1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
#602 Ja azt sejtettem, meg itt is itt van lejjebb, csak nem emlékszem rá a sorozatból. -
Stockbauer33 #601 Valóban :)
-
G_ArchAngel #600 Nem tudom melyik resz volt, de ha a google kepkeresojebe beirod, hogy helga vikings nude akkor ott lesznek a kepek -
#599 Helga melyik részben? Nem emlékszem rá. Lehet ebből is van kétféle rész, mint valamelyik walking dead részből, hogy leadhassák tv-ben? -
G_ArchAngel #598 Volt, de nem csak neki. Aslaugnak es Floki felesegenek is volt. -
#597 volt a csajnak meztelen jelenete a sorozatban? erre én nem emlékszem, de a history-n nem is mutathatnak ilyet. szóval ez most hogy?:D -
Stockbauer33 #596
van róla jó kép -
#595 -
kissssss #594 nem, ez a piréz birodalmi hadiflottáról szól. -
eddaniel #593 ez kikről szól, vikingekről ? -
kissssss #592 ennek a nőnek olyan ősember bunkó feje van.... -
Stockbauer33 #591 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
manul #590 És hát Ragnar búcsúja Athelstantól, tényleg torokszorító volt. Legalább olyan, mint amikor a lányát gyászolta. Másik fórumon írta valaki, és tényleg, ő most először találkozott az örökre szóló búcsúzással. Ahogy viccelődött azon, hogy Athelstan istene nemigen látná őt szívesen a mennyben. -
manul #589 Igen. Mondjuk kezdetektől teljesen hülyén viselkedik. Amikor frissen felszabadított rabszolgaként rátört a büszkeség... -
G_ArchAngel #588 Amugy eleg cuki a csaj, nalam a legjobb no a sorozatban (sorry Lagertha)
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.31. 17:02:23 -
Stockbauer33 #587 -
G_ArchAngel #586 Ami miatt nagyon tisztelem a Vikings keszitoit, hagytak, hogy akcentussal beszeljenek a szineszek, mind az angolszaszok, mind a skandinavok. En agyfaszt kaptam attol, amikor a Spartacusban, Rome-aban, Black Sailsben mindenki cambridgei angolt beszel. -
G_ArchAngel #585 Amit en nem ertettem az elmult par reszben, az Porunn hisztije.
Egyreszt shield maiden akart lenni, szoval nem illik hozza a jajveszekeles. Masreszt nem szep, de nem is elviselhetetlenul ronda a sebhelye. Amire harcoskent buszkenek is kellene lennie, nem bujkalni. Azert nem kellene elfelejtenie, hogy rabszolgabol lett valaki.
Olvastam valahol, hogy a vikingek eleg hiuk voltak es a ferfiak is szepitkeztek a maguk modjan, igy ertheto, hogy nem boldog a vagas miatt, de akkor is sok volt a siras, leginkabb ugy, hogy varta az elso gyerkemet. -
DantesHUN #584 A dologban az a lényeg, hogy hívják a megszületett kisgyereket, aki a készítők szerint a pap fia: Alfréd. -
G_ArchAngel #583 Ja, csak nem tudta elore, hogy az egyismeretlenes egyenlet vegen fLoki a megoldas -
manul #582 Lehet. Vagy ezzel szerette volna Athelstant maga mellé csábítani? -
#581 nem lehet h ez is az álca része h Ragnar azt higgye h Neki köze nincs a mészárláshoz? h Ő milyen rendes még a barátja "törvénytelen" gyerekét meg anyját is megvédte -
manul #580 Azt érti valaki, hogy Egbert mi a fenét akar elérni a menye meghurcolásával, meg hogy "szent embertől szült" dumával? Nekem magas. -
manul #579 Részemről nem fogom hiányolni a látomásokat, stigmákat, meg a nagy vallásos áhítatot. Tőlem egy jó pont Flokinak. :) -
kissssss #578 francba veled floki. -
Stockbauer33 #577 -
#576 Iszonyatosan durva Skarsgard igazi hangja :D hihetetlenül tehetséges színész. -
Stockbauer33 #575 -
Stockbauer33 #574 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler] -
Stockbauer33 #573 Szegényke túljátszotta a szerepet :D -
#572 viking gyereknek meg se kottyan egy ilyen, fel sem ébredt. :D -
Stockbauer33 #571 -
Stockbauer33 #570 -
kissssss #569 bakker ezt a részt nehezen fogom megemészteni..... -
#568 Éééééés... megint kiváló részt hoztak össze. -
#567 Ha egy üzlet beindul: a History Channel új sorozatot tervez a templomos lovagokról Knightfall címmel. Jeremy Renner neve egyelőre csak exec producerként szerepel a projektben, de hátha beugrik szerepet játszani is. -
Stockbauer33 #566 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#565 Semmi meglepő, jön a negyedik évad is. -
Stockbauer33 #564 https://www.facebook.com/VikingsWorldwideFans/photos/a.302096536620977.1073741828.287857561378208/432587600238536/?type=1&theater -
sempronius18 #563 Azt én Ivarral kapcsolatban olvastam.
De kb minden lehet ezek olyan félig valós félig kitalált szereplők teljesen biztosat nem tudni róluk.