97
-
wiIlcox #17 Csak fantázia és meghasalás kérdése, mint eddig is. -
bvalek #16 Világrengetö felfedezésröl van szó a cikkben, nekünk meg a billentyüzetkiosztások a legégetöbb kérdés? Na gyorsan vesszünk össze Orbán Viktoron, az evolúción és a Katolikus Egyházon is ha már itt tartunk... :)
Az, hogy a Planck függetlenül megerösítette a tengelyszimmetriát az Univerzumban egy hatalmas szenzáció. Akkora horderejü felfedezés, mint a tágulásnak magának a felfedezése volt. Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen Univerzummodellt fognak kidolgozni hozzá. -
KopaszIsten #15 Nem az, ha tudsz gépírni.
Tőlem aztán kiscicák is lehetnek a billentyűzetre felfestve, akkor is a magyar karakterkiosztást fogom beállítani az OSnál, és vakon gépelek bármilyen billentyűzeten...
Persze nem tudhat mindenki gépírni, de nagyon hasznos. A gépelés sebessége (is) sokkal gyorsabb így. -
Szefmester #14 Egy billentyűzet csere kb 2 perc és 20 perc közé esik. tapasztalat.. nagyon sok billentyűzetet cseréltem. ;)
De hogy tirpák legyek ahogy szeretitek:régen mi felírtuk a magyar megfelelőket a billentyűkre amikor épp angol kiosztás volt előttünk tartósabban. Sőt megtanultuk melyik betű hol van! Eszméletlen hol tart már a tudomány... és így bizonyították be hogy a föld banán alakú.. :D -
mantequilla #13 nncs mgnhngzm, krly tblt! -
cateran #12 Te sem gondolod komolyan, hogy angol billentyuzetu laptopon, majd magyar nyelvu kiosztast fogok hasznalni..na AZ a szoporoller... -
wiIlcox #11 Mindig van lejjebb. -
bvalek #10 Na tessék, javíthatom ki a kozmológiai fejezetet a könyvben... -
#9 Pedig igaza van.
Ez még mindig egy magyar nyelvű fórum. Nem kellett volna felülni a tablet szopórollerre (vagy nem arról kéne ide erőlködni).
Tulajdonképpen mire jó az a hulladék, ha még érdemi kommunikációra sem?
ON:
Érdekes, hogy ennyire rá vannak állva arra a sötét foltra, amikor a "térképen" van még bőven hatalmas nagy kiterjedésű hasonló. -
fszrtkvltzttni #8 Ekezetek nelkul is ertelmesebb hozzaszolasa volt, es igaza is van, -
Cefet #7 -
#6 Szerintem az van kiírva oda hogy : „Elnézést az okozott kellemetlenségekért.” -
#5 Nem hiszem, hogy gomb lenne, inkább gömb, vagy gömbszimmetrikus test.
;)
(Baxmeg, a XXI. szd-ban egy utolsó szingapúri turmixgépen is honosított magyar menü van! Nem ciki itt ékezetek nélkül erölködni? Miről írsz valami szovjet abakuszról, vagy miről?) -
#4 Gonosztengelyeeee!????
Minmeghalunk!!!
Szerintem.
:D -
wednes #3 A felvétel a látható univerzumról készült, hiszen ezt tudjuk csak érzékelni. 13-14 milliárd év alatt, amit bejárt a fény. A teljes univerzum ennek a sokszorosa, akár olyan arány is lehet, hogy ha a látható univerzum egy proton, akkor a teljes univerzum a Föld bolygó.
A látható univerzum síknak látszik, ugyanúgy ahogy itt a Földön is, ha elsétálunk 2 utcát a közérthez. A teljes világegyetem alakját, meg a benne lévő anyag, sötétanyag stb aránya befolyásolja. Egyik lehetséges forma a gömb. -
fityisztma #2 Az eredmények hatással vannak a hagyományos és a sötét anyag, valamint a sötét energia eloszlásáról kialakult képre is:
[IMG][/IMG] -
ugh #1 Javitson kivalaki, de az univerzum egy cirka gomb, nem ?
Ez meg egy gomb kiteritese.
Akkor a vonal ket vegenek nem kene ugy helyezkedni, hogy talalkozzanak ?