Vikings (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként egy kurva jó epizód volt, végre nem egy szokásos csata ábrázolás volt..
björn uj csaját sajnáltam, jó bőr volt :)
Rolonak most miért is fontos viszajönnie? mi dolga Lagerthaval?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2018.01.29. 14:13:49
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Én csak azon csodálkozom, hogy Asztrid nem lepleződött le. Azért Ivarnak, Haraldnak csak eszébe kellett volna jutnia, hogy mi a fenét keresnek a túloldalon a számik. Akkor meg már adódik, hogy előre tudták Lagertáék, hogy jön a támadás. És kitől tudhatták meg? Csak Asztridtól.
Én az ilyen logikai bukfenceket nem bírom elviselni.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
leerőltettem 3 részt, de számomra nem lett valami átütő siker egyelőre, kissé gagyinak érzem...
Per Aspera Ad Inferi.
Anyukáját megölték, nem egészséges, nem bízhat senkiben csak az embereiben, nagyon remélem ő győz a csatában, tekintete gonosz mégis igaz, és keresi a hűséget, megbecsülést. Ez mind azért van mert a legtöbbet szenvedett gyerekkorától kezdve A többiek mind kicsinyes buta senkik. Még Björn is egy utálatos nulla aki apjából építkezik. .
egyébként rolloval mi van? idén annyira a belharcra fókuszálnak, hogy ő nem is lesz? vagy lesz még egyáltalán?
Per Aspera Ad Inferi.
Fantasztikus rész volt. A karakterek nagyon erősek voltak benne.
A befejezés is perfekt, Ivar meg egyre jobb, erősebb, és gonoszabb.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: Donmeta, 2017.12.19. 03:38:55
Meg talán Ragnar első fia.
Utoljára szerkesztette: Carmang, 2017.12.10. 09:37:11
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Inkább te tájékozodj, hogy mik történtek egy apáca zárdában akkor is és most is az egész vallás szembe megy az emberi szükségletekel és ösztönökkel.
Az adott példában is ez a helyzet a biblia szerint szét kelett volna tenni a lábát és csendben türni de mivel embernek született ez szembe ment az ösztöneivel és inkább kinyirta magát minthogy megeröszakolják.
Utoljára szerkesztette: wedge31, 2017.12.04. 18:48:22
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Remélem majd azért csak jól sül el...deunom már hogy épp ki kepeszkedik Kattegat-ért
Ellenben a nagy viking sereg vs angol püspök, Björn a mediterrán vidékre tart, felfedező Floki , ezek rendben voltak
Ez a keresztény-katolikus tanítás lényegi eleme. Ne azt vedd, hogy te mit tennél, hiszen tudtommal nem vagy erősen vallásos kora középkori apáca.
Jó ez csak apróság, de...attól még nem stimmel.