Hearthstone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na ez, wow. Miracle Druid? Mill Druid? Jade Druid? Ez az egy lap behozhat kapásból többféle új decktípust, ezért nagyon bejön. Amúgy ez már most OP, elképesztő, hogy létezhet ez a kártya így, ebben a formában. És nyilván common, de ezen már meg se lepődjünk... 😄
Mephike
OP-nak tűnik, de tűnt már sok minden annak.
Itt egy másik lap, én még nem láttam, szerintem jó ez is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

a poti és a jade golem eléggé op-nak tűnik

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

JethroHUN
jade golem meta? vagy mi lesz itt. túlzásba estek nem kicsit ezzel a mechanizmussal.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

jade idol

ez beteg sztem 😄
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2016.11.22. 19:09:35

The Stronger you become the Weaker you really are! "egy aggro warrior amúgy kinéz, tojás-grim rá a ww-fegyó :D meg inner fire " Switch friend code: SW-4792-5729-8873

Közben új lap
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha kell a dust igen, egyik se túl használt lap.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

JethroHUN
szerintetek force of nature 2db és whisps of old gods mehet dustnak?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

dave9004
Sry a félig off jellegű hsz-ért. Csak rossz nézni hova fejlődik a hs. A kieg számomra eddig sótlan és az aktuális rage kiengesztelése céllal csinált lapokkal nem fejlődik a game oda ahova meglenne a lehetősége.
dave9004
Am mobilon amivel játszok Clash Royale, az ilyen élő egymás elleni meccsen tower defense jellegű játék. A lények épületek spellek mint lapok vannak jelen és 8 lapos deckek küzdenek egymás ellen 3+1 vagy 3+3 perc hirtelen halállal a + után.

A lényeg h ha fejleszteni akarsz lapot akkor abból sokat kell gyűjteni, de lehet donatolni, kapsz is sokat meccsek után stb. Micro buyos ez is de f2p is megvan bőven a játékban vígan.

Viszont egy ideje az új lapokat kéthetente raknak be egyet. Kb havonta van balance change. Folyamatosan változik az ottani meta, nincs kiemelkedő deck és mindemellett izgalmas.
Mobilon kb csak ezzel játszok (már Pesten kétszer voltunk mini versenyen is) és ehhez kb csak az kellett h a készítők nem szarják le a dolgot.
Shep
1 Hétig jó lesz utána megint meglesz az éppen aktuális op deck és lehet várni tavaszig az újabb 1 hét mókáig .)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mephike
Változás kell, és remélem lesz is, hiszen ez lenne egy új kieg feladata. Szomorú lennék, ha semmi újdonság nem jönne.
Az, hogy valamit nem szeretünk (most éppen a sámánt, előtte facehuntert, az előtt meg a rugót) ez természetes. Mindig lesz olyan, ami broken lesz, csak ne mindig ugyanaz töltse be az utálat szerepét..
Igen, ez a kieg szerintem is több "must have" lapot fog tartalmazni, többet kell nyitni, ezért is volt gondolom eltolva ez a pénzes brawl mostanra, hogy az után még kevesebb ideje legyen az embereknek talpra állni gold ügyben.
Úgy érzem érdekes lesz az új meta, ha másért nem is, azért mert a megjelenés után sok új deck lesz kipróbálva, változatosabb deckek fognak szembejönni, hogy utána ismét mindenki sámánra állhasson vissza XD

Shep
Hát pont ez a baj, megint tele lesz a játék broken kombókkal.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Remélem én is, mert Maiev kedvenc karakter. Tyrande is az. 😊

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Itt ez a Jade Shuriken is. Arénán kívül, de ez egy jobb SI7...csak bele kell gondolni. Olcsóbb, potenciálisan nagyobb a lény, ráadásul spell, amit a roguenál nem kell tovább magyarázni. És sok ilyen van a kiegben. Kb. mintha összevonnának lapokat és ez a lap is COMMON. Na majd meglátjátok.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.21. 20:36:28
Shep
Nem.

Csak ne valami baromarcú promóció keretein belül. Nem akarok robbanós Samsungot emulálni, hogy visszatornásszuk a részvényárfolyamukat, vagy haosnló értelmes promókbna részt venni 😄
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.11.21. 20:32:10
Ti nem érzitek kicsit azt, hogy ez a kieg most nagyon extrém powercreep és fanservice? Ráadásul a totál hulladék lap is kevesebb, mint a nagy kiegeknél szokott. Sok a tök jó epic, ez a kieg mindenkinek jóval drágább lesz, mint szokott, illetve a 3 banda is annyira "egyben" van, hogy valszeg mindenki akar majd minddel játszani, így még több dust és packnyitás kell.
TBTPumpa
Főleg, ha Maiev is befut Rouge hősként. <#hehe>

Shep
Róg meta lesz itt, nem priest 😄DD

Darthmushroom
új token druid golemekkel megidéz egy raklappal és még szét is buffolja őket

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Ajaj, eza Jade Golem minden eddigi mechanikát megaláz...baj lesz ebből. Piloted Shredder a 2 manás lényével elmehet a picsába...
Mephike
Hm, ez a jade golem érdekes lesz, ha jól számolok ez a panda akkor összesen még ha kezdésnek rakom ki, akkor 1/1 + 5/3 + 2/2, az azért nem rossz.

Darthmushroom
Ez a jadegolem marhaság nekem elég erősnek tűnik így elsőre.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Shep
Ú de jó újabb védhetetlen agyontápolós lény pakli.

Shep
Pláne, hogy alig írok ide 😄DDDDDDDDD

Melletted nem rúgok labdába, úgyhogy elmenekültem.

Each time you summon Jadegolem it get's bigger. It starts as a 1-mana 1/1. When you play another card that summons a Jadegolem, you summon a 2-mana 2/2 Jadegolem. Next Jadegolem you summon is a 3-mana 3/3. And so on.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Devv
Jól látom, a jade golem 1/1-ről induló folyamatosan növekvő 30/30-ig?
Devv
Természetesen.
dave9004
TBTPumpa
4 új kártyát mutattak be, ezek közül az egyik a legendás panda:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2016.11.21. 19:18:00

Mephike
Mindkét fél képes szerintem a kompromisszumokra, egy próbát megér szerintem.

dave9004
Jó ideje egyedül te próbálsz feszkót csinálni a beszólásokkal meg szófordulatokkal, de nem ugrik már senki 😊
Devv
Kötekedés csak ebben a topikban volt, a másikban van sírás rendesen nem tagadom.
Mephike
Szerintem mostanában nincs ezzel gond, ott a másik topic, itt van ez, mindenki tudja, hogy mit hova akar/kell/szabad/lehet (válaszd ki a neked tetsző opciót) írni.

na várj, a legfontosabb kérdés, hogy fogod kezelni a sírdogálókat/kötekedőket/régen minden jobb volt, stbstb.

ez, ebben a topikban egy fontos kérdés 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Mephike
Részemről lehetsz Te a házigazda, csak aktív legyél, ami nálad tudom, hogy megvan. Esetleg ha erre a mostani képre a régi linkeket/gombokat vissza tudnád kunyizni, kitűnő lépés lenne az előléptetésed irányába.. 😊

TBTPumpa
Sokszor járok ide is, csak nem mindig írok. 😊

Mephike
Néztem én is, köszi jó volt! Mikor lesz megint? A téli szünetben mehetne egy olyan alkalom is, ahol arénázol és bele lehet okoskodni, hogy mit kellene pickelni 😊

...és a közönség leDE-zte a golden nzothját... 😄
Mephike
Újra, aki tényleg itt is van néha, foglalkozik a hírekkel, stb.
Ez a mostani brawl egyszer elment, jó volt nézni a streamereket, de jó lenne, ha nem lenne azért havi szinten, max fél évente egyszer. Jó volt Toast tegnapi akciója, amiben a chat és egy progi segítségével a játékosok játszhattak.
De kétségtelen, hogy ez a mostani brawl nem rólunk szólt, mert az árazás minden volt, csak baráti nem. Gondolom a fejlesztőknél megnőtt az új Ferrarik és Lambok száma...

Én belenéztem, köszi a streamet. Kedvenc az a cthun warrior volt, aki a sylvanasod ellen kivágta a cthunját... O_o
TBTPumpa
Kár, hogy az előző házigazda nem aktív már fél éve. Új házigazdára volna szükség. 😊

Shep
Mester Úr hát magát is látni erre felé? 😊

Így is elég borzasztó, hogy nem volt valami jó goldfarmoló brawl helyette. Ne is emlegesd ezt a förtelmet.

Shep
1000 aranyat fizessek egy arénába bújtatott rankedért? Hááát persze 😄DD

Shep
Ok, de legalább a lehetőség megvan rá 😄D

tényleg, Zozón kívül, valaki neki mert ugrani a drága kocsmának?

Mephike
A kérdés már csak az, hogy lesz-e valami hasonlóan beteg lap 1 manáért, mint a sámánnál a Trogg.