Vikings (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.03.23. 11:03:56
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: manul, 2015.03.23. 09:41:37
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.03.22. 19:56:21
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Meg azt is mondta Rollo nyavajgására, hogy "ha tudnád mit tartogatnak még neked az Istenek, akkor most meztelenül táncolnál a parton"
😊 Érdemes megjegyezni szerintem ezeket a szavakat. Egyébként erős a gyanúm, hogy Rollo lesz a normadiai Rollo.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
vajon abból is mi fog kisülni... 9 hónap után? <#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Lagerta: "ühüm, de te is".
Ragnar"..... éhes vagyok"
😄
Nem sok részt kapott a harmadik évadban.
Edit: de érdekelne a te forrásod is, ennél valszeg több, de én csak ezt láttam még erről.
Edit2: wikipedian rákerestem, picit más az a történet, mint ez a "dokumentumfilm"...<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.03.14. 22:29:05
Vicces, hogy Rollóból lett a csapat bölcse. Anno nem az eszéért szerettük meg.
Floki bigottsága meg változatlanul az agyamra megy.
Utoljára szerkesztette: manul, 2015.03.14. 22:17:34
Harbard biztos vissza fog még térni. Tetszik, hogy behoztak egy kis misztikumot a sorozatba.
Yo, Bitch!
De jó rész volt, dúúrván kuszálódik a sztori.
Jó rész volt, tetszett a lehugyozás, meg a boros jelenet a végén 😄 Ezzel a nővel vigyázni kell, valami nagyon nem oké nála. Harbard pedig kíváncsi vagyok, meg fog-e még jelenni a sorozatban, mert nekem nagyon ködös ez a figura. Bár gondolom lesz még valamilyen szerepe, mert nem sok értelme volt eddig a megjelenésének. Szerintetek ki/mi lehet? Ebből a részből kiderült, hogy valszeg nem ember, neve alapján "Wanderer" először Odinnak gondoltam, de neki ugye fél szeme van.
Gondolom ezért is raktak bele egy misztikus szálat, a Harbard figurával, én kíváncsian várom mit fog akciózni a faluban.
A következő rész intrója sem győzött meg hogy ez változni fog bár Ragnár és Ecbert beszélgetése priceless.
Tudja valaki milyen szám megy Floki esküvője alatt? Találtam egy season2 soundtrackot, de nem találtam benne.
Az mondjuk érdekes, ahogy a vezetőség eldöntötte, hogy milyen szépen együtt él majd a két kultúra és vallás. De már látszik, hogy jó nagy verekedés lesz még ebből az új kolónián.
Utoljára szerkesztette: DaemoonHunter, 2015.03.02. 17:52:30
Azért mégis csak egy portyázó sereg akiknek nincs saját outpost-ja....sérülten,harcképtelenül csak +1 éhes száj......
Most csak nekem nem volt világos, hogy Thorsteinnek beüszkösödött a karja és azért kellett levágni, vagy csak a harctéri sokktól és rá a sok gombától hirtelen végleg bekattant és azért kapta azt a képet, hogy mindenképpen le kell vágni a karját?

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,