1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
Seten #844 Szűklátókörű lett?!
Mindig is az volt. :) -
G_ArchAngel #843 b+ talán a legjobb rész volt eddig, nagyon kellett ez már -
#842 ejha, a grog rossz! -
#841 Floki pedig egy igazi szűklátókörű kis pokróc lett. Gondolom most nem csak tetteti magát, mint Horik esetében. -
#840 meg a kihajózáskor az az ének. -
sempronius18 #839 Ja jó volt.
Elérték már, hogy szegény Ragnar haláláért szinte szurkoljunk, hogy ne szenvedjen tovább. -
Seten #837 Ha egy buta nőről lenne szó, akkor igen.
Ő viszont okos. Nem érzelmi alapon cselekszik. -
#836 ja, de addig ki tudja mennyit szenvedett, mennyire akar titkon bosszút állni azokon, akiknek bármi köze volt a sorsához. még akkor is, ha csak egy senki volna, de ő egy hercegnő, fél világra az otthonától. -
#835 a franciák rabosították Ragnar gyakorlatilag felszabadította:) -
#834 mondjuk, hogy elhurcolták a halál faszára rabszolgának? és tálcán kínálja magát a lehetőség, hogy eltegyen egy királyt láb aló, ki tudja valójában mennyire durci... -
Seten #833 Mi oka lenne rá? -
#832 vajon titokban mérgezi is ragnart a kínai csaj, vagy tényleg csak "gyógyszer"? -
DantesHUN #831 Kicsit gyenge ez az évad most.
Rollo szála unalmas.
Ragnar meg, jobb lenne ha minél előbb eljutnánk oda, hogy meghal. Nem utálom a karakterét, de már csak nyűglődik. Meghal, átveszik a helyét a Ragnar fiak, és megy a buli. Nagyon remélem, erre megy ki a játék, mert ha még a 5 évadban is csak Ragnar nyűglődése lesz...
Ivar jelenete jó volt, remélem itt is arra megy ki a játék ,hogy majd talpra áll.
Bjorn szála is jó, kicsit olyan mintha kezdene olyan lenni mint Ragnar fiatalon. Az egyedüli gond maga Ragnar, és ettől gyenge az évad. Egyszerűen mintha nem tudnának már mit kezdeni vele az írók sem. Most komolyan:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Semmhez sincs kedve, hadakozni sem, csak meg ujjaz egy kínai csajt -
#830 A rész felépítéséből én azt hittem h a fia odaért az esküvőre és elmondta a kavarást :D -
#829 na úgy tűnik lagerthat mégse lehet az orránál fogva vezetni, biztos csak tudhatott a háta mögötti kavarásról. :D -
Seten #828 A menyasszonyt látni az esküvő előtt balszerencse. ;) -
#827 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már Párizs ostrománál mondta Kalfnak hogy meg fogja ölni, úgy látszik nem viccelt :D -
#826 Kíváncsi leszek, hogy "miért?", mert egyelőre nagyon nem esik le, hogy mit is akar az egészből kihozni.
(azon kívül, egyedüli jarl akar lenni) -
#825 Nem csak ő, Lagertha is rendkívül romantikus volt. -
#824 Jaj azon én is pillogtam, hogy Ragnar milyen érzéki :DDD
De aztán (szerencsére) történtek események is. -
Stockbauer33 #823 5. felirat -
kissssss #822 na végre volt időm megnézni a 4x4 rész, ragnar papa keményen begombázott azért remélem nem viszi túlzásba. -
#821 Irgalmatlan szintre lépett a romantika a sorozatban :D -
#820 Fúúúú, Ivar, és Lagerta sem aprózza el a dolgokat -
#819 Korrekt! -
#818 http://comment.blog.hu/2016/03/18/otodik_evadot_kapott_a_vikingek -
Stockbauer33 #817 -
DantesHUN #816 Remélem nem. Eléggé butaság lenne. -
sempronius18 #815 Azt én is tudom, de most már érdekes lenne ha felgyógyulna. Mikor a vándor "feláldozta" a két fiút meg Rollo nőjét azt hittem felépül, de így sanszos, hogy tényleg csak valami spirituális vezető lesz. -
DantesHUN #814 Majd elmegy Izlandra. Nem tudom persze, csak tipp -
DantesHUN #813 De Ivar nem sámán volt, hanem híres harcos. Oké, nem követ mindent történelem hűen a sorozat, de ennyire csak nem variálnák meg -
#812 Flokival vajon mi lesz? Nem volt teljesen világos az a rész. -
sempronius18 #811 Lehet, hogy Ivar béna marad és valami fő sámán féle lesz belőle, a fiatalabb bátyjait befolyása alá vonva hajtja majd végre tetteit. -
DantesHUN #810 Ez a rész most nem tetszett, de megjelent Széphajú, és ebből még lehet valami érdekes.
Arra vagyok még kíváncsi, Ivar problémáját hogy oldják meg? Valahogy meg kell majd gyógyulnia. Bizonyára nem véletlenül foglalkoznak vele is egyre többet. Meg a többi Ragnar-fival is. Meg kell nekik alapozni, -
Stockbauer33 #809 -
#807 ragnarék rendesen begombáztak :D -
sempronius18 #806 Hát itt a Rollo - Gisla szerelmi szál, meg a badass Björn történet kabaré. Élvezem most is a sorozatot csak átment a vígjáték mappába.
Dícséretes viszont, hogy egy újjabb híres Vikinget Guthrumot is beleszőttek a történetbe. -
bega82 #805 Igen igen, arra gondoltam én is. Az nem volt annyira gagyi, sőt! Nekem nagyon tetszett az a jelenet. Ég és föl a különbség a Dikabrió és a Björn féle jelenet között! -
#804 Nemrég a DiCaprio-nak is volt valami medvévelküzdős filmje, állítólag az is jó gagyi volt :) -
bega82 #803 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont pár napja néztem meg a visszatérőt... így meg aztán végképp irtó vicces volt Björn harca!