Vikings (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra vagyok még kíváncsi, Ivar problémáját hogy oldják meg? Valahogy meg kell majd gyógyulnia. Bizonyára nem véletlenül foglalkoznak vele is egyre többet. Meg a többi Ragnar-fival is. Meg kell nekik alapozni,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Dícséretes viszont, hogy egy újjabb híres Vikinget Guthrumot is beleszőttek a történetbe.
Per Aspera Ad Inferi.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Még a Kattegat menti hegyekben is jó idő és volt zöldellő mezőkkel és fákkal....
Björn pedig a -600 fokos skandináv hidegben, 300km/h-s szél mellett kezd pecázni sál, sapka nélkül 😊 Hápersze...
Cselekmény szempontjából jó volt a rész.
Tetszettek a jelenetek, amikor Ragnar fiai vezették a keresést, látszik hogy kezd előbújni belőlük a vezető 😊
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Várjuk a következményeket 😊
Így hogy a Viking harcosait lemészárolták (ami ugye nem így volt sőt telepítették be a vikingeket szépen Normandiába földet adva nekik cserébe a Frank oldalon való harcolásért) sok értelme nem volt neki adni a hercegnőt meg a királyság felét, kivéve ha csak nem Rollo zseniális hadvezéri képességeitől (ami kimerül abban, hogy menjünk neki izomból az ellenek szembűl) várják az ország megmentését.
Jön az önismétlés megint....
Aslug-ot mi lelte? Valami fészbúkon, mittoménmin közzétett háttérinfóról lemaradtam?
Per Aspera Ad Inferi.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!