1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
#562 Én azt olvastam, hogy Írországban halt meg egy raidelés során. -
sempronius18 #561 A modern kutatások szerint Ragnar például nem Aelle király kígyóvermében végezte hanem, a Párizs ostroma közben kitörő vérhas vitte el.
-
#560 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt egy hasonlót eljátszhatnak Rolloval. Mégiscsak a király testvére. -
Stockbauer33 #559 -
#558 Ezt én is olvastam valahol. -
#557 szerintem többes számban mondta, hogy nem az élők fogják legyőzni a várost, hanem a halottak... pestis, vagy valami járványra tippelnék.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.03.23. 11:03:56 -
manul #556 [spoiler][Olyasmit mondott a látó, hogy az élő Ragnar nem tudja elfoglalni Párizst, csak a halott. Rémlik, hogy olvastam valami ilyesmit. (Talán Rudolf Pötner: A viking kaland c. könyvében.) Sajnos nagyon régen olvastam és nem emlékszem melyik vikingről, és milyen hadjáratról volt szó. De úgy sikerült bejutni egy régóta ostromlott város falain belülre, hogy azt kamuzták, hogy haldoklik a királyuk, és mivel már megkeresztelkedett, szeretné ha megszentelt földben nyugodna. A városiak vesztükre beengedték a temetési menetet. Ha ráérek, utánanézek hogy is volt ez pontosan. ]
Utoljára szerkesztette: manul, 2015.03.23. 09:41:37 -
Stockbauer33 #555
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.03.22. 19:56:21 -
MaRee #554 Ha nem akarod tudni, hogy valószínűleg kit fog a bizonyos "princess" meg koronázni, ne olvass tovább.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Björn = Bear, ez a szó szerinti fordítás -
#553 Ú, az hihetetlen jó volt. Ez a seer egy szimpatikus kis geci! :D -
#552 A blood eagle is kiderült a múltkor, remélem ez is hasonló utalás a jövőre nézve. :) -
#551 Jah, gondolom majd ha látjuk azt a bizonyos részt, akkor meg fogjuk érteni, hogy ez pontosan mit is jelentett.
Meg azt is mondta Rollo nyavajgására, hogy "ha tudnád mit tartogatnak még neked az Istenek, akkor most meztelenül táncolnál a parton"
:) Érdemes megjegyezni szerintem ezeket a szavakat. Egyébként erős a gyanúm, hogy Rollo lesz a normadiai Rollo. -
#550 Vmi olyasmit, hogy "the bear will be crowned by a princess and you will be present at the ceremony". -
#549 Hoppácska! Ezt nem néztem ki Eckbert-ből.
A Seer blablájára figyeltetek, mit mondot Rollonak? :) -
MaRee #548 MENJÜNK -
#547 Késő áprilisban már kezdik is forgatni a 4. évadot Írországban és ehhez 8000 (!) statisztát keresnek. Kvázi bárki mehet, részletek a cikkben. -
#546 na meg ott van a királynéban most már a God Seed!
vajon abból is mi fog kisülni... 9 hónap után? -
#545 az tényleg nagyon ütős volt -
kissssss #544 na megnéztem a negyedik rész is.... Ragnar és Egbert beszélgetése után a sorozat végleg belopta magát a szívembe. -
MaRee #543 Igen? :D Én ezen átsiklottam, vagy nem esett le ezekszerint :D -
#542 De kiderült, hogy reszeli :) Mikor a végén tartották a lakomát, akkor Ragnar rákérdezett Lagertánál, hogyan alakultak a dolgok a faluban. És közben úgy alakult a téma, hogy megkérdezte, "És fel is áldoztad magad a közös érdekért?"
Lagerta: "ühüm, de te is".
Ragnar"..... éhes vagyok"
:D -
MaRee #541 Erről nekem halvány lila fingom sem volt, legalább már tudom hova rakni a figurát. Azt se tudtam, hogy Boneless fel fog épülni. Amúgy a végén a két király beszélgetése priceless :D Are you corrpt?.. Oh yeah Lesz itt még vircsaft, ha kiderül, hogy Lagerthát reszeli. -
sempronius18 #540 Rollonak is kellet ugye még valami nőszemély Siggy helyett aki gyereket is szül neki, ha már itt ilyen rugalmasan kezelik az idősíkokat és Rollo lesz talán a Normandiai Rollo. -
#539 Siggy is Ivar-ért halt meg. Látszott Harbard nézésén, hogy "tűnj el!" módon néz Siggy-re. És el is tűnt...
Nem sok részt kapott a harmadik évadban. -
#538 Most nem nézem ezt újra, de ha jól emlékszem nem tudni pontosan, hogy miért kaphatta a boneless nevet.
Edit: de érdekelne a te forrásod is, ennél valszeg több, de én csak ezt láttam még erről.
Edit2: wikipedian rákerestem, picit más az a történet, mint ez a "dokumentumfilm"...
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.03.14. 22:29:05 -
manul #537 Én arra tippelek, hogy azért kellett Harbard, hogy valahogy indokolható legyen Csonttalan Ivar felépülése. Legalábbis a valós személy az egyik legnagyobb harcos volt. Nem tudni, miért kapta a Csonttalan nevet. Lehet, mert már nem volt már ép csontja a sérülések miatt. De biztosan nem azért, mert nem fejlődött ki a lába. Nekem az előző részben úgy tűnt, mintha a két falubeli fiúnak azért kellett volna meghalnia, hogy Ivar kapja meg az életerejüket Harbardtól. Lehet, hogy hülyeség.
Vicces, hogy Rollóból lett a csapat bölcse. Anno nem az eszéért szerettük meg.
Floki bigottsága meg változatlanul az agyamra megy.
Utoljára szerkesztette: manul, 2015.03.14. 22:17:34 -
#536 Ragnar és Echbert párbeszédei zseniálisak voltak.:D
Harbard biztos vissza fog még térni. Tetszik, hogy behoztak egy kis misztikumot a sorozatba. -
#535 Ja igen, Erlendur. -
#534 Erlendurra gondol gondolom én. -
MaRee #533 Ki az az Erandur? -
#532 Ezek szerint elengedte Erandurt valamikor. Elég béna ötletnek tűnik.
De jó rész volt, dúúrván kuszálódik a sztori. -
#531 Odin fel tud venni más formát, szóval a szem nem zár ki semmit. -
MaRee #530 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jó rész volt, tetszett a lehugyozás, meg a boros jelenet a végén :D Ezzel a nővel vigyázni kell, valami nagyon nem oké nála. Harbard pedig kíváncsi vagyok, meg fog-e még jelenni a sorozatban, mert nekem nagyon ködös ez a figura. Bár gondolom lesz még valamilyen szerepe, mert nem sok értelme volt eddig a megjelenésének. Szerintetek ki/mi lehet? Ebből a részből kiderült, hogy valszeg nem ember, neve alapján "Wanderer" először Odinnak gondoltam, de neki ugye fél szeme van.
-
#529 Most olyan dolgok történnek, amiknek nagyon soká lesz végkifejlete. Ezt is meg kell jeleníteni, különben nem értjük, hogy később mi miért történt.
Gondolom ezért is raktak bele egy misztikus szálat, a Harbard figurával, én kíváncsian várom mit fog akciózni a faluban. -
sempronius18 #528 Hát én nekem nagyon nem hozza a 2. évad színvonalát most már 3 rész után kijelentem sajnos.
A következő rész intrója sem győzött meg hogy ez változni fog bár Ragnár és Ecbert beszélgetése priceless. -
#527 https://www.youtube.com/watch?v=rQOKCH1W4c4
Csak úgy nem kerestem, ahogy kéne. -
#526 S02E07(bloodeagle)
Tudja valaki milyen szám megy Floki esküvője alatt? Találtam egy season2 soundtrackot, de nem találtam benne. -
manul #525 Remélem, ez csak egy hullámvölgy, de ez a rész nekem eléggé gyenge volt. Kissé unom már Athelstan vívódását. Meg a stigmák, az asszonyok álmai, nem az ilyesmi miatt szerettem meg ezt a sorozatot.
Az mondjuk érdekes, ahogy a vezetőség eldöntötte, hogy milyen szépen együtt él majd a két kultúra és vallás. De már látszik, hogy jó nagy verekedés lesz még ebből az új kolónián. -
#524 Elég depresszív lett a vége. De kíváncsivá is tett, mi fog kisülni ebből. -
#523 Má úgy is ócska vót! :D Aka gyalog galopp :)
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.03.02. 17:52:30