1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
#802 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De a medve is rohant. Mint egy bika a posztónak :D Összességében az a harc ultragagyi volt -
#801 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az a roham neki a medvének darwin-díjas volt :DDD -
#800 :D -
#799 Björn -
#798 Na ja, elég egyértelműen látszik, hogy Rangar nem akarja megölni a haverját. -
#797 egy Ragnar szintű harcos nem vesződne méreggel, nekik lételeműk a harc, gyávaság lenne mérget használni. szerintem inkább csak furcsán jött ki a részen belül ez a dolog. -
#796 Kb meg lesz oka Ragnarnak megkegyelmezni mondván megbüntették az istenek:) -
manul #795 Kis dózis? Felnőtt szervezet jobban tolerálta? Csak egy kósza ötlet volt, mert furcsa, hogy pont most meghal. Nem hiszem, hogy csak úgy kiírták a dráma kedvéért. Valami jelentőségének lennie kell. Istenek haragszanak Flokira? -
#794 Helgának miért nem lett baja tőle?
-
#793 szerintem több idő telt el, csak ez nem volt annyira nyilvánvaló. -
#792 Amikor kapták a kaját már akkor beteg volt nem? -
manul #791 Nekem úgy tűnt, hogy Angrboda halálát a kaja okozta, amit Ragnartól kaptak. Szerintetek? -
manul #790 Nekem sem Aslaug a szívem csücske, meg értem én, hogy farkastörvények, meg minden, de hát lássuk be ritkán használ egy kapcsolatnak, ha az ember élete párja kiteszi az újszülöttet meghalni a folyópartra. Ennek tükrében már érthetőek Aslaug motivációi. -
#789 ha azt nézzük egy harcos népről van szó, a nyomkeresés ott elég alap lehet még egy gyereknél is :D -
#788 Köszi! -
Stockbauer33 #787 -
#786 Pájretbéjen néztem, ott még nem láttam fent. Mindegy, akkor várok, köszi. -
#785 Csütörtök esténként jön az új rész. -
#784 Miről beszéltek, már van második rész is? -
sempronius18 #783 Ebben a részben nem egy időben idősíkon futottak a szálak, vagy Björn elrepült a Hoth bolygóra?
Még a Kattegat menti hegyekben is jó idő és volt zöldellő mezőkkel és fákkal.... -
#782 Én elcsodálkoztam azon, hogy Ragnar fiai vezetik a keresést. Az lényegtelen, hogy ők a király fiai, de ilyen fiatalon mennyi kereső tapasztalatuk van a felnőttekhez képest? :)
Björn pedig a -600 fokos skandináv hidegben, 300km/h-s szél mellett kezd pecázni sál, sapka nélkül :) Hápersze...
Cselekmény szempontjából jó volt a rész. -
#781 Szegény Aslaug :/ tudom hogy sokan rühellik őt, de szerintem nagyon méltatlan volt hozzá a sors, mióta Ragnarhoz került. A férje lényegében egy tenyészkancaként kezeli már vagy 10 éve és szerintem rohadtul hálátlan hozzá.
Tetszettek a jelenetek, amikor Ragnar fiai vezették a keresést, látszik hogy kezd előbújni belőlük a vezető :) -
#780 Kapott egy lehetőséget, hogy kilépjen a testvére árnyékából. Ő pedig kihasználta.
Várjuk a következményeket :) -
Seten #779 Sosem volt más. Igazából mit vártatok tőle? ;) -
sempronius18 #778 Ja igaz sőt nem 4 hanem 5 száll lesz az, ha mutatják azt is, hogy Björn Bear Grillst játszik a vadonban. -
Rhonin7 #777 szerintem kezdenek túl sokat vállalni.....Anglia,Franciaország, Kategath meg a másik viking város...ez már 4 párhuzamos szál -
Rhonin7 #776 Rolo már megint áruló lett...... -
sempronius18 #775 De amúgy jó rész volt, ha Ragnar tényleg meg is murdel a szezon végén, aki figyelt láthatta, hogy kezdenek alapozni a halála utáni szálakhoz az esetleges folytatásra ami vagy lesz vagy nem. -
sempronius18 #774 Ja ez a Rollo-s szál botrány értelmetlen már megint, áldozzuk be a logikát, hogy Rollo legyen a szemét.
Így hogy a Viking harcosait lemészárolták (ami ugye nem így volt sőt telepítették be a vikingeket szépen Normandiába földet adva nekik cserébe a Frank oldalon való harcolásért) sok értelme nem volt neki adni a hercegnőt meg a királyság felét, kivéve ha csak nem Rollo zseniális hadvezéri képességeitől (ami kimerül abban, hogy menjünk neki izomból az ellenek szembűl) várják az ország megmentését.
Jön az önismétlés megint.... -
bega82 #773 Szegény Björn-t hogy leugatja mindig, hogy szar döntéseket hoz... én is otthagytam volna a fatert a pi***ba! Rollo-t nagyon megutáltam ezzel a zárójelenettel, remélem utoléri a bosszú... -
#772 Ezen hangosan felröhögtem. -
#771 - I am an a**hole.
- Really Rollo? Again?
:D -
#770 offisöl recap... wtf :DD
-
#769 Már előző évadban durci volt hogy Ragnar összevissza kolbászolt és még csak jol meg se rakta mikor hazaért, és csak jol le lett baszva hogy miért nem figyázott a fiukra akik a vizbe estek aztan a masik csajszi huzta ki őket közbe megmurdelve:) -
#768 Ez így szezonnyitó résznek jó volt :)
Aslug-ot mi lelte? Valami fészbúkon, mittoménmin közzétett háttérinfóról lemaradtam? -
#767 https://www.reddit.com/r/IAmA/comments/46faxz/i_am_travis_fimmel_ama/ -
Stockbauer33 #766 -
#765 Hát, eléggé utal a legendabeli végzetére. Eddig kíváncsi voltam, a sorozatban hogyan fogják bemutatni Ragnar végét, és a mitológiai verziót csinálják meg, vagy esetleg a legutóbbi kutatások, tanulmányok alapján egy földhözragadtabb, hitelesebbnek vélt verziót, ami most a legaktuálisabb elfogadott sztori a történészek körében. A trailer alapján azonban nagyon úgy néz ki, hogy a sagák szerint végzi be. Viszont akkor látunk majd Björntől is egy véres sast.:) -
Stockbauer33 #764 -
#763 Ragnar jelenetének vége elég erős. Vajon spoiler-e?
Egyébként meg február 18??????????? Menjenek már...