Sniper Elite 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ihh papa az nem gyenge
grebber
Akkor Sandbox helyett Sandboxosabb lesz xD
Shep
Ok, akkor most tegye fel a kezét az aki meglepõdik még azon ,hogy a fejlesztõk ígérete nem mindig egyezik a végleges produktummal!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Sandboxosabb pl. egy Wolfenstein, és aze ddig videók még azt a szintet sem adták vissza.
Olyan játéktere lesz mint a Hitman Absolutionnek, tehát egy non-lineáris pályákból épül fel.
A fejlesztõk meg pont hogy ugy mondták, hogy open world, sandbox lesz a játék, amikor bejelentették. Én legalábbis így tudom. De köze sincs a sandboxhoz eddig, és a sandboxosabb játékmenethez sem...
eddig ez totál non-lineáris, adott feladatot enm csak kétféleképpen tudod megoldani a helyszínektõl függetlenül, hanem3-4x mondjuk.

Shep
Annyit mondtak ,hogy sandboxosabb lesz, nem pedig, hogy sandbox lesz. A kettõ nem ugyanaz, szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

De azt ígérték, hogy az lesz... Mondjuk ezt még én se láttam megerõsítve sehol. Egyelõre sniper elite v3-nak tûnik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
De hát ez nem is sandbox.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
A vidik alapján én nem látom benne a sanboxot, Max annyi hogy nem lineáris lesz a pálya....

Eléggé érdekes lesz ez, ahogy sejtettem is, valahogy ez a fajta TPS-ben lévõ lövöldözés nem áll jól neki, hiába lesz sandbox (de az elõzõekben sem, EGYÁLTALÁN). Pedig összképileg elég csinos.
grebber

Next PC upgrade: 2022

a.carkey
Nekem a sandbox mást jelent, mint nekik? Mert akkor nekik a Hidden and Dangerous "A" sandbox? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Az Enemy Front sandbox? 😊

Nem értem akkor Grebbert! Fõleg nem ezen trailer alapján.<#shakehead>

A medve nem játék.

a.carkey
Én is megjelenés elõtt szembesültem ezzel. 😊 Pedig lehet sandbox II. VHs játékot csinálni a témában. Lásd: Saboteur. 😊

A medve nem játék.

Zeller01
a kiszakadó csontdarabok, miért mozognak a testtel?

. : Z E L L E R : .

grebber
Én vagyok a City legnagyobb fanja, de ez az Enemy Front mocsok szar lett.

Azt hittem a Sniperekkel és utána végleg kilábalnak a gagyiból.Hát nem mert ezzel egy masszív pofont adtak a szarnak 😞
Most már tényleg csak a Lords of the Fallen lehetva mentsvár.

Hajrá neki, hátha 😄
Fpocok
Én drukkolok nekik. 😄 FreddyD is biztos 😄

Shep
Persze, bughalom és full középszer lesz az is, mint a többi City játék

Fpocok
Szerintem az enemy front jobb lesz. Az sandbox elvileg. Most tolom a SE2-t és tényleg nagyon csõ.

Prince23
Pedig azt ígérték hogy az lesz :S

Nem lesz az. Tipikus küldetésrendszerre épülõ csõjáték lesz. A szabadság annyiban merül ki, hogy megválaszthatod a gyilkolási stílusodat és azért van valamennyi mozgástér, de semmiképpen nem sandbox.

Elég jó játéknak néz ki bemutatók alapján. Én nagyon afelé hajlok, hogy megveszem. Inkább ez, mint az Enemy Front. Bár az sem tûnik rossznak, de jobban bízom a Rebellion munkájában.
a.carkey
Most ez sandbox lesz, vagy sem?

A medve nem játék.

grebber
grebber
Közel 15 perc gameplay

"A Taking on Halfaya Pass nevet kapott küldetés elsõ felét tekinthetjük meg (a teljes misszió nagyjából 40 perces)"

grebber

Sniper Elite 3 megjelenés és elõrendelõi extra forrás: pcguru

A 505 Games bejelentette, hogy a Sniper Elite 3 mikor fog megjelenni, illetve megtudtuk, hogy az elõrendelõk megint megölhetik Hitlert.

A 505 Games friss közleménye szerint Európában PC-re, PS4, PS3, Xbox One és Xbox 360 konzolra június 27-én jelenik meg a Sniper Elite 3, melyben ezúttal az afrikai hadszíntéren segítjük majd csapatainkat a sebészi pontossággal leadott, halálos lövéseinkkel.

A kiadó a dátum mellett bejelentette, hogy a Sniper Elite 3 elõrendelõi egy exkluzív bónuszmissziót kapnak, amiben, akárcsak a második rész extrájában, lehetõséget kapunk arra, hogy végezzünk Hitlerrel. A Hunt the Grey Wolf címû feladat itt annyiban nehezedik, hogy a Tobrukba érkezett Führer egy hasonmást is hozott magával, így a második világháborúnak véget vetõ lövés leadása elõtt alaposan fel kell mérnünk a terepet (az ellenfelek helyzete minden újraindításkor más lesz), hogy megbizonyosodhassunk a célpontunk kilétérõl.

Ezt az extrát a 505 Games közlése szerint a GameStop és egyéb nagy áruházak kínálatában lehet majd megtalálni, de ennél többet még nem tudunk.

Elvileg elõtte még lesz Nazi Zombie Army 2 is.
elvileg még ebben a hónapban bemutatásra kerülhet az elsõ sniper elite 3 videó. a magam részérõl ha a téma nem is annyira foglalkoztat, arra azért kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki az x-ray cam és a next-gen keresztezésébõl.

Nekem még mindig új ez a sandbox TPS fõleg Sniper Eliteben, de az Afrika jó ötlet 😄
Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Palinko
nem vagyok én ennyire kíméletes. a 2. részben is a Hitleres pályában is teleszórtam az öreget, végül egy tök ellövés végzett vele 😄
Solid Snake
Palinko
lehet dzsungel, meg homokdombról kilóméteres lövés is M82 õvel franc tudja mi fog ebbõl kisülni 😄
Mondjuk mondasz valamit. Ott elég nehéz sniperkedni, nem igazán oda találták ki a mûfajt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Prince23
Én speciel ezzel az afrikai hadszintérrel a helyszínek monotonságától félek. afrikai települések, tömbházak, sivatag, pálmafa... kicsit nehéz lesz sztem. SEV2 helyszínei azért elég változatos volt.

Hidegháborús elképzelés is változatosabb lenne, pl. havas pályák ezerrel, több ország, stb.

Reméljük magára talál ez a stílus is, ahogy az Aliens Vs. Predatornál még 2010-ben.
Prince23
Nekem nagy kedvencem még most a Sniper. Viszont ez afrikai hadszintér kicsit furának hangzik. De nem úgy volt (legalábbis a SEV2 befejezése szerint), hogy a SE3 története egy hidegháborús atmoszférában játszódna, ugyanezzel a hõssel? Csak nyilván profibb, megtörtebb, és tapasztaltabb lenne....

Bár nyílván többet kiakarnak még hozni a Sniperbõl... lehet a hidegháború ráér a Se4-be

tomsolo
"videok alapján viszont az új Sniper GW2 ballisztikában a Sniper Elite-et
körberöhögi és lipisálja"

Hát nem 😛. Mindkettõ ugyanaz a faék.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Hecker007
+fav
Eddig minden része nagyon jó volt, habár a zombis nem igazán illet bele a sorozatba az is tetszett volna ha nem ilyen rövid és valami ötletesebb befejezése lett volna, hátha abból is lesz egy új rész.
Kíváncsian várom a 3. részt és bízom benne hogy nem fejezik még be a szériát.

Meglássuk...viszont az Afrika érdekesen hangzik.
Miért? Lehet így még sokkal jobb is. Legalább remélhetõleg nem lesz egysíkú (ugyanolyan helyszínek).

a.carkey
Az szép. 😄

A medve nem játék.

Arra majd befigyelek, de sokat rá nem adok 😄