Vikings (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Count Adyn
Szerintem pontosan tudja😊 Floki meg pont olyan hülye hiszen az asszonynak már eldicsekedett😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ragnar nem tudja hogy ki ölte meg az egyik legjobb barátját, floki meg azért nem olyan hülye hogy eldicsekedjen ezzel.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Piszkos  Fred
És a részek jobbnál jobbak 😊 Jót tett a sztorinak a több szálra szakadás.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kíváncsi vagyok, hogy Kwenthrith mit hoz majd ki Merciában, én neki szorítok a konfliktusban 😄 Bár ott senki sem normális.
Az is érdekel, hogy Ragnar mit kezd majd Flokival. Nem tudom, hogy mennyire őszintén bánik vele.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Carmang
Bezony! 😊

RatBaG
más eddig nem említette, de szvsz princess judith is igencsak jó bőr <#buck>

Per Aspera Ad Inferi.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Count Adyn
utcan nem ismerném meg😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ForzaInter
Ja közbe most olvastam a redditen, hogy ezek a jelenetek csak a blurayen szerepeltek így, mert ugye a History sima kábel csatorna így ott tilos a meztelenkedés.

Yo, Bitch!

bardocz
Ja azt sejtettem, meg itt is itt van lejjebb, csak nem emlékszem rá a sorozatból.
Valóban 😊

Nem tudom melyik resz volt, de ha a google kepkeresojebe beirod, hogy helga vikings nude akkor ott lesznek a kepek

http://gaborszantai.co.uk/

bardocz
Helga melyik részben? Nem emlékszem rá. Lehet ebből is van kétféle rész, mint valamelyik walking dead részből, hogy leadhassák tv-ben?
Volt, de nem csak neki. Aslaugnak es Floki felesegenek is volt.

ForzaInter
volt a csajnak meztelen jelenete a sorozatban? erre én nem emlékszem, de a history-n nem is mutathatnak ilyet. szóval ez most hogy?😄

Yo, Bitch!

ForzaInter
<#wilting>

Yo, Bitch!

nem, ez a piréz birodalmi hadiflottáról szól.

ez kikről szól, vikingekről ?

Mangánüzit nem írok, nem olvasok.

ennek a nőnek olyan ősember bunkó feje van.... <#unalmas>

És hát Ragnar búcsúja Athelstantól, tényleg torokszorító volt. Legalább olyan, mint amikor a lányát gyászolta. Másik fórumon írta valaki, és tényleg, ő most először találkozott az örökre szóló búcsúzással. Ahogy viccelődött azon, hogy Athelstan istene nemigen látná őt szívesen a mennyben.
Igen. Mondjuk kezdetektől teljesen hülyén viselkedik. Amikor frissen felszabadított rabszolgaként rátört a büszkeség...
Amugy eleg cuki a csaj, nalam a legjobb no a sorozatban (sorry Lagertha)
Utoljára szerkesztette: G_ArchAngel, 2015.03.31. 17:02:23

Ami miatt nagyon tisztelem a Vikings keszitoit, hagytak, hogy akcentussal beszeljenek a szineszek, mind az angolszaszok, mind a skandinavok. En agyfaszt kaptam attol, amikor a Spartacusban, Rome-aban, Black Sailsben mindenki cambridgei angolt beszel.

Amit en nem ertettem az elmult par reszben, az Porunn hisztije.
Egyreszt shield maiden akart lenni, szoval nem illik hozza a jajveszekeles. Masreszt nem szep, de nem is elviselhetetlenul ronda a sebhelye. Amire harcoskent buszkenek is kellene lennie, nem bujkalni. Azert nem kellene elfelejtenie, hogy rabszolgabol lett valaki.
Olvastam valahol, hogy a vikingek eleg hiuk voltak es a ferfiak is szepitkeztek a maguk modjan, igy ertheto, hogy nem boldog a vagas miatt, de akkor is sok volt a siras, leginkabb ugy, hogy varta az elso gyerkemet.

A dologban az a lényeg, hogy hívják a megszületett kisgyereket, aki a készítők szerint a pap fia: Alfréd.
Ja, csak nem tudta elore, hogy az egyismeretlenes egyenlet vegen fLoki a megoldas

Lehet. Vagy ezzel szerette volna Athelstant maga mellé csábítani?
Darthmushroom
nem lehet h ez is az álca része h Ragnar azt higgye h Neki köze nincs a mészárláshoz? h Ő milyen rendes még a barátja "törvénytelen" gyerekét meg anyját is megvédte

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Azt érti valaki, hogy Egbert mi a fenét akar elérni a menye meghurcolásával, meg hogy "szent embertől szült" dumával? Nekem magas.
Részemről nem fogom hiányolni a látomásokat, stigmákat, meg a nagy vallásos áhítatot. Tőlem egy jó pont Flokinak. 😊
francba veled floki.

Piszkos  Fred
Iszonyatosan durva Skarsgard igazi hangja 😄 hihetetlenül tehetséges színész.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

RatBaG
viking gyereknek meg se kottyan egy ilyen, fel sem ébredt. 😄

Per Aspera Ad Inferi.

bakker ezt a részt nehezen fogom megemészteni..... <#rinya>

Carmang
Éééééés... megint kiváló részt hoztak össze.

PetruZ
Ha egy üzlet beindul: a History Channel új sorozatot tervez a templomos lovagokról Knightfall címmel. Jeremy Renner neve egyelőre csak exec producerként szerepel a projektben, de hátha beugrik szerepet játszani is.

PetruZ
Semmi meglepő, jön a negyedik évad is.

Azt én Ivarral kapcsolatban olvastam.

De kb minden lehet ezek olyan félig valós félig kitalált szereplők teljesen biztosat nem tudni róluk.