1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
#482 Új S3 szereplők és színészek (kicsit spoileres lehet a szerepük miatt).
-
G_ArchAngel #481 Nem feltétlenül, jó smink, haj es világítás is elég egy szep nőnél -
sempronius18 #480 Hát ha csak az utána kettővel jövő képpel összehasonlítom akkor van rajta fotóbolt rendesen. -
G_ArchAngel #479 Ez egy kép, de igen, ő van rajta -
#478 -.- -
sempronius18 #477 Ez Kathryn Winnick? -
#476 10/10 -
#475 -
#474 -
G_ArchAngel #473 -
#472 Újabb Hirst interjú az évadzáróról és az S3-ról. Ami lényeges és amit már írtunk többen is: Horik lányai halottak (a szolgák menekültek meg), a fia pedig él (és lesz még fontos szerepe). Valamint a sorozat addig fog menni, míg fel nem fedezik Amerikát. :)
-
hapi #471 Tök jó, én még 10 évadot bírok ebben a felállásban :)
-
SzinesGeza #470 Attól, hogy mindig van benne egy-egy ellenség (tök mindegy honnan) attól még nem unalmas. Max neked. ;) -
sempronius18 #469 Szóval ugyanaz lesz a tematika, mint eddig.
1. évad 1 viking ellenség Haraldson és egy külföldi Aella
2. évad 1 viking ellenség Horik aki végig kavart, meg Borg és egy külföldi Ecbert.
3. évad egy eddig ismeretlen viking ellenség meg külföldi ellenség a Frankok úgy tűnik.
Remélem nem ilyen egyszerű lesz mert kezd unalmas lenni. -
Hunor88 #468 Az egyik legjobb sorozat!
[URL=https://twitter.com/irarchaeology/status/468022390078046208/photo/1]"eredeti viking"[/URL] -
#467 Hirst megemlít pár dolgot a 3. évadról (nem spoileres, csak sejtetés). Röviden:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- Lesz egy új ellenfél "házon belül", azaz a vikingek között.
- A fő attrakció a Párizs elleni rajtaütés és ostrom lesz.
-
#466 Aethelstan mellette volt, segített neki. Aztán később Aethelstan megjelent Ragnar mellett, vigyorogva a Hall-ban. Ha kinyírták volna Rollót biztos lett volna róla jelenet amúgy is. -
manul #464 Nyugtassatok meg, hogy Rollót nem csinálták ki. Gondolom grandiózusabb halált érdemelne, ha már ki akarnák végezni a sorozatból. Ugye?! -
#463 na végeztem a sorozattal... így már értem :) Mondjuk ez a Horik jobban megérdemelte volna a sast.. -
#462 Loki "árulása" csak szerintem ment végbe minden jel nélkül, vagy nem figyeltem eléggé az évadban? :) -
#461 Megtámadni egy falut 4 hajónyi harcossal, miközben köztudott, hogy a falu harcosai jónéhányszáz mérfölddel odébb vannak, az teljesen rendben levő dolog? És Ragnar vágjon hozzá vidám képet? -
kissssss #460 nem érdemelte meg??? mi van? Horik baszta át Borg fejét erre a marhája meg Ragnart támadja be aki pont hogy el akarta kerülni a vikingek közötti harcot(akkor még).
teljes mértékben megérdemelte. -
#459 Szintén
Az egyik legnagyobb húzóereje a sorozatnak a hangulatban rejlik. -
#458 azért Borg jarl-nak elég durva büntetése volt, nem értettem vele egyet... elvégre Horik és Ragnar hátrált ki a szövetségből és baszták át... kemény jelenet volt mindenesetre -
TomDantes #457 Rosszul emlékszel. Sok ,és elég nagy helyszínekkel dolgoztak, és nagyon szépen részletesen kidolgoztak mindent. -
#456 Az biztos...főleg a Ragnar faluja van elég jó helyen -
#455 Végül is igazad van, minek lövöldözzenek vaktában, 10 perc múlva úgy is meg hal mindenki.
Egyébként elég sok nyílvesszőjük volt, akkor tűnt fel mikor mutatták a ládát benne legalább 100 darabbal :) -
MaRee #454 Rohadt szép a képi világa a sorozatnak, imádom az ilyen északi tájakat. Egyszerűen gyönyörűek a helyek. -
#453 "Hadüzenet" nem volt. Akármiért is jöhetett ennyi fegyveres. :) Rollo nem is támadott, csak védekezett.
Másrészt egy viking számára a hajója az élete. Királyokat, jelentős harcosokat, főnököket temettek el a hajóikban. Ha nincs hajója, partra úszik és legyak mindenkit dühében, aztán beül a házakba, mert nem tud hazamenni.
Meg aztán nem is voltak olyan jó íjászok, a harcosok nem tartották valami nagyra a fegyvert. Rollónak is csak nők, meg öregek maradtak. Nem volt sok nyílvesszőjük sem és azokkal is elég pontatlanok voltak, nagy távra nem is lőttek. A felgyújtásnak meg csak úgy lett volna értelme, különben l. előző pont.
-
#452 hát persze... ugyanez elmondható itt is, nem? Van egy viking falu egy angol falu templommal, meg egy angol fürdő, ja és a grandiózus külső felvételekhez néhány mező :) Ilyen összehasonlításba ne is menjünk bele, gondolom tudod, hogy az egyik legdrágább tv sorozat volt a Rome.... Szerintem te is érzed, hogy ráférne egy kis pénz a sorozatra, ettől függetlenül tényleg jó a történet, meg a karakterek, csak na... -
#451 pazarlás? Talán szükségük volt később a nyílvesszőkre a Valhallában? :D -
G_ArchAngel #450 En soha nem ertettem ezt a Rome hypeot. A tortenet jo volt, de volt osszesen 5 helyszin es 3 sikator, aztan kesz. Meg talan ket pince, aminel hitelesebb van egy baranyai szolohegyen is. -
G_ArchAngel #449 foleg mivel asszonyok es gyerekek voltak a faluban, igy csak pazarlas lett volna -
#448 ezekszerint nem volt nekik... és gondolom sima nyílveszőt meg butaság lett volna kilőni az éppen evező harcosokra ;) -
#447 A valóságban elég bonyolult összehozni egy tüzes nyílvesszőt, speckó hegy meg ilyesmi kell hozzá, mivel ha simán meggyújtod és kilövöd, pusztán a "menetszél" eloltja kb. abban a pillanatban. Rolloéknál pedig nem hiszem, hogy volt pár ilyen tartalék:
-
#446 még jó, hogy ott égtek előttük a tüzes "hordók" :) -
#445 Főleg, hogy tüzes nyilakat a semmiből elég bajos keríteni. Sajnos hozzá kell tenni, hogy elég kevés rendes hosszúhajó replika szeli a tengereket (bár asszem ezeket direkt a sorozatra építették, marha drága lehetett), számítógéppel megoldani a dolgot pedig kiesik a költségvetésből :D -
#444 2. évad 3 részénél járok.....
azért ez erős túlzás, Rome-tól messze van még, Spartacust talán közelíti, történet jó, de sajnos nagyon látszik, hogy kicsi a költségvetés, kár, hogy nem az HBO csinálta.
( Ragnar faluját ebben a részben támadja meg Borg: 4-5 hajó jön, Rolo megvárja míg mindenki partra száll, majd parancsot ad az íjászoknak :) Igaz, hogy lőhettek volna már hamarabb is, mondjuk tüzes nyilakkal, de az értelmetlen lett volna gondolom ) -
#443 "És utálja a képregényfilmeket"
Már csak ezért is szimpatikus! :) -
#442 Michael Hirst interjú, elpöttyint pár infót az S3-ról is (pl. benne lesz a Párizs elleni támadás, 100 hajóval). És utálja a képregényfilmeket. :)