Vikings (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De Ivar nem sámán volt, hanem híres harcos. Oké, nem követ mindent történelem hűen a sorozat, de ennyire csak nem variálnák meg
bardocz
Flokival vajon mi lesz? Nem volt teljesen világos az a rész.
Lehet, hogy Ivar béna marad és valami fő sámán féle lesz belőle, a fiatalabb bátyjait befolyása alá vonva hajtja majd végre tetteit.
Ez a rész most nem tetszett, de megjelent Széphajú, és ebből még lehet valami érdekes.
Arra vagyok még kíváncsi, Ivar problémáját hogy oldják meg? Valahogy meg kell majd gyógyulnia. Bizonyára nem véletlenül foglalkoznak vele is egyre többet. Meg a többi Ragnar-fival is. Meg kell nekik alapozni,

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG
ragnarék rendesen begombáztak 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Hát itt a Rollo - Gisla szerelmi szál, meg a badass Björn történet kabaré. Élvezem most is a sorozatot csak átment a vígjáték mappába.

Dícséretes viszont, hogy egy újjabb híres Vikinget Guthrumot is beleszőttek a történetbe.
Igen igen, arra gondoltam én is. Az nem volt annyira gagyi, sőt! Nekem nagyon tetszett az a jelenet. Ég és föl a különbség a Dikabrió és a Björn féle jelenet között!
Carmang
Nemrég a DiCaprio-nak is volt valami medvévelküzdős filmje, állítólag az is jó gagyi volt 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pont pár napja néztem meg a visszatérőt... így meg aztán végképp irtó vicces volt Björn harca! <#nyes>
Carmang
De a medve is rohant. Mint egy bika a posztónak 😄 Összességében az a harc ultragagyi volt

RatBaG
az a roham neki a medvének darwin-díjas volt 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Carmang
😄

Count Adyn
Björn<#banplz>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Carmang
Na ja, elég egyértelműen látszik, hogy Rangar nem akarja megölni a haverját.

Darthmushroom
egy Ragnar szintű harcos nem vesződne méreggel, nekik lételeműk a harc, gyávaság lenne mérget használni. szerintem inkább csak furcsán jött ki a részen belül ez a dolog.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Count Adyn
Kb meg lesz oka Ragnarnak megkegyelmezni mondván megbüntették az istenek😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kis dózis? Felnőtt szervezet jobban tolerálta? Csak egy kósza ötlet volt, mert furcsa, hogy pont most meghal. Nem hiszem, hogy csak úgy kiírták a dráma kedvéért. Valami jelentőségének lennie kell. Istenek haragszanak Flokira?
Carmang
Helgának miért nem lett baja tőle?

RatBaG
szerintem több idő telt el, csak ez nem volt annyira nyilvánvaló.

Per Aspera Ad Inferi.

bardocz
Amikor kapták a kaját már akkor beteg volt nem?
Nekem úgy tűnt, hogy Angrboda halálát a kaja okozta, amit Ragnartól kaptak. Szerintetek?
Nekem sem Aslaug a szívem csücske, meg értem én, hogy farkastörvények, meg minden, de hát lássuk be ritkán használ egy kapcsolatnak, ha az ember élete párja kiteszi az újszülöttet meghalni a folyópartra. Ennek tükrében már érthetőek Aslaug motivációi.
Darthmushroom
ha azt nézzük egy harcos népről van szó, a nyomkeresés ott elég alap lehet még egy gyereknél is 😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bardocz
Köszi!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

bardocz
Pájretbéjen néztem, ott még nem láttam fent. Mindegy, akkor várok, köszi.
Carmang
Csütörtök esténként jön az új rész.

bardocz
Miről beszéltek, már van második rész is?
Ebben a részben nem egy időben idősíkon futottak a szálak, vagy Björn elrepült a Hoth bolygóra?
Még a Kattegat menti hegyekben is jó idő és volt zöldellő mezőkkel és fákkal....
Carmang
Én elcsodálkoztam azon, hogy Ragnar fiai vezetik a keresést. Az lényegtelen, hogy ők a király fiai, de ilyen fiatalon mennyi kereső tapasztalatuk van a felnőttekhez képest? 😊
Björn pedig a -600 fokos skandináv hidegben, 300km/h-s szél mellett kezd pecázni sál, sapka nélkül 😊 Hápersze...

Cselekmény szempontjából jó volt a rész.

Piszkos  Fred
Szegény Aslaug :/ tudom hogy sokan rühellik őt, de szerintem nagyon méltatlan volt hozzá a sors, mióta Ragnarhoz került. A férje lényegében egy tenyészkancaként kezeli már vagy 10 éve és szerintem rohadtul hálátlan hozzá.
Tetszettek a jelenetek, amikor Ragnar fiai vezették a keresést, látszik hogy kezd előbújni belőlük a vezető 😊

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Carmang
Kapott egy lehetőséget, hogy kilépjen a testvére árnyékából. Ő pedig kihasználta.
Várjuk a következményeket 😊

Sosem volt más. Igazából mit vártatok tőle? 😉

Ja igaz sőt nem 4 hanem 5 száll lesz az, ha mutatják azt is, hogy Björn Bear Grillst játszik a vadonban.
szerintem kezdenek túl sokat vállalni.....Anglia,Franciaország, Kategath meg a másik viking város...ez már 4 párhuzamos szál
Rolo már megint áruló lett......
De amúgy jó rész volt, ha Ragnar tényleg meg is murdel a szezon végén, aki figyelt láthatta, hogy kezdenek alapozni a halála utáni szálakhoz az esetleges folytatásra ami vagy lesz vagy nem.
Ja ez a Rollo-s szál botrány értelmetlen már megint, áldozzuk be a logikát, hogy Rollo legyen a szemét.
Így hogy a Viking harcosait lemészárolták (ami ugye nem így volt sőt telepítették be a vikingeket szépen Normandiába földet adva nekik cserébe a Frank oldalon való harcolásért) sok értelme nem volt neki adni a hercegnőt meg a királyság felét, kivéve ha csak nem Rollo zseniális hadvezéri képességeitől (ami kimerül abban, hogy menjünk neki izomból az ellenek szembűl) várják az ország megmentését.

Jön az önismétlés megint....
Szegény Björn-t hogy leugatja mindig, hogy szar döntéseket hoz... én is otthagytam volna a fatert a pi***ba! <#vigyor> Rollo-t nagyon megutáltam ezzel a zárójelenettel, remélem utoléri a bosszú... <#ejnye1>
cylonflatus
Ezen hangosan felröhögtem.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Carmang
- I am an a**hole.
- Really Rollo? Again?

😄

RatBaG
offisöl recap... wtf 😄D

Per Aspera Ad Inferi.

Count Adyn
Már előző évadban durci volt hogy Ragnar összevissza kolbászolt és még csak jol meg se rakta mikor hazaért, és csak jol le lett baszva hogy miért nem figyázott a fiukra akik a vizbe estek aztan a masik csajszi huzta ki őket közbe megmurdelve😊

Carmang
Ez így szezonnyitó résznek jó volt 😊
Aslug-ot mi lelte? Valami fészbúkon, mittoménmin közzétett háttérinfóról lemaradtam?

cylonflatus
Hát, eléggé utal a legendabeli végzetére. Eddig kíváncsi voltam, a sorozatban hogyan fogják bemutatni Ragnar végét, és a mitológiai verziót csinálják meg, vagy esetleg a legutóbbi kutatások, tanulmányok alapján egy földhözragadtabb, hitelesebbnek vélt verziót, ami most a legaktuálisabb elfogadott sztori a történészek körében. A trailer alapján azonban nagyon úgy néz ki, hogy a sagák szerint végzi be. Viszont akkor látunk majd Björntől is egy véres sast.😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Carmang
Ragnar jelenetének vége elég erős. Vajon spoiler-e?

Egyébként meg február 18??????????? Menjenek már...