Vikings (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carmang
Ja, én is észrevettem 😄 A haját is kezdi úgy fésülni.

elég Badass lett belőle is
RatBaG
björn tisztára olyan stílusban beszél már, mint az apja 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Két rész között, érdemes megnézni a "Northmen: a viking saga" című filmet ha valaki már végképp nem bírja tovább. 😊
Az még nem a következő rész beharangozója volt hanem az egész további évadé, úgyhogy még arra azért pár részt várni kell.
Carmang
Elhangzott 😊

nah ez így bemelegítésnek 100%-ig megfelelt, a köv rész bemutatójában jól hallottam hogy elhangzott annak a bizonyos városnak a neve? 😊

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Jó kis rész volt bár a 2. szezon nyitója jobban tetszett.

Ragnar meg egyre szimpatikusabb. 😊
király volt!

a végén kapcsoljátok ki egyből ,mert az évadból elkezdenek mutogatni részleteket! szerencsére csak pár másodpercet láttam
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.20. 14:12:01
így kell megkezdeni egy évadot! Nem fogunk unatkozni 😊
Nekem nagyon tetszett az évadnyitó, lesz itt szarkavarás bőven 😊 A végén azért vártam, hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Floki rárakja Ragnar fejére a koronát, vagy ilyesmi <#vigyor3>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

hiányzott már! 😊

Ragnar kiejtése a gesztikulálása! best!

-"What do you see?"
-"The Power, the Power of a King"
-"The power is always dangerous,it attracts the worst and corrupts the best! I never asked for Power,Power is only given to thoose who are prepared themselves to pick up!"

😊

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.02.20. 12:17:41
Elindult 😉

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
Hivatalos S3 kezdési időpont: február 19.

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
A Facebook-ra jó képeket raktak fel a közönségtalálkozóról, ez ilyen. 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Jó féle durvulnak azért rendesen. Komoly Ragnar azon a hajón teli aggatva levágott fejekkel.
PetruZ
A ComicCon-on lement az első igazi Season 3 teaser, már új jelenetekkel, a Vikings Facebook oldalán már fent van. Borsózott a hátam. 😊 Messze van még 2015...
Tetkók

Carmang
Nem elérhetõ.

Ragnar úgy néz ki, hogy amikor nem portyázik, akkor focizik:

(Tiberio Guarente)
Tikal
fõleg hogy a felsõnél elcsúszott a fókusz, mert elég homályos a tekintete 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

PetruZ
Új S3 szereplõk és színészek (kicsit spoileres lehet a szerepük miatt).
Nem feltétlenül, jó smink, haj es világítás is elég egy szep nõnél

Hát ha csak az utána kettõvel jövõ képpel összehasonlítom akkor van rajta fotóbolt rendesen.
Ez egy kép, de igen, õ van rajta

Carmang
-.-

Ez Kathryn Winnick?
Piszkos  Fred
10/10

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

a.carkey

A medve nem játék.

ForzaInter
<#szeret>

Yo, Bitch!

PetruZ
Újabb Hirst interjú az évadzáróról és az S3-ról. Ami lényeges és amit már írtunk többen is: Horik lányai halottak (a szolgák menekültek meg), a fia pedig él (és lesz még fontos szerepe). Valamint a sorozat addig fog menni, míg fel nem fedezik Amerikát. 😊
Tök jó, én még 10 évadot bírok ebben a felállásban 😊
Attól, hogy mindig van benne egy-egy ellenség (tök mindegy honnan) attól még nem unalmas. Max neked. 😉

Szóval ugyanaz lesz a tematika, mint eddig.

1. évad 1 viking ellenség Haraldson és egy külföldi Aella
2. évad 1 viking ellenség Horik aki végig kavart, meg Borg és egy külföldi Ecbert.
3. évad egy eddig ismeretlen viking ellenség meg külföldi ellenség a Frankok úgy tûnik.

Remélem nem ilyen egyszerû lesz mert kezd unalmas lenni.
Az egyik legjobb sorozat!
"eredeti viking"
PetruZ
Hirst megemlít pár dolgot a 3. évadról (nem spoileres, csak sejtetés). Röviden:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Lesz egy új ellenfél "házon belül", azaz a vikingek között.
- A fõ attrakció a Párizs elleni rajtaütés és ostrom lesz.

Carmang
Aethelstan mellette volt, segített neki. Aztán késõbb Aethelstan megjelent Ragnar mellett, vigyorogva a Hall-ban. Ha kinyírták volna Rollót biztos lett volna róla jelenet amúgy is.

Nyugtassatok meg, hogy Rollót nem csinálták ki. Gondolom grandiózusabb halált érdemelne, ha már ki akarnák végezni a sorozatból. Ugye?!
Tikal
na végeztem a sorozattal... így már értem 😊 Mondjuk ez a Horik jobban megérdemelte volna a sast..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Loki "árulása" csak szerintem ment végbe minden jel nélkül, vagy nem figyeltem eléggé az évadban? 😊