1178
A History Channel saját gyártású sorozata
-
#722 http://comment.blog.hu/2015/11/02/uraim_ezert_erdemes_a_vikingek_europai_verziojat_nezni -
StrikeFor #721 csak forgattam :P -
G_ArchAngel #720 The Last Kingdom-om nézitek? -
#719 A 20 részt nem egyben nyomják le, mint a modern sorozatokat, a 10-es tagolás megmarad, csak nem lesz olyan hosszú szünet a két fele között, mint eddig volt az évadok között. Tavaszi / őszi felosztásra tippelek. -
sempronius18 #718 Nem biztos, hogy jó hír az ilyen sorozatoknak bőven jó egy feszes 10 részes évad. Már a 3. évadban is unalmas volt az Ecbert család egymás közti marakodása csupa antipatikus karakterrel, ilyenekből nem kell több pl.... -
#717 *.* -
#716 Clive Standen (Rollo) interjú, elhangzik benne egy érdekes infó: a következő évad 20 részes lesz, egyben forgatják le, és nem lesz éves szünet a felénél. -
bega82 #715 Nem semmi ez a Lagertha, gyönyörű nő! -
Stockbauer33 #714 -
StrikeFor #713 dugnám :) -
Stockbauer33 #712 -
Stockbauer33 #711 http://www.zimbio.com/Comic-Con+2015/articles/s7YAmSwYH3I/7+Reasons+History+Vikings+Best+TV+Panel+Comic -
#710 ejha. -
Stockbauer33 #709 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.12. 08:39:55 -
#708 -
Stockbauer33 #707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler]
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.07.11. 18:05:37 -
#706 cicit vártam, de ez is megfelel -
Stockbauer33 #705 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler] -
Stockbauer33 #704 http://www.history.com/shows/vikings/videos/secrets-of-the-vikings-the-saga-of-ragnar-lothbrok?cmpid=Social_TWITTER_Vikings_20150628_200427717&linkId=15124061 -
#703 Félreérted, nem a valós,történelmi vallási viszonyokra értem.
-
sempronius18 #702 Ez szép és jó amit írsz, de nem autentikus, meg zabálják a 21. században de nem autentikus..... -
#701 De az Athlestan személyes sztorija, magának a karakter fejlődése vezetett ide.
A világkép és az ábrázolására értettem.
Értem ez alatt, hogy az úgynevezett csodába menő események nem "csodaként" vannak bemutatva.
Amolyan mágia szerepe van a vallásnak, emiatt tartom autentikusnak a világát.
Nem az van, hogy nyomják a vallási zagyvát, közben én mint néző sem hiszem el, hogy a szereplők karakterei komolyan gondolják, mert teljesen tisztában vagyok vele, hogy csak mellébeszélés megy és csak amolyan kötelező történelmi elemként szerepel a vallás.
Itt hihetően számomra az, hogy a párizsi ostromot a megszentelt lobogó által "isteni" akarattal nyerték meg vagy, hogy odin lejön és megmenti ragnar gyerekeit, miközben ezért elveszi siggy életét és az egyéb események.
-
Bladzs #700 Nehogy már, több hónappal az évad vége után ne lehessen a sorozatról beszélgetni spoiler nélkül. Ennyi erővel az első évadból se beszéljünk spoiler nélkül, hátha valaki nem látta. -
sempronius18 #699 Vallásilag pont nem autentikus. Például Atheltstan mikor vagy 24. alkalommal utoljára megtér azután is boldogan adja Ragnar haverjának a tanácsokat, hogyan tudna kifosztani és meggyalázni Párizsban keresztény szent helyeket ahha, majd beállítják mint vértanút lolololo -
#698 Nem tudom, a 2.rész után valahogy nem éreztem késztetést hogy folytassam és néztem sok mást is.
"Eltettem" későbbre:D(így legalább normális minőségbe, nagy képernyőn megtudtam az egészet nézni egybe:) -
SzinesGeza #697 Akkor miért nekem címezte és nem neki? ;) -
#696 szerintem pont úgy értette h lehet egy ilyen jó sorozatot hogy lehet pihentetni :D -
SzinesGeza #695 Nem olvastad amit írt?:
"Tegnap sikerült ledarálnom az évadot, amit a 2.rész óta pihentettem."
Na így. -
#694 Hogy lehet ilyen sorozatot "majd" megnézni :) -
SzinesGeza #693 Ha már végignézted, gondolj azokra akik ezután néznék végig.
A spoilert illik jelezni. ;) -
#692 Tegnap sikerült ledarálnom az évadot, amit a 2.rész óta pihentettem.
Hát baromi jó lett ez az évad:)
Az évad első felében Ragnar és Eckbert párbeszédei hatalmasak:D
Amúgy azt bírom még ebben a sorozatban, hogy autentikus a korral.
A vallást is a helyén kezeli és tényleg úgy jelenik meg benne ahogy az akkori emberek hittek benne és amilyen magasztos erőt tulajdonítottak neki.
Rengeteg jó példa van a sorozatból erre, de a legjobb talán az a Párizsi ostrom amikor a hercegnő megjelenik a felszentelt lobogóval.
Bár azt is megértem, ha emiatt egyeseknek kicsit sok is ez az oldala a sorozatnak, nekem speciel tetszik.
Amit a leginkább sajnálok az Athlestan, eggyik kedvencem volt...
-
Stockbauer33 #691 -
Stockbauer33 #690 -
Stockbauer33 #689 -
SzinesGeza #688 Teljesen egyértelmű volt: Rollo a jóslatra hagyatkozott. -
Stockbauer33 #687 -
Stockbauer33 #686 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
kissssss #685 uhh ez a rész ütött, Rollonak pedig sikerült beszereznie egy tűzrőlpattant menyecskét :) -
#684 Nem tudnék egyetlen részt sem mondani a harmadik évadból a mi rossz lett volna :)
Ezt az utolsó részt pedig kicsit homályosra vették, hogy legyen miért várni a negyedik évadot. Szemetek :) -
StrikeFor #683 kiszúrta már korábban a princessát:P