1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
#642 De pont azért irányítja az uralkodót, mert tudja róla, hogy puhapöcs.
Fanatikus? Kiment buzdítani a katonákat, ahogy kell. Miközben az az ember, akinek ez lett volna a dolga, a trónteremben kuksolt. A várfalra kiállás tényleg necces dolog volt, a viking íjászok még le is szedhették volna. Betudom annak, hogy túlzásba esett a történetíró. -
sempronius18 #641 Majd kegyelmet kap, vagy nem tudom ki fog derülni, de az biztos, hogy Rollo, ha megnézed a haj is stimmel ahogy a hóhér rámarkol, nem csak a tetoválások. -
#640 Ha Rollot fejezik a végén, akkor vele már nem lesz semmilyen hercegi pár De tényleg ott egy tetoválás a hátán, akkor biztos nem az apja. -
sempronius18 #639 Az határozottan Rollo...
Van egy betem, hogy majd sunával ketten lesznek a Normandia hercegi pár. -
#638 A rész végén kit fejeznek? Egyik főbb viking szereplő sem hasonlít haj alapján. Lehet a suna lefejezteti az apját, és átveszi a hatalmat? -
sempronius18 #637 Rendben van..... -
#636 igazam van most is, csak nem érted, mert nem látsz tovább az orrodnál, meg két teljesen más helyzetet keversz össze.
carmang:
ja, kellene! viszont ez nem jogosít fel senkit sem arra, hogy alattvalóként nyilvánosan kínos helyzetbe kényszerítse, és irányítani próbálja az uralkodót. gyanítom, hogy más király esetén egy-egy ilyen akció pikpakk fejvesztéssel járna. a lobogós/várfalas jelenetekből meg az is kiderült, hogy nem kicsit fanatikus a csaj. -
sempronius18 #635 Az, hogy Björn meg Rollo lentről osztotta az észt nem fura.
Nem érnek semmit se a vezérek, ha rögtön az első sorban felmennek és vagy meghalnak, vagy semmit se látnak a csatából, így irányítani se tudnak, azért jó Vikingként mikor már veszni látszott a dolog felmentek ők is példát mutatni nem úgy, mint Floki.
Amúgy ezek a gyógyulások főleg a kor orvosi színvonalát nézve tényleg viccesek. Ott van pl Rollo is a kor mércéjével nézve már nem fiatal, csak abban az időszakban még követi a sorozat megkínozták már, átment rajta egy ló, párszor megkaszabolták, erre keményebben, mint valaha ott feszít meztelenül láthatóan semmi komolyabb seb nélkül persze, persze...:D -
SzinesGeza #634 Csak nem a sürgősségin dolgozol? :) -
#633 A hercegnő azt csinálja, amit egy igazi, erőteljes uralkodónak kell(ene) csinálnia. Ha már az apja, az igazi uralkodó, puhány ehhez.
Mikor először megjelent a sorozatban én is azt hittem, hogy micsoda kavarógép lesz belőle (be is kommenteltem ide), de most kiderült, hogy mégsem.
A csata néha tényleg gyenge volt. Björn fekszik a földön nyitott szemmel, két nyílvesszőnek a fele(!) áll ki a hátából, Ragnar megrázza, és meg sem mukkan. Tuti meghalt. Aztán néhány jelent múlva meg simán beszélget. Mintha az a két nyílvessző semmit nem tett volna a tüdejével. Pffff...
Az is fura volt, hogy az ostrom nagy részében Björn, és Rollo lentről osztották az észt, és küldték a halálba az egyszerű harcosokat. -
sempronius18 #632 Rábírta a gyáva apját, hogy ne meneküljön el ezzel pánikot okozva, ebben nem tudom mi a hatalommánia, ja meg a p...jával motiválta a tábornokot is, hogy lelkesebben harcoljon hűha ezzel is segítve a védelmet, ennyi erővel Lagertha is hataloméhes picsa, mert az ha segíti Ragnar simán gyilkolná a honfitársait is, hogy az egyébként is gyilkolással szerzett jarlságát (oké a férje fasz volt) visszaszerezze.
Majd ha embereket mérgez, meg kavarja a szart a saját céljaiból, mint az arany málna díjas alkotást nyújtó színésznő által játszott Mercia hercegnő akkor igazad lesz. -
#631 az, hogy egy hataloméhes picsa, a császárt már az előző részben többször direkt kínos helyzetbe hozta. egy szigorúbb uralkodó az első egy-két ilyen húzása után megnevelné, vagy elzárná egy toronyba, hogy ne kavarhassa a szart.
ezek szerint neked fel se tűnt, mi folyik a színfalak mögött...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.04.11. 17:37:32 -
sempronius18 #630 Szerintem meg fasza volt a GOT jobb sorozat a Vikingeknél, de ez az ostrom szerintem jóval faszább volt, mint a GOT-ban a nagy ostrom és ez sokkal kevesebbe került.
A francia hercegnővel nem tudom mi bajod bátorságot öntött a katonákba és eddig ezzel segített megmenteni a városát szörnyű. Szegény vikingek meg így nem tudták kirabolni, megölni, megerőszakolni a nekik amúgy a világon semmit se ártó békés polgárokat fájdalom... -
#629 ez a francia hercegnőcske engem kurvára irritál. kicsit többnek képzeli magát, mint ami, apuka meg balfasz, úgyhogy szépen a fejére fog nőni...
egyébként imádom ezt a sorozatot, de nekem nagyon gagyi érzést keltett a legtöbb harci jelenet ebben a részben. -
MaRee #628 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon jó, de szomorú rész volt ez. Mondjuk várható volt, sajnos bármilyen kemények is legyenek a vikingek, ebben a csatában az ész döntött. A vége érdekes volt, azt hittem minimum 2 főszereplő meghalt, de mégsem. Ennek örülök is, meg nem is, de hát végül is ez nem a GoT
-
Stockbauer33 #627 -
Stockbauer33 #626 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][/spoiler]van alatta még1[spoiler][spoiler][spoiler]
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.04.11. 01:43:50 -
#625 Na ez a rész kurva jól sikerült. És most megint lehet várni egy hetet, ááá. -
twi452 #624 1:16-nál azért ott van az az elvetemült durva Ragnaros nézés egy pillanatra :D
-
Stockbauer33 #623 [/spoiler] -
#622 Rollo nagyon kemény, ő nem beöltözik, hanem levetkőzik a csatára, kevesebb ruhát visel a harcban, mint a hétköznapokban. Ő egy igazi berzerk. -
Stockbauer33 #621 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #620 -
Stockbauer33 #619 A nője azért nehezen viseli a látomásait :DDDD
-
#618 tényleg nem, de azért egy alapos cipőzés már kijárna neki. -
#617 Azert remelem nem nyirjak ki Floki-t. Nélküle nem lenne ugyanaz a sorozat. Amit ebben a részben is leművelt.:D -
SzinesGeza #616 Cambridgei angolt? Vane biztos nem. ;) -
#615 Igen de a történelem spoileres:D -
#614 Amúgy mit lehet tudni erről az uralkodóról? Ki volt ő, mit csinált? -
#613 Szerintem is legalább erősen sejti :)
A frank hercegnő meg micsoda kavarógép, simán megdumálja az apját. -
#612 Szerintem pontosan tudja:) Floki meg pont olyan hülye hiszen az asszonynak már eldicsekedett:D -
kissssss #611 Ragnar nem tudja hogy ki ölte meg az egyik legjobb barátját, floki meg azért nem olyan hülye hogy eldicsekedjen ezzel. -
#610 És a részek jobbnál jobbak :) Jót tett a sztorinak a több szálra szakadás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok, hogy Kwenthrith mit hoz majd ki Merciában, én neki szorítok a konfliktusban :D Bár ott senki sem normális.
Az is érdekel, hogy Ragnar mit kezd majd Flokival. Nem tudom, hogy mennyire őszintén bánik vele. -
Stockbauer33 #609 -
#608 Bezony! :) -
#607 más eddig nem említette, de szvsz princess judith is igencsak jó bőr
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Stockbauer33 #606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#605 utcan nem ismerném meg:D
-
Stockbauer33 #604 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#603 Ja közbe most olvastam a redditen, hogy ezek a jelenetek csak a blurayen szerepeltek így, mert ugye a History sima kábel csatorna így ott tilos a meztelenkedés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!