Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Devv
Én meg csak leírtam róla a véleményemet.
Mephike
Ez így van, nem is írtam róla, hogy jó lap lenne, mindössze csak kiposztoltam, hátha valaki nem látta még.

Devv
Akkor viszont nem az első vagy második körben rakod ezt ki. Akkor meg minek 2 manás lény? 😄
Shep
Dehogyisnem, wild pyroval kombózik 😄DDD

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Devv
Nem csinál semmit. Kirakod, megölik.
TBTPumpa
TBlint#2635

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

mi a taged?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

TBTPumpa
W&L Quest valaki?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Fenomenális.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Megjött a 2 manás lény a papnak:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na meg volt a "nagy" stream, köszi annak, aki benézett. Kritikát minden mennyiségben elfogadok!! : )
ha sok a mage, rugó vagy maly deck akkor lehetne értelme
de 5 mana 4/6 a többi matchup-ban kevés haszna van
és eleve ez inkább aggro, hybrid, midrange deckeknek lehet hasznos azoknak meg ez a test így kevés

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

kabal lap nem jött
de a többi jön

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Mephike
Jó test, természetesen a rugónak a legjobb, de a mage sem fogja utáni. Máás kérdés, hogy befér-e bármelyik deckbe is.
Amúgy nem úgy volt, hogy a hétvégén szét leszünk büntetve, mert nem szavaztunk elegen, és ezért nem lesz új lap?
Utoljára szerkesztette: Mephike, 2016.11.20. 20:43:44

Shep
Nekem tetszene, ha a mage nem tudna vele túlhúzatni 😊

új neutral lap.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"A Photoshop garantáltan kisímítja ráncai 100%-át... Adobe, kezdje a bőrénél!\"

danke bokue

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Devv
ok, ha valaki megtalálta Madit a twitchen, az nyomna egy linket? 😊

Nemsokára online is vagyok. 😄
ja, hype vonat on: ne felejtsétek el, mára Madi streamet ígért 😊

sadface
banplz

I decide when I'm done.

beteg vagy? itt, ezen a fórumon? ilyet? kezdj el kitekinteni az ablakon, hogy mikor jönnek megégetni, ez olyan mintha azt mondtad volna, hogy a dudu, az szar és sosem volt jó deckje. o0
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2016.11.20. 16:23:52

Warrior miért Op?
JethroHUN
Érdekes, hogy Shamanstone-nak van gúnyolva ez a játék. Amikor warrior 100x olyan broken op.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Shep
Ja, hát vannak akik ráérnek hülyeségekről álmodozni 😄 Egyébként funnak jó lenne, ha nem halnál meg 5-6. körre .DDDD
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.11.20. 10:57:07

the cringe will be real 😄

dave9004
ilyesmi volt flash heal kijövetelekor is nem? 😄 vagy a embrace the shadow-nál. azt fuccs 😄
Mephike
The combo is real! 😊

Shep

Darthmushroom
Meglepő h nem jött össze a hivatalos oldalon a heti szavazás 😮 így csúszik a lapnak a bemutatása.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

mert gondolom moderátoroktól lett kérve a csere
és HG alszik 😄

Mephike
Hát ezt a lapot a golemmel együtt kellett volna bemutatni. Így egymagában nem sokat mond ez a lap.

Shep
Hova tűntek amúgy a gombok felülről? Pontosabban tudom hova tűntek ,csak azt nem ,hogy miért nem lettek visszarakva?

Shep
Szerintem valami tauntos lény lesz, sok hp-val, kevés akár 0 sebbel.

sadface
Gain 2 mana for your next turn. <#banplz>

I decide when I'm done.

Devv
Sima 8/8.

Az a Jade Golem vajon mit tud?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

<#nemtudom>

///// Asus G751 \\\\\\\\\\

Mephike
Pont láttam tegnap ezt a játékot,, sajnos az ellenfélnél volt egy axe+bash jött neki és azzal nyertek ellene.

Az a baj amúgy, hogy mivel mindig controll deckel játszom, sosem nézem, hogy mennyi az ellenfél HP-ja. 😄 Volt már ebből bajom, nem egyszer.
Nem 😄 Ilyen esetben full BM arcba, hatásszünet, kill és röhögés 😄 Ahogy ők szokták. 10/7 legalább.
Na, vége. hitvány 2-3 lett 😄 Betecheltem a paklit warrior meg shaman ellen. Shaman nem is jött, ellenben a tempomagek agyonbasztak. Az utolsó meccsen egészen röhejes módon, a létező összes jó lapját felhúzva vert agyon a tempomage, de úgy, hogy 2 Katós spelldamage meg 2 Flamewaker volt egyszerre a boardján. Kiment Reno, meg ezeket is leszedtem egy Brann + duplázott Kodoval, de 3 lapja volt kézben, ezek a következőek voltak: Thalnos, Fireball, Fireball. Ez történt a 10. körig. Undorító.

A pénzt leszarom (goldom nem volt elég, csak 750), de muszáj volt kipróbálnom most a HB-t, mert csak most értem rá. Nem akartam kimaradni, egyszer kellett, de a rák legalját kapod az arcodba úgyis, mást ettől nem szabad várni. Kicsit kapkodós is volt emiatt az egész. Egyetlen egy dolog tud motiválni ebben a játékmódban, azok a golden legendaryk, de higyjétek el, nem éri meg ezt tolni. Ez a golden csillogós dolog is olyan amúgy, hogy ha ez nem lenne, fullos lapkészletem lenne már, de mégis tetszenek és kellenének. (minden golden lapomat törve az egész set maradék lényét legyárthatnám, mert mindet megtartottam) Főleg, hogy nyitottam vagy 50 legendaryt a kb. másfél-2 év alatt amit játszottam, de egyetlenegy golden volt közte. Ez a játékmód csak egy újabb pénzmágnes a gyökereknek, akik beveszik. Én elfogadtam ,hogy bukom azt a kb. 3000-ret, mert tudni akartam, hogy milyen. Azt direkt nem szóltam meg itt a fórumon eddig, hogy a kieg megjenelése előtt teszik ezt be, ennek nyilvánvaló okai vannak.

Na nézzük, milyen érzés ezt tolni: szar. Kapkodsz. Rosszabb, mint az aréna, sokkal. Izgulsz is, mert a tét jóval nagyobb. Arénát is csak és kizárólag golden kártyák miatt játszom néha. Játékélmény? Azt nekem csak a ranked tud ebben adni, és csak a standard. A wild is tök jó lehetne amúgy, de... Tényleg túlságosan is kiszámíthatatlan dolgok történnek ott. És a nagyobb közösség sem ott van. Brawlokat csak azért csinálom meg, hogy adjon egy szar classic packot, amiben van mondjuk egy jó golden common akár.

A lényeg, goldból semmiképp se menjetek be, jó lesz az most packokra. Pénzből aki akar, az próbálja ki, de játékélményt ne várjon, csak kőkemény grindolást és rákot.

Valszeg fogok még ilyet menni, de csak a kieg után, ha mondjuk kéthavonta-háromhavonta 1x lesz egy. Mivel azután adventure jön, arra majd adok pénzt, ide meg megyek legközelebb goldból, mert ez annyira lehúzás, hogy 1x oké, de nyilvánvalóan magammal csesznék ki 😄

A tegnapi hírt láttátok? Ezeknek a brawloknak a limitjét felvitték 100-ra 😄DDDD 5-ről 100, mert jól hoz a konyhára. Hát jólvan. Jól tették, veszik. Na BB most ehet egyet a pénzemből, belefér, de azért okosan.

egy ilyen play után gondolom gromás topdeck jött 😊
dave9004
Volt már veletek olyan, hogy végig jól játszottatok, az ellenfél low HP-n volt, de te is. Ő az aggro, de nem öl meg mikor 4hp-n vagy. De kijátssza a két tauntos fearal spritet meg még 1-2 dolgot. És neked kezedben van a lethal, de olyan buta vagy, hogy megijedsz és elcseszed? 😄
sadface
Drága kaszinó.

I decide when I'm done.

basszus, most néztem, hogy Savjz csak egyet nyert Heroic Brawlon o0

ne felejtsd el majd postolni a végeredményt, meg a jutalmakat 😊

Én épp Heroic Brawlozok 😄 Bárki jöhet nézni akinek van kedve és ismerős bneten 😄