stb, rögtön megtapasztalnád, milyen is, ha elkezd szétoltani a cset. <#taps>#taps>
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
induljon a hype vonat 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
nekem ettől függetlenül tényleg úgy tűnik, hogy a HS stream, az okos emberek futószalagos melója.
Egy recepciós legalább mindig más emberekkel találkozik, cseveg a kollégáival, olvas, netezik, stb.
Egyszer olvastam valahol, hogy átlagosan 2 órát dolgozik egy nap egy irodai dolgozó.
Egy szó, mint 100 én se gondolom, hogy a streamelés a megvalósult álom, de azért mindenképp egy kellemes meló.
A fizetés pedig noha túl precíz adataink nincsenek róla, de már közepesen befutott streamer esetén egészen jó.
Forsen számai szivárogtak egyszer ki, csak az adott napon járt 1400 dollárnál, az adott hónapban pedig (a hónap közepén jártunk) 18ezernél tip-ekből.
Emellett minden subscribe-ból keresnek 2-3 dollárt és persze a legfontosabb bevételi forrásuk a reklámok. Például a G2A-nál (fúj!) szponzori linkje van a legtöbbjüknek és csak azzal havi 2-5 ezer dollárt összeszednek (G2A oldalán van toplista csak most nem találom).
Illetve most találtam egy olyat, hogy a ~3 ezres stabil nézettséggel napi szintű adással lehet ~évi 100k dollárt keresni.
Tényleg, valaki kipróbálta már, akár "mellékállásban"?
heti pár óra stream, fecsegés?
heti 5 nap, 7+ óra, ugyanaz a játék, közben folyamatosan beszélni, nekem tuti nem menne, még akkor sem, ha okosabb lennék.
ok, a sztár streamerek többet keresnek mint egy tanár
viszont elnézve Pónit meg Kiblert, kész, mindig örülnek, vidámak, hihetetlen.
Kép története: 7. körben kijátszottam Nefarian-t, (Dragon Consortal), amiből kaptam egy power of the wildot, meg egy mark of the wildot.
Következő körben Lemulcsolta a Nefariant-t és Violet Teacher esett belőle. 😄D
Ez lett az eredmény:

Utoljára szerkesztette: Madi92, 2016.11.18. 23:21:31
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
mondjuk ez a laplopás nekem pont nem tetszik, de pl ebbe az irányba is mehetnének akár
The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873
legalábbis sztem
viszont az a 6-8 hp meg control matchup-ban nem lesz releváns, ergo megint csak nem sokat ér az overheal
értelmes lap set szerintem fontosabb a priestnek mint az overheal
azt most kb meg is kapta
valamint az overheal nem biztos hogy könnyen implementálható mechanika, és a blizznek már volt baja pár dologgal
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként miért nem?
A warriornak miért lehet a végtelenségig nyomni a páncélját vagy a warrior miért kaphat olyan mennyiségű és minőségű szinergiát a páncéllal?
De meglehetne a priestnél kerülni az overhealt is, ha lennének olyan lapjai amik szinergizálnak a hős képességeddel, pl hogy hányszor lőtted el a meccsen, hányszor gyógyultál és még vagy ezer fajta variációt figyelembe lehetne venni.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Ha már a Reno vagy handlock visszajövetelére hiába várok.
Lehet be kell törnöm az egyetlen gold legend lapomat, ami nem más mint...

Vagy ebben a deckben használhatóbb lesz? 😄
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.11.18. 17:17:26
A lap maga baromi jó, csak már megint full szituációs. Ha bejön a dolog (ami no duplicate decknél könnyű lesz de az priestben messze nem olyan jó mint warlockban, duplicatesnél piszok nehéz) akkor az valszeg win. Millió lehetőség van a lapban, csak na 😄
5. körben kiteszel egy 5/5-s testet, s utána ingyen van a heal körönként. Kétségtelen ez nem a 10+ körben lesz erős, hanem a 6-7-8 körben.
Miért mondom ezt? A papnak sosem a lategame volt a gondja, egy kontroll pappal bármelyik másik decket meg lehetett fogni a lategameben. De a sámán és a hunter nagy többségében megzabálta a 8-9. körre, mert vagy healelnie kellett magát, és nem tudott mellé értelmes lapot kirakni, mert folyamatos 2 manás mínuszban volt, vagy pakolt max manából, de lehalt a heal hiánya miatt.
Szóval SZERINTEM ez jó lap lesz, jobb, mint a preast legendek általában (Vol'jin hiányzol!), egy dolgot sajnálok, hogy csak a no duplicate deckekben kaphat helyet. Megmondom őszintén, hogy ennél én sokkal rosszabb legot vártam.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
szerintem ez kurvajó, és jó nagy upgrade lesz az 1 éves shadowform inspire pap paklimba
too bad, a blizzard picsa ahhoz, hogy meglépje
Utoljára szerkesztette: sadface, 2016.11.18. 16:38:07
I decide when I'm done.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ooze alapvetően jobb, de nem mindig jön ki jól a curve ha túl sok a 2 drop
+ a 4es támadás miatt jól tradel felfelé