Sniper Elite 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olyan játéktere lesz mint a Hitman Absolutionnek, tehát egy non-lineáris pályákból épül fel.
A fejlesztõk meg pont hogy ugy mondták, hogy open world, sandbox lesz a játék, amikor bejelentették. Én legalábbis így tudom. De köze sincs a sandboxhoz eddig, és a sandboxosabb játékmenethez sem...
eddig ez totál non-lineáris, adott feladatot enm csak kétféleképpen tudod megoldani a helyszínektõl függetlenül, hanem3-4x mondjuk.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A medve nem játék.
Nem értem akkor Grebbert! Fõleg nem ezen trailer alapján.<#shakehead>#shakehead>
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Azt hittem a Sniperekkel és utána végleg kilábalnak a gagyiból.Hát nem mert ezzel egy masszív pofont adtak a szarnak 😞
Most már tényleg csak a Lords of the Fallen lehetva mentsvár.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Elég jó játéknak néz ki bemutatók alapján. Én nagyon afelé hajlok, hogy megveszem. Inkább ez, mint az Enemy Front. Bár az sem tûnik rossznak, de jobban bízom a Rebellion munkájában.
"A Taking on Halfaya Pass nevet kapott küldetés elsõ felét tekinthetjük meg (a teljes misszió nagyjából 40 perces)"
A 505 Games bejelentette, hogy a Sniper Elite 3 mikor fog megjelenni, illetve megtudtuk, hogy az elõrendelõk megint megölhetik Hitlert.
A 505 Games friss közleménye szerint Európában PC-re, PS4, PS3, Xbox One és Xbox 360 konzolra június 27-én jelenik meg a Sniper Elite 3, melyben ezúttal az afrikai hadszíntéren segítjük majd csapatainkat a sebészi pontossággal leadott, halálos lövéseinkkel.
A kiadó a dátum mellett bejelentette, hogy a Sniper Elite 3 elõrendelõi egy exkluzív bónuszmissziót kapnak, amiben, akárcsak a második rész extrájában, lehetõséget kapunk arra, hogy végezzünk Hitlerrel. A Hunt the Grey Wolf címû feladat itt annyiban nehezedik, hogy a Tobrukba érkezett Führer egy hasonmást is hozott magával, így a második világháborúnak véget vetõ lövés leadása elõtt alaposan fel kell mérnünk a terepet (az ellenfelek helyzete minden újraindításkor más lesz), hogy megbizonyosodhassunk a célpontunk kilétérõl.
Ezt az extrát a 505 Games közlése szerint a GameStop és egyéb nagy áruházak kínálatában lehet majd megtalálni, de ennél többet még nem tudunk.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hidegháborús elképzelés is változatosabb lenne, pl. havas pályák ezerrel, több ország, stb.
Bár nyílván többet kiakarnak még hozni a Sniperbõl... lehet a hidegháború ráér a Se4-be
körberöhögi és lipisálja"
Hát nem 😛. Mindkettõ ugyanaz a faék.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Eddig minden része nagyon jó volt, habár a zombis nem igazán illet bele a sorozatba az is tetszett volna ha nem ilyen rövid és valami ötletesebb befejezése lett volna, hátha abból is lesz egy új rész.
Kíváncsian várom a 3. részt és bízom benne hogy nem fejezik még be a szériát.