Vikings (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
Nem fröcsögött a vér, nem nyomták a képembe a bordákat és a lifegõ tüdõt. De.
Zseniális volt, úgy megteremtették a hangulatot a zenével, vágással, egyre jobb ez a sorozat, lassanként már mûvészi jellegûvé is válik.
Külön jó pont a fõszereplõnek, vagy a rendezõnek aki utasította mit csináljon, mert nem a "várható" szadista élvezkedõ nagyon tré alakítást kaptuk amit egy ilyen jelent során szinte minden filmben kapunk a kínzás végrehajtójától.
Carmang
😄DDDD

cylonflatus
Ragnar olyan áhítattal, szinte már gyöngéden csinálta a mûveletet, hogy szinte megkívántam a véres sast. Na jó, persze nem, de ha muszáj lenne, csakis Ragnar mesterre bíznám.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Haverom kortepalinkaja után egy ló seggbe dugott volna, azt sem érezted volna...

http://gaborszantai.co.uk/

Tegyük hozzá, nem hiszem, hogy lenne bárki is, aki egy ilyet visítás nélkül "állna". 😊
Carmang
Rangar azt mondta, hogy akkor nem kerül Valhallába, ha visít a mûvelet közben.

LaszloLedzenyi
persze hogy eszméleténél, különben soha nem kerül be a valhalla-ba.

Szerintem pont jó volt a sasos jelenet, nem kell túlspirázni.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Carmang
Én is többet vártam a sastól. Na nem több vért, hanem több realitást. Borg jó pár napja éhen, szomjan volt, mikor kivitték Ragnar elé, ehhez képest nagyon lazán odadobta a pongyolát a feleségének, és a kivégzés alatt is végig eszméleténél volt.

Carmang
Amikor jön a 'Jarl Ingsted' küldötte a faluba, hogy csatlakozna a raidhez, és Rolloval találkozik elõször. Akkor kérdi, hogy Rollo Lodbrok vagy?

DasIsFuck
Azt meg kell hagyni a hangulatot nagyon durván megtudják csinálni a sorozatba, fõleg az ilyen szertartás,mulatságokon.

Az a rész mikor a nagycsarnokba volt egy ilyen össznépi mulatság kegyetlen jó volt.
de a párhuzamos esküvõ is.

a vérsastól viszont többet vártam, ettõl egy fokkal lehetett volna goreabb😄

Az is egy jó pont hogy az ilyen enyhe mitológiai elemeket benne hagyták, nagyon sokat dobnak abból a szempontból, hogy a kornak megfelelõen ezek realisztikusan tényleg létezõ dologként vannak benne és nem csak ilyen középkori sablon zsargon.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ForzaInter
Hol mondtak ilyet?

Yo, Bitch!

Carmang
Haaaaahahahahaha! Csak nem maradt el a madárka.
Viszont volt egy szép mellényúlása megint a History-nak: Rollo Lothbrok. <#pardon1>

DaemoonHunter
Ha ilyen tempóban fokozódik a végére 10/10 es részek lesznek 😄

Ez a rész.. <#merges2><#merges2>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Hát nem tudom... én azért nem mondanám "most shocking moment"-nek. 😊
DaemoonHunter
Nem szökhet meg, a jóslat szerint semmiképp vagy legalább is elõbb utóbb eléri a sorsa! 😊

Piszkos  Fred
Na már kíváncsi vagyok, mi lesz ez a nagy fordulat, amit így beharangoztak.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Qrva annyát, meg ne szökjön már!

RatBaG
Angliába azért tûnt szerintem Ragnar a fõnöknek, mert a fejesek közül csak õ tudott angolul, de Horiknak mint mondtam tényleg nem úgy tûnik, hogy nagy tekintélye van.
ForzaInter
Ja azon csodálkoztam, hogy Horik a király de kb mégis inkább Ragnar a fõnök, pedig õ csak egy jarl. Nem tûnik úgy, hogy Horiknak olyan nagy hatalma lenne királyként..

Yo, Bitch!

Attól, hogy király a hatalma csak névleges a Jarlok felett, de például a vallási szertartást õ vezette Upsallában ebbõl látszódik valamennyire a fõsége.

Egy erõsebb király kell, aki tudja is gyakorolni a hatalmát a Jarlok felett aztán mehet a united army.
Carmang
Mondjuk azt tényleg nem értem, Horik miért nem tereli össze a dán jarlokat, és akkor mehetnének együtt.

Carmang
Valószínûleg nem fognak idén portyázni. A lehetõség, hogy megbosszulhatta Borgot fontosabb volt Ragnarnak, úgy néz ki.

Kinyírja Horikot is aztán mint a Dánok királya megparancsolja a Jarloknak, hogy jöjjönek segíteni neki?
RatBaG
szereztek pár hajót, viszont így, hogy az embereire meg rágyújtották a pajtát, hogy lesz elég katonájuk?

Per Aspera Ad Inferi.

Na, az durva. Várom a köv részt nagyon, megérdemli az a fackalap. Én is azt hittem, hogy Ragnar megbocsájt.

Piszkos  Fred
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A véres sas egy kivégzési módszer, melyet több saga is megemlít. Ennek a lényege abból áll, hogy a háton a gerinc mentén két oldalt függõleges vágást ejtenek, amin keresztül - eltörve a bordákat - kihúzzák a delikvens tüdejének két felét két oldalra, így olyan, mintha szárnyai lennének. Hát, végül is tényleg õ maga lett a sas.

Carmang
Az elején tényleg azt hittem, hogy Ragnar megbocsátott. Dúúrva.

Én nem értettem ezt teljesen, most akkor egy sast fognak bele vágni a hátába, vagy mi?

Piszkos  Fred
Ja, az elsõ évad (fõleg az elsõ fele) inkább ilyen dokus oktató jellegû volt, most már bekeményített minden szempontból.

ForzaInter
Ez a faszi egy zseni.😄 Megszólalnia sem kell màr azok a pillantások és arcok is amiket vág zseniálisak.😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
Részrõl részre jobb ez az évad. Az 1 évad is nagyon jó volt, de ezzel a másodikkal nálam már simàn felveszi a sorozat a versenyt a legnagyobbakkal.

Yo, Bitch!

Piszkos  Fred
Remélem, nem spoiler, de ez olyan jó pillanat 😄

Gondolom megcsinálják a vérzõ sast.
Kiváncsi leszek mi lesz a következõ részben, ami ennyire durva húzásként lett beharangozva, hogy ilyet nem láttunk a TVzés történelmében. Azért Game of Thronest ebben nehéz lesz lenyomni...

ForzaInter
Ezzel az évaddal simán.

Yo, Bitch!

Szerintem felnõtt a Roma/Spartacus melle ez a sorozat <#worship>

Piszkos  Fred
Hihetetlen, milyen jó karaktereket visznek a vászonra.
A mai rész utolsó harmada iszonyatosan erõteljes volt, én komolyan meglepõdtem párszor 😄 Kíváncsi vagyok, Horik mit szól a dologhoz.

RatBaG
Piszkos  Fred
Na igen, bármilyen más szabotázsakcióval ki lehetett volna csalogatni onnan.

Carmang
Hadd szokja a gyerek <#hehe>

Amit nem értettem ebben a részben, miért a téli készlet felgyújtós módszerrel akarták elûzni Borg-ot. Ha visszafoglalják Kattega-t (mint ahogy meg is tették), akkor az a készlet onnantól már nekik hiányzik, nem Borg-nak.

RatBaG
fater jó kis feladatot adott björnnek...

Per Aspera Ad Inferi.

A jarl-earl elszólásokról nem is beszélve <#falbav>

RatBaG
Na ja és kösz, mert eddig nem is tudtam, hogy miért nevezték lodbrok-nak.
Carmang
Tényleg óriási melléfogás a HC részérõl...
Arról nem is beszélve, hogy a Saga szerint Ragnar még nem is Lodbrok ilyenkor, mert Lagerta majd csak késõbb csinál neki lodbrok-ot (prémes nadrágot).

elnevezhetnék helyesen bocs......