40521
  • Shep
    Nekem is van 2300 de én nyitogatok azért hátha alapon, de ha lehetne inkább átraknám Magicbe ezt a gold mennyiséget .)
  • Negritis
    nagyjából április tavalyt tekintve
  • Vergirius
    Időben kb mikorra várható az új kieg? Mivel én is szeretném elkezdeni farmolni a goldot. Viszont ugy akarom h minden nap csak a napi questet csinálni (természetesen a 40 goldosokat x-em) + amennyi gold még összejön még kész nem lesz a quest. Mivel a kiegekre én pénzt nem fogok és nem is akarok költeni, egyedül a kalandmódokat feszem meg pénzért.
  • Mephike
    Két tényező számít igazából:
    1. Mióta játszol. Minél régebb óta, értelemszerűen annál nagyobb a lapkészleted.
    2. Mennyi pénzt áldoztál a játékra. Nagy előny, ha a kalandoknál nem kell 700 goldokat a szárnyakra fizetned, hanem azt a köv kiegben booster vásárlásra tudod félretenni.
    +1 tényező: 100 pack nyitásnál kapsz 2 legendást, vagy kapsz 4-6 darabot. :)
  • Mephike
    A kínai versenyszervezés :)
  • cesar22
    A gold úgy jött össze hogy az előző kiegre gyűjtött goldból egy pakkot sem vettem, egyébként meg semmi különösön, mindig megcsinálom a questeket. Nagyjából már 3 éve tolom így az összes olyan legendary megvan amire igényt tartok, és igen minden classból van 1-2 deck amivel játszok és csinálom a questeket, nem mindegyikből a top-tier hanem inkább amivel én szeretek játszani.
    Utoljára szerkesztette: cesar22, 2017.01.23. 16:30:34
  • Sheltem
    Megkérdezhetem mennyi idő alatt jött össze 0 ról ez az 5500 gold ?
    Illetve te hogyan játszol? Mindenféle kasztból raksz ki "Decent" paklit, vagy 1-2 féle van amit favorizálsz?
    Mert ha minden fajtából akkor nem semmi lehet mellette 5500 goldot küldetésekből úgy hogy a "kötelező" legendarykat le kell craftolni mellette, de ha 1 vagy 2 paklid van amit "összeraksz" akkor ...akkoris több hónap .
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.01.23. 14:53:17
  • TBTPumpa
    Pedig nem rossz. Nekem tetszik. Panda powa
  • cesar22
    hála ennek a rendkívül fantáziadús legutóbbi kiegnek nekem már van 5500 goldom a következőre
  • Sheltem
    Ok, akkor elkezdek gyűjtögetni mától goldot, paklit csak tavern brawlból nyitok.
  • anadrex
    Én már nekiálltam gyűjteni, sok változás jön majd a következő kieggel, lehet semmit nem fog érni amit kraftolnék, paladin amúgy is useless. sylvanas-t meg rosszkor gyártanád le mert msog megjelenése óta alig játsza pár deck.
  • Sheltem
    Kicsit tanácstalan vagyok talán tudnátok tanácsot adni.
    Szóval minden classból van használható/frankó paklim(Jade Druid, Pirate Warrior, Dragon Priest fullos, de a többi is minimum 60% win rates)
    viszont van még 2-3 legendary amire nagyon fáj a fogam(Sylvanas, Alexstrasza,Wickerflame), de mint írtam minden paklim használható kb, talán a mage paklim lehetne ütősebb...
    Szóval a kérdésem - ami biztos többekben megfogalmazódott már- nyitogatni gagetzan paklikat dustért, vagy pakolni félre a goldot az új paklikra tavaszra? Utóbbi megoldás tűnik ésszerűbbnek.
    Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2017.01.23. 06:55:55
  • El Gigante
    köszi!
  • dave9004
    sajna sehol!
  • El Gigante
    Sziasztok, új vagyok a témában! Achivementeket hol jelzi?
  • Sheltem
    Nagyon király ez a pakli, imádom.
  • Renegade
    na, kipróbáltam a reno maget, érdekes, tanulásnak jött két agro sámán, meg 2 agro warrior, ez 2/2 lett, aztán meg jutalomként egy control warrior. Nagyon fura ez a gyűjtjük a lapokat, majd néha eldobjuk a felesleget koncepció. Ha nem lenne 60-as a varázslóm, akkor tuti mennék vele napi párat.
  • Renegade
    hivatalosan is elfelejtettem arénázni, 2,2,3, de legalább megszánt a Blizzard és bontottam egy Kazakust.
  • Sheltem
    Hétvégén jobban beleástam magam kicsit a gadgetzanba, le vagyok maradva. Dustom volt bőven ezért megcsináltam a Jade Druidot is meg még 1-2 paklit.
    Szóval verdict: Pirate Warrior asztak*rva! 5.-7. körben r.i.p 80-90% ban nyerek vele rank 14nél tartok. Durva pakli :)
  • Renegade
    a telefonos témához némi közérdekű információ:
    A Blizzard elégé megemberelte magát, mert már elég jól működik DC után is a játék. Azt most hagyjuk, hogy 1A-s töltőn merül az aksi, ha fut a kliens. :) Viszont a magyar szolgáltatókkal van még némi probléma (ami azért vicces, mert a magyar mobilhálózatok a világ élmezőnyében vannak, szerintem Európában csak Svájcban jobb, pl a Francia hálózatok a kalap fos kategóriába tartoznak, az Angolról meg beszélni is felesleges, max elrettentő példaként). A Telenor (leánykori neve: Pannon) meg a T-mobile az nem tud mit kezdeni a nagy sebességgel (80+), meg a cella váltásokkal (hand over, ha valakit érdekel). Viszont a csodafone meg se rezdül, 120-nál is olyan, mintha otthon ülne az ember. Ráadásul a CS Fallbacket is simán bírja (egyszerűen: amikor vándorol a telód 3G-4G között).

a tesztben részt vet eszközök:

Samsung S4 (csodafone)
    Huawei E392 modem (T-com / Telenor) egy D-link DWR-116-ban.
    Jenbacher motorvonat, (max speed:120)
  • Renegade
    én most kitaláltam, hogy megnézem megint az R5-öt és ha megvan, akkor jöhetnek a móka deckek, de olyan lassan haladok, hogy így csak magammal szúrtam ki.
  • Negritis
    én melóból néha szoktam tolni, de alapvetően leszarom így nekem m1 :D
  • anadrex
    Igen, én sem tudok normálisan játszani, meg régebben grim patron warrival még a köröket sem tudtam befejezni telefonról, körülményesebb mint egérrel. Nekem egy z3 compactom volt az meg elég kicsi előfordult, hogy nem jó targetre mentek a dolgok.
  • Mephike
    Csak nyugis körülmények között vagyok hajlandó játszani ezzel a játékkal. Biztos vagyok benne, hogy telóról nem játszanék. Engem zavarnak a külső zajok, ingerek, azt is utálom ha beszélnek hozzám játék közben.
  • Renegade
    másnál is úgy van, hogy sokkal rosszabbul játszik, ha nem otthon a gép előtt van, hanem pl úton, telefonról tolja?

Pl én most az utóbbi pár napban telefonról játszottam, nem is nagyon tudok elmozdulni R8-ról.
  • Shep
    Hát elég lassan esett le neki, hogy over kill van.
  • Renegade
    ahogy nézem, néha a dzsinn sem kell neki :)

• Renegade
    mert nem néztek Trump aréna videókat :)

egy másik exploitot használ ki az egyik deckjében Disguised Toast, OTK priest: lénylopós potion + dzsinn, a dzsinn is megkapja a chargeot.
  • anadrex
    Múltkor láttam az volt a téma, hogy kilépés után megmarad-e a winstreak. Most léptem be és első win után is kaptam az bónusz csillagot szóval megmarad.
  • dave9004
    én nem is játszok de redditen már rég olvastam ezt, azt hittem itt is tudjátok :D
  • anadrex
    Én tudni nem tudtam, hogy van ilyen bug azt hittem neverlucky vagyok és egy idő után nem raktam bele egyik deckbe sem :D
  • Zozo0122 #36238
    Én szoktam, főleg a FB dobja fel nekem a cikkeit. Ez pl. érdekes, nem is tudtam róla.

bugos lap
  • anadrex
    esport.hu
    Ezt az oldalt szoktátok nézni? Egyre több hearthstone-os cikket hoz le, amik érdekesek, mert pl hearthpwn.com és hearthead.com-on sem voltak fent. Kár, hogy nem kommentel senki.
  • Renegade
    mivel próbálkozol?

amit linkeltem, az tegnap még működött, egy rugó tudott megverni mert nem jött időben Reno. Ja meg eluntam egy Jade Dudut, túl sokáig tartott volna.

Az astral communionos dudut, meg semmi nem verte meg (abba is raktam Renot), igaz csak kettőt mentem vele, mert annyi kellett a küldihez.
  • DasIsFuck
    Nekem első győzelmem egy drakonkines priest-el volt, de egyébként arcane golemes druidal játszogattam:D
  • Devv
    Nekem elsőre sikerült a klasszikus worgen róggal. :D
  • Malarki
    Ja, tök jó, jade druid, jade shaman meg megölhetetlen secretmage. Játszottam 8 meccset, csak ezekkel találkoztam...
  • DasIsFuck
    Kivételesen egy olyan Brawl, amit élvezetes is játszani.
  • Renegade
    végignéztem Trump selejtezőit a Hearthstone: Open Tournamenten, hát, amilyen színes a Ranked, olyan egysíkú volt a verseny.
    Általában warlock volt bannolva (ez mondjuk érthető), Trump agro sámánnal, dragon warriorral és Reno magel játszott, az ellenfeleknél, meg általában dragon priest, agro sámán, meg még valami volt.
  • Renegade
    hát, ez az astral dudu nagyon beteg o0