40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Icegrind #36309 Ha így halad a shadowverse a végén még a hs ellenfele is lehet. A hs bevételének 25% része, ahhoz képest,hogy év közepén adták ki. A pénz meg van a fejlesztőkön múlik, hogy mire költik. -
Renegade #36308 mondjuk akkor véletlenül se menj át wildra, ha meg bejutsz R15 alá, akkor még kazsuálba se, ott kimaxolt deckek + régiek, de mivel nehezen megy nekik a 2+2, így a rope az kb alap. :) -
Matte #36307 ma játszottam 12 meccset, 8 shaman, 4 pirate warrior 

foshányás egy játék. igen, jó helyre írtam, semmi offtopik. szánalmas. -
Nirz #36306 Szép bevétel volt 2016 ban is:
https://mmos.com/news/digital-ccg-hearthstone-earns-395m-2016-shadowverse-100m
Latest data from Superdataresearch shows that the digital collectible card game market is set to generate $1.4B in revenue in 2017. Of the entire collectible card game market (including physical CCGs), digital CCGs made up 61% of the market. Hearthstone led the pack in 2016 with worldwide earnings of $395M and Shadowverse trailed at #2 and surprised everyone with $100M in revenue last year despite launching halfway through the year -
anadrex #36305 Itt nem osztanak pakkokat a nézők között twitchen? :D Igazán lecopyzhatnák az ötletet cs:go-ról.
Nem emlékszem már ki említette itt az Eternal card game-et. Nekem nagyon tetszik, pár napja próbáltam ki annyira tetszett a kampányt megállás nélkül egybe le is toltam. :D
-
Kinguin programajánló, érdemes lesz benézni, jó meccsek várhatóak. -
Renegade #36303 az csak szófordulat, régen sem volt -
anadrex #36302 Ez valami régi cucc amit bemásoltál. Rank 5től nincs winstreak. -
Renegade #36301 wow, ezt nem is tudtam o0
mennyire kell jól teljesítened, ha be akarsz kerülni adott hónapban a legjobb játékosok közé:
100th-51st: Roughly a 60% win rate.
50th-21st: Roughly a 66% win rate.
20th-11th: 75-80% win rate.
10-2nd: Just maintaining this rank will require a 85% win rate.
1st: A huge variable, but you will generally need to go on a huge win streak just to make it here from any spot in top 10. -
Renegade #36300 :)
rögtön értelmet nyert az a kifejezés, hogy törne le a keze annak, aki face deckkel játszik :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.26. 11:55:52 -
Zozo0122 #36299 Tuti, hogy azért volt. Mivel csak arcra kattintgattál, így keveset volt a kezed az egéren, és mindig csak egy szögben, ezért nem vetted észre, hogy jobban fájna, ha interaktívan játszanál :DDD -
Renegade #36298 nekem sem adta, amikor zsinórban kikaptam vagy tízszer, abbahagytam, csak weapon küldinél veszem elő. -
Renegade #36297 off:
basszus, december 30.-án elestem, nem nagyon foglalkoztam vele, tegnap volt csak időm elmenni röntgenre, mint kiderült letört a vége az egyik kéztőcsontomnak, beszarás, tök azt hittem, hogy csak kis zúzódás. o0 Szerintem ez azért van, mert kipróbáltam a Pirate Warrior decket, persze lehet, hogy a Soros hibája ez is. :)
-
Az hagyján, hogy 2 legendaryt nyitottál de -jelenleg- 2 HASZNOS legendaryt nyitottál...
Én egymás után nyitottam egy Madam Goya-t és egy Nat Pagle-t...800dust...
Jó mondjuk nem panaszkodom legendaryk tekintetében, de utolsó 2 leg nyitásom elég gáz. -
Tegnapelőtt volt egy W&L küldim, sikerült egy Thalnost nyitni, erre tegnap a brawl után nyitottam egy Leeroyt. Még sosem volt ilyen mákom, hogy két egymást követő nyitásban legendás legyen. Bár új laphoz nem jutottam, azért a dust jól jött. -
Madi92 #36294 Bezzeg, az milyen jó érzés már, hogy olyan deckel játszol, amit még nem is láttak és felvesznek, mert az ellenfél számára is végre érdekes meccs volt. :D
Legutóbb úgy jártam, hogy reno mage ellen idejekorán kijátszottam a Elise Majmát, majd 30Hp-n, egy nefarrianból esett iceblock mellett, totális boardcontrollal, már csak egy iceblock választott el a győzelemtől, mire nagy nyugalmamban kiraktam Jaraxxust is, mivel a priest legend miatt ingyééé jöttek a 6/6-ok, erre a magenek, hogy-hogy-nem, a cabaloscuccból pont sacraficial pack esett. :DDDD Rekt. -
5 miatyánk, és 15 control warrior meccs. Jézus kísérjen az utadon fiam. -
"Vétkeztem Atyám! Kipróbáltam a kalóz-harcos paklit."
Nekem működött, nem tudom melyiket próbálod, mert több is létezik belőle, sőt létezik a sárkányos változat is.
Kb 10-15 meccset játszottam, és többet nyertem vele, mint vesztettem (60-70% körülire tippelném, de lehet több is volt, nem számoltam ki).
Viszont leszoktam róla, mert undorító volt, éreztem a sátán leheletét amikor ezt a decket játszottam.
Valójában utáltam, hogy faék egyszerű, és túl erős lett ez a deck. Na meg a rengeteg barátságkötési szándékból kiéreztem, hogy mit gondolnak rólam az emberek. :)
Természetesen itt is megtörténhet, hogy rossz a kezdőkezed, de ez azért ritka dolog volt. -
anadrex #36291 Nekem nagyon nem jön be a pirate warri. Ellenfeleimnek mindig perfekt kezdőkeze van. Sámánnal, rugóval simán felmentem rank 5i-ig, de pirate warrival nem tudok. 25%-os winratem van vele. Itt ladderezett valaki vele? Meddig jutott milyen rate-el? -
Pio #36290 HA-HA ;) -
Renegade #36289 srácok, árulja már el nekem valaki, milyen lelki megpróbáltatásokon kellett ahhoz keresztülmenni gyerekkorban, hogy annyira retardált legyen valaki, hogy álom görbével (tök mindegy, hogy agró vagy control) nyomja a well playt, a deckre jellemző álom manna görbe után? o0 -
Renegade #36288 amúgy, ha egy héten 5 napot játszol, napi 1-1,5 órával számolva (ok, ez azért elég sok), akkor küldikből megvan kb 1300-1500 arany/hó + 4-5 ingyen classic pack. mivel 3-4 havonta van valamilyen tartalom simán fent lehet tartani a f2p-t, ok, eleinte max az R15 lehet a cél, R10-el nem éri meg foglalkozni, a következő "jól fizető" jutalom R5-ön van, de az ráér majd úgy 1 év múlva, már persze ha nem vagy zseni, mert akkor nyilván 3 hónap után legend. :)
És akkor még bele sem vettem azt, hogy mondjuk heti 1 aréna: 4 legújabb booster/hó. 3+ winrattel pedig jön a kedvezmény, tehát 100 aranynál kevesebbre jön ki egy booster.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.24. 17:35:45 -
am most számolom, h kb. 5-7 paklival ezelőtt nyitottam ki Ayat. -
néha kifejezetten utálom a játékot, de néha van siker élmény is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
így megvan: Inkmaster, Raza, Patches, Genzo, Aya. meg így már megéri Kazakust legyártani -
Renegade #36285 Mornin' Nice day for fishin ain' it? :D
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.24. 16:08:20 -
antiatom #36284 Sziasztok! Egy kis info, ami nekem új volt és lehet többen nem ismerik: ha Finja úgy öl meg egy lényt, hogy közben ő is meghal de kihúzza a warleadert a pakliból, akkor fennmarad a boardon a +hp miatt.
Lehet más a helyzet ha +hp-val együtt is meghalna, valaki tudja esetleg?
-
Negritis #36283 én az epic npc man-t imádom tőlük :D -
Csodálatos...de tényleg...nincs 3 hete hogy Ragnarost lecraftoltam, de Kazakust is azelőtt, hogy olvastam kiveszik a Reno -t a normálból.
Ezekszerint mindkét lapra nagy esély van, hogy Wildba kerül.. Én meg ezt utálom ebben a játékban, emlékszem milyen nehezen szedtem össze annak idején Dr. Boomot...
Én szívhatok láncban 3-4 szer ha utána 2t nyerek attól én még szeretném a játékot de ezek a legendary lap kivételek...csak nekem b*ssza a csőröm ? Mondjuk 4000-5000 golddal a tarsolyban lehet engem se érdekelne, de aki kevesebbet játszik...
Na megvolt az első picsogós kommentem itt :)
-
Renegade #36281 kedvencek között van,még tavaly Negritis megfertőzött velük :)
de ugye régen sem voltak normálisak, tavaly ilyenkor ilyen is volt :)
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.01.23. 22:45:10 -
Renegade #36280 -
Pio #36279 Egyébként ajánlom a csatornát, remek az adott metára aktuális videóik szoktak lenni.
-
Azt a lapot még én is utálom, pedig ugye főleg priesttel játszom. -
Renegade #36277 :D -
cesar22 #36276 az a drakonid OP valami brutálisan imba lap, valaki nagyon büszke lehetett rá nagyon szerették volna hogy játszva legyen.
a legnagyobb baj vele hogy dragon. van kettő a deckben, plusz még a netherspikeból kihúz még egyet, kilopja vele a deckemből a brannt azzal lop még 2 lapot, aztán a saját brannjével még kiszed párat a netherspikeból
undorító hogy ilyen lapokat ki mernek adni, de egy kurva healbot pótlékot azóta sem sikerült csinálni -
Pio #36275 Nem érdekel, hogy mit nerfelnek, de remélem arról is írnak majd zenét. :)
-
szerintem meg a dragont nem fogják, nincs olyan hatással a játékra. egyszerűen a dragon és a reno dragon sincs olyan szinten h nerfelni kelljen ezt a lapot. -
Na meg itt van ez a nyilatkozat is: "Ha úgy döntenének, hogy Classic kártyákat visznek át Wildba, akkor azok olyan kártyák lennének, mint amilyen például Ragnaros the Firelord, mert az olyan lapok limitálják a lehetőségeiket adott manánál, ezáltal a Standard frissességét is limitálják."
Kíváncsi vagyok megy-e Szilvike is wildba? -
Zozo0122 #36272 Jaja, még nerfek is kinéznek, az 1/2 kalózt és a priest dragon 5/6-ot 99%, hogy nerfelni fogják. -
Kb 1-2 hete én sem költök már, csak gyűjtök. Áprilisig még meglesz a köv nerf is a Blizz részéről, a fene tudja, hogy a rotálás, classic lapok kivétele és az új kieg bejövetele mennyire borítja fel a mostani helyzetet. -
Renegade #36270 ezzel a módszerrel a következő adventure lesz az, amiért még talán érdemes fizetned, bőven lesz elég aranyad ahhoz, hogy utána már mindig le tud craftolni a szükséges lapokat 2-4 deckhez, és gond nélkül meg tudd venni goldból az összes további kieget.